navi55 Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Εγώ χρησιμοποιώ διάφορους messengers. Έχω το fring, το slick, το ebuddy, το mig33 (σχεδόν καθόλου δεν το χρησιμοποιώ) και το live messenger της nokia. Η βονταφον ας μην το βγάλει ποτέ για το κινητό μου.. πλέον δεν με απασχολεί καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 το ebuddy ειναι κατι παρομοιο με το frings δηλαδη με την ιδια φιλοσοφια ολα τα messengers skype icq σε ενα?? Ειναι δωρεαν?? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Νομίζω οτι το ebuddy δεν υποστηρίζει skype.. χωρίς να είμαι σίγουρος 100%.. θα το κοιτάξω κάποια στιγμή. Πάντως υποστηρίζει chat για facebook. Όσα ανέφερα παραπάνω είναι δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Τελικα ειναι μια χαρα .. πραγματι ωραια εφαρμογη και αυτη.και το fring και το ebuddy δουλευουν αψογα και ευκολα και φυσικα Δ Ω Ρ Ε Α Ν Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimchris Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Αν ξέρει κανείς να μου απαντήσει το touch μου έχει live messenger μπορώ να ενεργοποιήσω το πακέτο ή μόνο με τον δικό τους client λειτουργεί; τα πακέτα surf είναι και για καρτοκινητά; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Αν ξέρει κανείς να μου απαντήσει το touch μου έχει live messenger μπορώ να ενεργοποιήσω το πακέτο ή μόνο με τον δικό τους client λειτουργεί; τα πακέτα surf είναι και για καρτοκινητά; Ευχαριστώ! Μονο το πακετο surf & mail 30 ειναι διαθεσιμο και για καρτοκινητα.Τα υπολοιπα αφορουν μονο συνδρομητες συμβολαιου!Για την πρωτη ερωτηση σου δεν γνωριζω Τελικα γιατι η εφαρμογη Live για το κινητο δεν λειτουργει και λειτουργουν μονο εφαρμογες σαν ebuddy fring κτλ? το skype και αυτο παιζει μια χαρα!Μονο το windows live δεν κανει login. Ετσι για να βγουμε και απο την απορια τοσο καιρο.. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackeye0411 Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Τελικα ειναι μια χαρα .. πραγματι ωραια εφαρμογη και αυτη.και το fring και το ebuddy δουλευουν αψογα και ευκολα και φυσικα Δ Ω Ρ Ε Α Ν nai omos file mou plirwneis ta dedomena pou aposteleis enw me ths vod ton messenger plirwneis mono thn xrish des kai ena apospasma apo to site tous Πληρώνω για δεδομένα όταν χρησιμοποιώ το Vodafone Messenger για τα άμεσα μηνύματά (ΙΜ) μου; Όχι, εφόσον βρίσκεσαι στην Ελλάδα. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts