Jump to content

Άνοιγμα και ξανακλείσιμο σφραγισμένου φακέλου

Haik
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λίγο κουλό το θέμα, το ξέρω, αλλά αυτή την περίοδο ετοιμάζω αιτήσεις μεταπτυχιακών και, κατ'επέκταση, έχω ζητήσει και συστατικές επιστολές.

Οπότε ρωτώ αν ξέρει κανείς πως μπορούμε να ανοίξουμε και να ξανακλείσουμε ένα σφραγισμένο φάκελο χωρίς να φανεί το παραμικρό..:X

Σημ.: Οι φάκελοι των συστατικών φέρουν την υπογραφή του συγγραφέα στο σημείο που κλείνουν. Οπότε δεν γίνεται να αλλάξεις φάκελο..

Υ.Γ.: Έχω ζητήσει παραπάνω συστατικές απ'ότι χρειάζομαι αλλά λέμε τώρα..μην γίνει καμμία στραβή με κανένα περίεργο καθηγητή π.χ. να χρειαστεί να γυρίσω πίσω καμμία και τρέχω..

Thanks παιδιά..

When money talks the world listens..

kalispera, file mou tin diafimisi tou jambo tin exeis dei ? emena pantos kapote pou xriastike o atmos me voithise...

Αν δεν έχεις δει την διαφήμιση, μπορείς να δεις αυτήν την ταινία :p

μου έτυχε μια φορά πάντως να μην πιάσει το κόλπο του ατμού, :( θέλει υπομονή για να λιώσει η κόλλα :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

kalispera, file mou tin diafimisi tou jambo tin exeis dei ? emena pantos kapote pou xriastike o atmos me voithise...

Την διαφήμιση του Jumbo; Όχι, η αλήθεια έιναι ότι δεν έτυχε.

Αν είναι θα ψάξω λίγο στο youtube.

Όταν λέμε με τον ατμό εννοούμε να το βάλω πάνω από βραστή κατσαρόλα;

Μετά ξανακολλάει εύκολα;

Δεν υπάρχει περίπτωση να "ζαρώσει" το χαρτί από την υγρασία;

Θα το δοκιμάσω με φάκελο από τράπεζα να δω..

Ευχαριστώ πολύ φίλε

Αν δεν έχεις δει την διαφήμιση, μπορείς να δεις αυτήν την ταινία :p

μου έτυχε μια φορά πάντως να μην πιάσει το κόλπο του ατμού, :( θέλει υπομονή για να λιώσει η κόλλα :cool:

Την έχω δει...αλλά δε θυμάμαι και πολλά..:p

Το όλο θέμα είναι να μπορώ να την ξανακλείσω χωρίς να φαίνεται κάτι..

Δηλαδή εάν λιώσει η κόλλα δε θα αφήσει σημάδια; Μετά πως ξανακολλάει;:O

Όταν λέμε με τον ατμό εννοούμε να το βάλω πάνω από βραστή κατσαρόλα;

καλλίτερα πάνω από τσαγιέρα ή από κάποιο λεπτό "πίδακα" ατμού που να "στοχεύει" την ενδιαφερόμενη περιοχή και όχι όλο το φάκελο ;)

Μετά πως ξανακολλάει;:O

Με UHU :D

*καλό θα 'ναι να δοκιμάσεις πρώτα σε παρόμοιους φακέλους

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Μάτα Χάρι...τρέμε James...είναι και δύσκολοι οι καιροί, που να χάνεις τη δουλειά σου τώρα...

molis dokimasa kai fenete apotelesmatikos kai o fournos mikrokimaton... dixni na "igropii tin kola oste na ksanaklisi xoris polla emfani simadia...

Πάω να δοκιμάσω άμεσα...

molis dokimasa kai fenete apotelesmatikos kai o fournos mikrokimaton... dixni na "igropii tin kola oste na ksanaklisi xoris polla emfani simadia...

Χμ...κάτι κάνω λάθος...:worry: παραλίγο να βάλω φωτιά...:X

Εσύ τι ακριβώς έκανες;

Η ζεστη που βγαζει το κερι ειναι το μυστικο μια και ζεστενει την κολα και ανοιγει ο φακελος!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Υ.Γ.: Έχω ζητήσει παραπάνω συστατικές απ'ότι χρειάζομαι αλλά λέμε τώρα..μην γίνει καμμία στραβή με κανένα περίεργο καθηγητή π.χ. να χρειαστεί να γυρίσω πίσω καμμία και τρέχω..

Αφού έχεις ζητήσει παραπάνω συστατικές, δεν καταλαβαίνω ποιο ειναι το πρόβλημα; Απλά άνοιξε μία από τις παραπανίσιες :blink:

Δοκίμασε με ατμοσίδερο κάτω από ένα λεπτό πανί, μπορεί να πιάσει:worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Αφού έχεις ζητήσει παραπάνω συστατικές, δεν καταλαβαίνω ποιο ειναι το πρόβλημα; Απλά άνοιξε μία από τις παραπανίσιες :blink:

+1 ...Ολοι ετσι καναμε...με συστατικες....ουτε να μπερδευεσαι με ατμους και μαγειρικες ουτε τπτ... ζητα μια παραπανω απο τις κανονικες...απλα....

IPHONE 4 The Ultimate

Έχω ζητήσει μια παραπάνω και εν τέλει την άνοιξα..

Απλά θα ήθελα να είμαι καλυμμένος σε περίπτωση που ο καθηγητής επιβεβαιώσει τους παραλήπτες και τη ζητήσει πίσω..

Just in case που λέμε...

+άλλο ένα κολπάκι: ανοίγεις στα πλάγια και μετά με ελάχιστη κόλλα ξανακλείνεις...σαν καινούρια την έκανα!

Έχω ζητήσει μια παραπάνω και εν τέλει την άνοιξα..

Απλά θα ήθελα να είμαι καλυμμένος σε περίπτωση που ο καθηγητής επιβεβαιώσει τους παραλήπτες και τη ζητήσει πίσω..

Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ στα χρονικά. Πιο πιθανό είναι να σου πέσει το Λόττο και το Πρότο και ο πρώτος λαχνός του Λαϊκού και να σου κάτσει η Εva Mendes και να πάρεις το Nobel στον τομέα σου και να πάρει ο βάζελος πρωτάθλημα και ευρωπαϊκό και να βγουν πρώτο κόμμα οι Οικολόγοι Εναλλακτικοί και να ξαναενωθεί η πρώην ΕΣΣΔ και να λήξει η παγκόσμια οικονομική κρίση πριν το 2009 και να ξαναπάρει η Ελλάδα το Ευρωπαϊκό, παρά να σου ζητήσει ο καθηγητής τη συστατική πίσω.

Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ στα χρονικά. Πιο πιθανό είναι να σου πέσει το Λόττο και το Πρότο και ο πρώτος λαχνός του Λαϊκού και να σου κάτσει η Εva Mendes και να πάρεις το Nobel στον τομέα σου και να πάρει ο βάζελος πρωτάθλημα και ευρωπαϊκό και να βγουν πρώτο κόμμα οι Οικολόγοι Εναλλακτικοί και να ξαναενωθεί η πρώην ΕΣΣΔ και να λήξει η παγκόσμια οικονομική κρίση πριν το 2009 και να ξαναπάρει η Ελλάδα το Ευρωπαϊκό, παρά να σου ζητήσει ο καθηγητής τη συστατική πίσω.

lol :lol:

IPHONE 4 The Ultimate

καλα αυτα λιγο πολυ γινονται

να προσθεσω και να κουνησει ο γαβρος σεντονι, τωρα φιλε σιγουρα με καμια παναγια δε προκειτε να συμβει.

(οχι τιποτα ειπες για το βαζελο:mad::p)

I don't live in Greece, Greece lives in me...