evansarmor Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Εχω ανοιξει μια διαφορα στο πευπολ με το Γκιαρμπεστ. Απο την ημερα εκεινη οποτε μπαινω στο σαιτ τους, οι τιμες που μου δειχνει ειναι αυτες πριν την ταχα μου εκπτωση που βαζει σε ολα. Δηλαδη κινητο των 100 εμενα μου το δειχνει πχ 200, η τιμη που δηθεν ειναι η αρχικη. Η λεπτομερεια ειναι οτι με το που ανοιγει η σελιδα, στιγμιαια διχνει την νορμαλ τιμη αλλα αμμεσως μετα μολις παρει χαμπαρι οτι ειμαι ... εγω, αλλαζει την τιμη στην αρχικη μεγαλη. εχει συμβει σε αλλον? Ετσι απο περιεργεια για να δω μεχρι που φτανει η πους...τια τους. :X Φίλε μου, κανένας δεν μπορεί να καταλάβει ποιός είσαι εάν δεν "συνδεθείς", οπότε μπες ως επισκέπτης και κοίταξε αυτό που θέλεις. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Φίλε μου, κανένας δεν μπορεί να καταλάβει ποιός είσαι εάν δεν "συνδεθείς", οπότε μπες ως επισκέπτης και κοίταξε αυτό που θέλεις. Ναι οκ σωστα,αλλα το θεμα ειναι η αλλαγη τιμων πριν και μετα.Αυτο προφανως εννοει ο φιλος.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Φίλε μου, κανένας δεν μπορεί να καταλάβει ποιός είσαι εάν δεν "συνδεθείς", οπότε μπες ως επισκέπτης και κοίταξε αυτό που θέλεις. Δυστυχως πλεον, δεν ειναι ετσι τα πραγματα! Ολα ειναι αποθηκευμενα στα κουκις και το συστημα σε παιρνει χαμπαρι απο την εξωπορτα! Κοιτα για παραδειγμα ο Αλις που σου διχνει το καλαθι σου πριν συνδεθεις. Αλλα οπως ειπε και ο Κωστας, αλλο ειναι το προβλημα μου και νομιζω αφορα ολους. Δηλαδη ευθυνεται η διαμαχη που εχω στο πευπολ που δεν με αφηνει να δω τις τιμες μετα την ... <εκπτωση>? Οι λυσεις που μου προτεινουν ειναι να ξανααγορασω απο αυτους το ιδιο προιον. Ετσι με αναγκαζουν (τροπος του λεγειν) να αγορασω την συσκευη σε τιμη σχεδον διπλασια, οποτε παλι κερδισμενοι ειναι. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ronin13 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Αν δοκιμάσεις να μπεις ως επισκέπτης απο αλλη συσκευη; Και κατα προτιμηση συνδεδεμενη σε αλλο δικτυο. Ενα βιντεακι αυτου θα ηταν ακρως διαφωτιστικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Αν δοκιμάσεις να μπεις ως επισκέπτης απο αλλη συσκευη; Και κατα προτιμηση συνδεδεμενη σε αλλο δικτυο. Ενα βιντεακι αυτου θα ηταν ακρως διαφωτιστικο... Ναι, μολις μπηκα απο το ιπαντ μου, με το οποιο δεν εχω κανει ποτε λοτζιν, και οι τιμες ειανι πλεον ανθρωπινες! :lol: Λες τελικα να την κανουν την πουτ...νια? :X Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Ναι, μολις μπηκα απο το ιπαντ μου, με το οποιο δεν εχω κανει ποτε λοτζιν, και οι τιμες ειανι πλεον ανθρωπινες! :lol: Λες τελικα να την κανουν την πουτ...νια? :X Σβήσε cookies, και ιστορικό. Μην μπεις απο τα favorites,εαν την έχεις την σελίδα. Τσέκαρε και πες μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Παιδιά για το 1949deal.com τι λέτε; Δεν έχει ξανατύχει να το χρησιμοποιήσω. Έχει το LEAGOO ELITE 5 35 περιπου $ λιγότερο από τους υπόλοιπους και το γλυκοκοιτάζω για ένα φιλαράκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Παιδιά για το 1949deal.com τι λέτε; Δεν έχει ξανατύχει να το χρησιμοποιήσω. Έχει το LEAGOO ELITE 5 35 περιπου $ λιγότερο από τους υπόλοιπους και το γλυκοκοιτάζω για ένα φιλαράκι Καλοί είναι, αρκεί να το έχουν σε στόκ. Εγώ περιμένω ένα τηλέφωνο από εκεί, τρείς ημέρες μετά την παραγγελία μου έδωσαν αριθμό, ο οποίος εμφανίσθηκε μετά από 2 ημέρες, οπότε έλεγαν αλήθεια, σε αντίθεση με μερικούς άλλους που "φταίει" η SG και η NL "γιατί αργούν να τα σκανάρουν στο αεροδρόμιο" .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Παιδιά για το 1949deal.com τι λέτε; Δεν έχει ξανατύχει να το χρησιμοποιήσω. Έχει το LEAGOO ELITE 5 35 περιπου $ λιγότερο από τους υπόλοιπους και το γλυκοκοιτάζω για ένα φιλαράκι Εαν οντως το εχουν για αμεση αποστολη,και δεν σε αρχισουν στα γνωστα,το τσιμπας με κλειστα ματια.........εξαιρετικο!!!:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Άρα συνεννόηση πρώτα μαζί τους και μετά παραγγελία. Χαίρομαι που δεν είχατε κάτι αρνητικό, γιατί έχουν πολύ καλή τιμή. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Άρα συνεννόηση πρώτα μαζί τους και μετά παραγγελία. Χαίρομαι που δεν είχατε κάτι αρνητικό, γιατί έχουν πολύ καλή τιμή. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας Αρκεί να τους βρείς ... πρέπει να την "στήσεις" γιά να τους πετύχεις όταν είναι online ... :p Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Tι μαγαζί είναι το 1949deal???? Δίνει εγγυήσεις;;;; Έχει κάποια εξαιρετικά προϊόντα σε τιμή καλή... Έχει κάποιος εμπειρία μαζί τους;;;; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Το 1949deal εχει αλλαξει τους ορους του εδω και μερικες εβδομαδες και πλεον δινει εγγυηση ...1 ημερας ,να το εχετε στο νου σας οσοι θελετε να παραγγειλετε απο εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Το 1949deal εχει αλλαξει τους ορους του εδω και μερικες εβδομαδες και πλεον δινει εγγυηση ...1 ημερας ,να το εχετε στο νου σας οσοι θελετε να παραγγειλετε απο εκει. 1 ημέρας;;;; Α καλά.... Αλάργα Vickmall, Banggood Άντε και το To2c Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Το 1949deal εχει αλλαξει τους ορους του εδω και μερικες εβδομαδες και πλεον δινει εγγυηση ...1 ημερας ,να το εχετε στο νου σας οσοι θελετε να παραγγειλετε απο εκει. Υπερβολικό θα έλεγα, τόσο πολύ? Καλό θα ήταν να έδινε 1 λεπτό εγγύηση Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 (edited) Σβήσε cookies, και ιστορικό. Μην μπεις απο τα favorites,εαν την έχεις την σελίδα. Τσέκαρε και πες μας Αυτο εκανα, και τωρα πια οι τιμες ειναι κανονικες. Και μετα το λοτζιν, το ιδιο! Τι να πω! Οσι για την εγγυηση του 1949, αυτο ειναι σιγουρο? Εγω βλεπω 12 μηνες και λογικους ορους. Edited March 6, 2016 by Evaggelos1 Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Αυτο εκανα, και τωρα πια οι τιμες ειναι κανονικες. Και μετα το λοτζιν, το ιδιο! Τι να πω! Οσι για την εγγυηση του 1949, αυτο ειναι σιγουρο? Εγω βλεπω 12 μηνες και λογικους ορους. Που λέει για 12 μήνες;;;; Μια μέρα είδα κ εγώ... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Που λέει για 12 μήνες;;;; Μια μέρα είδα κ εγώ... http://www.1949deal.com/warranty-return.html Ας το κοιταξουμε γιατι ειναι κατι που αφορα πολλους. Εγω 12 βλεπω η ειναι της ηλικιας μου? :) Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 * After 2 working days since you received the item If the item becomes defective after 2 working days from shipment, customers will still be allowed to send the unit back to us. We will help forward the item to the manufacturer for repair. Customers should cover the shipping cost both two ways and any cost incurred during the process of repair. If the item is un-repairable after being checked by manufacturer, 1949deal will send it back to customer. Customers do not cover any handling fee, only the shipping fee and the cost of repair (some accessories should be replaced during repair). According to the long term friendly relationship with manufacturer, we will request for a lower maintenance fee for our customers. ----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- * After 2 working days since you received the item If the item becomes defective after 2 working days from shipment, customers will still be allowed to send the unit back to us. We will help forward the item to the manufacturer for repair. Customers should cover the shipping cost both two ways and any cost incurred during the process of repair. If the item is un-repairable after being checked by manufacturer, 1949deal will send it back to customer. Customers do not cover any handling fee, only the shipping fee and the cost of repair (some accessories should be replaced during repair). According to the long term friendly relationship with manufacturer, we will request for a lower maintenance fee for our customers. Εδώ λέει πως αναλαμβανουμε το κόστος της επισκευής.......και πως θα προσπαθήσουν να μα ς κάνουν έκπτωση στα ....έξοδα.... Αυτά μετά την πρώτη μέρα αγοράς του κινητού!!!!!!! Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 http://www.1949deal.com/warranty-return.html Ας το κοιταξουμε γιατι ειναι κατι που αφορα πολλους. Εγω 12 βλεπω η ειναι της ηλικιας μου? :) Αυτό το επάνω δεξιά ισχύει ... τα "υπόλοιπα" είναι ζήτημα "χαμμένοι στην μετάφραση" :lol: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Οποτε αυριο πρωι μτ δροσουλα τους στελνουμε μηνυμα και ρωταμε. Ξεκαθαρα πραγματα. Τα λεφτα μας τους δινουμε. :mad: Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Ειχα ρωτησει εγω οταν το ειδα αλλα με συνεδεσαν με γνωστη πρωτεύουσά ιστορικης χωρας της βορειας αφρικης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiwi Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Παρήγγειλα 2 τηλέφωνα 200€ από το Gearbest, και μου έστειλαν το παρακάτω μήνυμα και δεν ξέρω τι να κάνω . Μέχρι πότε μπορώ να ζητήσω τα λεφτά (Paypal) και με ποιον τρόπο? We are deeply sorry to tell you that your item is not in stock. Because the item is so popular, and the supplier need some time to produce. And the exact supply time depend on the supplier. Could you please wait for around 10 business days? We have two options: 1.If you would like to wait, we will ship for you as soon as they are in stock. 2.We can help you to exchange the item, could you please tell me the SKU (item number), the full name or the URL link of the new item. We sincerely apologize for any inconvenience that may have been caused and we look forward to hearing from you. Thanks for your understanding and support. Το πουλάνε ακόμη, έχω ανοίξει ticket και τους έστειλα ερώτηση με screenshot γιατί ενώ λένε ότι είναι Out of stock το πουλάνε ακόμη. Τι άλλο πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Παρήγγειλα 2 τηλέφωνα 200€ από το Gearbest, και μου έστειλαν το παρακάτω μήνυμα και δεν ξέρω τι να κάνω . Μέχρι πότε μπορώ να ζητήσω τα λεφτά (Paypal) και με ποιον τρόπο? We are deeply sorry to tell you that your item is not in stock. Because the item is so popular, and the supplier need some time to produce. And the exact supply time depend on the supplier. Could you please wait for around 10 business days? We have two options: 1.If you would like to wait, we will ship for you as soon as they are in stock. 2.We can help you to exchange the item, could you please tell me the SKU (item number), the full name or the URL link of the new item. We sincerely apologize for any inconvenience that may have been caused and we look forward to hearing from you. Thanks for your understanding and support. Το πουλάνε ακόμη, έχω ανοίξει ticket και τους έστειλα ερώτηση με screenshot γιατί ενώ λένε ότι είναι Out of stock το πουλάνε ακόμη. Τι άλλο πρέπει να κάνω? Φιλε μου,ζητα τα λεφτα σου πισω στην καρτουλα σου,και αγορασε απο αλλου..οτι και να λενε εσυ τα λεφτα σου να ζητας....:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiwi Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Φιλε μου,ζητα τα λεφτα σου πισω στην καρτουλα σου,και αγορασε απο αλλου..οτι και να λενε εσυ τα λεφτα σου να ζητας....:) Θα το κάνω και επανέρχομαι, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts