FREAK_OF_NATURE Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 απο την αλλη....οταν τα εχεις με καποιον συγκεκριμενο τα βαζεις μαζι του,σωστα?δεν ξεσπας σε οποιον να ναι!! :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Κι από την άλλη-άλλη, η αντιδικία και η εκδίκηση δεν είναι ίδιον πολιτισμένων ανθρώπων. Στην τελική, πέφτεις στο επίπεδο αυτών τους οποίους θέλεις να "εκδικηθείς". Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 και να πεις πως πηραν εκδικηση να πεις οκ...περασε πως σκατα εκδικησε το κρατος ή την αστυνομια καιγοντας σκουπιδια και πετωντας πετρες?? γτ δεν πας να γκρεμισεις ενα αστυνομικο τμημα αφου τα εχεις μαζι σους και καις το αμαξι και την περιουσια γενικοτερα του κοσμακη?? δεν ξερω,σκεφτομαι...μηπως ηταν κατι προγραμματισμενο και απλα αυτο τωρα συνεπεσε/ηταν η αφορμη? :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 γτ δεν πας να γκρεμισεις ενα αστυνομικο τμημα αφου τα εχεις μαζι σους Εδώ είναι που διαφωνούμε. ΟΧΙ, εκτός αν είναι ζουλού (που κάποιοι είναι), δεν πας ούτε να γκρεμίσεις ούτε ένα αστυνομικό τμήμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Εδώ είναι που διαφωνούμε. ΟΧΙ, εκτός αν είναι ζουλού (που κάποιοι είναι), δεν πας ούτε να γκρεμίσεις ούτε ένα αστυνομικό τμήμα. ισως εκφραστηκα λαθος...δεν λεω να πανε να γκρεμισουν.απλα ο προβληματισμος μου ειναι : αν με ενοχλεις εσυ,θα ερθω να κανω ζημια σε σενα οχι στο Myphone... :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 ισως εκφραστηκα λαθος...δεν λεω να πανε να γκρεμισουν.απλα ο προβληματισμος μου ειναι : αν με ενοχλεις εσυ,θα ερθω να κανω ζημια σε σενα οχι στο Myphone... Και ξαναλέω. Αν θέλεις να κάνεις ζημιά σε κάποιον (όποιος κι αν είναι αυτός, ακόμα κι αν σε πείραξε) σημαίνει ότι είσαι Ταλιμπάν. Αν είσαι λοιπόν Ταλιμπάν, δεν έχεις και το τρομερό IQ να κάτσεις να σκεφτείς σε ποιον θα κάνεις ζημιά. Πας να εξηγήσεις μια παράλογη συμπεριφορά με κριτήρια λογικού ανθρώπου. Ε δε γίνεται. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 αλλο κεφαλαιο αυτο.εμεις παιρνουμε σαν δεδομενο οτι εχουμε να κανουμε με ταλιμπαν. γτ σπανε τα παντα και οχι αυτα που (λενε πως ) τους ενοχλουν? :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 ενα αστυνομικο τμημα αφου τα εχεις μαζι σους και καις το αμαξι και την περιουσια γενικοτερα του κοσμακη?? Θυμασαι εναν απεριγραπτο οδοντιατρο που εβαζε απλες βιδες εμποριου στους ασθενεις του, προκαλωντας τελικα μολυνση και καταστρεφοντας τελικα ολη τη στοματικη τους υγιεινη? Φανταζομαι οτι θα συμφωνουσες σε και σε εκεινη την περιπτωση οτι οσοι ενιωθαν αδικημενοι (και οσοι αλλοι ηθελαν για υποστηριξη) επρεπε να παρουν με τη σειρα τους οδοντιατρους και να τους βγαζουν τα δοντια. Αν δεν συμφωνεις τοτε γιατι συμφωνεις γιατι μονο για την εριπτωση των αστυνομικων υπαρχει συλλογικη ευθυνη? A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 αλλο κεφαλαιο αυτο.εμεις παιρνουμε σαν δεδομενο οτι εχουμε να κανουμε με ταλιμπαν. γτ σπανε τα παντα και οχι αυτα που (λενε πως ) τους ενοχλουν? Γιατί οι Ταλιμπάν είναι τόσο πορωμένοι και τόσο ανεγκέφαλοι και τόσο "θυμωμένοι" που δεν έχουν το στοιχειώδες IQ και την ψυχική ηρεμία να κάτσουν να σκεφτούν ποιον πρέπει να σπάσουν και ποιον όχι. Λίγες φορές έχεις εκνευριστεί με κάτι και χωρίς να σου φταίει σε τίποτα πχ το γραφειο σου (ή ο τοίχος ή ένα κουτί) μπορεί να του έριξες μια κλωτσιά; Λέμε τώρα. Εκεί, για ένα δευτερόλεπτο φέρεσαι ανεγκέφαλα. Ε ο Ταλιμπάν φέρεται έτσι συνεχώς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Θυμασαι εναν απεριγραπτο οδοντιατρο που εβαζε απλες βιδες εμποριου στους ασθενεις του, προκαλωντας τελικα μολυνση και καταστρεφοντας τελικα ολη τη στοματικη τους υγιεινη? Φανταζομαι οτι θα συμφωνουσες σε και σε εκεινη την περιπτωση οτι οσοι ενιωθαν αδικημενοι (και οσοι αλλοι ηθελαν για υποστηριξη επρεπε να παρουν με τη σειρα τους οδοντιατρους και να τους βγαζουν τα δοντια). Αν δεν συμφωνεις τοτε γιατι συμφωνεις γιατι μονο για την εριπτωση των αστυνομικων υπαρχει συλλογικη ευθυνη?τον θυμαμαι. δεν λεω πως υπαρχει συλλογικη ευθυνη. δεν λεω καν πως καποιος φταιει. απλα μου γεννηθηκε η απορια.αν εσυ εχεις προβλημα με μενα,θα καψεις το δικο μου ιατρειο.οχι οποιο ιατρειο βρεις μπροστα σου... κανω καπου λαθος? :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 αν εσυ εχεις προβλημα με μενα,θα καψεις το δικο μου ιατρειο.οχι οποιο ιατρειο βρεις μπροστα σου... κανω καπου λαθος? Ναι. Ότι εγώ, ο Diplomat και πολλοί άλλοι δε θα κάψουν κανενός το ιατρείο. Κάποιος ο οποίος ειναι τόσο ψυχοπαθής ώστε να κάψει ένα ιατρειο, δε θα τον πειράξει αν στο διάβα του κάψει και μερικά ακόμα ιατρεία ή και 2-3 διαμερίσματα. Πραγματικά μου κάνει εντύπωση που δεν καταλαβαίνεις. :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 δεν ειναι οτι δεν το καταλαβαινω αυτο που λες.. απλα ψαχνω να βρω λογικη... :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Παντως ζουμε ιστορικες στιγμες!Ειναι φανερο οτι ολη αυτη η οργη και η αγανακτηση εχει βαθος και η δολοφονια του 15χρονου ηταν μονο η αφορμη....Παρακολουθουμε μια εξεγερση περιορισμενης κλιμακας μεχρι στιγμης αλλα δεν ξερουμε ποια μορφη θα παρει στην συνεχεια.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 δεν ειναι οτι δεν το καταλαβαινω αυτο που λες.. απλα ψαχνω να βρω λογικη... Μα πως μπορείς να βρεις λογική στη σκέψη και τις πράξεις ενός ψυχοπαθούς; :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 τον θυμαμαι. δεν λεω πως υπαρχει συλλογικη ευθυνη. δεν λεω καν πως καποιος φταιει. απλα μου γεννηθηκε η απορια.αν εσυ εχεις προβλημα με μενα,θα καψεις το δικο μου ιατρειο.οχι οποιο ιατρειο βρεις μπροστα σου... κανω καπου λαθος? Βασικα εκανες την διευκρυνιση οσο εγραφα...το αφηνω ομως για τους υπολοιπους, μπας και καποιοι καταλαβουν που οδηγουν τετοιου ειδους αντιδρασεις. Και παλι βεβαια δεν συμφωνω γιατι αυτο που λες ειναι σαν να δεχεσαι την αυτοδικια. Δλδ εχω προβλημα μαζι σου, ερχομαι και σου σπαω το ιατρειο. Εκτοσ αν λες κατι αλλο και το χανω εγω:confused: A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 οχι,οχι δεν υποστηριζω αυτο. αν εχεις προβλημα μαζι μου μου το λες.ουτε ιατρειο καις,ουτε μου κοβεις τα μαλλια.. μεγαλη υποθεση ο διαλογος.. αλλα ακομα και αν καποιος ειναι υπερ της εκδικησης και αποφασισει να εκδικηθει καταστρεφοντας,δεν βρισκω πουθενα λογικη στο να καψω περιουσιες τριτων αντι να καψω αυτουνου που δεν γουσταρω(ζωντας στον παραλογισμο) :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Από τα λεγόμενα της Freak εγώ βγάζω το συμπέρασμα ότι η αυτοδικία ειναι έως ένα βαθμόαποδεκτή. Αρκεί να στρέφεται κατά αυτού που σε εβλαψε και μόνο. Φυσικά διαφωνώ όσο δεν πάει άλλο. Κι ελπίζω να μην ξαναβγει κάποιος και μου πει το γνωστό κλισέ (που μου το είπαν και αρκετές σελίδες πιο πίσω) τι θα έκανα αν μου βίαζαν την κόρη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 κι εγω διαφωνω με την αυτοδικια..βσκ γραφουμε ολοι μαζι γιαυτο μπερδευομαστε :p αν εχεις προβλημα μαζι μου μου το λες.ουτε ιατρειο καις,ουτε μου κοβεις τα μαλλια.. μεγαλη υποθεση ο διαλογος.. :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Δε θα διαφωνησω σε αυτα που λες! Απλα τωρα εχουμε ενα αδικο θανατο ενος παιδιου! Τα ΜΑΤ βαραγανε μαθητες οπως ακουσαμε στο ραδιοφωνο του Alpha, ζωντανα κιολας απο το δημοσιογραφο! Το περιστατικο αυτο σταθηκε αφορμη για να βγουν στην επιφανεια τα προβληματα που αντιμερωπιζουμε ως κοινωνια! ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι ανεγκεφαλοι καταστρεφουν τις περιουσιες αθωων πολιτων! Αλλα ποια η αντιδραση σου σε μια τετοια δολοφονια? Φυδικα εχεις το δικαιωμα να μην αντιδρασεις.Δε μου λες ποια η αντιδραση σου οταν η 17Νοεμβρη σκοτωνε κοσμο???Ποια η αντιδραση σου οταν ο Σοριν Ματει εφαγε τη κοπελα μεσα στο σπιτι της???Ποια η αντιδραση σου οταν ο Πασσαρης εφαγε τους αστυνομικους???Ποια η αντιδραση σου για τα 10δες θυματα της ασφαλτου καθημερινα??Ποια η αντιδραση σου σε αυτους που πανε και καινε χρονια τωρα το Πολυτεχνειο-την ΑΣΣΟΕ και τη νομικη καταστρεφοντας υλικο-υπολογιστες κ.τ.λ.??Ποια η αντιδραση σου στις συμμοριες που την πεφτουν στο δρομο σε πιτσιρικαδες και τους μαχαιρωνουν για να τους παρουν το κινητο??? Επειδη φαινεται να εισαι καλο παιδι σκεψου λιγο ολα αυτα!Μη παρασυρεσαι απ τον ενθουσιασμο και απο οτι λενε καποιοι.Σκεψου τα λιγο ολα αυτα σε παρακαλω!! Βρες μια δουλιτσα και μια καλη γκομενα και προσπαθησε να προσφερεις οτι περισσοτερο μπορεις στον εαυτο σου και στους γυρω σου!! Θα νιωσεις πολυ καλα θυμησου το! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 @freak Νομιζω καταλαβα τι θελεις να πεις. Αφου καποιοι θα καψουν που θα καψουν ετσι και αλλιως τουλαχιστον ας περιοριστουν στα αστυνομικα τμηματα που ειναι σχετικα με το θεμα. Διαφωνω για 2 λογους. Πρωτον γιατι αν θεωρεις τα ΑΤ σχετικα με την οργη των ομαδων αυτων ειναι σαν να λες οτι οι υπολοιποι αστυνομικοι που υπηρετουν αλλου ειναι τροπον τινα συνυπευθυνοι για τις πραξεις του συναδελφου τους. Και δευτερον γιατι αυτα τα πραγματα ειναι ασπρο-μαυρο. Δεν μπορεις κατα τη γνωμη μου να λες "αν ειναι να σπασουν....", να μην σπασουν. Τελος, δεν μπαινουμε καν σε αυτη τη συζητηση, τι προτιμαμε να σπασουν. A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Ενα ειναι το σιγουρο παντως...Οτι οι αστυνομικοι στην Ελλαδα κανουν καταχρηση εξουσιας.Ειναι και αλλα πολλα,που ομως δεν βγαινουν στο "φως".Γνωριζε ο αστυνομικος οτι στα προβλεπομενα καθηκοντα του,ειναι να υπομενει στα οσα ακουει,εφοσον δεν δεχεται σωματικη επιθεση?Κατευθειαν να σηκωσει οπλο,να δειξει εξουσια που κατεχει.Απαραδεκτος!!!Ντροπη του!!!Κριμα στο νεο παιδι,που εφυγε τοσο αδικα :cry: Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Βλέποντας να συνεχίζεται αυτή η "αυθόρμητη αντίδραση" (ή αυθόρμητη αντίδραση χωρίς τα "") σκέφτομαι ότι κάποιοι βλέπουν αυτές τις φασαρίες σαν ευκαιρία για εκτόνωση, ευκαιρία να τιμωρήσουμε την κακούργα την κοινωνία που μας αδικεί, μας καταπιέζει, δεν μας δίνει τζάμπα όλα αυτά τα ωραία πράγματα που διαφημίζει η τιβι, ευκαιρία να το "πάμε στα άκρα" να δούμε τι θα γίνει, ευκαιρία να κάνουμε κάτι extreme. Ίσως μερικοί πιστεύουν κιόλας ότι θα βγει κάτι καλό. Δυστυχώς πάντα από τέτοια αποσάθρωση δεν βγαίνει κάτι καλό. Στην καλύτερη των περιπτώσεων θα μείνουμε με τις υλικές ζημιές και τα οικονομικά, απολύσεις κτλ. που συνεπάγονται. Στην χειρότερη θα έρθει κι άλλο αίμα. Επίσης κάποιος mod ας επιληφθεί της αναφοράς ονομάτων κατηγορουμένων. Εκτός του ότι αυστηρά απαγορεύεται δεν εξυπηρετεί και τίποτα. Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 oi anarxikoi einai ta pio xaidemena paidia,apo idio matatzi exw akousei pws exoun entoli na min tous peirazoun,den kserw giati,an thelane se kathe diadilosi tha gemizane klouves kai me kataggelies gia fylaki.den kserw poioi apo psila kai giati tous prostatevoun.kai twra o kathe *******aras pire akoma megalytero tharros vgainei eksw kai kanei oti goustarei,kai i astynomia exei kai pali entoli na min kanei apolytos tipota! krima gia to paidi,den pistevw oti ithele fysika na ton skotwsei,alla an sas kanoun ntou 10 atoma me molotof miliste tous ston plithintiko.oloi agapame ti zwoula mas,kai oloi tromazome.krima vrethike ti lathos stigmi sto lathos meros.twra parte oloi apo mia petra kai pame gia pswnia stin ermou gia ton adikoxameno 15 xrono. Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrreto Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 To ξεραμε οτι κανουν καταχρηση εξουσιας.Εναντιον σε μεταναστες,σε ατομα που διαδηλωνουν.Σε τσιγγανους ελεγαν οτι πεθανε ενας πριν 2 χρονια απο ξυλοδαρμο και επιβληθηκε προστιμο 60 ευρο..Αυτο ειποθηκε απο παρουσιαστη πρωινου στο μεγκα..Αλλα να σκοτωνουν παιδι εν ψυχρω μεσα στον κοσμο και να προσπαθουν και ως συνηθως α το καλυψουν.Αυτο δεν ειχε ξαναγινει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Θλίβομαι διότι βλέπω να υπάρχουν συνεχείς και στείρες αντιπαραθέσεις επί προσωπικού μεταξύ των χρηστών του Forum. Καταδικάζουμε συλλήβδην το κράτος (το οποίο δεν είναι κάτι το απρόσωπο είμαστε εμείς!) τους πάντες και τα πάντα. Είπαμε ο ψυχοπαθής δράστης θα πρέπει να βρεθεί στην φυλακή. Τους ηθικούς αυτουργούς που ωθούν τους νέους στην αναρχία και την τρομοκρατία δεν θα τους αναδείξουμε? Είναι δυνατόν να πιστεύουμε ότι όλες αυτές οι ομάδες δεν είναι κατευθυνόμενες αλλά αποτελούνται από "θυμωμένους" νέους που τα σπάνε? Είμαστε τόσο αφελής τελικά? Επικεντρωθήκαμε ΜΟΝΟ στα MAT και την αστυνομία(των οποίων ήδη καταδικάσαμε την συμπεριφορά) χωρίς να εξετάσουμε ποιοί είναι αυτοί που οργάνωσαν τα επεισόδια. Ποιοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί. Αυτοί που αύριο θα σπρώξουν έναν άλλο 15χρονο ή οποιονδήποτε μεγάλης ηλικίας ανεγκέφαλο σε τέτοιες καταστάσεις. Πάλι ασχολούμαστε με το δέντρο (αστυνομική αυταρχικότητα που είναι δεδομένη και καταδικαστέα) και χάσαμε το δάσος (προοδευτικά αφεντικά που θέτουν ψευτοδιλήμματα κάνοντας πλύση εγκεφάλου στους νέους μαζί με τους υποκριτές πρυτάνεις των ιδρυμάτων) Το θέμα είναι να προστατέψουμε τους νέους όχι να τους μαζεύουμε τραυματισμένους(στην καλύτερη περίπτωση) αφού τους στείλουμε στα ΜΑΤ. Πρόληψη χρειάζεται απο την οικογενειά τους και όχι καταστολη απο τα ΜΑΤ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts