tsopanos Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Αυτό είναι σίγουρο οτι είναι πάντα χειρότερο μηπως η paypal έχει μια σταθερή περίπου τιμή και οι τράπεζες παίζουν πάνω κάτω???? Θέλει ψάξιμο το θέμα οχι,παντα η χρεωση του paypal ειναι ακριβοτερη απο την χρεωση της τραπεζας,τσεκαρισμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 (edited) παιδια καλησπερα !!!! μια παραγγελια απο minideal εχω και ειναι απο 30-08-2013, Despatched to overseas (Country code: GR) αυτο βγαζει στο 17 track postal status Transporting Στοιχεία Για Αριθμό Αποστολής : RF1*******6SG στα elta courier βγαζει αυτο!!!! ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 30-08-2013 15:22 IPS ειναι αεροδρομιο ?? η ακομα να περιμενω ??? η παραγγελια εγεινε στις 26/8 .... Edited September 2, 2013 by viotos Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teisos Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 ...παρήγγειλα στις 27/08 από antelife.com ένα απλό Vowney V5 και έλαβα κανονικά tracking number στις 29/08, μόνο που βάζοντας τον αριθμό στη σελίδα του hong kong post, μου βγάζει αυτό: OTHERS The tracking result of the item (RC341979470HK) is presently not available. Please try again later. 24 Σεπτεμβρίου φέυγω ταξίδι και θα ήθελα να το έχω, αλλά αρχίζω να το βλέπω χλωμό :/ Θα το χεις μεχρι τοτε πιστευω. Δευτερα-τεταρτη θα φυγει για ελλαδα, οποτε υπολογισε ποτε θα σε ρθε Σημερα αυριο θα εμφανιστει το τρακιν Εμφανίστηκε: Destination - Greece The item (RC341979470HK) was posted on 2-Sep-2013 and is being processed for delivery to the addressee. Παράθεση ƒ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 παιδια καλησπερα !!!! μια παραγγελια απο minideal εχω και ειναι απο 30-08-2013, Despatched to overseas (Country code: GR) αυτο βγαζει στο 17 track postal status Transporting Στοιχεία Για Αριθμό Αποστολής : RF1*******6SG στα elta courier βγαζει αυτο!!!! ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 30-08-2013 15:22 IPS ειναι αεροδρομιο ?? η ακομα να περιμενω ??? η παραγγελια εγεινε στις 26/8 ....Το tracking number τι το κρύβετε, δεν ειναι αριθμός πιστωτικής :blink: . Στις 30-08 αναχώρισε από σιγκαπούρη, κάνε υπομονή περίπου 2 βδομάδες για να το παραλάβεις Αυτό είναι σίγουρο οτι είναι πάντα χειρότερο μηπως η paypal έχει μια σταθερή περίπου τιμή και οι τράπεζες παίζουν πάνω κάτω???? Θέλει ψάξιμο το θέμαΑνάλογα την τράπεζα σου. Για μεγάλα ποσά, το paypal είναι πολύ ακριβότερο από τις προμήθειες όσων ελληνικών τραπεζών ξέρω. Για μικρά ποσά όμως, κάποιες τράπεζες που χρεώνουν στάνταρ ποσό για μετατροπή, όπως η eurobank, μπορεί να σου βγει λιγο παραπάνω, αλλά δεν έχει νόημα να το ψάξεις, άσε τα όλα στην τράπεζα και σίγουρα θα βγεις κερδισμένος Παιδιά σορρυ αν ρωταω κατι που εχει χιλιοειπωθει εδ'ω. Πήρα Order number από minideal (RF164.....SG) εδω και μιαμιση μερα. Πως βλέπω που ειναι? Δοκιμασα το http://www.17track.net/ και μου λέει destination unknown. Φυσιολογικό ή όχι? ευχαριστώ http://singpost.com/index.php?option=com_tablink&controller=tracking&task=trackdetail&layout=show_detail&tmpl=component&ranumber= και στο τέλος πρόσθεσε το tracking number σου, ακριβώς μετά το ισον, χωρίς κενό βέβαια. Όταν το ταχυδρομήσουν, αύριο μεθαύριο, θα δεις την σχετική καταχώρηση, και μετά από 1-3 μέρες την αναχώριση Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufonissiwtis Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 http://singpost.com/index.php?option=com_tablink&controller=tracking&task=trackdetail&layout=show_detail&tmpl=component&ranumber= και στο τέλος πρόσθεσε το tracking number σου, ακριβώς μετά το ισον, χωρίς κενό βέβαια. Όταν το ταχυδρομήσουν, αύριο μεθαύριο, θα δεις την σχετική καταχώρηση, και μετά από 1-3 μέρες την αναχώριση ευχαριστώ. αναμένω λοιπόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Να κάνω μια ερώτηση και εγώ ρε παιδιά γιατί αυτοί οι κινέζοι θα με τρελάνουν. Παρήγγειλα από το minideal ένα κινητό στις 28/08/13 και μου στέλνουν μαιλ ότι το πολύ στις 02/09 θα το έχουν στείλει μαζί με tracking number. Είναι Τετάρτη 04/09 και ακόμα τίποτα αλλά τα λεφτά τα τράβηξαν από τον τράπεζα. Πότε να περιμένω tracking number; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Να κάνω μια ερώτηση και εγώ ρε παιδιά γιατί αυτοί οι κινέζοι θα με τρελάνουν. Παρήγγειλα από το minideal ένα κινητό στις 28/08/13 και μου στέλνουν μαιλ ότι το πολύ στις 02/09 θα το έχουν στείλει μαζί με tracking number. Είναι Τετάρτη 04/09 και ακόμα τίποτα αλλά τα λεφτά τα τράβηξαν από τον τράπεζα. Πότε να περιμένω tracking number; Ποιο κινητό πήρες; ίσως υπάρχει έλλειψη σε στοκ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 (edited) Ποιο κινητό πήρες; ίσως υπάρχει έλλειψη σε στοκ Amoi N828 το έχει σε στοκ απο το Σάββατο edit: ΟΚ, πριν απο λίγο μου έστειλαν Tracking number Edited September 4, 2013 by leonpap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Εκανα μια παραγγελια το ΖΤΕ v889s 60 ευρω απο το antelife το Σαββατο.Και μεχρι σημερα το πρωι καμια εξελιξη ενημερωση.Μου βγηκε η πιστη για να τους πετυχω στο τσατ.Και τελικα ως δια μαγειας αφου μιλησα μαζι τους μετα απο 10 προσπαθειες ,Μετα απο 3 ωρες ηρθε το trucking number. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZaninaZte Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Καποια βοηθεια βρε παιδιαααα! Το πακετο που εχω παραγγειλει, το οποιο περιμενα μερες για να εκτελωνιστει, σημερα εβγαλε αυτο το στατους: ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ 04-09-2013 13:34 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 04-09-2013 13:33 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS ακυρωση τι ακριβως εστι και γιατι??? :cry: Παράθεση [color="Purple" Αν θες να κάνεις root το MT6572 (αλλά και οποιοδήποτε άλλο) κατέβασε αυτό ---> http://www.4shared.com/file/j2tEWkUX/[/color] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Καποια βοηθεια βρε παιδιαααα! Το πακετο που εχω παραγγειλει, το οποιο περιμενα μερες για να εκτελωνιστει, σημερα εβγαλε αυτο το στατους: ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ 04-09-2013 13:34 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 04-09-2013 13:33 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) ακυρωση τι ακριβως εστι και γιατι??? :cry: Πάρε τηλέφωνο στο 801 11 83000. Ποιος σου πε πως ειν στο τελωνείο; Γράφει στο tracking ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZaninaZte Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 (edited) Πάρε τηλέφωνο στο 801 11 83000. Ποιος σου πε πως ειν στο τελωνείο; Γράφει στο tracking ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ; ναι, το αντικειμενο ηταν 10 ημερες στο τελωνειο και ηταν με ρυθμους καλοκαιριου λογω αδειων. τους πηρα τηλεφωνο απλα πηγαν να το στειλουν σε λαθος ελτα γι'αυτο και λενε οτι ακυρωθηκε. αναμενω... Edited September 4, 2013 by ZaninaZte Παράθεση [color="Purple" Αν θες να κάνεις root το MT6572 (αλλά και οποιοδήποτε άλλο) κατέβασε αυτό ---> http://www.4shared.com/file/j2tEWkUX/[/color] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Ρε παιδιά...Ποιο από τα δύο θα προτιμούσατε εσείς.... το THL Ή το ZOPO ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Ρε παιδιά...Ποιο από τα δύο θα προτιμούσατε εσείς.... το THL Ή το ZOPO ????? THL W8, ξέχνα το zp810 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Eγω δεν θα επαιρνα τιποτα απο τα 2, αλλα καποιο με Turbo επεξεργαστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 THL W8, ξέχνα το zp810 me 16αρα μνημη,καλυτερο κι απο τα δυο και oppo http://europe.oppostyle.com/home/17-r819.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 THL W8, ξέχνα το zp810 Ευχαριστώ πολύ.... Δεν ρωτάω το λόγο της επιλογής σου....(σίγουρα κάτι ξέρεις εσύ....) ;);) Eγω δεν θα επαιρνα τιποτα απο τα 2, αλλα καποιο με Turbo επεξεργαστη. Ναι αλλά θα ανέβεις σε τιμή φαντάζομαι....Παρ όλα αυτά δώσε link με ένα παράδειγμα... me 16αρα μνημη,καλυτερο κι απο τα δυο και oppo http://europe.oppostyle.com/home/17-r819.html Πολύ καλό απο θέμα μνήμης και σχεδιασμού-ποιότητας, αλλά ανέβασες πολύ την τιμή...και έριξες λιγάκι και τις ίντσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 THL W8, ξέχνα το zp810 ευχαριστω Gerstavros σβησε κανενα πμ δεν μπορεις να λαβεις αλλο λεει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick199 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Και εγώ ενδιαφέρομαι για κινέζικο κινητό απο το focalprice μπορεί κάποιος να μου πει αν είναι αξιόπιστο,αν έχει πάρει κανείς από εκεί τίποτα και άλλα γιατί καίγομαι πολύ για ένα κινητό!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 με ποιο προγραμμα πλοηγησης λειτουργουν πιο σωστα τα κινεζικα κινητα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STROF2 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Με sygic το αμοι ν828 δουλεύει αψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 ετσι γιατι ειμαι μες τα νευρα και επειδη καποιοι μπορει να βλεπουν τα μηνυματα εδω μεσα εχω να πω οτι οι του http://www.tmallbox.com ειναι μεγαλοι απατεωνες ή ηλιθιοι.εχει 14 μερες που εστειλα τα χρηματα,τους εχω στειλει 8 μυνηματα παντου και καμια απαντηση ουτε αλλαγη στο status της παραγγελιας.κλαιω τα λεφτα μου και δεν ξερω αν μπορω να τα παρω πισω.ελπιζω να μην την πατησουν αλλοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 ετσι γιατι ειμαι μες τα νευρα και επειδη καποιοι μπορει να βλεπουν τα μηνυματα εδω μεσα εχω να πω οτι οι του http://www.tmallbox.com ειναι μεγαλοι απατεωνες ή ηλιθιοι.εχει 14 μερες που εστειλα τα χρηματα,τους εχω στειλει 8 μυνηματα παντου και καμια απαντηση ουτε αλλαγη στο status της παραγγελιας.κλαιω τα λεφτα μου και δεν ξερω αν μπορω να τα παρω πισω.ελπιζω να μην την πατησουν αλλοι Μεσο paypal πληρωσες; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Καποια γνωμη γι'αυτο εδω το site http://www.hotinbuy.com/ εχει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZaninaZte Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 :confused: Μαλλον οι ωραιες ημερες που ερχοταν ems χωρις τελωνειο περασανε ανεπιστρεπτι. "Εφαγα" τελωνειο για το κινητο που εφερα απο κινα.. :wacko: συστηνω ανεπιφυλακτα το fastcardtech για αγορες, μιας και μεχρι τωρα μια χαρα προϊοντα εχω αγορασει απο εκει (2 κινητα, 1 ηλιακο φορτιστη), αλλα μακρια απο ems!!! :!::!::!: Παράθεση [color="Purple" Αν θες να κάνεις root το MT6572 (αλλά και οποιοδήποτε άλλο) κατέβασε αυτό ---> http://www.4shared.com/file/j2tEWkUX/[/color] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts