Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σου στέλνουν αυτοί tracking number με mail, καθώς και φωτό του δέματος. Τουλάχιστον έτσι έκαναν σε εμένα πριν 2 μήνες.
Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σου στέλνουν αυτοί tracking number με mail, καθώς και φωτό του δέματος. Τουλάχιστον έτσι έκαναν σε εμένα πριν 2 μήνες.

Μου έστειλαν ήδη mail με tracking number πριν λίγα λεπτά. Αλλά φωτό όχι... :worry:

Μαζί έπρεπε να τα στέλνουν αυτά;

Μου έστειλαν ήδη mail με tracking number πριν λίγα λεπτά. Αλλά φωτό όχι... :worry:

Όχι, συνήθως τη φωτογραφία τη στέλνουν μετά από 2-3 μέρες.

Βοηθήματα, σημειώσεις, εκπαιδευτικά νέα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα site! www.sofikoukouvagia.gr

Για να μη σας φαίνονται πια...κινέζικα!!! http://www.e-chinese.gr

Πάντα πιο μετά στέλνουν τις φώτο.. Πρώτα στέλνουν το tracking number..

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Μιας και έχετε πιάσει για τα tracking,μου έστειλε το to2c στις 27/11 το tracking number αλλά ακόμα μου βγάζει not found.

Μπορεί να κάνει τόσες ημέρες?

Αυτό είναι το tracking αν ξέρει κάποιος να μου πει RF298885613SG

Edited by Bin
:X

Μιας και έχετε πιάσει για τα tracking,μου έστειλε το to2c στις 27/11 το tracking number αλλά ακόμα μου βγάζει not found.

Μπορεί να κάνει τόσες ημέρες?

Αυτό είναι το trucking αν ξέρει κάποιος να μου πει RF298885613SG

Δεν εμφανίζεται πουθενά, οπότε μάλλον σου έδωσαν αριθμό αλλά άργησαν να πάνε το δέμα στο ταχυδρομείο ...

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Ναι το θέμα μου είναι αν θα έχει σταλεί κανονικά και αν θα φανεί κάποια στιγμή!

Υπάρχει περίπτωση να το περιμένω άδικα?

:X

Όχι, συνήθως τη φωτογραφία τη στέλνουν μετά από 2-3 μέρες.

Πάντα πιο μετά στέλνουν τις φώτο.. Πρώτα στέλνουν το tracking number..

Οπότε αράζουμε.

Έγινε παιδιά, thanks. :)

Για το 2toc τι γνώμη έχετε; Αξιόπιστο;

to2c εννοείς. Αξιόπιστο ναι, παραγγελνει πολύς κόσμος. Έχει και αντιπρόσωπο εδώ μέσα, σε παραδιπλανό -pinned- thread με αυτό που γράφουμε.

παιδια βρήκα το cubot s308 90 ευρω σε αυτο το μαγαζί:http://www.dealsmachine.com/best_186332.html?SSAID=986533&utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale

ειναι αξιόπιστο?

παιδια βρήκα το cubot s308 90 ευρω σε αυτο το μαγαζί:http://www.dealsmachine.com/best_186332.html?SSAID=986533&utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale

ειναι αξιόπιστο?

90 χωρις τα μεταφορικα.

Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος.

Α.Einstein

Για το dealsmachine δεν γνωρίζω. Τα πιο δημοφιλή στο forum ειναι τα : vickmall, To2c και Gearbest.

Στο τελευταίο με το κουπόνι s308lc σου βγαίνει περίπου €93.

Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος.

Α.Einstein

δεν το ειδα....αξιζει τουλαχιστον για 100 ευρω?και πιο ειναι αξιοπιστο μαγαζι για να το παρω?

ZTE V5 απο vickmall.120$ η 1-4 εκδοση,140$ η 2-8.Ειδικα η 2η ειναι το κορυφαιο vfm θεωρω αυτη τη στιγμη.Μην πας στο Cubot για 10-20$ διαφορα.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

ZTE V5 απο vickmall.120$ η 1-4 εκδοση,140$ η 2-8.Ειδικα η 2η ειναι το κορυφαιο vfm θεωρω αυτη τη στιγμη.Μην πας στο Cubot για 10-20$ διαφορα.

φιλε μεχρι το πολυ 100 ευρω μπορω να δωσω.σε τι ειναι καλυτερο το zte απο το cubot?απο οτι βλεπω σε τεχνικα χαρακτηριστικα το cubot ειναι καλυτερο.

Παιδια το 1949deal ειναι αξιοπιστο?

Σκεφτομαι να παρω το ZTE V5 MAX και απο οτι εχω δει εχει την καλλιτερη τιμη.Τι λετε να το παρω απο αυτους?

Εχετε υποψην καποιο αλλο με καλλιτερη τιμη???

φαινεται πολυ καλο το ZTE V5...αν πρεπει να διαλεξω μεταξυ αυτου κι ενος ακομα ,ποιο θα μπορει να συγκριθει μαζι του?

φιλε μεχρι το πολυ 100 ευρω μπορω να δωσω.σε τι ειναι καλυτερο το zte απο το cubot?απο οτι βλεπω σε τεχνικα χαρακτηριστικα το cubot ειναι καλυτερο.

Για να το παμε αναλογικα ειναι σαν να ρωτας ποιο ειναι καλυτερο το BMW ή το FIAT?

Ουτε καν συγκρισιμα δεν ειναι ,πηγαινε καρφι για το ZTE ακομα και το "μικρο" ειναι μια χαρα κινητο.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

φαινεται πολυ καλο το ZTE V5...αν πρεπει να διαλεξω μεταξυ αυτου κι ενος ακομα ,ποιο θα μπορει να συγκριθει μαζι του?

Ποιο απο τα 2 ZTE?Το "μικρο" δεν εχει αντιπαλο ,πραγματικα υπηρχε ενα κενο σε αυτη την κατηγορια τιμης/ποιοτητας για το "μεγαλο" αν βαλεις λιγα ευρω παραπανω πας στο coolpad f1 που ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στην κατηγορια.

δεν το ειδα....αξιζει τουλαχιστον για 100 ευρω?και πιο ειναι αξιοπιστο μαγαζι για να το παρω?

+1 για το V5. Να ξέρεις όμως ότι έχει Αγγλικό μενού με την επίσημη ρομ.

Από καταστήματα, θα κοιτούσα κυρίως VickMall και B2CBuying.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Για να το παμε αναλογικα ειναι σαν να ρωτας ποιο ειναι καλυτερο το BMW ή το FIAT?

Ουτε καν συγκρισιμα δεν ειναι ,πηγαινε καρφι για το ZTE ακομα και το "μικρο" ειναι μια χαρα κινητο.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ποιο απο τα 2 ZTE?Το "μικρο" δεν εχει αντιπαλο ,πραγματικα υπηρχε ενα κενο σε αυτη την κατηγορια τιμης/ποιοτητας για το "μεγαλο" αν βαλεις λιγα ευρω παραπανω πας στο coolpad f1 που ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στην κατηγορια.

Το μικρο οταν λες εννοεις αυτο...σωστα?

http://m.gsmarena.com/zte_redbull_v5_v9180-6679.php

Μπραβο φιλος, πολυ ωραιο :up: :clap::clap:

Δεν είναι ενημερωμένες πάντα όλες οι τιμές αλλά είναι ΦΟΒΕΡΗ σελίδα.

http://www.mionbuy.com/ με αυτο τι παιζει παιδια?οι τολμηροι που εκαναν παραγγελια ας μας πουν τι γινετε, οι τιμες του ειναι απαιχτες....