Jump to content

Sony Ericsson W508

TN97
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πολυ καλο κινητακι..κ ειναι κ απο τα σπανια:pκ ετσι παιρνει κατι αξια..ωραια η περιγραφη φιλος..
εχουμε κ λεμε..t18s,t29,A2628,ga618,t65i,t290i,w800i,w960i,xperia και ...r380s...:D

Ευχαριστώ!:) Ναι στηνν Ελλάδα για την ώρα τουλάχιστον δεν κυκλοφορεί ευρέως καθότι αποτελεί αποκλειστικότητα της Wind οπότε μια σπανιότητα την έχει!:p Το γεγονός βέβαια οτι κυκλοφορεί μόνο από ένα δίκτυο και μάλιστα αυτό με τους λιγότερους πελάτες το καταδικάζει σε δεύτερη μοίρα, κρίμα γιατί είναι πολύ γουστόζικο.:(

• 2 weeks later...

Αγόρασα τη συσκευή σήμερα από κατάστημα wind. Από 217 (τιμή φυλλαδίου) το πήρα 193 ευρώ και με 12 άτοκες στην πιστωτική. Αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο είναι ο αισθητήρας κίνησης! Κατά τα άλλα μου άρεσε πολύ σαν συσκευή.

Η γυναίκα μου χάρηκε πολύ με το καινούριο της κινητό. Ίσως να ήταν πιο προσιτό με μια λίγο χαμηλότερη τιμή.

http://img73.imageshack.us/img73/2921/userbar272687gb1.gif

• 3 weeks later...
Τις μ@λ@κι€ς που εχει βαλει μεσα η WIND μπορουμε καπως να τις βγαλουμε? Αν βγαλει καμια αναβαθμιση η SE και την περασουμε μονοι μας, ή αν περασουμε μονοι μας την ηδη υπαρχουσα(μπορουμε?:O)? Θα σβηστουν? Δεν μπορω να τα βλεπω καθολου τα WIND+ και τα λοιπα... Αλλα δεν εχω προηγουμενη εμπειρια με τετοιου ειδους προβληματακια......

Τις μ@λ@κι€ς που εχει βαλει μεσα η WIND μπορουμε καπως να τις βγαλουμε? Αν βγαλει καμια αναβαθμιση η SE και την περασουμε μονοι μας, ή αν περασουμε μονοι μας την ηδη υπαρχουσα(μπορουμε?:O)? Θα σβηστουν? Δεν μπορω να τα βλεπω καθολου τα WIND+ και τα λοιπα... Αλλα δεν εχω προηγουμενη εμπειρια με τετοιου ειδους προβληματακια......

δεν γινεται να τα βγαλεις με αναβαθμιση απο την sony ericsson.

μονο με αλλο τροπο μπορεις..και θα χασεις και την 2ετη εγγυηση σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν γινεται να τα βγαλεις με αναβαθμιση απο την sony ericsson.

μονο με αλλο τροπο μπορεις..και θα χασεις και την 2ετη εγγυηση σου.

Ουτε με το SEUS?? Γιατι στο CD που δινει το εχει να το εγκαταστησω. Αν το βαλω και το συνδεσω το κινητο και παω και κατεβασω δεν θα σβηστει ε???...

Κριμα.. Οχι οτι με επηρεάζει, απλα με ενοχλει να το βλεπω εκει!!!

Ουτε με το SEUS?? Γιατι στο CD που δινει το εχει να το εγκαταστησω. Αν το βαλω και το συνδεσω το κινητο και παω και κατεβασω δεν θα σβηστει ε???...

Κριμα.. Οχι οτι με επηρεάζει, απλα με ενοχλει να το βλεπω εκει!!!

Αυτο σου ειπα και πριν.

αναβαθμιση μπορεις να κανεις κανονικατατα αλλα το μενου..δεν θα τροποοιηθει..θα παραμεινει το ιδιο..

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
Αυτό το κινιτό το θέλω τρελά επειδή είμαι καινούριος και λίγο χαμένος ποτε βγαίνει μήπωσ ξέρετε??? ευχαριστώ!:D:D

Αυτό το κινιτό το θέλω τρελά επειδή είμαι καινούριος και λίγο χαμένος ποτε βγαίνει μήπωσ ξέρετε??? ευχαριστώ!:D:D

Καταρχήν καλώς ήρθες στο φόρουμ. Εύχομαι μια ευχάριστη παραμονή!

Το κινητό κυκλοφορεί ήδη κι όπως θα δεις μερικά post πιο πάνω έχει ήδη αγοραστεί από κάποιους οπότε καλό θα ήταν προτού ρωτήσεις κάτι να διαβάσεις προσεκτικά το σχετικό topic.

Και πάλι καλώς ήρθες!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ευχαριστω! ναι διάβασα αλλά απο ότι κατάλαβα υπάρχει μόνο στη wind ενοούσα πότε 8α βγει σε όλα τα καταστήματα...

ΟΚ, κατανοητό. Δοκίμασε σε κάποιο από τα online καταστήματα. Εκεί θα το βρεις σίγουρα.

Συνεχίζουμε στο θέμα μας. :)

Θέλω την πολύτιμη βοήθειά σας.

Έχω ένα SE 508 και έχω χάσει τον κωδικό μπορώ να το ξεκλειδώσω free

Η αλλάζοντας το Firmware?

Ευχαριστώ.....

Έχω ένα SE 508 και έχω χάσει τον κωδικό, μπορώ να το ξεκλειδώσω free?

Η να αλλάξω το Firmware?

Ευχαριστώ..... εκ των προτέρων.

Έχω ένα SE 508 και έχω χάσει τον κωδικό, μπορώ να το ξεκλειδώσω free?

Η να αλλάξω το Firmware?

Ευχαριστώ..... εκ των προτέρων.

Αποδειξη αγορας και το πας σε service point και το κανεις δωρεαν! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ αλλά δεν έχω απόδειξη αγοράς

Τι κάνω σαυτήν την περίπτωση?

πληρώνεις! :)

γινεται και απο το ιντερνετ αλλα εγω προσωπικα δεν ξερω τον τροπο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

prior αυτό εδώ το κοίταξες?

Για δοκίμασέ το κι αν δεις ότι δεν βγάζεις άκρη τότε, όντως, η τελευταία σου επιλογή είναι να πας σε κάποιο service.

• 1 month later...
Αν κατάλαβα καλά όταν το πάρεις από WIND έχει customized menu. Τι ακριβώς διαφορές έχει αυτό το μενού;

ισως να μην εχει καποιες συντομευσεις απ'οτι το unbranded.σε vodafone live κινητα αυτο εχει γινει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 1 month later...
Έχω ένα κινητό sony ericsson W508 το οποίο εσπασε το πορτακι, που ειναι και η οθονη, παρόλα αυτά τα το κινητό αναγνωριζεται οταν το συνδεω στον pc ..Το πρόβλημα είναι ότι χρειάζομαι επειγόντως τις επαφές που είχα στο κινητό.Υπαρχει κανενα προγραμμα για να ξανα βρω τις επαφες μου;

MyPhoneExplorer

Ελπίζω να σου δουλέψει.

Υ.Γ.: Καλώς ήρθες στο forum! Έχε υπόψη σου το Ευρετήριο θεμάτων καθώς και το Sony Ericsson FAQ

• 6 months later...

εχω ενα τετοιο κινητο, αλλα οταν βαζω καρτα cosmote (what's up) δεν ερχονται οι αναφορες μηνυματων.

H επισημη απαντηση της SE ειναι πως το κινητο δεν μπορει να δουλεψει με καρτα αλλης εταιριας.

Το κινητο δεν φαινεται να ειναι κλειδωμενο, με βαση αυτον τον οδηγο, αν ηταν κλειδωμενο επρεπε να λεει wind η κατι τετοιο, αλλα αναφερεται κανονικα ως adriatic.

Μπορω να κανω κατι;;;

θα παρακαλούσα όσους γράφουν εντυπώσεις, να παραθέτουν και τα προηγούμενα κινητά τους για να έχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικόνα για τα οσα λεει ο καθένας. οσοι αναφέρονται σε SoT, να μας λένε και τις ρυθμίσεις που ειχαν, πχ ανοικτο 4g, wifi only, gps, gaming κλπ.

εχω ενα τετοιο κινητο, αλλα οταν βαζω καρτα cosmote (what's up) δεν ερχονται οι αναφορες μηνυματων.

H επισημη απαντηση της SE ειναι πως το κινητο δεν μπορει να δουλεψει με καρτα αλλης εταιριας.

Το κινητο δεν φαινεται να ειναι κλειδωμενο, με βαση αυτον τον οδηγο, αν ηταν κλειδωμενο επρεπε να λεει wind η κατι τετοιο, αλλα αναφερεται κανονικα ως adriatic.

Μπορω να κανω κατι;;;

σε μερικες sim αλλων εταιριων δεν εμφανιζει την αναφορα.βαλε μια καρτα wind-vodafone ενεργοποιησε την αναφορα και βαλε μετα την αλλη sim cosmote και θα δουλεψει.αυτο το "tip" δουλευει σε κινητα με παρομοιο προβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

σε μερικες sim αλλων εταιριων δεν εμφανιζει την αναφορα.βαλε μια καρτα wind-vodafone ενεργοποιησε την αναφορα και βαλε μετα την αλλη sim cosmote και θα δουλεψει.αυτο το "tip" δουλευει σε κινητα με παρομοιο προβλημα.

οταν βαζω sim wind μου εμφανιζει την επιλογη για αναφορα. την εχω ενεργοποιησει. το κλεινω και αλλαζω σιμ. βαζω την σιμ της κοσμοτε. η επιλογη για αναφορα δεν υπαρχει και φυσικα δεν ερχονται αναφορες... :blink:

θα παρακαλούσα όσους γράφουν εντυπώσεις, να παραθέτουν και τα προηγούμενα κινητά τους για να έχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικόνα για τα οσα λεει ο καθένας. οσοι αναφέρονται σε SoT, να μας λένε και τις ρυθμίσεις που ειχαν, πχ ανοικτο 4g, wifi only, gps, gaming κλπ.

• 1 month later...

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

• The title was changed to Sony Ericsson W508