Jump to content

Αναζήτηση drivers

Nio46
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα

έχω ένα δεύτερο pc πενταετίας τον οποίο τον έχω αγοράσει από πλαίσιο.

Πρόσφατα του έκανα φορμάτ. Δυστυχώς όμως δεν έχω τα drivers για την κάρτα γραφικών και ήχου. Άνοιξα τον πύργο για να δω τα μοντέλα αλλά αυτό που βλέπω είναι ότι η κάρτα ήχου είναι ενσωματωμένη με την μητρική και η κάρτα γραφικών δε μπορώ να καταλάβω που βρίσκεται αφού στην μητρική ή μόνο κάρτα που είναι πάνω είναι της είναι ram και μία κάρτα που γράφει πάνω tornado που μάλλον είναι modem.

Πως θα καταλάβω ποια έιναι η κάρτα γραφικών? Και αν δω τι μοντέλα είναι τα drivers που μπορώ να τα βρω?

Ευχαριστώ.

Yπάρχουν κάποια πολύ καλά προγράμματα, που σου κατεβάζουν και σου εγκαθιστούν όλους τους νέους drivers του υπολογιστή σου.

Εγώ χρησιμοποιώ το DriveMax. Mπορείς να το πάρεις απο τη σελίδα

http://www.innovative-sol.com/drivermax/index.htm

Είναι δωρεάν.

Ψάξε να βρεις τον κωδικό της μητρικής (συνήθως είναι "τυπωμένος" πάνω της με λευκά γράμματα) και κατέβασε τους drivers από το site του κατασκευαστή. Είναι άτοπο να προσπαθείς από τα τσιπάκια να καταλάβεις ποιά VGA/κάρτα ήχου έχεις on-board.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ CPU-Z.ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΣΟΥ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΣΟΥ ΣΤΟ GOOGLE ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ!ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝ ΒΟΑRD ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ!ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΜΕΣΩ GOOGLE!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ!

Μην γράφεις με κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης.

Υπάρχει σχετικό post στο Computing FAQ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2245593#post2245593