Jump to content

προβλημα με τα γραφικα σε παιχνιδια

Aplaz_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

χμ απο χτες το βραδυ.. οποτε προσπαθουσα να βαλω ενα παιχνιδακι να παιξω σαν παιδακι και γω που ειμαι.. μου παρουσιαζε προβλημα.. η οθονη παρολο που το παιχνιδι επαιζε κανονικα επαιρνε ενα κοκκινοπο χρωμα και αναβοσβηνε καπως.. οχι αναβοσβηνε η οθονη, αναβοσβηνε η κοκκινιλα, ροζιλα τι ηταν χαχαχα ;D

τι να κανω? ;D

THX IN ADVANCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :):)

Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο

Όσο ζω μαθαίνω

Η κάρτα γραφικών ''σηκώνει'' παιχνίδια.Επίσης έλεγξε μήπως έχεις το παιχνίδι σε μεγάλη ανάλυση με αποτέλεσμα να ''τρώει'' κολλήματα και να σου παρουσιάζει τα προβλήματα.:)

χμ απο χτες το βραδυ.. οποτε προσπαθουσα να βαλω ενα παιχνιδακι να παιξω σαν παιδακι και γω που ειμαι.. μου παρουσιαζε προβλημα.. η οθονη παρολο που το παιχνιδι επαιζε κανονικα επαιρνε ενα κοκκινοπο χρωμα και αναβοσβηνε καπως.. οχι αναβοσβηνε η οθονη, αναβοσβηνε η κοκκινιλα, ροζιλα τι ηταν χαχαχα ;D

τι να κανω? ;D

THX IN ADVANCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :):)

Συνηθως η "κοκκινιλα" , "ροζιλα" οπως προανεφερες εχει να κανει με το καλωδιο της οθονης...

Τσεκαρε λιγο μηπως εχει κουνηθει πανω απο την καρτα γραφικων ή μηπως θελουν λιγο σφιξιμο τα βιδακια που εχει... :worry:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

exm, η επιφανεια εργασιας, το IE, γενικα ολα εκτος games λειτουργουν μια χαρα, οταν παω να βαλω games ομως π.χ warcraft, far cry μου εμφανιζετε το προβλημα που προανεφερα.. εχω g force 6600 gt x2 .. εκει φανταζομαι οτι ειναι το προβλημα..

Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο

Όσο ζω μαθαίνω