Jump to content

Μαθητής πυροβολήθηκε στο Περιστέρι

TN97
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το λαϊκό δικαστήριο του πεζοδρομίου αποφάσισε ότι ήταν μπάτσος-τέλος! Να συλληφθεί άμεσα ένας μπάτσος και να καεί στην πυρά με χρήση βόμβας μολότοφ! Ε ρέε, η μ@λ@κί@ πάει σύννεφο σε αυτή τη χώρα!
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

• Απαντήσεις 92
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

η ******* της ελας παει συννεφο οχι η δικια μας!!

ε ρε ξυπνατεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!

Don't give up! :!:

Ε ρέε, η μ@λ@κί@ πάει σύννεφο σε αυτή τη χώρα!

Καλά αυτό είναι το εθνικό μας σπορ!!!!!Τι μπάσκετ και βλακείες

Το λαϊκό δικαστήριο του πεζοδρομίου αποφάσισε ότι ήταν μπάτσος-τέλος! Να συλληφθεί άμεσα ένας μπάτσος και να καεί στην πυρά με χρήση βόμβας μολότοφ! Ε ρέε, η μ@λ@κί@ πάει σύννεφο σε αυτή τη χώρα!

είπαμε ,όχι πλέον στα πεζοδρόμια.είναι επικίνδυνοι χώροι,και δεν ξέρεις τι κυκλοφορεί ελέυθερο κ απο ποιόν.

όσο για τα υπόλοιπα σχόλια,ήσουν σαφέστατος.πες μας εσύ,γιατί εμείς οι φτωχοί στο μυαλό κ στην κριτική σκέψη,βιαστήκαμε να δικάσουμε κ να καταδικάσουμε.

δώσε μας τα φώτα σου,ξεσκέπασε το βαθύ πέπλο μυστηρίου κ άσε μας να μοιραστούμε την γνώση σου,σοφέ παντογνώστη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

everything good in life is either illegal, immoral or fattening!!

Προτείνω σε αυτό το θέμα να μπουν και 2 δημοσκοπήσεις:

1. Σε πόσο καιρό θα αρχίσουν οι προσωπικές επιθέσεις

2. Σε πόσο καιρό θα κλειδωθεί από τους admins

Αφήστε πρώτα να βγάλουν κανένα συμπέρασμα αυτοί που ασχολούνται με την υπόθεση και μετά συνεχίζουμε το δικαστήριο. Προτείνω διακοπή της συνεδρίασης λόγω έλλειψης στοιχείων.

για οτιδηποτε στραβο συμβαινει σε αυτη τη χωρα, πλεον εχουμε αποδιοπομπαιους τραγους...(ΕΛ.ΑΣ.)

ο οποιοσδηποτε πυροβολισμος πεφτει, ξερουμε οτι με τον Α η Β τροπο, εχει ΑΜΕΣΗ σχεση με την ΕΛ.ΑΣ. και τους ανικανους και επικινδυνους για τη δημοσια ασφαλεια τραμπουκους απο τους οποιους απαρτιζεται. ΤΕΛΟΣ. δεν ακουω κουβεντα.. ΠΑΛΙ αστυνομικος ηταν!

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

λες κ οι υπολοιποι ελληνες ειναι αγαθοι..

Μόνο οι αστυνομικοί έχουν όπλα σε αυτή την χώρα; :D

Και μόνο αυτοί τα χρησιμοποιούν; Οι ληστείες π.χ. είναι urban legend???:wacko:

Read The F...ing Manual First

για οτιδηποτε στραβο συμβαινει σε αυτη τη χωρα, πλεον εχουμε αποδιοπομπαιους τραγους...(ΕΛ.ΑΣ.)

ο οποιοσδηποτε πυροβολισμος πεφτει, ξερουμε οτι με τον Α η Β τροπο, εχει ΑΜΕΣΗ σχεση με την ΕΛ.ΑΣ. και τους ανικανους και επικινδυνους για τη δημοσια ασφαλεια τραμπουκους απο τους οποιους απαρτιζεται. ΤΕΛΟΣ. δεν ακουω κουβεντα.. ΠΑΛΙ αστυνομικος ηταν!

Αστυνομικος φιλε μου ειναι αφου το ειπαν ολοι οι Πουαρο του myphone χωρις βεβαια να ειναι παροντες και με ελαχιστη ενημερωση αλλα με παρα πολυ κομπλεξ.

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

σωστος...:p

:lol::lol::lol:

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

ας μας πούν οι σαίνιδες τι και ποιός ήταν που ήταν παρόντες,με την πληρέστατη ενημέρωση που κατέχουν και χωρίς το παραμικρό ίχνος κομπλεξισμού και ανυπαρξία συνειδήσεως.

[sIGPIC][/sIGPIC]

χαλαρώστε σε λίγες ώρες θα τα ξέρουμε όλα. Φανταστείτε τα αποψινά δελτία ειδήσεων... θα μαζέψουν τον κάθε κατεστραμμένο για να βγάλουν συμπέρασμα ποιος τον σκότωσε και γιατί. Φαντάζομαι από τώρα το δελτίο του ΑΝΤ1 "πρώτος ο ΑΝΤ1 αποκαλύπτει τον δράστη του εγκλήματος"!

ας μας πούν οι σαίνιδες τι και ποιός ήταν που ήταν παρόντες,με την πληρέστατη ενημέρωση που κατέχουν και χωρίς το παραμικρό ίχνος κομπλεξισμού και ανυπαρξία συνειδήσεως.

δεν γνωρίζω ποιοι ήταν και δεν ήταν παρόντες και επειδή ακριβώς δεν γνωρίζω δεν βγάζω συμπεράσματα.

δεν γνωρίζω ποιοι ήταν και δεν ήταν παρόντες και επειδή ακριβώς δεν γνωρίζω δεν βγάζω συμπεράσματα.

δεν απευθύνομαι σε εσένα,το ξέρω οτι δεν ήσουν εκεί.

σε κάποιους που προκαλούν ασύστολα κ προπαγανδίζουν αναφέρομαι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλα φιλε αλφιεγκεν, οταν καποιος σου ανοιξει το σπιτι, μη φωναξεις την αστυνομια, γιατι ετσι αδεξιοι οπως ειναι (ισως και κακοπροαιρετοι!) μπορει να σε γαζωσουν επειδη τους καλεσες και τους χαλασες τη ζαχαρενια τους!!!

ειπαμε.. οι αστυνομικοι φταινε! τελος....

αυτος που εριξε στο παιδι ηταν κουμπαρος, του πατζανακη της κουνιαδας του ανηψιου του κωστα του περιπτερα, του οποιου ο αδερφος ειναι μπατσος, αρα φταινε οι μπατσοι! σωστα?

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

καλα φιλε αλφιεγκεν, οταν καποιος σου ανοιξει το σπιτι, μη φωναξεις την αστυνομια, γιατι ετσι αδεξιοι οπως ειναι (ισως και κακοπροαιρετοι!) μπορει να σε γαζωσουν επειδη τους καλεσες και τους χαλασες τη ζαχαρενια τους!!!

ειπαμε.. οι αστυνομικοι φταινε! τελος....

αυτος που εριξε στο παιδι ηταν κουμπαρος, του πατζανακη της κουνιαδας του ανηψιου του κωστα του περιπτερα, του οποιου ο αδερφος ειναι μπατσος, αρα φταινε οι μπατσοι! σωστα?

για να φωνάξει κανείς μπάτσο ,να τον βοηθήσει πρέπει να είναι τρελός πλέον,έτσι όπως λειτουργούν τα σώματα ασφαλείας. εγώ αυτή τη τη γνώμη έχω,όπως κ πολλοί έλληνες συμπολίτες μου.

δεν εμπνέει ασφάλεια πλέον κανένα σώμα ασφαλείας,κ όχι άδικα.

όταν ακούγεται οτι θα ερευνηθεί το περιστατικό ,γελάνε όλοι πλέον.

[sIGPIC][/sIGPIC]

παρε κ συ ενα οπλο τοτε να σωσεις το τομαρι σου.

για να θεωρουμε κ εσενα πιθανον δολοφονο

για να φωνάξει κανείς μπάτσο ,να τον βοηθήσει πρέπει να είναι τρελός πλέον,έτσι όπως λειτουργούν τα σώματα ασφαλείας. εγώ αυτή τη τη γνώμη έχω,όπως κ πολλοί έλληνες συμπολίτες μου.

δεν εμπνέει ασφάλεια πλέον κανένα σώμα ασφαλείας,κ όχι άδικα.

όταν ακούγεται οτι θα ερευνηθεί το περιστατικό ,γελάνε όλοι πλέον.

Και μεις γελάμε με αυτά που λες! ....

Ας κλειδωθεί το θέμα παρακαλώ , έλεος δηλαδή! Αφήστε να βρουν τον/τους ενόχους και μετά ας αρχίσουμε τα σχόλια!

...φιλικά!

Ας κλειδωθεί το θέμα παρακαλώ , έλεος δηλαδή! Αφήστε να βρουν τον/τους ενόχους και μετά ας αρχίσουμε τα σχόλια!

...φιλικά!

Μην κλειδωθει το thread παρακαλω θερμα τους mods.Γελαω με την ψυχη μου με αυτα που γραφουν καποιοι,οταν βεβαια δεν κανουν τις επαναστασεις τους στα bar καθε βραδυ.

...φιλικά!

κ εγώ μπορώ να γελάω με οτι λές (φιλικά πάντοτε), αλλά εγώ ζώ κ στον πλανήτη γή κ στην ελλάδα συγκεκριμένα.

αν εσύ (ή οποιοσδήποτε άλλος) δεν μπορεί να δεί την πραγματικότητα δεν φταίω εγώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλύτερα γελάει ,όποιος γελάει τελευταίος.

την ταινία ,οι μέρες της αφθονίας σας είναι μετρημένες, την έχει δεί κανείς?

προάγγελος

[sIGPIC][/sIGPIC]

alfiegen δεν καταλαβαινουν η κανουν πως δεν καταλαβαινουν δεν μπορω να το εξειγησω διαφορετικα το φαινομενο τουτο.

ολη η ελλαδα βουιζει για την ελας και σεις κοιμαστε και την υπερασπιζεστε ακομη, ξυπνηστε ρε γμτ αν δεν ξεσηκωθουμε ολοι δεν θα αλλαξει τιποτα σε αυτη την κωλοχωρα που δυστηχως ζουμε

Don't give up! :!:

καλύτερα γελάει ,όποιος γελάει τελευταίος.

την ταινία ,οι μέρες της αφθονίας σας είναι μετρημένες, την έχει δεί κανείς?

προάγγελος

Καλα εσυ οτι βλεπεις στο κινηματογραφο το πιστευεις;

σε αυτη την κωλοχωρα που δυστηχως ζουμε

Σε αυτή την κωλοχώρα που επικαλείσαι,ζείς και θα έπρεπε να την κάνεις και εσύ καλύτερη.Σίγουρα όμως και εσύ κάποτε θα έχεις κάνει κάτι για να την κάνεις κωλοχώρα όπως λες:down:.Και επειδή δυστύχως ζούμε όπως λές σήκω και πήγαινε σε πιο ειδυλλιακές χώρες

Καλα εσυ οτι βλεπεις στο κινηματογραφο το πιστευεις;

αρχίζω κ αμφιβάλλω πλέον για το οτι κάθομαι κ απαντώ ,ακόμα κ σε προσβλητικές επιθέσεις εις βάρος μου,κ επιπλέον αρχίζω κ αμφιβάλλω για το νοητικό επίπεδο πολλών εκ των συνδιαλογιζόμενων μου εδώ μέσα,με απαντήσεις όπως τις παραπάνω.

δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά ,απλά μου έδωσες την αφορμή απο το συγκεκριμένο σχόλιο που το υπέβαλλες με την σχετική απορία,σε μια ρητορική ερώτηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...