Thanos_ATH Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 απο antelife εχει καποιος κανει αγορες και να ειναι ικανοποιημενος απο την ολη συναλλαγη , αλλα και ακομα περισσοτερο αν χρειαστηκε κατι απο αυτους αργοτερα ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 απο antelife εχει καποιος κανει αγορες και να ειναι ικανοποιημενος απο την ολη συναλλαγη , αλλα και ακομα περισσοτερο αν χρειαστηκε κατι απο αυτους αργοτερα ?? Εγώ όχι, αλλά από ότι λένε όλοι αργεί πάρα πολύ. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos_ATH Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 αργει να το στειλει στο ταχυδρομειο απο την ωρα που δεχεται την παραγγελια εννοεις?? γιατι το μετα την αποστολη ειναι θεμα του ταχυδρομειου και της εκαστοτε χρονικης περιοδου που εχει να κανει με την καθυστερηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Από ότι λένε αργεί να στείλει τις παραγγελίες ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Τώρα που χάλασε και ο ενας φορτιστής, θα τσεκάρω και το after sales... Ενημέρωσέ μας! :) Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Ναι.. προς το παρον δεν απαντανε.. Τωρα απο coolicool με NL post σε 11 μερες πατησε Ελλαδα.. Μπορει να εκανε 8-9 μερες να ξεκινησει, αλλα το NL post τα πηγε καλα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Aπο everbuying απαντησαν οτι για το σκασμενο φορτιστη στελνουν αλλο, αρκει να πληρωσω 2$ για το traking number.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kjtzemis Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 (edited) Καλησπερα σε ολους θελω να με βοηθησετε ή καλυτερα να με κατατοπισετε σε ενα θεματακι, την παρασκευη το βραδυ δλδ στις 14 του μηνα εκανα παραγγελια απο το efox-shop το elephone g5 μαζι με τα μεταφορικα μου βγηκε 94Ε.Λοιπον η παραγγελια εγινε μεσω paypal οχι δικια μου αλλα ενος ξαδερφου μου, το θεμα μου τωρα ειναι το εξης, στο efox φτιαξαμε λογαριασμο δικο μου και στα στοιχεια παραγγελιας εβαλα τα δικα μου για να ερθει σπιτι μου και οχι στου ξαδερφου μου αλλα οταν ηρθε η ωρα της πληρωμης βαλαμε την δικια του καρτα πιστευω να ερθει σε εμενα και να μην μπερδεψει τπτ διευθυνσεις κλπ γιατι στην παραγγελια βαλαμε τα δικα μου στοιχεια και η paypal εχει του ξαδερφου μου. Επισης οταν πηγαινω στο account μου στην σελιδα για να δω την εξελιξη της παραγγελιας ναι μεν μου την διχνει αλλα μου γραφει στο status αυτο εδω "Confirmed Unpaid, not shipped " τι ακριβως ειναι αυτο γιατι τα αγγλικα μου δεν ειναι και πολυ καλα, μηπως εχει γινει κατι λαθος?ελεγε οτι σε 15-30 ημερες θα μου ερχοτανε αλλα το κοιταξα μεσα στο σ/κ μηπως αλλαζε το status αλλα τιποτα λεω θα το κοιταξω και απο δευτερα δλδ σημερα μιας και ειναι καθημερινη να δω μηπως αλλαξαν κατι, εχει γινει καποιο λαθος ή απλα θελουν καποιες μερες για να αλλαξουν το status? Και κατι τελευταιο μολις εγινε η παραγγελια μου ηρθε ενα mail στο δικο μου email και μ,ου ελεγε πως ειμαι νεος χρηστης στο paypal και να μπω να δωσω τον κωδικο μου στην στην σελιδα του paypal δεν εκανα κατι και ειπα μηπως εγινε κανενα λαθος γιατι βαλαμε τα δικα μου στοιχεια αντι του ξαδερφου μου.:/ Δωστε μου λιγο τα φωτα σας σε αυτο το θεμα που εχω γιατι εχω αγχωθει καπως με αυτο το θεματακι. :/ Edited November 17, 2014 by kjtzemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Ε αμα βλέπει ο άλλος άλλη διευθυνση στο paypal και αλλη διεύθυνση με άλλα στοιχεία στο account τι ήθελες να κανει? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kjtzemis Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Πιστευαμε πως δεν θα υπηρχε προβλημα, οποτε μαλλον δεν εχει γινει σωστα η παραγγελια τι μπορω να κανω σε αυτη την περιπτωση?Δεν προλαβαμε να κοιταξουμε και αν τραβηξε τα χρηματα απο την τραπεζα. :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Πήγαινε στο κατάστημα, μπες στον λογαριασμό σου και κάπου πρέπει να λέει: change shipping address, άλλαξε την διεύθυνση αποστολής και βάλε την διεύθυνση του εξαδέλφου σου, γιατί αλλοιώς δεν βλέπω να στέλνουν τίποτα. Επίσης, από αυτά που γράφεις, φαίνεται ότι δεν πληρώθηκαν γιά την παραγγελία. Αυτό μπορεί να το δεί ο εξάδελφος εάν μπεί στον λογαριασμό του στο paypal. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Δηλαδή τι δεν προλάβατε? Τηλέφωνο ή τράπεζα δεν έχει? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Δηλαδή τι δεν προλάβατε? Τηλέφωνο ή τράπεζα δεν έχει? Δεν χρειάζεται η τράπεζα, φαίνεται από το PayPal. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Το ξέρω. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν η ιστορία είναι αληθινή. Γιατί αυτά δε γίνονται ούτε στα παραμύθια. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kjtzemis Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Ωραια το βρηκα αυτο που λες, δεν θα αλλαξω μονο την διευθυνση αλλα ολα τα στοιχεια και το ονομα και το τηλεφωνο και την διευθυνση και το email, ενταξει τα αλλαζω εγω ολα αυτα αυτοι θα το δουνε?πως θα "ειδοποιηθουν" οτι εγω εχω βαλει τα κανονικα στοιχεια για να τραβηξουν τα χρηματα? Μηπως θα ηταν καλυτερο σε περιπτωση που δεν εχουν τραβηξει τα χρηματα να φτιαξω αλλον λογαριασμο στην σελιδα και να κανω παλι την παραγγελια απο την αρχη ή αμα κανω κατι τετοιο θα αναγνωρισουν τα στοιχεια της paypal? :/ ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το ξέρω. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν η ιστορία είναι αληθινή. Γιατί αυτά δε γίνονται ούτε στα παραμύθια. Τι ακριβως θελεις να πεις? Νομιζαμε πως η παραγγελια ειχε γινει και περιμεναμε μεχρι και σημερα που ηταν εργασιμη μερα να δουμε μηπως εχει γινει καποια αλλαγη στην κατασταση και γιαυτο τον λογο δεν εχω πει ακομα στον ξαδερφο να ελεγξει τον λογαριασμο για το αν εχει τραβηξει τα λεφτα ή οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Ωραια το βρηκα αυτο που λες, δεν θα αλλαξω μονο την διευθυνση αλλα ολα τα στοιχεια και το ονομα και το τηλεφωνο και την διευθυνση και το email, ενταξει τα αλλαζω εγω ολα αυτα αυτοι θα το δουνε?πως θα "ειδοποιηθουν" οτι εγω εχω βαλει τα κανονικα στοιχεια για να τραβηξουν τα χρηματα? Μηπως θα ηταν καλυτερο σε περιπτωση που δεν εχουν τραβηξει τα χρηματα να φτιαξω αλλον λογαριασμο στην σελιδα και να κανω παλι την παραγγελια απο την αρχη ή αμα κανω κατι τετοιο θα αναγνωρισουν τα στοιχεια της paypal? :/ Όχι, να μπείς στην σελίδα και να τους στείλεις μήνυμα, κάπου πρέπει να γράφει "customer support", και να τους ενημερώσεις γιά την αλλαγή γράφοντας και τον αριθμό παραγγελίας. Επίσης, ρώτησέ τους τι θα γίνει και πως θα συνεχίσει η παραγγελία. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kjtzemis Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 (edited) Όχι, να μπείς στην σελίδα και να τους στείλεις μήνυμα, κάπου πρέπει να γράφει "customer support", και να τους ενημερώσεις γιά την αλλαγή γράφοντας και τον αριθμό παραγγελίας. Επίσης, ρώτησέ τους τι θα γίνει και πως θα συνεχίσει η παραγγελία. Ωραια. Να ρωτησω και κατι ακομη, ακυρωση παραγγελιας γινετε να κανω ή πρεπει να τους στειλω παλι μηνυμα για να την ακυρωσουν σε περιπτωση που δεν εχουν τραβηξει χρηματα. Στην παρακατω εικονα ειναι οτι ακριβως μου δειχνει για την παραγγελια μου αν πατησω delete θα ακυρωθει η παραγγελια ή μπα? Edited November 17, 2014 by kjtzemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Πάτησε το delete και κάνετε πάλι την αγορά σαν να είσαι ο εξάδελφος, να μην φαίνεται πουθενά κανένα δικό σου στοιχείο. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kjtzemis Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Ωραια αυτο θα κανω αλλα μονο σε περιπτωση που δεν εχει τραβηξει τα χρηματα ετσι δεν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Φυσικά,πρώτα θα κοιτάξετε στο PayPal. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kjtzemis Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Φυσικά,πρώτα θα κοιτάξετε στο PayPal. Ωραια ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και για τις πληροφοριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Θέλω να πάρω μια Teclast P98 Air και την έχουν μόνο Bangood, Etotalk, Merimobiles, Spemall και Tinydeal. Διαλέγω το πρώτο νομίζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Εγω δε θα επαιρνα με τπτ απο τα 4 πρωτα. Το αλλο με επιφυλαξη... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Θέλω να πάρω μια Teclast P98 Air και την έχουν μόνο Bangood, Etotalk, Merimobiles, Spemall και Tinydeal. Διαλέγω το πρώτο νομίζω? Εγω δε θα επαιρνα με τπτ απο τα 4 πρωτα. Το αλλο με επιφυλαξη... Από το τελευταίο ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos_ATH Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 (edited) Ωραια αυτο θα κανω αλλα μονο σε περιπτωση που δεν εχει τραβηξει τα χρηματα ετσι δεν ειναι? τα απλα πραγματακια ρε παιδια γιατι το μπλεκετε το θεμα ...... 1. το PAYPAL οταν σου κανει την χρεωση valid σου στελνει αμεσα mail με το invoice, ασχετως αν η χρεωση στην καρτα περασει μετα απο 48 ωρες. 2. το paypal δεν το ενδιαφερει το καθε registration που εχει κανει καποιος και το τι διευθυνση εχει βαλει. αυτο το θεμα το να δει αν ταυτιζονται οι διευθυνσεις ειναι του εκαστοτε αποστολεα - καταστηματος που αν δει προβλημα θα σε ενημερωσει γιατι αν ειναι σοβαρος δεν θα θελει να μπλεξει εαν καποιος που εχει τον λογαριασμο του paypal πεσει θυμα εξαπατησης απο εσενα που του εχεις χακαρει το account. 3. εδω απο οσο καταλαβα ειναι θεμα στο λογαριασμο του paypal που μαλλον ειναι καινουργιο και δεν εχει ενεργοποιηθει σωστα η δεν εχει γινει το validation με το 4ψηφιο κωδικο που ζηταει αρχικα και για αυτο δεν προχωραει την συναλλαγη και το εμφανιζει unpaid. Edited November 18, 2014 by Thanos_ATH Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts