p_k Δημοσιεύτηκε January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 3, 2009 Γεια σας και καλή χρονιά! Θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το GOOGLE: Με ποιον τρόπο μπορώ να απενεργοποιήσω τη βοήθεια που δίνεται όταν πληκτρολογώ γράμματα στη μηχανή αναζήτησης. Πχ. πληκτρολογώ my και μου βγάζει τα πιο κοντινά αποτελέσματα, ας πούμε myip, myspace, myphone και ένα σωρό άλλα. Απ' όσο έψαξα στην αρχική σελίδα του google και συγκεκριμένα στις "Προτιμήσεις", δεν βρήκα κάτι σχετικό. Θέλω να μην εμφανίζονται βοήθειες στις λέξεις που ψάχνω, γίνεται αυτό; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Όταν πληκτρολογείς και σου βγάζει τις δικές του αναζητήσεις κάτω δεξιά στο κουτάκι λέει ''Κλείσιμο''.Άν το πατήσεις δεν θα σου ξαναεμφανιστεί το κουτάκι.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 4, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Όταν πληκτρολογείς και σου βγάζει τις δικές του αναζητήσεις κάτω δεξιά στο κουτάκι λέει ''Κλείσιμο''.Άν το πατήσεις δεν θα σου ξαναεμφανιστεί το κουτάκι.:) Αυτό όμως το κάνει προσωρινά. Στην επόμενη αναζήτηση θα ξαναεμφανιστούν οι δικές του αναζητήσεις... Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts