Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

μα έχουν περάσει ήδη 2 βδομάδες στο IPS..

οταν φτασουν τις 4 ξεκινα ν ανησυχεις

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παραγγειλα απο το Pandawill Κινητο απο το happy hour ποτε

τα στελνουν περιμενω ακομα να με δωσουν tracking καλα τωρα σ/κ ειναι..

λετε αυριο να στειλουν;

καλημέρα σε όλους!

θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με πρόβλημα που προέκυψε σε αγορά ενός κινητού από eBay μιας και δεν έχω μεγάλη πείρα .

συγκεκριμένα το αγόρασα με paypal χθες, και ενώ έδειχνε ότι είναι in stock και μάλιστα με 5 διαθέσιμά κομμάτια ,σήμερα μου έστειλαν email ότι είναι out of stock και πως κατά λάθος δεν το ενημέρωσαν.

μου λένε να κάνω υπομονή 2-3 μέρες μήπως μπορέσουν να το πάρουν από τον προμηθευτή τους.

πως μπορώ να διασφαλισω πως δεν έπεσα σε απατεώνες και πως δεν θα χάσω τα χρήματα μου?

μπορώ να ζητήσω τα χρήματα μου πίσω και να ακυρώσω την παραγγελία?και αν ναι, έχω κάποιο περιορισμό για μέχρι πότε μπορώ να το κάνω αυτό?

ο πωλητής έχει καλό ποσοστό αξιοπιστίας( 99.1). και κάπου 300000 πωλήσεις.

ευχαριστώ για τη βοήθεια

στάλθηκε τελικά χθες το κινητό και σήμερα μου δώσανε και tracking number!

http://www.ebay.com/itm/360736790820?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

ελπίζω μόνο να είναι το σωστό γιατί λόγο της χαμηλής τιμής έχω τους φόβους μου μην μου έρθει κανένα άλλο..και μείνω μόνο με τις θήκες που παρήγγειλα... :)

Edited by mits200

20/10/13 05:00

Order dispatched

21/10/13 05:30

Order departed on flight from origin

08/11/13 23:16

Order at pre-departure sorting

09/11/13 04:54

Order departed from sorting hub

12/11/13 18:55

Local mail tracking

στα χερια μου σημερα απο http://www.chinabuye.com η αγορα ,χωρα αποστολης SWEDEN:blink: ολα καλα

μπορει καποιος να μου προτεινει ανταλλακτικο για οθονη lenovo p700i σε λευκο χρωμα...βασικα το πανω τζαμι εχει σπασει αλλα δουλευει σαν κινητο κανονικα....απλα νομιζω σαυτες τις περιπτωσεις αλλαζεις ολο το πακετο,τατς κ οθονη....βοηθηστε με αν θελετε σε σχεση με την αξιπιστια του πωλητη γιατι allibaba,alliexpress δε τα κατεχω και δε παιρνουν και paypal...ευχαριστω

http://www.goophone.cc/phones.html

απο εδω αλλα τοθς ζητησα με μεηλ να μην το στειλουν με dhl η tnt,δεν ξερω αν εχει προβληματα,για το εφε το πηρα,λογικα η μικρη ραμ δεν του δινει πολλα περιθωρια,απλη χρηση,λιγο ιντερνετ αρκει

Το έχεις παραλάβει? Είναι αξιόπιστο το site? έχει τα logos της apple?

Ευχαριστώ

Το έχεις παραλάβει? Είναι αξιόπιστο το site? έχει τα logos της apple?

Ευχαριστώ

το σαιτ ειναι πολυ αξιοπιστο αλλα δεν ειχε τα logos και το ακυρωσα,υπαρχουν αλλα σαιτ που το πουλανε με logos αλλα δεν τα εμπιστευομαι

στάλθηκε τελικά χθες το κινητό και σήμερα μου δώσανε και tracking number!

http://www.ebay.com/itm/360736790820?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

ελπίζω μόνο να είναι το σωστό γιατί λόγο της χαμηλής τιμής έχω τους φόβους μου μην μου έρθει κανένα άλλο..και μείνω μόνο με τις θήκες που παρήγγειλα... :)

Γεια σας και από εμένα.

Έκανα και εγώ την ίδια παραγγελία στο ebay στον ίδιο πωλητή και πήρα και εγώ το μήνυμα ότι το κινητό στάλθηκε εχθές. Τον ρώτησα εάν υποστηρίζει ελληνικά και μου απάντησε ότι υποστηρίζει μόνο αγγλικά και κινέζικα.Στο youtube είδα βίντεο όπου το ίδιο κινητό έχει επιλογή και ελληνικά.Εάν έχει εγκατεστημένα αυτό το κινητό μόνο τις προηγούμενες γλώσσες που ανέφερα τι μπορούμε να κάνουμε .

Γεια σας και από εμένα.

Έκανα και εγώ την ίδια παραγγελία στο ebay στον ίδιο πωλητή και πήρα και εγώ το μήνυμα ότι το κινητό στάλθηκε εχθές. Τον ρώτησα εάν υποστηρίζει ελληνικά και μου απάντησε ότι υποστηρίζει μόνο αγγλικά και κινέζικα.Στο youtube είδα βίντεο όπου το ίδιο κινητό έχει επιλογή και ελληνικά.Εάν έχει εγκατεστημένα αυτό το κινητό μόνο τις προηγούμενες γλώσσες που ανέφερα τι μπορούμε να κάνουμε .

με ποιο ταχυδρομειο τα εστειλε;

Το ταχυδρομείο που χρησιμοποιεί ο πωλητής λέει (international post) .Δεν έχω κάνει άλλη φορά συναλλαγή με αυτόν τον πωλητή, γιαυτό και είμαι λίγο επιφυλακτικός.

Στο μόνο που έχω εμπιστοσύνη είναι το ebay ότι μου εγκυάται εάν δεν πάρω ακριβώς αυτό που παρήγγειλα θα μου επιστραφούν τα χρήματα.

Edited by xrlmbe

Το ταχυδρομείο που χρησιμοποιεί ο πωλητής λέει (international post) .Δεν έχω κάνει άλλη φορά συναλλαγή με αυτόν τον πωλητή, γιαυτό και είμαι λίγο επιφυλακτικός.

Στο μόνο που έχω εμπιστοσύνη είναι το ebay ότι μου εγκυάται εάν δεν πάρω ακριβώς αυτό που παρήγγειλα θα μου επιστραφούν τα χρήματα.

Σε εμένα έγραφε China post flat mail και το tracking number έχει κατάληξη SG(singapore post)

Κινητό με 6589Τ και 4.7-5" οθόνη (όχι FHD, 1280x720 θέλω). Έχει τίποτα άλλο εκτός από Cubot one και THL W200?

Κινητό με 6589Τ και 4.7-5" οθόνη (όχι FHD, 1280x720 θέλω). Έχει τίποτα άλλο εκτός από Cubot one και THL W200?

jiayu G4

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

jiayu G4

Σωστός ο φίλος taliban[/member]... Θα πρότεινα όμως να κοιτάξεις και το NEO n003

Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC

Cube U30GT2

Εμένα μου το δώσαν μετά από 15 μέρες βρισίδια και από τότε δεν ξανασχολήθηκα μαζί τους...

Σε εμένα έγραφε China post flat mail και το tracking number έχει κατάληξη SG(singapore post)

Εμένα ακόμα δεν μου έδωσε tracking number αλλά το ebay έστειλε mail που μου λέει ότι το τηλέφωνο έχει αγοραστεί στις 18-11-2013 και στις 19-11-2013 έχει γίνει Shipped.Του έστειλα του πωλητή mail και του ζητάω το tracking number. θα περιμένω και αύριο και ύστερα βλέπουμε.

το ακυρωσες με mail η μεσω paypal?

τους ζητησα ακυρωση και αφου δεν απαντουσαν και σε αυτο εκανα claim,ουτε τοτε δεν απαντησαν κι ετσι μπηκα στο fb τους και τους ξεφτιλισα,τελικα τα εδωσαν,,αν μπορεις μεινε μακρυα

Εμένα ακόμα δεν μου έδωσε tracking number αλλά το ebay έστειλε mail που μου λέει ότι το τηλέφωνο έχει αγοραστεί στις 18-11-2013 και στις 19-11-2013 έχει γίνει Shipped.Του έστειλα του πωλητή mail και του ζητάω το tracking number. θα περιμένω και αύριο και ύστερα βλέπουμε.

κι εμένα αφού του το ζήτησα μου το έστειλε.το καλό είναι πως απαντάνε γρήγορα!

πάντως αν είναι όλα οκ τότε θα πρόκειται για super ευκαιρία!..και για ποιο σίγουρη κάλυψη από ebay και paypal βιντεοσκόπηση το unpacking !

κι εμένα αφού του το ζήτησα μου το έστειλε.το καλό είναι πως απαντάνε γρήγορα!

πάντως αν είναι όλα οκ τότε θα πρόκειται για super ευκαιρία!..και για ποιο σίγουρη κάλυψη από ebay και paypal βιντεοσκόπηση το unpacking !

Με την γλώσσα τι θα κάνουμε? Σε πολλά μαγαζιά στο ιντερνετ και στο youtybe δείχνουν ότι το κινητό έχει ελληνικά. Πρέπει να υπάρχει κάποια rom που να ταιριάζει στο τηλέφωνο και να έχει ελληνικά. Πάντος αυτοί μου είπανε ότι έχει μόνο αγγλικά και κινέζικα.

Με την γλώσσα τι θα κάνουμε? Σε πολλά μαγαζιά στο ιντερνετ και στο youtybe δείχνουν ότι το κινητό έχει ελληνικά. Πρέπει να υπάρχει κάποια rom που να ταιριάζει στο τηλέφωνο και να έχει ελληνικά. Πάντος αυτοί μου είπανε ότι έχει μόνο αγγλικά και κινέζικα.

πιστεύω δεν θα έχουμε πρόβλημα με την γλώσσα,όλο και κάποια custom rom θα έχει ελληνικά