Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξέχνα το μην παραγγείλεις από εκεί.

Δοκίμασε και κανένα παιχνίδι και πές μας

Για προτεινε μου καποιο παιχνιδι να κατεβασω ( free εννοειται ) γιατι ειμαι newbie στο android world!! :p

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εχω αγορασει απο το tinydeal.com 2 κινητα τηλεφωνο....

TINYDEAL.COM

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ... ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ

το ustar h3000 και το cubot gt70

Edited by kost1980

Για προτεινε μου καποιο παιχνιδι να κατεβασω ( free εννοειται ) γιατι ειμαι newbie στο android world!! :p

subway serfer...

λοιπον το παιχνιδι το κατεβασα και δεν κολαει πουθενα.. Ολα καλα με το κινητο!!! :up:

Tι να κολησει καλε στο Subway surfers? Σιγα το παιχνιδι......

Κατεβασε κανα Dead Trigger να δεις γραφικα, παιζει αψογα.

Περισσοτερα στο θεμα που υπαρχει για το Jiayu G3s:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4854993

Καλησπερα παιδια,ειμαι καινουργιος σχετικα στα κινεζικα κινητα,δεν εχω κανει ποτε αγορα κινητου μεσω ιντερνετ.

Εχω βαλει στο ματι το ulefone u650.

Απο το σαιτ http://www.geekbuying.com/ και συγκεκριμενα αυτο http://www.geekbuying.com/item/Ulefone-U650-6-5Inch-FHD-Screen-MTK6589T-1-5GHz-Quad-Core-Smart-Phone-2GB-RAM-32GB-ROM-12-6MP-Camera-Android-4-2-3G-GPS-Silver-317355.html.

Χρειαζομαι την βοηθεια σας.

1)Αξιζει το συγκεκριμενο κινητο για τα χρηματα που λεει;

2)ειναι αξιοπιστο αυτο το σαιτ;

3)ποια μεταφορικη ειναι η ασφαλεστερη και πιο αξιοπιστη;

α)Registered Airmail (With tracking number)

β)DHL

γ)ΕMS

Διαβασα διαφορα για την καθε μεταφορικη αλλα δεν εβγαλα τελικα συμπερασμα για το ποια πρεπει να επιλεξω!

4)paypal h western union;

Σας κουρασα με τις ερωτησεις!

Ευχαριστω

Καλησπερα παιδια,ειμαι καινουργιος σχετικα στα κινεζικα κινητα,δεν εχω κανει ποτε αγορα κινητου μεσω ιντερνετ.

Εχω βαλει στο ματι το ulefone u650.

Απο το σαιτ http://www.geekbuying.com/ και συγκεκριμενα αυτο http://www.geekbuying.com/item/Ulefone-U650-6-5Inch-FHD-Screen-MTK6589T-1-5GHz-Quad-Core-Smart-Phone-2GB-RAM-32GB-ROM-12-6MP-Camera-Android-4-2-3G-GPS-Silver-317355.html.

Χρειαζομαι την βοηθεια σας.

α)Registered Airmail (With tracking number)

β)DHL

γ)ΕMS

Διαβασα διαφορα για την καθε μεταφορικη αλλα δεν εβγαλα τελικα συμπερασμα για το ποια πρεπει να επιλεξω!

Σας κουρασα με τις ερωτησεις!

Ευχαριστω

καταρχην αυτο πλησιαζει περισσοτερο σε ταμπλετ παρα σε τηλεφωνο..6,5 ιντσες..

2)ναι το site ειναι οκ.

3)θα ελεγα singapore post αλλα δεν ξερω αν το υποστιρηζει το συγκεκριμενο site..αλλιως registered airmail.

4)σιγουρα paypal!!

Tι να κολησει καλε στο Subway surfers? Σιγα το παιχνιδι......

Κατεβασε κανα Dead Trigger να δεις γραφικα, παιζει αψογα.

Περισσοτερα στο θεμα που υπαρχει για το Jiayu G3s:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4854993

γι'αυτο πριν ρωτησα για καποιο παιχνιδι να κατεβασω ωστα να δω πως θα το παιξει.

Οκ το κατεβαζω και ενημερωνω :)

Καλησπερα παιδια,ειμαι καινουργιος σχετικα στα κινεζικα κινητα,δεν εχω κανει ποτε αγορα κινητου μεσω ιντερνετ. Εχω βαλει στο ματι το ulefone u650. Αυτο http://www.geekbuying.com/item/Ulefone-U650-6-5Inch-FHD-Screen-MTK6589T-1-5GHz-Quad-Core-Smart-Phone-2GB-RAM-32GB-ROM-12-6MP-Camera-Android-4-2-3G-GPS-Silver-317355.html. Χρειαζομαι την βοηθεια σας.

α)Registered Airmail (With tracking number) β)DHL γ)ΕMS

1) Δεν γνωριζω για τη συσκευη, καλη φαινεται, με καλα χαρακτηριστικα, αν και πολυυυυυυ μεγαλη για τα γουστα μου. Τωρα στα υπολοιπα :

2) Ειναι αξιοπιστο, εχουμε πολλοι αγορασει απο εκει χωρις προβλημα.

3) Το α) (χρησιμοποιουν Singapore Post ετσι κι αλοιως) για να μηδενισεις τον κινδυνο του τελωνειου και των φορων που πιθανοτατα να αντιμετωπισεις με τους αλλους τροπους

4) PayPal ΠΑΝΤΑ, για να μπορεις να εχεις ασφαλεια και δυνατοτητα επιστροφης χρηματων σε περιπτωση καποιας στραβης

Αυτα και ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ !!!! ;)

Edited by kwnana

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Παιδια καλημερα,εγω προχτες παρηγγειλα απο geekbuying το thl w200,ακομα ομως δεν το εχουν στειλη,εχει παραγγειλη κανεις αλλος απο αυτο το μαγαζι?
3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max

Ναι, μην αγχωνεσαι, μια εβδομαδα σχεδον κανει απο την ημερα παραγγελιας να στειλει το πακετο :)

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Παιδια καλημερα,εγω προχτες παρηγγειλα απο geekbuying το thl w200,ακομα ομως δεν το εχουν στειλη,εχει παραγγειλη κανεις αλλος απο αυτο το μαγαζι?

Είναι αξιόπιστο μαγαζί,το πολύ 5 μέρες κάνει να το στείλουν από την ημέρα της παραγγελίας.

Edited by navi55
διόρθωση quote!

Και κανα 10ημερο να φτασει στην ελλαδα πανω κατω,οποτε στο συνολο γυρο στης 15 μερες :)
3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max

Αλλά και 20 -μέρες να κάνει μην ανησυχείς.

απο minideal που ειχα παρει το iocean εκανε 3 μερες να το στειλουν και 8 μερες να ερθει απο Hong Kong.Τωρα απο Geekbuying εφυγε προχτες και σημερα ειδα αυτο στο track item,στο status ελεγε "Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)" :confused: :confused: :confused:

απο minideal που ειχα παρει το iocean εκανε 3 μερες να το στειλουν και 8 μερες να ερθει απο Hong Kong.Τωρα απο Geekbuying εφυγε προχτες και σημερα ειδα αυτο στο track item,στο status ελεγε "Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)" :confused: :confused: :confused:

To minideal μαζί με το merimobiles πιστεύω είναι μακράν τα πιο αξιόπιστα,πάντως ξανά δες σε 3 μέρες γιατί δεν φαίνεται αμέσως.;)

To minideal μαζί με το merimobiles πιστεύω είναι μακράν τα πιο αξιόπιστα,πάντως ξανά δες σε 3 μέρες γιατί δεν φαίνεται αμέσως.;)

Προφανως δεν εχει ενημερωθει ακομα το database,αλλα εχει πεταξει ειδη για ελλαδα ;) ;)

για το πρωτο θα συμφωνησω απολυτως!!

για το δευτερο μην βαζεις το χερι σου και στην φωτια..http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4744323#post4744323

μου το εκανε δυο φορες,την πρωτη δεν πηρε τετοια εκταση,την δευτερη εκανα 3,5 μηνες να παρω τα λεφτα μου πισω και αυτο μετα απο κραξιμο σε vondroid(διατηρουν εκει προφιλ της εταιριας..)

για το πρωτο θα συμφωνησω απολυτως!!

για το δευτερο μην βαζεις το χερι σου και στην φωτια..http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4744323#post4744323

μου το εκανε δυο φορες,την πρωτη δεν πηρε τετοια εκταση,την δευτερη εκανα 3,5 μηνες να παρω τα λεφτα μου πισω και αυτο μετα απο κραξιμο σε vondroid(διατηρουν εκει προφιλ της εταιριας..)

έχω κάνει πάρα πολλές αγορές από εκεί χωρίς προβλήματα,όμως μετά από αυτά που έγραψες θα κόψω σιγά σιγά.

έχω κάνει πάρα πολλές αγορές από εκεί χωρίς προβλήματα,όμως μετά από αυτά που έγραψες θα κόψω σιγά σιγά.

και εγω εχω αγορασει πολλα πραγματα απο εκει..αλλα μια φορα θα σου τυχει..

κοιτα και εγω που το λεω τωρα,μετα το περιστατικο εχω αγορασει αλλα δυο πραγματα απο εκει χωρις προβλημα,και σκεφτομαι την επομενη αγορα να την κανω απο εκει(zopo zp980..:D)