minotavros Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Δηλαδή τι δεν προλάβατε? Τηλέφωνο ή τράπεζα δεν έχει? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Δηλαδή τι δεν προλάβατε? Τηλέφωνο ή τράπεζα δεν έχει? Δεν χρειάζεται η τράπεζα, φαίνεται από το PayPal. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Το ξέρω. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν η ιστορία είναι αληθινή. Γιατί αυτά δε γίνονται ούτε στα παραμύθια. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kjtzemis Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Ωραια το βρηκα αυτο που λες, δεν θα αλλαξω μονο την διευθυνση αλλα ολα τα στοιχεια και το ονομα και το τηλεφωνο και την διευθυνση και το email, ενταξει τα αλλαζω εγω ολα αυτα αυτοι θα το δουνε?πως θα "ειδοποιηθουν" οτι εγω εχω βαλει τα κανονικα στοιχεια για να τραβηξουν τα χρηματα? Μηπως θα ηταν καλυτερο σε περιπτωση που δεν εχουν τραβηξει τα χρηματα να φτιαξω αλλον λογαριασμο στην σελιδα και να κανω παλι την παραγγελια απο την αρχη ή αμα κανω κατι τετοιο θα αναγνωρισουν τα στοιχεια της paypal? :/ ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το ξέρω. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν η ιστορία είναι αληθινή. Γιατί αυτά δε γίνονται ούτε στα παραμύθια. Τι ακριβως θελεις να πεις? Νομιζαμε πως η παραγγελια ειχε γινει και περιμεναμε μεχρι και σημερα που ηταν εργασιμη μερα να δουμε μηπως εχει γινει καποια αλλαγη στην κατασταση και γιαυτο τον λογο δεν εχω πει ακομα στον ξαδερφο να ελεγξει τον λογαριασμο για το αν εχει τραβηξει τα λεφτα ή οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Ωραια το βρηκα αυτο που λες, δεν θα αλλαξω μονο την διευθυνση αλλα ολα τα στοιχεια και το ονομα και το τηλεφωνο και την διευθυνση και το email, ενταξει τα αλλαζω εγω ολα αυτα αυτοι θα το δουνε?πως θα "ειδοποιηθουν" οτι εγω εχω βαλει τα κανονικα στοιχεια για να τραβηξουν τα χρηματα? Μηπως θα ηταν καλυτερο σε περιπτωση που δεν εχουν τραβηξει τα χρηματα να φτιαξω αλλον λογαριασμο στην σελιδα και να κανω παλι την παραγγελια απο την αρχη ή αμα κανω κατι τετοιο θα αναγνωρισουν τα στοιχεια της paypal? :/ Όχι, να μπείς στην σελίδα και να τους στείλεις μήνυμα, κάπου πρέπει να γράφει "customer support", και να τους ενημερώσεις γιά την αλλαγή γράφοντας και τον αριθμό παραγγελίας. Επίσης, ρώτησέ τους τι θα γίνει και πως θα συνεχίσει η παραγγελία. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kjtzemis Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 (edited) Όχι, να μπείς στην σελίδα και να τους στείλεις μήνυμα, κάπου πρέπει να γράφει "customer support", και να τους ενημερώσεις γιά την αλλαγή γράφοντας και τον αριθμό παραγγελίας. Επίσης, ρώτησέ τους τι θα γίνει και πως θα συνεχίσει η παραγγελία. Ωραια. Να ρωτησω και κατι ακομη, ακυρωση παραγγελιας γινετε να κανω ή πρεπει να τους στειλω παλι μηνυμα για να την ακυρωσουν σε περιπτωση που δεν εχουν τραβηξει χρηματα. Στην παρακατω εικονα ειναι οτι ακριβως μου δειχνει για την παραγγελια μου αν πατησω delete θα ακυρωθει η παραγγελια ή μπα? Edited November 17, 2014 by kjtzemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Πάτησε το delete και κάνετε πάλι την αγορά σαν να είσαι ο εξάδελφος, να μην φαίνεται πουθενά κανένα δικό σου στοιχείο. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kjtzemis Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Ωραια αυτο θα κανω αλλα μονο σε περιπτωση που δεν εχει τραβηξει τα χρηματα ετσι δεν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Φυσικά,πρώτα θα κοιτάξετε στο PayPal. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kjtzemis Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Φυσικά,πρώτα θα κοιτάξετε στο PayPal. Ωραια ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και για τις πληροφοριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Θέλω να πάρω μια Teclast P98 Air και την έχουν μόνο Bangood, Etotalk, Merimobiles, Spemall και Tinydeal. Διαλέγω το πρώτο νομίζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Εγω δε θα επαιρνα με τπτ απο τα 4 πρωτα. Το αλλο με επιφυλαξη... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Θέλω να πάρω μια Teclast P98 Air και την έχουν μόνο Bangood, Etotalk, Merimobiles, Spemall και Tinydeal. Διαλέγω το πρώτο νομίζω? Εγω δε θα επαιρνα με τπτ απο τα 4 πρωτα. Το αλλο με επιφυλαξη... Από το τελευταίο ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos_ATH Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 (edited) Ωραια αυτο θα κανω αλλα μονο σε περιπτωση που δεν εχει τραβηξει τα χρηματα ετσι δεν ειναι? τα απλα πραγματακια ρε παιδια γιατι το μπλεκετε το θεμα ...... 1. το PAYPAL οταν σου κανει την χρεωση valid σου στελνει αμεσα mail με το invoice, ασχετως αν η χρεωση στην καρτα περασει μετα απο 48 ωρες. 2. το paypal δεν το ενδιαφερει το καθε registration που εχει κανει καποιος και το τι διευθυνση εχει βαλει. αυτο το θεμα το να δει αν ταυτιζονται οι διευθυνσεις ειναι του εκαστοτε αποστολεα - καταστηματος που αν δει προβλημα θα σε ενημερωσει γιατι αν ειναι σοβαρος δεν θα θελει να μπλεξει εαν καποιος που εχει τον λογαριασμο του paypal πεσει θυμα εξαπατησης απο εσενα που του εχεις χακαρει το account. 3. εδω απο οσο καταλαβα ειναι θεμα στο λογαριασμο του paypal που μαλλον ειναι καινουργιο και δεν εχει ενεργοποιηθει σωστα η δεν εχει γινει το validation με το 4ψηφιο κωδικο που ζηταει αρχικα και για αυτο δεν προχωραει την συναλλαγη και το εμφανιζει unpaid. Edited November 18, 2014 by Thanos_ATH Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daywalk3r Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω το android tv minix new x8. Επειδή καταΦερα να διαβάσω μεχρι την 50 σελίδα για να βρω ποιο site έχει τον καλύτερο γνώμωνα ποιότητας - τιμης και πιστεύω δεν θα καταφέρω να διαβάσω τις υπόλοιπες, θα ήθελα να μου πείτε τα επικρατέστερα site για αγορά. Εγώ γνωρίζω ότι αξιόλογα είναι τα. http://Www.to2c.com http://Www.minideal.com http://Www.geekbuying.com http://Www.chinavasion.com Υπάρχει κάποιο που κατα τη γνώμη είναι φτηνότερο-καλύτερο; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoixaki Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Γεια σας παιδιά Έδω και καιρό προσπαθώ να κάνω λογκιν στο μινιντηαλ άλλά μουβγαζει μαγκεντο ερρορ. Ξερει κανείς τίποτα γι αυτο. Θέλω να πάρω ένά coolpad f1. Μπορώ να ψωνισω από καπου αλλου αξιόπιστα. Είναι η πρώτη μου φορά. Παράθεση I' ve got to get out of here:X Please give my coat, my pills and a taxi driver Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Μπαινεις απο link? για δοκιμασε να πληκτρολογησεις εκ νεου τη διευθυνση.. Αλλιως vickmall Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 (edited) Εγώ το παρηγγειλα απο b2cbuying στα 170$ και σε 24 ώρες μου ήρθε το τρακινγκ. Τo vickmall δεν το έχει! Επίσης minideal out of stock! Edited November 18, 2014 by dimi_1982 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoixaki Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Μολις το είδα κι εγώ. Οταν τους ρώτησα μου είπαν πως δεν ξερουν ποτε θα το έχουν. Έκτός από vickmail έχετε κάποιο άλλο να προτείνετε ; Παράθεση I' ve got to get out of here:X Please give my coat, my pills and a taxi driver Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Μολις το είδα κι εγώ. Οταν τους ρώτησα μου είπαν πως δεν ξερουν ποτε θα το έχουν. Έκτός από vickmail έχετε κάποιο άλλο να προτείνετε ; σου απαντησε ηδη ο dimi_1982 και εγω απο http://www.b2cbuying.com/mobile-phone/coolpad-f1-smartphone.html το πηρα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το site (σου στελνουν και φοτο πριν στα στειλουν). Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolo23 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 (edited) μπορει καποιος να μου πει που βρισκεται και τι να κανω για την παραγγελια που δεν εχω παρει ακομα,ευχαριστω,,, Hello, my friend Thanks for shopping with everbuying.com. Your order number is E1409230839187715 and we have shipped your order out today. Items in this package are displayed as follows (after order shipped out, it can no longer be changed): Shipping Information: Shipping Number: RS162753533NL Shipping Method: Flat Rate Shipping Product Name SKU QTY Subtotal 5.5 inch 3G Unlocked Phone M-HORSE N9000W Android 4.2 MTK6572 Dual Core 1.3GHz 512MB RAM + 4GB ROM WVGA Screen Bluetooth GPS WiFi CS0099701 1 $78.50 Please note that your reference number is RS162753533NL. Please keep this number safe and secure in case you need to refer to it later. You can use this number to check the shipping progress and location of the package on Netherlands Post Registered. Please note that there may be an initial delay when the shipping company logs the shipment on their system before the package information appears online. The package should normally take 10-25 business days to arrive (approximately). However, please understand this is an estimate. The shipping speed is outside our control and is dependent on the courier company. If need any assistance, please check at our FAQ firstly. If still do not get the best answer, please contact us by our Support Center. We are always happy to help and will respond within 24 hours. We will do our very best to serve you. Please do not reply to this email directly as this mailbox is not monitored. Please submit a ticket to our Support Centre if you have any questions. Edited November 18, 2014 by athanaso77 Αφαίρεση στοιχείων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Το δέμα σου είναι στην Πάτρα από τις 13/11. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 μπορει καποιος να μου πει που βρισκεται και τι να κανω για την παραγγελια που δεν εχω παρει ακομα,ευχαριστω,,,. Manolo στην ερωτηση σου σου απαντησαν τα υπολοιπα παιδια. Δες και αυτο το τοπικ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=382798&page=74 :) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Για αυτο το καταστημα ξερουμε τιποτα ? ειδα οτι αναφερθηκε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=404615 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos_ATH Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 (edited) Για αυτο το καταστημα ξερουμε τιποτα ? ειδα οτι αναφερθηκε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=404615 Δεν γνωριζω για αγορα κινητου, αλλα προτεινεται απο πολλους απο ξενα forums για αγορα σε μπαταριες και ανταλλακτικα για tablets που το συγκεκριμενο ειναι σχεδον μονοδρομος. Δεν εχω ακουσει ως προς αυτα κατι αρνητικο. Θα παραγγειλω και εγω εντος των ημερων μια μπαταρια για ενα παλαιοτερο tablet που θελω. Σημειωση: εχει extra τα μεταφορικα και ειναι αναλογως το τι αγοραζεις. Edited November 18, 2014 by Thanos_ATH Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Έχει και καλές τιμές σε κάποια κινητά, όπως το Jiayu F1. Μακάρι να έχουν και καλή εξυπηρέτηση. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts