Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εεεεεεε.......μαζεψου...........:lol:

Κοιμάται βρε το κορίτσι. Μη το ανησυχώ βραδιάτικα.

Ελα για πες που δίνω λεπτομέρειες για το τόπο αποστολής? Υπάρχει πρόβλημα με διαφορετικές διευθύνσεις?

Υγ. Πρώτη φορά PayPal κτλ :)

:)

Κοιμάται βρε το κορίτσι. Μη το ανησυχώ βραδιάτικα.

Ελα για πες που δίνω λεπτομέρειες για το τόπο αποστολής? Υπάρχει πρόβλημα με διαφορετικές διευθύνσεις?

Υγ. Πρώτη φορά PayPal κτλ :)

Μόνο στο EBAY υπάρχουν πωλητές που υποχρεωτικά θέλουν η διεύθυνση του PayPal να είναι η ίδια με την διεύθυνση αποστολής.

Μπορείς να ζητήσεις να σου το στείλουν όπου θέλεις.

(Και πρόσεχε την "Σελίνα" γιατί έχει και μουστάκι ..... :lol: )

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Μου αρέσει αυτο :)

Μπορεις να βαλεις πολλες διευθυνσεις και εννιοται να την αλλαζεις, μονο το ονομα δεν μπορεις να αλλαξεις, εκτος κι αν συνενοηθεις πρωτα με το καταστημα.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Και 'γω εχω δυο διευθυνσεις στο paypal και οταν δεν με βρισκουν στην πρωτη τα φερνουν στη δευτερη.

Γιά πες μας πως "έψησες" το paypal να βάζει δυο διευθύνσεις συγχρόνως, γιατί μετά από 8 χρόνια και χιλιάδες αγορές εγώ δεν βρήκα τον τρόπο .... :blink:

Γιά πες μας πως "έψησες" το paypal να βάζει δυο διευθύνσεις συγχρόνως, γιατί μετά από 8 χρόνια και χιλιάδες αγορές εγώ δεν βρήκα τον τρόπο .... :blink:

Μην φανταστεις οτι ηξερα τι εκανα καθως ειμαι σχετικα νεος σ'αυτο το σπορ,απλα οταν εβαζα την διευθυνση μου ζητουσε και δευτερη και ετσι την εβαλα(τωρα που το σκεφτομαι μπορει να μην ηταν και απαραιτητο αλλα μου χρειαστηκε τελικα).

Τωρα το έκανα. Κάνεις add new address και βάζεις και τη κάρτα σου ανάλογα.

Μην φανταστεις οτι ηξερα τι εκανα καθως ειμαι σχετικα νεος σ'αυτο το σπορ,απλα οταν εβαζα την διευθυνση μου ζητουσε και δευτερη και ετσι την εβαλα(τωρα που το σκεφτομαι μπορει να μην ηταν και απαραιτητο αλλα μου χρειαστηκε τελικα).

Τέτοιες διαφορετικές διευθύνσεις έχω έχω 8 στο paypal. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι το πως γίνεται στο δέμα να υπάρχουν παραπάνω από μία διευθύνσεις και να το πηγαίνουν τα ΕΛΤΑ από την μία στην άλλη ....

Τέτοιες διαφορετικές διευθύνσεις έχω έχω 8 στο paypal. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι το πως γίνεται στο δέμα να υπάρχουν παραπάνω από μία διευθύνσεις και να το πηγαίνουν τα ΕΛΤΑ από την μία στην άλλη ....

Θα ψαξω να βρω φωτο απο δεμα για να δεις οτι δεν λεω οτι να ναι.

Και που το πήγε ο ταχυδρόμος? :worry:

Πρωτα το εφερε στο δικο μου σπιτι(Σαγγαριου)και επειδη δεν βρηκε κανεναν το πηγε στη δευτερη διευθυνση που ειναι τα πεθερικα μου οπου εκει ηταν και η γυναικα μου και το παρελαβε.

Αυτο που αναρωτιεμαι ειναι οτι χτυπησε κατευθειαν το κουδουνι εκει χωρις να 'χει το επιθετο των πεθερικων μου και το δεμα ειχε επανω μονο το ονομα μου(μικρη πολη η Δραμα προφανως και οι ταχυδρομοι ξερουν τα παντα φαινεται):cool:

Η ειδε το επιθετο της γυναικας μου(στο κουδουνι μας) και ετσι το βρηκε!

Edited by dimi_1982

Τον τρελανες το ταχυδρόμο.....:)

Εχω παντως της εντύπωση ετσι οπως βλεπω τη φώτο, οτι δεν εκανες στο PayPal add new address αλλά έβαλες τη δεύτερη διεύθυνση,μεσα στη πρώτη, στο πεδίο address line2.

Τον τρελανες το ταχυδρόμο.....:)

Εχω παντως της εντύπωση ετσι οπως βλεπω τη φώτο, οτι δεν εκανες στο PayPal add new address αλλά έβαλες τη δεύτερη διεύθυνση,μεσα στη πρώτη, στο πεδίο address line2.

Οχι οτι εκανα το εκανα στην εγγραφη καταλαθος :eek:

Πρωτα το εφερε στο δικο μου σπιτι(Σαγγαριου)και επειδη δεν βρηκε κανεναν το πηγε στη δευτερη διευθυνση που ειναι τα πεθερικα μου οπου εκει ηταν και η γυναικα μου και το παρελαβε.

Αυτο που αναρωτιεμαι ειναι οτι χτυπησε κατευθειαν το κουδουνι εκει χωρις να 'χει το επιθετο των πεθερικων μου και το δεμα ειχε επανω μονο το ονομα μου(μικρη πολη η Δραμα προφανως και οι ταχυδρομοι ξερουν τα παντα φαινεται):cool:

Η ειδε το επιθετο της γυναικας μου(στο κουδουνι μας) και ετσι το βρηκε!

Έτσι γίνεται, ξεγελάσθηκε το paypal επειδή είναι στον ίδιο ταχυδρομικό κώδικα και δεν φαίνεται ότι είναι δύο διαφορετικές διευθύνσεις.. Αλλά γιά την παράδωση δεν το καταλαβαίνω, στην Θεσσαλονίκη εάν δεν σε βρούν αφήνουν χαρτάκι και μην τους είδατε.

(μικρη πολη η Δραμα προφανως και οι ταχυδρομοι ξερουν τα παντα φαινεται):cool:

Αυτό ακριβώς. Δεν ξέρω αν θα συνέβαινε το ίδιο και σε μεγαλύτερη πόλη με τους ταχυδρόμους που εργάζονται με ολιγόμηνες συμβάσεις.

Καλησπερα,θελω να αγορασω ενα κινητο απο το Coolicool και το εχει stock στην αποθηκη τους στην Ευρωπη.Βεβαια μπορω να το παρω κι απο την αποθηκη στην Κινα.Αν το παραγγειλω απο την αποθηκη το στελνει με DHL απο οτι λεει.Επειδη θα σταλθει απο χωρα της Ευρωπαικης Ενωσης θα περασει τελωνειο ???

24/7 Παραγγελία απο vickmall ενα xiaomi note.

25/7 αποστολή στο mail μου το tracking number του πακέτου.

26/7 selina στο chat αποστολή φωτογραφίας του πακέτου.

http://i827.photobucket.com/albums/zz196/mikepart/1406360241_picsay-1406360241_zpsloe4urdx.jpg

Μεχρι στιγμης ολα καλά. :)

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πρώτη φορά κάνω παραγγελία και εχω πάθει πλάκα. Δε περίμενα τέτοια εξυπηρέτηση να σας πω την αλήθεια. :)

Edited by mike_k

Μη νομίζεις οτι είναι όλοι έτσι. Το Vick είναι φωτεινή εξαίρεση.

Το ίδιο ακριβώς κάνει και το buyincoins .... εχθές παραγγελία, σήμερα φωτογραφία και δεν είναι και τηλέφωνο ή μεγάλης αξίας !!! :)