jizzo Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 πολυ καλο κινητακι..κ ειναι κ απο τα σπανια:pκ ετσι παιρνει κατι αξια..ωραια η περιγραφη φιλος.. Παράθεση εχουμε κ λεμε..t18s,t29,A2628,ga618,t65i,t290i,w800i,w960i,xperia και ...r380s...:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Ευχαριστώ!:) Ναι στηνν Ελλάδα για την ώρα τουλάχιστον δεν κυκλοφορεί ευρέως καθότι αποτελεί αποκλειστικότητα της Wind οπότε μια σπανιότητα την έχει!:p Το γεγονός βέβαια οτι κυκλοφορεί μόνο από ένα δίκτυο και μάλιστα αυτό με τους λιγότερους πελάτες το καταδικάζει σε δεύτερη μοίρα, κρίμα γιατί είναι πολύ γουστόζικο.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anepro Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Αγόρασα τη συσκευή σήμερα από κατάστημα wind. Από 217 (τιμή φυλλαδίου) το πήρα 193 ευρώ και με 12 άτοκες στην πιστωτική. Αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο είναι ο αισθητήρας κίνησης! Κατά τα άλλα μου άρεσε πολύ σαν συσκευή. Η γυναίκα μου χάρηκε πολύ με το καινούριο της κινητό. Ίσως να ήταν πιο προσιτό με μια λίγο χαμηλότερη τιμή. Παράθεση http://img73.imageshack.us/img73/2921/userbar272687gb1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Τις μ@λ@κι€ς που εχει βαλει μεσα η WIND μπορουμε καπως να τις βγαλουμε? Αν βγαλει καμια αναβαθμιση η SE και την περασουμε μονοι μας, ή αν περασουμε μονοι μας την ηδη υπαρχουσα(μπορουμε?:O)? Θα σβηστουν? Δεν μπορω να τα βλεπω καθολου τα WIND+ και τα λοιπα... Αλλα δεν εχω προηγουμενη εμπειρια με τετοιου ειδους προβληματακια...... Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Τις μ@λ@κι€ς που εχει βαλει μεσα η WIND μπορουμε καπως να τις βγαλουμε? Αν βγαλει καμια αναβαθμιση η SE και την περασουμε μονοι μας, ή αν περασουμε μονοι μας την ηδη υπαρχουσα(μπορουμε?:O)? Θα σβηστουν? Δεν μπορω να τα βλεπω καθολου τα WIND+ και τα λοιπα... Αλλα δεν εχω προηγουμενη εμπειρια με τετοιου ειδους προβληματακια...... δεν γινεται να τα βγαλεις με αναβαθμιση απο την sony ericsson. μονο με αλλο τροπο μπορεις..και θα χασεις και την 2ετη εγγυηση σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 δεν γινεται να τα βγαλεις με αναβαθμιση απο την sony ericsson. μονο με αλλο τροπο μπορεις..και θα χασεις και την 2ετη εγγυηση σου. Ουτε με το SEUS?? Γιατι στο CD που δινει το εχει να το εγκαταστησω. Αν το βαλω και το συνδεσω το κινητο και παω και κατεβασω δεν θα σβηστει ε???... Κριμα.. Οχι οτι με επηρεάζει, απλα με ενοχλει να το βλεπω εκει!!! Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 Ουτε με το SEUS?? Γιατι στο CD που δινει το εχει να το εγκαταστησω. Αν το βαλω και το συνδεσω το κινητο και παω και κατεβασω δεν θα σβηστει ε???... Κριμα.. Οχι οτι με επηρεάζει, απλα με ενοχλει να το βλεπω εκει!!! Αυτο σου ειπα και πριν. αναβαθμιση μπορεις να κανεις κανονικατατα αλλα το μενου..δεν θα τροποοιηθει..θα παραμεινει το ιδιο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dilo Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Αυτό το κινιτό το θέλω τρελά επειδή είμαι καινούριος και λίγο χαμένος ποτε βγαίνει μήπωσ ξέρετε??? ευχαριστώ!:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Αυτό το κινιτό το θέλω τρελά επειδή είμαι καινούριος και λίγο χαμένος ποτε βγαίνει μήπωσ ξέρετε??? ευχαριστώ!:D:D Καταρχήν καλώς ήρθες στο φόρουμ. Εύχομαι μια ευχάριστη παραμονή! Το κινητό κυκλοφορεί ήδη κι όπως θα δεις μερικά post πιο πάνω έχει ήδη αγοραστεί από κάποιους οπότε καλό θα ήταν προτού ρωτήσεις κάτι να διαβάσεις προσεκτικά το σχετικό topic. Και πάλι καλώς ήρθες! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dilo Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Ευχαριστω! ναι διάβασα αλλά απο ότι κατάλαβα υπάρχει μόνο στη wind ενοούσα πότε 8α βγει σε όλα τα καταστήματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 ΟΚ, κατανοητό. Δοκίμασε σε κάποιο από τα online καταστήματα. Εκεί θα το βρεις σίγουρα. Συνεχίζουμε στο θέμα μας. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prior Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Θέλω την πολύτιμη βοήθειά σας. Έχω ένα SE 508 και έχω χάσει τον κωδικό μπορώ να το ξεκλειδώσω free Η αλλάζοντας το Firmware? Ευχαριστώ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prior Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Θέλω την πολύτιμη βοήθειά σας. Έχω ένα SE 508 και έχω χάσει τον κωδικό, μπορώ να το ξεκλειδώσω free? Η να αλλάξω το Firmware? Ευχαριστώ..... εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Θέλω την πολύτιμη βοήθειά σας. Έχω ένα SE 508 και έχω χάσει τον κωδικό, μπορώ να το ξεκλειδώσω free? Η να αλλάξω το Firmware? Ευχαριστώ..... εκ των προτέρων. Αποδειξη αγορας και το πας σε service point και το κανεις δωρεαν! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prior Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Ευχαριστώ αλλά δεν έχω απόδειξη αγοράς Τι κάνω σαυτήν την περίπτωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Ευχαριστώ αλλά δεν έχω απόδειξη αγοράς Τι κάνω σαυτήν την περίπτωση? πληρώνεις! :) γινεται και απο το ιντερνετ αλλα εγω προσωπικα δεν ξερω τον τροπο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 prior αυτό εδώ το κοίταξες? Για δοκίμασέ το κι αν δεις ότι δεν βγάζεις άκρη τότε, όντως, η τελευταία σου επιλογή είναι να πας σε κάποιο service. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Αν κατάλαβα καλά όταν το πάρεις από WIND έχει customized menu. Τι ακριβώς διαφορές έχει αυτό το μενού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Αν κατάλαβα καλά όταν το πάρεις από WIND έχει customized menu. Τι ακριβώς διαφορές έχει αυτό το μενού; ισως να μην εχει καποιες συντομευσεις απ'οτι το unbranded.σε vodafone live κινητα αυτο εχει γινει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoletsgo Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Έχω ένα κινητό sony ericsson W508 το οποίο εσπασε το πορτακι, που ειναι και η οθονη, παρόλα αυτά τα το κινητό αναγνωριζεται οταν το συνδεω στον pc ..Το πρόβλημα είναι ότι χρειάζομαι επειγόντως τις επαφές που είχα στο κινητό.Υπαρχει κανενα προγραμμα για να ξανα βρω τις επαφες μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 MyPhoneExplorer Ελπίζω να σου δουλέψει. Υ.Γ.: Καλώς ήρθες στο forum! Έχε υπόψη σου το Ευρετήριο θεμάτων καθώς και το Sony Ericsson FAQ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_the_fraud Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 εχω ενα τετοιο κινητο, αλλα οταν βαζω καρτα cosmote (what's up) δεν ερχονται οι αναφορες μηνυματων. H επισημη απαντηση της SE ειναι πως το κινητο δεν μπορει να δουλεψει με καρτα αλλης εταιριας. Το κινητο δεν φαινεται να ειναι κλειδωμενο, με βαση αυτον τον οδηγο, αν ηταν κλειδωμενο επρεπε να λεει wind η κατι τετοιο, αλλα αναφερεται κανονικα ως adriatic. Μπορω να κανω κατι;;; Παράθεση θα παρακαλούσα όσους γράφουν εντυπώσεις, να παραθέτουν και τα προηγούμενα κινητά τους για να έχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικόνα για τα οσα λεει ο καθένας. οσοι αναφέρονται σε SoT, να μας λένε και τις ρυθμίσεις που ειχαν, πχ ανοικτο 4g, wifi only, gps, gaming κλπ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 εχω ενα τετοιο κινητο, αλλα οταν βαζω καρτα cosmote (what's up) δεν ερχονται οι αναφορες μηνυματων. H επισημη απαντηση της SE ειναι πως το κινητο δεν μπορει να δουλεψει με καρτα αλλης εταιριας. Το κινητο δεν φαινεται να ειναι κλειδωμενο, με βαση αυτον τον οδηγο, αν ηταν κλειδωμενο επρεπε να λεει wind η κατι τετοιο, αλλα αναφερεται κανονικα ως adriatic. Μπορω να κανω κατι;;; σε μερικες sim αλλων εταιριων δεν εμφανιζει την αναφορα.βαλε μια καρτα wind-vodafone ενεργοποιησε την αναφορα και βαλε μετα την αλλη sim cosmote και θα δουλεψει.αυτο το "tip" δουλευει σε κινητα με παρομοιο προβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_the_fraud Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 σε μερικες sim αλλων εταιριων δεν εμφανιζει την αναφορα.βαλε μια καρτα wind-vodafone ενεργοποιησε την αναφορα και βαλε μετα την αλλη sim cosmote και θα δουλεψει.αυτο το "tip" δουλευει σε κινητα με παρομοιο προβλημα. οταν βαζω sim wind μου εμφανιζει την επιλογη για αναφορα. την εχω ενεργοποιησει. το κλεινω και αλλαζω σιμ. βαζω την σιμ της κοσμοτε. η επιλογη για αναφορα δεν υπαρχει και φυσικα δεν ερχονται αναφορες... :blink: Παράθεση θα παρακαλούσα όσους γράφουν εντυπώσεις, να παραθέτουν και τα προηγούμενα κινητά τους για να έχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικόνα για τα οσα λεει ο καθένας. οσοι αναφέρονται σε SoT, να μας λένε και τις ρυθμίσεις που ειχαν, πχ ανοικτο 4g, wifi only, gps, gaming κλπ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 δοκιμη http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w508-review-341.php# Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts