konstantinos_bei Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Χμμμ.. nice poll:). Τελείωσα τη φοίτηση και από τα 58 μαθήματα της σχολής, χρωστάω τα 24... Αν στρώσω τον κώλο μου, 3 εξεταστικές είναι. Not bad..:) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Χμμμ.. nice poll:). Τελείωσα τη φοίτηση και από τα 58 μαθήματα της σχολής, χρωστάω τα 24... Αν στρώσω τον κώλο μου, 3 εξεταστικές είναι. Not bad..:) 8 μαθήματα / εξεταστική; Χλωμό σε κόβω.. Κάπου θα στραβώσει κάποιο μάθημα. Κάντες 4 τις εξεταστικές να είσαι μέσα. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 8 μαθήματα / εξεταστική; Χλωμό σε κόβω.. Κάπου θα στραβώσει κάποιο μάθημα. Κάντες 4 τις εξεταστικές να είσαι μέσα. :p 5 μη σου πω.. Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου μπας και... :p Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 εχω περασει 10 ενω επρεπε να εχω περασει 33!!!καλα ειμαι?εχω ομως το σεπτεμβρη επολογη στο τι μαθημα να δωσω!εχω να διαλεγω βρε παιδι μου, οχι σαν καποιους που χρωστανε 1-2 μαθηματα και πρεπει να δωσουν αυτα!εγω δινω οποιο θελω!!! :p Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Υπάρχει κάποιος που να δούλευε παράλληλα με την σχολή,και αν ναι πώς τα έβγαλε πέρα;Από το 4ο εξάμηνο κι έπειτα δεν έχω πατήσει παρά μόνο για να γράφομαι,γιατί δεν έχω χρόνο ούτε να παρακολουθώ ούτε να δίνω,και πλέον πάω για πτυχίο και χρωστάω του κόσμου τα μαθήματα. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Υπάρχει κάποιος που να δούλευε παράλληλα με την σχολή,και αν ναι πώς τα έβγαλε πέρα;Από το 4ο εξάμηνο κι έπειτα δεν έχω πατήσει παρά μόνο για να γράφομαι,γιατί δεν έχω χρόνο ούτε να παρακολουθώ ούτε να δίνω,και πλέον πάω για πτυχίο και χρωστάω του κόσμου τα μαθήματα. :( Εξαρτάτε απο τη σχολή του καθενός. Άν έχει πολά εργαστήρια είναι λιγάκι δύσκολα, αλλα αν έχεις καθαρά θεωρητική σχολή σαν τι δική μου, μέχρι και στα καράβια μπορείς να δουλέψεις που λέει ο λόγος :) Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Δουλειά και σχολή, απλά δε γίνεται. Αναγκαστικά θα δώσεις προτεραιότητα στο ένα εις βάρος του άλλου... Μόνο part-time μπορεί να γίνει κάτι. Όποιος θέλει να δουλέψει για να μην επιβαρύνει τους δικούς του, καλύτερα να το ξεχάσει και να στρωθεί να τελειώνει, γιατί με τη δουλειά θα βγάλει κανά φράγκο μεν, αλλά θα τελειώσει να μην πω καλύτερα πότε :X Βέβαια είναι ανάλογα και τη σχολή, αλλά πάλι στις εξεταστικές τι θα γίνεται; Πότε θα βρίσκεις χρόνο να διαβάζεις παράλληλα με τη δουλειά, μαθήματα τα οποία δεν είχες παρακολουθήσει ποτέ; 8 ωραιότατα εργαστηριάκια δήλωσα πριν από λίγο :w00t: It's gonna be a tough year... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Δουλειά και σχολή, απλά δε γίνεται. Αναγκαστικά θα δώσεις προτεραιότητα στο ένα εις βάρος του άλλου... Μόνο part-time μπορεί να γίνει κάτι. Όποιος θέλει να δουλέψει για να μην επιβαρύνει τους δικούς του, καλύτερα να το ξεχάσει και να στρωθεί να τελειώνει, γιατί με τη δουλειά θα βγάλει κανά φράγκο μεν, αλλά θα τελειώσει να μην πω καλύτερα πότε :X Βέβαια είναι ανάλογα και τη σχολή, αλλά πάλι στις εξεταστικές τι θα γίνεται; Πότε θα βρίσκεις χρόνο να διαβάζεις παράλληλα με τη δουλειά, μαθήματα τα οποία δεν είχες παρακολουθήσει ποτέ; 8 ωραιότατα εργαστηριάκια δήλωσα πριν από λίγο :w00t: It's gonna be a tough year...Έχω μαγαζί ρε συ,γι'αυτό δεν ξέρω τι να κάνω...Θα αναγκαστώ να βάλω υπάλληλο μάλλον,αλλά μετά μπαίνουν πολλά στη μέση.Δύσκολο να βρεις άτομο εμπιστοσύνης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Γενικότερα μιλούσα κι όχι για σένα :) Αν δε μπορείς να βρεις άτομο και το μαγαζί πηγαίνει καλά, παράτα προσωρινά τις σπουδές.Μια χαρά είναι και η στρωμένη δουλειά... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Δουλειά και σχολή, απλά δε γίνεται. Αναγκαστικά θα δώσεις προτεραιότητα στο ένα εις βάρος του άλλου... Μόνο part-time μπορεί να γίνει κάτι. Όποιος θέλει να δουλέψει για να μην επιβαρύνει τους δικούς του, καλύτερα να το ξεχάσει και να στρωθεί να τελειώνει, γιατί με τη δουλειά θα βγάλει κανά φράγκο μεν, αλλά θα τελειώσει να μην πω καλύτερα πότε :X Βέβαια είναι ανάλογα και τη σχολή, αλλά πάλι στις εξεταστικές τι θα γίνεται; Πότε θα βρίσκεις χρόνο να διαβάζεις παράλληλα με τη δουλειά, μαθήματα τα οποία δεν είχες παρακολουθήσει ποτέ; 8 ωραιότατα εργαστηριάκια δήλωσα πριν από λίγο :w00t: It's gonna be a tough year... Στις εξεταστικές ενοείτε πέρνεις άδεια. Δέν είναι τόσο δύσκολο όσο σου φαίνετε gkr41. Ούτε το να δώσεις έναα μάθημα χωρίς παρακολούθηση. Λαμπρό παραδειγμα εγώ :p Έχω να πατήσω δυό χρόνια στη σχολή κιόμως αν ξεσκιστώ στην εξεταστική περνάω όποιο μάθημα θέλω. Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Γενικότερα μιλούσα κι όχι για σένα :) Αν δε μπορείς να βρεις άτομο και το μαγαζί πηγαίνει καλά, παράτα προσωρινά τις σπουδές.Μια χαρά είναι και η στρωμένη δουλειά...Μπορώ να μην πηγαίνω καθόλου;Κάποια στιγμή δεν σε διώχνουν αν δεν πατάς; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Στις εξεταστικές ενοείτε πέρνεις άδεια. Δέν είναι τόσο δύσκολο όσο σου φαίνετε gkr41. Ούτε το να δώσεις έναα μάθημα χωρίς παρακολούθηση. Λαμπρό παραδειγμα εγώ :p Έχω να πατήσω δυό χρόνια στη σχολή κιόμως αν ξεσκιστώ στην εξεταστική περνάω όποιο μάθημα θέλω. Επειδή εσύ καταφέρνεις να παίρνεις άδεια 15 μέρες x 2 φορές το χρόνο, πάσο. Μάλλον έπεσες σε καλό εργοδότη. Εγώ, προσωπικά δε θα έδινα... Και ξαναλέω, μην κοιτάς μόνο τη δική σου σχολή. Η πλειοψηφία των σχολών δεν είναι έτσι δυστυχώς. Βαλέρια, να σε σουτάρουν δε νομίζω. Το πολύ πολύ να σου κόψουν την αναβολή αν δεν περάσεις ούτε ένα μάθημα το χρόνο :p :D :w00t: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 valeria το έχω κάνει... Έφυγα από τα Γιάννενα για Κύπρο Ιούνιο 2001 και έδινα μαθήματα μέχρι και τον Γενάρη 2003, δουλεύοντας παράλληλα. Φυσικά είχα βοήθεια και από τους καθηγητές μια και είτε κράτησα το βαθμών κάποιων εργασιών από την προηγούμενη χρονιά (2000-2001) ή έστελνα τις εργασίες ηλεκτρονικά. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 valeria το έχω κάνει... Έφυγα από τα Γιάννενα για Κύπρο Ιούνιο 2001 και έδινα μαθήματα μέχρι και τον Γενάρη 2003, δουλεύοντας παράλληλα. Φυσικά είχα βοήθεια και από τους καθηγητές μια και είτε κράτησα το βαθμών κάποιων εργασιών από την προηγούμενη χρονιά (2000-2001) ή έστελνα τις εργασίες ηλεκτρονικά.Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,άντε να δούμε τι θα κάνω εγώ,η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν με ενθουσίασε ο κλάδος που σπουδάζω (βιβλιοθηκονομία :wacko: )γι'αυτό και δεν πολυασχολούμαι κιόλας,αν ήταν κάτι που μ'άρεσε πιστεύω θα είχα καταφέρει να βρω τη λύση αλλά και μόνο που το σκέφτομαι πως πρέπει να ξαναπαρακολουθήσω τέτοια μαθήματα κάτι με πιάνει :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Τα αποτελέσματα από 3 μαθήματα περιμένω για να πάρω το πτυχίο μου. Πολύ αργούν να τα βγάλουν όμως! Αχ! :( Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BENETTON Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 μπαινω στο 4ο ετος και χρωσταω 6 στη χειροτερη,4 στην καλυτερη(περιμενω αποτελεσματα καποιων μαθηματων ακομη...) καλα ειμαι? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Χμμμ.. nice poll:). Τελείωσα τη φοίτηση και από τα 58 μαθήματα της σχολής, χρωστάω τα 24... Αν στρώσω τον κώλο μου, 3 εξεταστικές είναι. Not bad..:) Θα πεσει φωτια να σε καψει ρε αθεοφοβε! :lol: :p Ακους εκει 8 μαθηματα/εξεταστικη! Εδω δεν εχουμε περασει 8 μαθηματα σε καποια εξεταστικη και εσυ θες να το κανεις επι τρεις συνεχομενες; :w00t: Εγω με 4-7 χρωστουμενα και μαλλον παω για 2 εξεταστικες... :O Εξαρταται βεβαια και απο τι μαθηματα χρωστας (Στειλε ενα pm να σου πω πιο τεκμηριωμενη αποψη, αν θες! :cool: ) Υ.Γ (για τους υπολοιπους); Προφανως ειμαστε στην ιδια σχολη με τον Κωστα :D EDIT: Παρεμπιπτοντως, 59 δεν ειναι συνολικα τα μαθηματα (αν δεν παρεις πτυχιακη); :confused: :worry: Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 ποια σχολή? :) Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 ποια σχολή? :) Σε μενα και τον Κωστα αναφερεσαι; :confused: Αν ναι, τοτε Εφαρμοσμενη Πληροφορικη (Πα.Μακ) :cool: Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TASKAL Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 το ρεκόρ μου ήταν 5 μαθήματα...καλά είναι,δεν έχω παράπονο πάνε όμως όλα αυτά τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 15 μαθήματα μείνανε και πήρα πτυχίο.Τον επόμενο Φλεβάρη το πολύ πολύ να χρωστάω 5 Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 5 μαθήματα (φέτος θα πάω 2ο έτος) Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 εγώ είμαι γεωλογικό..έχουμε 40 μαθήματα και 40 εργαστήρια!!!! μπήκα 6ο έτος..χρωστάω 11 συνολικά από τα 80...πως με βρίσκετε?? :P Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeadAngeL Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 22 alla den eixa paei katholou proto etos epeidi ksanaedina anepityxos entelei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 pote den xrostousa kai pira ptixio anti 10 se 7 eksamina... (eksoteriko...) sto master omos... an kai teleiosa pali ta mathimata persi... tin ergasia master den tin exo ksekinisei giati variemai kai prepei mexri telos noemvri na tin paradoso... alios tha paro ta @@ mou ton genari pou teleiono... aaaaaax giati irtha to kalokairi ellada?... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts