siloo Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Καλησπερα και απο μενα. Θα ηθελα να ρωτησω αν εχει κανεις καποια αποψη για το chinavasion.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Έκανα μια ερώτηση αλλά στο φόρουμ για τάμπλετ ενώ ήθελα για κινητά να ρωτήσω αν είναι αξιόπιστο το pandawill.com Ξέρει κανείς; Έχει αγοράσει από εκεί; Μοιρασμένες οι απόψεις... Κοίταξες το geekbuying? Προσωπικά έχω κάνει 5-6 παραγγελίες χωρίς κάποιο πρόβλημα Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prokat12 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Ορμώμενος από το φόρουμ είπα να αγοράσω κι εγώ από κινέζικο μαγαζί: etotalk . Μετά από 1 ολόκληρο μήνα, και αφού το κινητό στάλθηκε πάλι πίσω στο μαγαζί -κάτι με θέματα τελωνείου μου είπαν- και ξαναστάλθηκε μέσω γερμανίας, ήρθε στα χέρια μου. Μόλις το άνοιξα η έπληξη ήταν μεγάλη: ΔΕΝ είχε google play ! Είχε etotalk tools, root application κλπ, αλλά όχι google play! Και ναι, έχω ένα τετραπύρινο 'έξυπνο' κινητό ..που ΔΕΝ μπορώ να το χρησιμοποιήσω!! ούτε τις επαφές μου δεν μπορώ να περάσω (μέσω gmail) Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι επιλογές έχω; Η etotalk ισχυρίζεται ότι δεν παρήγγειλα etotalk mod rom, αλλά ακόμα και στο μειλ παραγγελίας τους είχα επισημάνει ότι πρέπει να έχει οπωσδήποτε google play! Κάποιο ρουτ θα έσωνε την κατάσταση; Μήπως να το πήγαινα σε κάποιο μαγαζί έξω; Υ.Γ. Μη με ρωτήσετε για αξιολόγηση του τηλεφώνου, μόνο μήνυμα μπορώ να στείλω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drant0n Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Μοιρασμένες οι απόψεις... Κοίταξες το geekbuying? Προσωπικά έχω κάνει 5-6 παραγγελίες χωρίς κάποιο πρόβλημα Απλά βρήκα στο συγκεκριμένο ένα κινητό που έψαχνα σε καλή τιμή! Όπου ακούς πολλά κεράσια όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZaninaZte Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Κάτα πάσα πιθανότητα έχεις χάσει τo imei σου. Στις ρυθμίσεις--->σχετικά με το τηλέφωνο-->κατάσταση βλέπεις imei ή αν πληκτρολογήσεις στον dialer το *#06# ; Δες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374457 πιστεύω ότι ο πιο εύκολος τρόπος επαναφοράς ειναι στο ποστ 5 Δυστηχώς δοκιμασα τα παντα , και κινεζικες εφαρμογες και mobileunlce, και mtk droid tool, αλλα ματαια!! :worry::worry::worry: Όντως τα δυο imei μου δεν μπορω να τα επαναφερω...:!::!::!::!: Παράθεση [color="Purple" Αν θες να κάνεις root το MT6572 (αλλά και οποιοδήποτε άλλο) κατέβασε αυτό ---> http://www.4shared.com/file/j2tEWkUX/[/color] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Ορμώμενος από το φόρουμ είπα να αγοράσω κι εγώ από κινέζικο μαγαζί: etotalk . Μετά από 1 ολόκληρο μήνα, και αφού το κινητό στάλθηκε πάλι πίσω στο μαγαζί -κάτι με θέματα τελωνείου μου είπαν- και ξαναστάλθηκε μέσω γερμανίας, ήρθε στα χέρια μου. Μόλις το άνοιξα η έπληξη ήταν μεγάλη: ΔΕΝ είχε google play ! Είχε etotalk tools, root application κλπ, αλλά όχι google play! Και ναι, έχω ένα τετραπύρινο 'έξυπνο' κινητό ..που ΔΕΝ μπορώ να το χρησιμοποιήσω!! ούτε τις επαφές μου δεν μπορώ να περάσω (μέσω gmail) Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι επιλογές έχω; Η etotalk ισχυρίζεται ότι δεν παρήγγειλα etotalk mod rom, αλλά ακόμα και στο μειλ παραγγελίας τους είχα επισημάνει ότι πρέπει να έχει οπωσδήποτε google play! Κάποιο ρουτ θα έσωνε την κατάσταση; Μήπως να το πήγαινα σε κάποιο μαγαζί έξω; Υ.Γ. Μη με ρωτήσετε για αξιολόγηση του τηλεφώνου, μόνο μήνυμα μπορώ να στείλω.. Το μοντελο του κινητου πιο ειναι; Πρεπει να βρεις μια custom rom να περασεις.. Ουτε να το σκεφτεσαι να το πας καπου εξω..η το στελνεις πισω η το φτιαχνεις μονο σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Απλά βρήκα στο συγκεκριμένο ένα κινητό που έψαχνα σε καλή τιμή! Όπου ακούς πολλά κεράσια όμως... Ποιο έψαχνες αν επιτρέπεται? Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prokat12 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Το μοντέλο είναι το W8510 της Philips. Αυτό που χρειάζεται αφορά το λογισμικό ή το hardware? Στην πρώτη περίπτωση θα το ψιλοπαλέψω, στη δεύτερη θα πετάξω το κινητό απ'το παράθυρο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Το μοντελο του κινητου πιο ειναι; Πρεπει να βρεις μια custom rom να περασεις.. Ουτε να το σκεφτεσαι να το πας καπου εξω..η το στελνεις πισω η το φτιαχνεις μονο σου.. To αναφερει ο φιλος--->philips w8510...τρεχα γυρευε...... @ prokat12 Softoware ειναι φιλε,θελει ψαξιμο,εκτος εαν εισαι τυχερος και εχει καποιος το ιδιο.... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prokat12 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 To αναφερει ο φιλος--->philips w8510...τρεχα γυρευε...... @ prokat12 Softoware ειναι φιλε,θελει ψαξιμο,εκτος εαν εισαι τυχερος και εχει καποιος το ιδιο.... ε βέβαια! είπα να πρωτοτυπήσω κιόλας.. Έχει κανείς να προτείνει κάτι; Αν βάλω μια οποιαδήποτε παίζει να γίνει *******; (αν και αυτό έγινε όταν διάλεγα κινητό! ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 ε βέβαια! είπα να πρωτοτυπήσω κιόλας.. Έχει κανείς να προτείνει κάτι; Αν βάλω μια οποιαδήποτε παίζει να γίνει *******; (αν και αυτό έγινε όταν διάλεγα κινητό! ) Ε ναι,πρεπει να βαλεις μια rom για αυτο το κντ.Δεν μπορεις να βαλεις οτιδηποτε. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosH1 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Ελαβα με email το tracking number απο μια παραγγελια που εκανα απο το merimobiles,αλλα το εστειλαν με απλο mail και οχι μεσω paypal οπως κανει πχ το minideal.Φυσιολογικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Απλά βρήκα στο συγκεκριμένο ένα κινητό που έψαχνα σε καλή τιμή! Όπου ακούς πολλά κεράσια όμως... Σε ολες τις κινεζικες σελιδες υπαρχουν "πολλα κερασια" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 νομιζω πολυ καλη τιμη 119ευρω Huawei G610S.. υποστηριζει dlna? ειδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 νομιζω πολυ καλη τιμη 119ευρω Huawei G610S.. υποστηριζει dlna? ειδα όλα τα android από jellybean και μετα υποστηρίζουν dlna, θέμα λογισμικού είναι καθαρά Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drant0n Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Απλά βρήκα στο συγκεκριμένο ένα κινητό που έψαχνα σε καλή τιμή! Όπου ακούς πολλά κεράσια όμως... Το έχουν σε αρκετά φθηνή τιμή! http://www.pandawill.com/neken-n6-smartphone-android-42-mtk6589t-quad-core-50-inch-ips-fhd-screen-1gb-16gb-p79104.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prokat12 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Μάγκες, τελικά το κινητό έχει πρόβλημα στο μικρόφωνο, κάνει έντονο θόρυβο όταν μιλάς με κάποιον, σε σημείο που καθιστά αδύνατη την επικοινωνία. Θα επικοινωνήσω μαζί τους για οδηγίες επιστροφής, αλλιώς θα βάλω στο παιχνίδι και την πειπαλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Απο PandaWill πως αγοραζω στο Happy Hour? Εχει το MYSAGA M1 158$ στα 127$ αλλα οταν παταω πανω με δειχνει παλι 158$ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Απο PandaWill πως αγοραζω στο Happy Hour? Εχει το MYSAGA M1 158$ στα 127$ αλλα οταν παταω πανω με δειχνει παλι 158$ σε 21 ωρες θα πρεπει να εισαι ετοιμος,δες το ρολοι που μετραει αντιστροφα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Α ετσι λειτουργει και ειναι για μια ωρα η προσφορα απο τοτε που αρχιζει ο χρονος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Α ετσι λειτουργει και ειναι για μια ωρα η προσφορα απο τοτε που αρχιζει ο χρονος; οχι,ειναι μεχρι να πουληθουν τα κομματια που δινει,μετα αλλαζει η τιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Σκεφτομαι να το παρω, με μια γρηγορη ματια μου φαινετε καλο! Η εταιρια MYSAGA να μου πεις δεν ειναι και πολυ γνωστη ως καθολου δηλαδη αλλα και με τις αλλες βλεπω πολλα θεματακια πχ κινητα ανεβαζουν θερμοκρασιες, αλλοι βαζουνε αλουμινοχαρτα στο wifi γιατι δε πιανει σημα και πολλα αλλα. Ο κινεζος την κινεζια του θα στη κανει οτι και να παρεισ οποτε νομιζω οτι ειναι μια καλη αγορα και το κινητακι εκτος απο γρηγορο και πληρες λειτουργισιμο ειναι και αρκετα εμφανισιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 οχι,ειναι μεχρι να πουληθουν τα κομματια που δινει,μετα αλλαζει η τιμη Έχει αγοράσει ποτέ κανεις στο happy hour tou pandawill; όσες φορές είχα δοκιμάσει, έπεφτε το site για 1-2 λεπτά, και μετά ξαφνικά ήταν out of stock, ή ξαναγύρναγε στην αρχική τιμη.. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 (edited) Έχει αγοράσει ποτέ κανεις στο happy hour tou pandawill; όσες φορές είχα δοκιμάσει, έπεφτε το site για 1-2 λεπτά, και μετά ξαφνικά ήταν out of stock, ή ξαναγύρναγε στην αρχική τιμη.. Θα δοκιμασω αυριο και θα σε πω. Δε πιστευω να μπενει τοσος κοσμος για το Happy Hour και να πεφτει το site απο overload. Edit: ** Επειδη θα αγορασω πρωτη φορα κινεζικο κινητο ειναι κανονικες οι sim υποδοχες γιατι μου φαινονται λιγο μεγαλες; [Κουμπωνουν δηλαδη με τις δικες μας;] http://img.focalprice.com/860x666/MH/MH0865/MH0865B-3.jpg Edited November 14, 2013 by sakis92 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Θα δοκιμασω αυριο και θα σε πω. Δε πιστευω να μπενει τοσος κοσμος για το Happy Hour και να πεφτει το site απο overload. Edit: ** Επειδη θα αγορασω πρωτη φορα κινεζικο κινητο ειναι κανονικες οι sim υποδοχες γιατι μου φαινονται λιγο μεγαλες; [Κουμπωνουν δηλαδη με τις δικες μας;] http://img.focalprice.com/860x666/MH/MH0865/MH0865B-3.jpg μια χαρά είναι, προχώρα άφοβα. Πάντως δύσκολο να προλάβεις το happy του pandawill εκτός εάν η προσφορά δεν αξίζει και πολλά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts