Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και σε εμενα μια απο τα ιδια,μπραβο ρε paypal!!!!

Σημερα που πηγα στο βολευ την μικρη ηταν ενας και ειχε ενα thl τον ρωτησα απο που το πηρε και αν ειναι αξιοπιστο(τωρα πια θα την ψαχνω)και μου ειπε απο το mixeshop και οτι ναι εχει ψωνισει 5 φωρες απο εκει,το ξερει κανεις το mixeshop?

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εμενα παλι τιποτα ακομα......:pΕιναι λιγα τα δικα μου και θα τα δωσουν στο τελος........:lol:

Σε εσας παιδια 19-10 ηταν η ημερομηνια??

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Ναι σε όλους ήταν 19/10 προθεσμία για τον πωλητή να απαντήσει...

Ενδεχομένως να υπάρξει καθυστέρηση για όσους έλαβαν αριθμό παρακολούθησης δέματος. Ελέγξτε πάντως τον λογαριασμό σας στο Paypal...κι εμένα έτσι μου έλεγε, ότι θα επιστραφούν σε 5 μέρες, αλλά ήρθαν κατευθείαν

Ενδεχομένως να υπάρξει καθυστέρηση για όσους έλαβαν αριθμό παρακολούθησης δέματος. Ελέγξτε πάντως τον λογαριασμό σας στο Paypal...κι εμένα έτσι μου έλεγε, ότι θα επιστραφούν σε 5 μέρες, αλλά ήρθαν κατευθείαν

Awaiting other party's response........

Εδω ειμαι ακομα εγω.

Μπορεί να φταίει που τους είχα πάρει τρεις φορές τηλέφωνο και τους είχα πιπιλίσει τα αυτιά και τους είχα στείλει και δύο αναλυτικά email...ίσως δεν ήθελαν να με ξανακούσουν και μου επέστρεψαν αμέσως τα χρήματα :p

Πάντως, αναφέρετε αν μπορείτε και τις ιδιαιτερότητες της περίπτωσής σας όταν λέτε ότι έχουν ή δεν έχουν επιστραφεί τα χρήματα, για να βγάλουμε άκρη

πχ - πότε παραγγείλατε;

- είχα λάβει αριθμο παρακολούθησης;

- πότε υποβάλλετε παράπονο στο paypal;

Εγώ είχα αγοράσει στις 7 Οκτ το βράδυ, αν θυμάμαι καλά, υπέβαλα αίτημα επιστροφής την Τρίτη το μεσημέρι/απόγευμα, δεν είχα λάβει αριθμό παρακολούθησης

Edited by vgiozo

Μπα εγω εστειλα μονο την ανυσηχια μου οτι μπορει να ειναι απατεωνας ο hotinbuy μιας και υπηρχε γενικα ανυσηχια και απο αλλους Ελληνες που αγορασαν απο το hotinbuy και μαλιστα ειπα στο paypal οτι ειχα παρει και τρακινγκ,το dispute το εκανε αμεσως claim kai σημερα μου ηρθε το μηνημα οτι τα χρηματα θα επιστραφουν σε 5 μερες χωρις ουτε καν να με ρωτησουν για περισσοτερες πληροφωριες η αν ελαβα πακετο η οχι!

Λοιπον παιδια............:p

Dear K......,

We have concluded our investigation into your case and have decided in your

favor.

We were able to recover $ .....USD and this amount has been credited to

you. Please allow five business days for this adjustment to be posted.

If you are due any additional funds, we will make our best effort to

recover the balance from the seller.

If the seller's account has insufficient funds to complete the refund owed

to you, please be assured that we will take appropriate action against the

seller's account, which may include limitation of the seller's account

privileges.

Λοιπον παιδια............:p

Dear K......,

We have concluded our investigation into your case and have decided in your

favor.

We were able to recover $ .....USD and this amount has been credited to

you. Please allow five business days for this adjustment to be posted.

If you are due any additional funds, we will make our best effort to

recover the balance from the seller.

If the seller's account has insufficient funds to complete the refund owed

privileges.

Όλα καλά λοιπόν

Μας καλυψε μια χαρα τελικα το paypal.:)

Εχουμε κανα αλλο αξοιοπιστο καταστημα................:lol::lol:

Τα ίδια και για μένα - καμμία ενημέρωση. Τι πάει να πει όμως οτι επειδή λάβαμε tracking number θα υπάρξει καθυστέρηση από το paypal ? 10 μέρες προθεσμίας πέρασαν, το site είναι εκτός, κανείς μας δεν έλαβε τίποτα, και το paypal έχει ένα σωρό καταγγελίες για αυτούς τους απατεώνες του Hotinbuy. Τι άλλο περιμένουν δηλαδή ?

Την καθυστέρηση δεν την καταλαβαίνω.

Τα ίδια και για μένα - καμμία ενημέρωση. Τι πάει να πει όμως οτι επειδή λάβαμε tracking number θα υπάρξει καθυστέρηση από το paypal ? 10 μέρες προθεσμίας πέρασαν, το site είναι εκτός, κανείς μας δεν έλαβε τίποτα, και το paypal έχει ένα σωρό καταγγελίες για αυτούς τους απατεώνες του Hotinbuy. Τι άλλο περιμένουν δηλαδή ?

Την καθυστέρηση δεν την καταλαβαίνω.

Δεν ξέρουν αν σου έχει στείλει πράγματι αυτό που ζήτησες ή όχι...αν έχει συμπληρώσει τα σωστά στοιχεία ή όχι ώστε να παραδοθεί σε σένα...

Είχαν βρει κάποιοι μια σελίδα παρακολούθησης που από τον αριθμό παρουσίαζε και στοιχεία όπως βάρος, όνοματεπώνυμο παραλήπτη κοκ...

Έλεγξε και το δικό σου, δώστους τα στοιχεία αυτά, επεσήμανε ότι έχει ήδη συμβεί με άλλους, να έχει δηλώσει λάθος παραλήπτη ώστε να υποβάλει τους αγοραστές στην αναμονή, αλλά να αποφύγει τις αναφορές για απάτη κοκ και δες μήπως έχει διαφορά...

Από την άλλη μπορεί να είναι απλά θέμα ωρών...παρατηρήθηκαν ήδη διαφορές μέχρι στιγμής στην ώρα επιστροφής

ΥΓ

Εγώ ο γκαντέμης τραβάω τα ίδια ζόρια τώρα με το aliexpres....είχε προσφορά την Τετάρτη 15Οκτ με μεγάλες μειώσεις τιμών και δεν είχαν επιστρέψει ακόμη τα χρήματα από Paypal...οπότε έκανα παραγγελία από έναν τύπο με 100% feedback κι όμως προσπάθησε να με εξαπατήσει...

...την επομένη της παραγγελίας είπε πως εξαντλήθηκε το στοκ της προσφοράς κι ότι θα έπρεπε να πληρώσω παραπάνω για την ταμπλέτα...εγώ αρνήθηκα και ζήτησα ακύρωση παραγγελίας με την αιτιολογία ότι μου αύξησαν τη τιμή μετά την αγορά...ο τύπος αρνείται να αποδεχτεί την ακύρωση γιατί θα οδηγήσει σε ποινή σε βάρος του καταστήματος, αλλά κι εκεί σε 3 μέρες λήγει η προθεσμία για την αποστολή του προϊόντος πέρα από την οποία ακυρώνεται αυτόματα...

Το αστείο είναι ότι στη σελίδα του προϊόντος ήμουν ο μόνος που έχει κάνει την αγορά...αν υπήρχαν κι άλλοι θα εμφανίζονταν...ήταν η μοναδική αγορά...αλλά και πάλι πήγαν να ψαρώσουν για περισσότερα...

Τώρα ουσιαστικά με εκβιάζει να αλλάξω την αιτία της ακύρωσης με όπλο την καθυστέρηση στην επιστροφή των χρημάτων...δεν μάσησα όμως, του έχω υποβάλει και παράπονο, γιατί στο σύνολο σχεδόν των εμπορευμάτων του έχει τριπλές και τετραπλές αγγελίες...που είναι αντίθετο στους κανονισμούς, καθώς θεωρείται απάτη για εμφάνιση του καταστήματος συχνότερα στην αναζήτηση προϊόντων...

Τους κατήγγειλα για καμιά 15 προϊόντα, αλλά δεν πτοούνται...

Η διαδικασία αξιολόγησης της διαμάχης σέρνεται στο Aliexpress...οπότε ποτέ ξανά αγορά από κει για προϊόντα πάνω από 10€...

Αυτό που θέλω έχει εξαντληθεί στο merimobiles, μόνο στο banggood το έχουν σε τιμή που μπορώ να το αγοράσω αλλά κι εκεί δεν ξέρω αν υπάρχει διαθεσιμότητα...αν δεν, άκυρη η αγορά ταμπλέτας...αρκετά ταλαιπωρηθήκαμε...ένα μήνα τώρα αυτή η δουλειά...δύο φορές με το Hotinbuy, μία άλλη φορά απο΄Aliexpress όπου ο πωλητής πωλούσε στην πραγματικότηα άλλο προϊόν από το διαφημιζόμενο (με έσωσε που απαίτησα φωτογραφία της ταμπλέτας) και τώρα ξανά με Aliexpress...

Edited by vgiozo

Αυτο καταλαβα και εγω παιδια με την σειρα τα πανε...........

Παιδιά μην ανησυχείτε, θα επιστρέψουν σε όλους τα χρήματα, βγάζουν εκατομμύρια ημερησίως και δεν χαλάνε το όνομά τος ιδίως σε περιπτώσεις όπως αυτή που είναι φανερό ότι δεν φταίνε οι αγοραστές. Εγώ και tracking number είχα, και μου επέστρεψαν τα χρήματα, και υπ'όψιν ότι πρίν από 2 ημέρες μου επέστρεψαν και 28 λίρες από άλλον απατεώνα στο ebay.

Πριν από λίγο μου έστειλαν και συμπλήρωσα και δημοσκόπηση γιά το πόσο αξιόπιστο είναι το PayPal και αν με ικανοποίησε η αντίδρασή του.

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Παιδιά μην ανησυχείτε, θα επιστρέψουν σε όλους τα χρήματα, βγάζουν εκατομμύρια ημερησίως και δεν χαλάνε το όνομά τος ιδίως σε περιπτώσεις όπως αυτή που είναι φανερό ότι δεν φταίνε οι αγοραστές. Εγώ και tracking number είχα, και μου επέστρεψαν τα χρήματα, και υπ'όψιν ότι πρίν από 2 ημέρες μου επέστρεψαν και 28 λίρες από άλλον απατεώνα στο ebay.

Πριν από λίγο μου έστειλαν και συμπλήρωσα και δημοσκόπηση γιά το πόσο αξιόπιστο είναι το PayPal και αν με ικανοποίησε η αντίδρασή του.

Ε ναι με παρομειες πραξεις απο αυτους,μονο τα καλυτερα μπορεις να γραψεις μετα.:)

Ε ναι με παρομειες πραξεις απο αυτους,μονο τα καλυτερα μπορεις να γραψεις μετα.:)

Δίκιο έχεις, και Κώστα, κάνε μου την χάρη και πες μου ποιό προτείνεις από τα δύο, το Doogee DISCOVERY DG500, ή το ZTE V967s, γιατί με όσα διαβάζω στο φόρουμ γιά το δεύτερο, εκτόςαπό την καλη υποστήριξη, όλο προβλήματα βλέπω ... (Μπαταρία, φωτογραφική, βίντεο και άλλα .. ) :(

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Ρε παιδια το pαypal το λεει ξεκαθαρα We were able to recover $ .....USD and this amount has been credited to you,δηλ. μπορεσε και τα τραβηξε τα λεφτα απο τον λογαριασμο του hotinbuy και μας τα επιστρεφει,αν δεν εβρισκε τα λεφτα στον λογαριασμο το θεμα ειναι τι θα εκανε!

Μηπως σε μερικους δεν επιστραφηκαν ακομη τα χρηματα γιατι το paypal δεν βρηκε αλλα λεφτα στον λογαριασμο του hotinbuy και γιαυτο το If the seller's account has insufficient funds to complete the refund owed

privileges.,λεει δηλ. αν ο πωλητης δεν εχει αρκετα χρηματα στον λογαριασμο του για να επιστρεψει το ποσο που χρωσταει στον αγοραστη να ειστε σιγουροι οτι θα λαβουμε τα καταληλα μετρα στον λογαριασμο του πωλητη που μπορει να συμπεριλαμβανουν περιορισμους στον λογαριασμο!

Γιαυτο λεω τι γινετε αν δεν εχει αλλα λεφτα μεσα ο hotinbuy?

Δηλ. με λιγα λογια λεω μηπως το paypal λειτουργει καπως ετσι π.χ,βρηκε π 5000$ στον λογαριασμο του απατεωνα μας εστειλε εμας τους πρωτους (η για οσους εφταναν)τα λεφτα μας και οι υπολοιποι τρεχα γυρευε αν και ποτε θα βρει το paypal τον εξαφανισμενο κινεζο!

Δίκιο έχεις, και Κώστα, κάνε μου την χάρη και πες μου ποιό προτείνεις από τα δύο, το Doogee DISCOVERY DG500, ή το ZTE V967s, γιατί με όσα διαβάζω στο φόρουμ γιά το δεύτερο, εκτόςαπό την καλη υποστήριξη, όλο προβλήματα βλέπω ... (Μπαταρία, φωτογραφική, βίντεο και άλλα .. ) :(

Φιλε το μόνο θέμα για το 967s ειναι η κάμερα για τα βίντεο κυρίως που δουλεύει όπως πρέπει,μόνο όταν θέλει.Αλλά προβλήματα δεν έχει το κινητό

Awaiting other party's response........

Εδω ειμαι ακομα εγω.

Μέχρι τώρα... και εγώ εκεί -δυστυχώς- είμαι... bad luck?

Ρε παιδια το pαypal το λεει ξεκαθαρα We were able to recover $ .....USD and this amount has been credited to you,δηλ. μπορεσε και τα τραβηξε τα λεφτα απο τον λογαριασμο του hotinbuy και μας τα επιστρεφει,αν δεν εβρισκε τα λεφτα στον λογαριασμο το θεμα ειναι τι θα εκανε!

Μηπως σε μερικους δεν επιστραφηκαν ακομη τα χρηματα γιατι το paypal δεν βρηκε αλλα λεφτα στον λογαριασμο του hotinbuy και γιαυτο το If the seller's account has insufficient funds to complete the refund owed

privileges.,λεει δηλ. αν ο πωλητης δεν εχει αρκετα χρηματα στον λογαριασμο του για να επιστρεψει το ποσο που χρωσταει στον αγοραστη να ειστε σιγουροι οτι θα λαβουμε τα καταληλα μετρα στον λογαριασμο του πωλητη που μπορει να συμπεριλαμβανουν περιορισμους στον λογαριασμο!

Γιαυτο λεω τι γινετε αν δεν εχει αλλα λεφτα μεσα ο hotinbuy?

Δηλ. με λιγα λογια λεω μηπως το paypal λειτουργει καπως ετσι π.χ,βρηκε π 5000$ στον λογαριασμο του απατεωνα μας εστειλε εμας τους πρωτους (η για οσους εφταναν)τα λεφτα μας και οι υπολοιποι τρεχα γυρευε αν και ποτε θα βρει το paypal τον εξαφανισμενο κινεζο!

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση φίλε μου. Ακόμα και εάν ο λογαριασμός του πωλητή είναι άδειος το οποιοδήποτε ποσό καλύπτει το ίδιο το paypal. Μη λέμε χαζά

Που τα ειδες βρε τα προβληματα,απο τα πλεον αξοιοπιστα παει να γινει το κντ αυτο.Δεν διαβασα καποιος να το εστειλε πισω για κανενα λογο.

Μέχρι τώρα... και εγώ εκεί -δυστυχώς- είμαι... bad luck?

OK μου ήρθε κι εμένα στο email το οτι το paypal μου επιστρέφει το ποσό. Όλα καλά λοιπόν!

OK μου ήρθε κι εμένα mail ότι το paypal μου επιστρέφει το ποσό.

:D:D:D:D

Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41

Εντάξει θα λάβετε τα χρήματα πίσω όλοι σας. Ας μην το κάνουμε chat το θέμα. ΜΕΙΝΕΤΕ ON TOPIC παρακαλώ. :)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Λοιπον για πεστε τωρα κανα αλλο μαγαζι να δοκιμασουμε αξιοποιστια παιδια!!:)