Jump to content

Grey's Anatomy (ABC)

Anonymous12
 Κοινοποίηση

Σας αρέσει το Grey's Anatomy??  

82 members have voted

1. 1. Σας αρέσει το Grey's Anatomy??

• Ναι!!
      64
    • Μπα...
      18

Recommended Posts

Είναι πολύ ωραίος ο 5ος κύκλος του "Grey's Anatomy".. :) Όμως, είδα ότι αύριο όλοι τσακώνονται μεταξύ τους. Τι στο καλό τους έπιασε; :confused:

• Απαντήσεις 114
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Οφείλω να παραδεχτώ πως το Grey's Anatomy είχε χάσει για πολύ καιρό τη "φόρμα" του. Εξ αρχής ήταν μια σειρά που έμπλεκε τις ιατρικές υποθέσεις με τα αισθηματικά των πρωταγωνιστών της, αλλά στους δύο τελευταίους κύκλους, (4ο και 5ο) η σειρά είχε εξελιχθεί στην απόλυτη σαπουνόπερα (όλοι είχαν πάει με όλους, τα προσωπικά των πρωταγωνιστών έπαιρναν πρώτη θέση και οι ιατρικές υποθέσεις ήταν στο background - το επεισόδιο με την Izzie και το ελάφι ήταν το απόλυτο ξεφτύλισμα - κτλ.)

Παρόλα αυτά, χαίρομαι πραγματικά γιατί η 6η σεζόν θυμίζει περισσότερο τις πρώτες δύο. Το cast έχει (επιτέλους!) ανανεωθεί, οι υποθέσεις είναι πολύ ενδιαφέρουσες και σταμάτησαν όλοι να ασχολούνται με τα ερωτικά τους! Εντάξει...όχι τελείως, αλλά άλλωστε ποτέ δεν ήταν καθαρά ιατρική σειρά.

Η 6η σεζόν μου έχει κάνει πάρα πολύ καλή εντύπωση. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Τελικά, παιδιά, τι γίνεται με την Ίζι; Θα πεθάνει ή θα τα κατεφέρει και θα επιστρέψει; Στο καλύτερο σημείο έχει μείνει το Grey's Anatomy στον ANT1. Μία το ποδόσφαιρο (την Πέμπτη), μία το X-Factor Live Show (:lol:), δεν καταφέραμε να δούμε τι θα γίνει με την Ίζι.. :protest::down: Υπομονή μέχρι αύριο το βράδυ.. :)

Υ.γ: Ας προσθεθεί και ο ANT1 στον τίτλο του θέματος..

Εμ...όχι να μην προστεθεί καλύτερα.

Μην αρχίσουμε να βάζουμε spoilers και για το παραμικρό.

• 1 month later...

Παιδια συγγνωμη γιατι μαλλον εχασα την επαφη.

Ο ΑΝΤ1 εχει δειξει μεχρι τον 4ο κυκλο σωστα; Μεχρι τη στιγμη που δεν ειναι σιγουρο ή οχι αν η Ιζυ θα ζησει ή οχι...

Υπαρχει ομως για κατεβασμα ο 5ος ή ακομα και ο 6ος κυκλος ή κανω λαθος και εχει δειξει ο ΑΝΤ1 μεχρι και τον 6ο κυκλο που ειδαμε πριν απο κανενα μηνα;

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

Εγώ απο τη τελευταία σκηνη που ειδα στον ΑΝΤ1 δεν εβγαζα ακριβως αυτο το συμπερασμα... Αφηνει να εννοωθει οτι κατι τετοιο προκειται να συμβει αλλα Ο Χ Ι τελεσιδικα... Θελω να πω οτι με βαση τη τελευταια σκηνη δεν ειναι 100% σιγουρο οτι συμβαινει κατι τετοιο...

Και εν παση περιπτωση, υπαρχει καποιος κυκλος μεταγενεστερος απο αυτον που εδειξε ο ΑΝΤ1 αυτον τον Οκτωβριο ο οποιος να υπαρχει για κατεβασμα;

Εγώ απο τη τελευταία σκηνη που ειδα στον ΑΝΤ1 δεν εβγαζα ακριβως αυτο το συμπερασμα... Αφηνει να εννοωθει οτι κατι τετοιο προκειται να συμβει αλλα Ο Χ Ι τελεσιδικα... Θελω να πω οτι με βαση τη τελευταια σκηνη δεν ειναι 100% σιγουρο οτι συμβαινει κατι τετοιο...

Και εν παση περιπτωση, υπαρχει καποιος κυκλος μεταγενεστερος απο αυτον που εδειξε ο ΑΝΤ1 αυτον τον Οκτωβριο ο οποιος να υπαρχει για κατεβασμα;

Εγώ, πάντως, αυτό κατάλαβα..

Αν η Ίζυ είναι ζωντανή, πως είδε τον Τζόρτζ που πέθανε;;Εκτός και αν είναι ένα βήμα πριν το θάνατο (όπως είχε γίνει και παλαιότερα με την Μέρεντιθ όταν είχε πέσει στη θάλασσα..

Αυτή τη στιγμή προβάλλεται ο 6ος κύκλος της σειράς από το ABC και μία μικρή αναζήτηση θα το βρείς..;)

Επειδη λοιπον είχα δίκαιο, σου προτίνω να δεις το πρώτο επισοδειο του 6ου κυκλου. Μολις το ειδα...

Ειναι φρόνιμο, οταν δεν εχουμε δει κατι με τα ιδια μας τα ματια, να μην γραφουμε πραγματα τα οποια ΔΕΝ ισχυουν.

Επειδη λοιπον είχα δίκαιο, σου προτίνω να δεις το πρώτο επισοδειο του 6ου κυκλου. Μολις το ειδα...

Ειναι φρόνιμο, οταν δεν εχουμε δει κατι με τα ιδια μας τα ματια, να μην γραφουμε πραγματα τα οποια ΔΕΝ ισχυουν.

Φίλε μου, χίλια συγνώμη.. Δεν έγω δει τον 6ο κύκλο και με το τελευταίο επεισόδιο του 5ου κύκλου κατάλαβα

ότι η Ίζυ πέθανε..

..:(

• 1 month later...

Τι εγινε ρε παιδια!

Καλημερα και καλη χρονια κατα αρχην!

Εχουμε κανενα νεοτερο; Κυκλοφορησε κανενα νεο επισοδειο του 6ου κυκλου;

Ο 6ος κύκλος του «Grey's Anatomy» παίζει κανονικά στο εξωτερικό (στο ABC αν δεν κάνω λάθος). Πιστεύω πως θα το δούμε (αν θα το δούμε) στο «Prime Series» τη τηλεοπτική σεζόν 2011-2012. Για φέτος δύσκολο μου φαίνεται.

Πιο Prime Series και @@...

Τα πρωτα 6 επισοδεια του 6ου κυκλου ειχαν κυκλοφορησει στο δικτυο πριν απο 2 μηνες και τα ειχαμε δει. Και ειχαν πει πως με το νεο ετος θα εχει κι αλλα. Αλλα προς το παρον τιποτα. Και λεω, μηπως καποιος κατα λαθος εχει δει κατι πουθενα...

Σιγα μη περιμενω των ΑΝΤ1 να δω τη σειρα...

Τα πρωτα 6 επισοδεια του 6ου κυκλου ειχαν κυκλοφορησει στο δικτυο πριν απο 2 μηνες και τα ειχαμε δει. Και ειχαν πει πως με το νεο ετος θα εχει κι αλλα. Αλλα προς το παρον τιποτα. Και λεω, μηπως καποιος κατα λαθος εχει δει κατι πουθενα...

Τί εννοείς τα πρώτα 6;

Συνολικά έχουνε βγει 12 μέχρι στιγμής και έχουνε βγει όλα

στο ίντερνετ, όπως γίνεται με όλες τις σειρές εξάλλου.

Λίγες ώρες μετά την προβολή τους στην Αμερική είναι διαθέσιμα

και σε μας στα γνωστά μέρη. Απλά αν κάποιος θέλει ελληνικούς

υπότιτλους περιμένει καμιά μέρα ακόμα για να βγουν και αυτοί.

Αυτό το μήνυμα δε βγάζει και πολύ νόημα. :O

Απλές ερώτησεις-επεξηγησεις:

Ποιο ειναι το τελευταιο επισοδειο του 6ου κυκλου που κυκλοφορησε, και ποτε ηταν αυτο;

Απο τα Χριστουγεννα και μετα, εχει περασεις ενας μηνας. Εχει βγει κανενα καινουριο επισοδειο;

Απλές ερώτησεις-επεξηγησεις:

Ποιο ειναι το τελευταιο επισοδειο του 6ου κυκλου που κυκλοφορησε, και ποτε ηταν αυτο;

Απο τα Χριστουγεννα και μετα, εχει περασεις ενας μηνας. Εχει βγει κανενα καινουριο επισοδειο;

Το τελευταίο είναι το 12ο και παίχτηκε προχτές στην Αμερική,ενώ βγήκε χτες διαθέσιμο στο ίντερνετ.

Μπορείς να μπαίνεις στο http://www.tv.com για να βλέπεις αν και πότε βγαίνει κάποιο νέο

επεισόδιο για όποια σειρά ενδιαφέρεσαι.

Και εγω ειμαι fun :) εχω δει μεχρι και το 6x11 και ψαχνω να βρω να κατεβασω το 6x12 :p

Για να το κατεβασουμε απο που μπορουμε το 6χ11 και 6χ12?

Μπορειτε με ενα ΡΜ να με ενημερωσετε σας παρακαλω ποια ειναι αυτα τα "γνωστα" μερη που να μπορουμε να κατεβασουμε τα επισοδεια;

Ευχαριστω!

• 3 months later...
Σημερα θα μεταδοδουν τα 2 τελευταια επεισοδια του κυκλου.Για οποιον θελει να παρει μια ματια εδω: http://abc.go.com/shows/greys-anatomy/greys-anatomy-finale/ThemeGallery/442044?playlistId=261315&clipId=261334 .Παντως σε αφηνει αλαλου.PS μετα τους τιτλους τελους του sneak preview δειχνει...... χμ α μπα δεν θα πω.
Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements

Σημερα θα μεταδοδουν τα 2 τελευταια επεισοδια του κυκλου.Για οποιον θελει να παρει μια ματια εδω: http://abc.go.com/shows/greys-anatomy/greys-anatomy-finale/ThemeGallery/442044?playlistId=261315&clipId=261334 .Παντως σε αφηνει αλαλου.PS μετα τους τιτλους τελους του sneak preview δειχνει...... χμ α μπα δεν θα πω.

και που είσαι ακόμα!!!λένε ότι αυτό που βλέπουμε στα πρώτα 10 λεπτά δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που θα συμβεί στο υπόλοιπο επεισόδιο!

ένα έχω να πω...αν και βλέπω πολλές σειρές της αμερικάνικης τηλεόρασης...δεν έχω ξανατραβήξει τέτοιο άγχος στη ζωή μου. Η Shonda Rhimes ζωγράφισε στα τελευταία 2 επεισόδια...άσπρισαν οι τρίχες μου. Απίστευτο..πραγματικά

ένα έχω να πω...αν και βλέπω πολλές σειρές της αμερικάνικης τηλεόρασης...δεν έχω ξανατραβήξει τέτοιο άγχος στη ζωή μου. Η Shonda Rhimes ζωγράφισε στα τελευταία 2 επεισόδια...άσπρισαν οι τρίχες μου. Απίστευτο..πραγματικά

Ντρέπομαι που το λέω...αλλά όντως ήταν πολύ δυνατό το φινάλε, για άλλη μια φορά. :p Είναι τελείως σαπουνόπερα το Grey's, αλλά που και που έχει επεισοδιάρες.

Το φινάλε της 6ης σαιζόν ήταν παράδειγμα εξαιρετικής τηλεόρασης, σε κρατούσε σε αγωνία από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, όπως επίσης έδωσε και την ευκαιρία στους ηθοποιούς της σειράς για μερικές από τις καλύτερες ερμηνείες που έχουμε δει.

Πολύ θετικό που δεν έκλεισε και αυτή η σαιζόν με cliffhanger, θα ζήσει αυτός, θα πεθάνει η άλλη...πολύ κουραστικό να πρέπει να περιμένεις 6 μήνες για να δεις τι θα γίνει τελικά.

κι εγώ το είδα τρέχοντας και συμφωνώ με το ατέλειωτο σασπένς που δε σε άφηνε να πάρεις ανάσα αλλά έχω να πω ότι γενικά δε μου άρεσε σαν φινάλε κα-θό-λου!!

μου άφησε ένα βάρος και μια δυστυχία και δεν είχε κάθαρση... ακόμα και το ότι ξεκαθάρισε ποιος θα πεθάνει και ποιος όχι καθόλου δε με βοήθησε. γενικά αισθάνθηκα ότι ενώ είχε δυνατές σκηνές και δυνατές ερμηνείες και πλοκή αδιάκοπη, από πλευράς εξέλιξης της σειράς μου άφησε μια απαίσια αίσθηση. εν τω μεταξύ ξεπάστρεψε αναλώσιμους χαρακτήρες κι αυτό ήταν πολύ "εύκολο" για μένα - καθόλου δε μου κόστισε... κουβέντα να γίνεται.. πιο πολύ λυπήθηκα για τη Μερ και το θέμα της.... και περισσότερο από όλα συγχίστηκα με τη Λέξι... δλδ αγάπη μου έλεος... 2 μέτρα άντρας... δλδ... σε παρακαλώ!!!! (όσοι είδαν καταλαβαίνουν) μου το στενοχωρεί το παλικάρι...

'cause somewhere in the crowd there' s you!..