thsss Δημοσιεύτηκε November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 26, 2008 Μπορεί κάποιος να μου πεί ποιό είναι το default κλειδί για το ασύρματο μόντεμ Netfaster_IAD? :D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 google it! με μια απλη αναζητηση θα το βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. November 27, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 google it! με μια απλη αναζητηση θα το βρεις. Το έκανα και δεν υπάρχει κάτι. Αν δεν το είχα ψάξει πρώτα δεν θα το ρώταγα εδώ. Ξέρω να χειρίζομαι το Internet. Δεν χρειάζομαι ειδικούς που απαντάν με τα αυτονόητα σε όποιο post δουν μόνο και μόνο για να ανέβει το count στα μηνύματα που εμφανίζονται στο avatar. Θα προτιμούσα να μην απαντήσεις καθόλου από το να μου πεις το αυτονόητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Και εγω θελω το key...:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgekatz Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Δεν υπάρχει default για όλα τα Netfaster. Υπάρχει default για κάθε ένα ξεχωριστά και βρίσκεται τυπωμένο κάτω από την συσκευή. Παράθεση Time is what keeps everything from happening at once. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
o261075 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Το έκανα και δεν υπάρχει κάτι. Αν δεν το είχα ψάξει πρώτα δεν θα το ρώταγα εδώ. Ξέρω να χειρίζομαι το Internet. Δεν χρειάζομαι ειδικούς που απαντάν με τα αυτονόητα σε όποιο post δουν μόνο και μόνο για να ανέβει το count στα μηνύματα που εμφανίζονται στο avatar. Θα προτιμούσα να μην απαντήσεις καθόλου από το να μου πεις το αυτονόητο. Αδερφούλη αν ήξερες να ψάχνεις στον Ιστο (internet γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν θα το καταλάβεις ελληνιστί), θα ήξερες και να κοιτάξεις κάτω από το modem σου να το δεις. Σε συμβουλέυω φιλικότατα να μην κάνεις κανένα IQ test τα επόμενα χρόνια γιατί θα καταπέσει η ψυχολογία σου. Επίσης όταν ένας άνθρωπος φιλοτιμιέται να σου απαντήσει σε μία απορία σου ηθικό θα ήτο να μην του τη λες κιόλας επειδή εικάζεις ότι το κάνει για να ανεβάσει το count (που μάλλον γι'αυτό το κάνει δηλαδή αλλά μπαίνει στον κόπο να σου απαντήσει). Ο ψευτοδικηγοράκος (για να προλάβω το χαρακτηρισμό σου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silentbob Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Σε συμβουλέυω φιλικότατα να μην κάνεις κανένα IQ test τα επόμενα χρόνια γιατί θα καταπέσει η ψυχολογία σου. Ρε μάστορα συγγνωμη κιολας έχεις ένα μήνυμα από το 2006 (κι εγω κάπου εκεί είμαι) και απαντάς σε thread από το 2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Δεν υπάρχει λόγος για αντιλογία....προσοχή, δώστε απαντήσεις σε αυτό που ζητάει κάποιος χωρίς χαρακτηρισμούς. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Για χαρα παιδια εχω το Netfaster IAD2 και το προβλημα που εχω ειναι οτι δεν δουλευει το wi-fi (σβηστο λαμπακι), αν κανω reset θα επανελθει το wi-fi 'η θα χασω και της ρυθμισεις που εχω; και αν μπορει ο παροχος μου μεσο τηλεφωνου να μου το φταξει; Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Για χαρα παιδια εχω το Netfaster IAD2 και το προβλημα που εχω ειναι οτι δεν δουλευει το wi-fi (σβηστο λαμπακι), αν κανω reset θα επανελθει το wi-fi 'η θα χασω και της ρυθμισεις που εχω; και αν μπορει ο παροχος μου μεσο τηλεφωνου να μου το φταξει; Πηγαινε πρωτα στις ρυθμισεις να δεις αν εχει απενεργοποιηθει το ασυρματο, αν οχι κανε ενα reset για αρχη και πες μας τι εγινε! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts