ostvarivanje Δημοσιεύτηκε December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 24, 2008 Έχω μία οθόνη LG 19'' wide 1440X900 η οποία είναι και tuner μαζί. Σκέφτομαι να αγοράσω άλλη μία οθόνη, οπότε την lg όταν βλέπω κάτι στην τηλεόραση να τη χρησιμοποιώ σαν τηλεόραση και την άλλη κανονικά στον υπολογιστή. Όταν δε θα βλέπω τηλεόραση, να τις χρησιμοποιώ και τις δύο μαζί. Επειδή δε γνωρίζω για το θέμα, όταν έχεις δύο οθόνες συνδεδεμένες στον υπολογιστή, τι πλεονεκτήματα έχεις; Γενικά, μου προτείνετε κάτι τέτοιο; Θα πρέπει να έχουν την ίδια ανάλυση και οι δύο; Αν είναι δυνατόν θα μπορούσατε να ανεβάσετε κανένα screenshot και αν υπάρχει δυνατότητα για μία φωτογραφία που να φαίνονται και οι δύο οθόνες σε λειτουργία; Τέλος πάντων, να πάρω μία πρώτη εικόνα. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 Το πλεονέκτημα που έχεις είναι ότι έχεις 2 οθόνες, με ότι αυτό συνεπάγεται! Ανοίγεις περισσότερα παράθυρα. Η ανάλυση δεν είναι απαραίτητο να είναι η ίδια. Μπορείς να έχεις είτε extended desktop δηλαδή επέκταση της επιφάνειας εργασίας σου ή mirror δηλαδή να βλέπεις και στις 2 τα ίδια πράγματα. Άμα δεν είσαι γραφίστας, αρχιτέκτονας, σχεδιαστής, φωτογράφος ή οτιδήποτε άλλο σχετικό. νομίζω ότι είναι υπερβολικό να πάρεις 2η οθόνη. Αλλά βέβαια γούστα είναι αυτά Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. December 25, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Υπερβολικό ε; Βασικά, ο κύριος λόγος είναι για να χρησιμοποιώ την οθόνη που έχω ως τηλεόραση. Και όταν δε βλέπω, να χρησιμοποιώ και τις δύο οθόνες για δουλειά του υπολογιστή. Δεν ξέρω τι θα κάνω τελικά... Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts