Aplaz_ Δημοσιεύτηκε December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 13, 2008 χμ απο χτες το βραδυ.. οποτε προσπαθουσα να βαλω ενα παιχνιδακι να παιξω σαν παιδακι και γω που ειμαι.. μου παρουσιαζε προβλημα.. η οθονη παρολο που το παιχνιδι επαιζε κανονικα επαιρνε ενα κοκκινοπο χρωμα και αναβοσβηνε καπως.. οχι αναβοσβηνε η οθονη, αναβοσβηνε η κοκκινιλα, ροζιλα τι ηταν χαχαχα ;D τι να κανω? ;D THX IN ADVANCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :):) Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Η κάρτα γραφικών ''σηκώνει'' παιχνίδια.Επίσης έλεγξε μήπως έχεις το παιχνίδι σε μεγάλη ανάλυση με αποτέλεσμα να ''τρώει'' κολλήματα και να σου παρουσιάζει τα προβλήματα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 τι υπολογιστη εχεις????τι καρτα γραφικων???και ποιο παιχνιδι εβαλες??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 χμ απο χτες το βραδυ.. οποτε προσπαθουσα να βαλω ενα παιχνιδακι να παιξω σαν παιδακι και γω που ειμαι.. μου παρουσιαζε προβλημα.. η οθονη παρολο που το παιχνιδι επαιζε κανονικα επαιρνε ενα κοκκινοπο χρωμα και αναβοσβηνε καπως.. οχι αναβοσβηνε η οθονη, αναβοσβηνε η κοκκινιλα, ροζιλα τι ηταν χαχαχα ;D τι να κανω? ;D THX IN ADVANCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :):) Συνηθως η "κοκκινιλα" , "ροζιλα" οπως προανεφερες εχει να κανει με το καλωδιο της οθονης... Τσεκαρε λιγο μηπως εχει κουνηθει πανω απο την καρτα γραφικων ή μηπως θελουν λιγο σφιξιμο τα βιδακια που εχει... :worry: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. December 14, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 exm, η επιφανεια εργασιας, το IE, γενικα ολα εκτος games λειτουργουν μια χαρα, οταν παω να βαλω games ομως π.χ warcraft, far cry μου εμφανιζετε το προβλημα που προανεφερα.. εχω g force 6600 gt x2 .. εκει φανταζομαι οτι ειναι το προβλημα.. Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. December 14, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 entaksi, ton aniksa, ton katharisa (ebgala 5 kila skoni) kai eftiakse xaxaxaax ;D Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts