vgiozo Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Ειδικά για ακριβό τηλέφωνο θα έλεγα ότι χρειάζεται και περισσότερη προσοχή στην επιλογή μαγαζιού. Η εμπειρία με τα προηγούμενα LeTV (και με τα υπόλοιπα κινέζικα, άλλωστε) έχει δείξει ότι οι τιμές πέφτουν πολύ γρήγορα μετά την παρουσίαση, από τις αρκετά αλμυρές που ξεκινάνε σε κάτι πολύ πιο λογικό και προσιτό (άλλωστε ο ανταγωνισμός στο συγκεκριμένο κομμάτι είναι έντονος), οπότε εγώ θα πρότεινα να περιμένεις λίγες εβδομάδες πριν κάνεις... κίνηση. Άλλωστε, ό,τι παραγγελίες γίνουν αυτήν την περίοδο, θα παραδοθούν του... γνωστού αγίου, δεδομένης της συμφόρησης που προκαλεί αυτόν τον καιρό η αργία από την κινέζικη πρωτοχρονιά - οπότε η βιασύνη αυτήν τη στιγμή δεν οφελεί ούτε καν σε χρόνους... Κι άλλες φορές, στις ταμπλε΄τες τουλάχιστον, οι τιμές τείνουν να κινούνται ανοδικά, για να βγει η χασούρα των προσφορών των εορτών...αντίθετα για να "μπει" ένα μοντέλο δυνατά στην αγορά και πέσουν χρήματα στη παραγωγή μπορεί να κάνουν καλές τιμές στην αρχή... Έπειτα, ναι μεν ανταγωνίζονται τα μαγαζιά μεταξύ τους για πελάτες, αλλά έχουν και κοινά συμφέροντα και δεν είναι σπάνιο να ανεβάζουν τιμές ταυτόχρονα... ...τέλος τη πιο φτηνή τιμή μπορεί να τη βρεις σ' εκείνον που μπορεί να μην έχει απόθεμα και η τιμή είναι δόλωμα για να μην πας αλλού εν τω μεταξύ. Συμφωνώ πάντως στο θέμα του μαγαζιού...όλα αλλάζουν βέβαια και προσωπικά δεν έχω λαβει σταθερά αξιόπιστη αντιμετώπιση από κανένα, αλλά το aftersales είναι μεγάλη υπόθεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Εκανα μια αγορα απο gearbest και την ακυρωσα μετα απο λιγο.Ζητησα να μου επιστραφουν τα χρηματα και οι ποντοι. Η απαντηση τους ειναι οτι θα μου επιστρεψουν τα χρηματα στο GB Wallet. Τους στειλα παλι μυνημα και ειπα οτι τα θελω στο paypal. Αν δεν τα επιστρεψουν ,τι μπορω να κανω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Εκανα μια αγορα απο gearbest και την ακυρωσα μετα απο λιγο.Ζητησα να μου επιστραφουν τα χρηματα και οι ποντοι. Η απαντηση τους ειναι οτι θα μου επιστρεψουν τα χρηματα στο GB Wallet. Τους στειλα παλι μυνημα και ειπα οτι τα θελω στο paypal. Αν δεν τα επιστρεψουν ,τι μπορω να κανω ? Ειναι υποχρεωμενοι να στα επιστρεψουν,διαφορετικα οπως λες πας paypal με τα γνωστα.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 οκ,σ ευχαριστω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZeroCool Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Το δούλεμα απο το CooliCool συνεχίζεται χωρίς δισταγμό... http://i.imgur.com/AbbXbs3.jpg http://i.imgur.com/AZVKXKx.jpg Παράθεση Keep Away from CooliCool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZeroCool Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Συνεχίζουν το δούλεμα... άλλα ούτε μεταξύ τους δεν συνεννοούνται κιόλας!! http://i.imgur.com/X9aPmOL.jpg Παράθεση Keep Away from CooliCool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom222 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Παραγελλεια από 3/2 από βικμαλ κ ακόμα καμία κινήσει ρε παιδιά ποσό κρατάει αυτή ή κινεζική πρωτοχρονιά?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 :offtopic: Έληξε! Αρχίζουν και στέλνουν. Καλή μαϊμουδοχρονια Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Είδη άρχισε να απαντάει σε πελάτες και να στέλνει. Αλλά σκεφτείτε ότι έχει να πιαστεί με τις δουλειές που μαζεύτηκαν από τέλος Ιανουαρίου και μέχρι εχθές. Οπότε τουλάχιστον 2-3 μέρες θα χρειαστούνε για να όλο αυτόν τον φόρτο δουλειάς που συσσωρεύθηκε. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankan1s Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Και εγώ παραγγελίες 4 και 5 /2 ούτε tracking number ακόμα....για να δούμε ποτέ θα στείλουν email. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Επιβεβαιώνω κι Εγώ από banggood και από τις 7/2 έχει να ανανεωθεί το tracking το οποίο έχει μείνει στο acceptance. Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav2 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Και εγώ παραγγελίες 4 και 5 /2 ούτε tracking number ακόμα....για να δούμε ποτέ θα στείλουν email. Επιβεβαιώνω κι Εγώ από banggood και από τις 7/2 έχει να ανανεωθεί το tracking το οποίο έχει μείνει στο acceptance. Πάντως καλο θα ήταν να μιλήσετε κ μαζί τους , έδωσα παραγγελία στο banggood στις 14/2 κ έφυγε την επομένη ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Να σου πω την αλήθεια συνηθίζω να κάνω υπομονή γιατί τα tracking για κάποιον λόγο δεν δουλεύουν πάντα. Δηλαδή μπορεί να έχει φύγει και απλά να μην έχει εμφανιστεί στο tracking. Εσύ τι εννοείς έφυγαν την επόμενη μέρα... Τι σου εμφάνισε; Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom222 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Καλησπέρα παιδιά παραγγελία από everbuying mi4c 14/2 κ δεστε τη μου στελνουν σήμερα EEP1602101351151613 Thank you for contacting Everbuying about your order. We are processing it. However, please note for the item is back-ordered. We can offer you 2 options: Option 1 Wait a little more We expect to ship the item in 2 weeks. Once we ship it you will receive an email from us. Option 2 Exchange with another item of your choice Please send us the url link of the item you choose for replacement. Option 3 Cancel this order In this case, we will refund you 229.27 USD to you on your EB wallet(store credit) and reward you with extra points(e.g. If your refund is 1USD = 5 points ,3USD =3*5 points => get 15 points etc). You can use these for your future purchase. To know more about wallet: FAQ - Everbuying. Learn more about points: EB Points - Everbuying. Can you please let me know your decision? We look forward to hearing from you and will do our very best to assist you. Thank you for your understanding. Καμια ιδεα τι να κανω? Δεν βιαζομαι υπερβολικά αλλά να μην μου φανε δύο ββδομάδες τζάμπα κ μετά μου αρχισουν τα κινέζικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Αν δεν βιαζεσαι,περιμενε. Έτσι κανει το everbuying συνήθως. Θα στο στειλουν, όμως,μην αγχωνεσαι. Έχω ψωνισει μπολικα απο κει. Κανένα πρόβλημα ,ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Εγώ στη θέση σου θα ζήταγα refund άλλα δεν ξέρω πότε θα γίνει δεκτή. Στο banggood πχ μου είχαν πει μέχρι 14 μέρες θα τα επέστρεφαν αλλά την επόμενη τα είχαν βάλει Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Και δω, μπορεί να λένε σε δύο βδομάδες, αλλά να το στείλουν νωρίτερα. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Το fastcardtech.com ειχε σε προσφορά το HOMTOM HTM HT3 40 $ και φυσικα το έκανα παραγγελία. Μου ζητησαν εχτρα χρηματα μετα διοτι λεει οτι εκαναν λάθος στην τιμή. Φυσικα δεν τους εδωσα τιποτα και ζητησα refund. Μετα απο 15 υπενθυμισεις και αφου τους ειπα οτι εχω κανει dispute στο Paypal μου εκαναν refund όλο το ποσό. HOMTOM HTM HT3 5.0 inch Android 5.1 MTK6580 Quad Core 1.3GHz 1GB RAM 8GB ROM Dual Cameras GPS Smart Wakeup 2.5D Screen /Item #: HOMTOM HT3 $39.99 USD 1 $39.99 USD Ήταν η πρωτη μου αποπειρα για να διαπιστωσω αν τα όσα λεγονται ειναι αληθεια και σαν δοκιμη ειπα να την κανω με πολυ λιγα χρηματα. Μετα την δοκιμη φυσικα μπηκε στην black list.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Το fastcardtech.com ειχε σε προσφορά το HOMTOM HTM HT3 40 $ και φυσικα το έκανα παραγγελία. Μου ζητησαν εχτρα χρηματα μετα διοτι λεει οτι εκαναν λάθος στην τιμή. Φυσικα δεν τους εδωσα τιποτα και ζητησα refund. Μετα απο 15 υπενθυμισεις και αφου τους ειπα οτι εχω κανει dispute στο Paypal μου εκαναν refund όλο το ποσό. HOMTOM HTM HT3 5.0 inch Android 5.1 MTK6580 Quad Core 1.3GHz 1GB RAM 8GB ROM Dual Cameras GPS Smart Wakeup 2.5D Screen /Item #: HOMTOM HT3 $39.99 USD 1 $39.99 USD Ήταν η πρωτη μου αποπειρα για να διαπιστωσω αν τα όσα λεγονται ειναι αληθεια και σαν δοκιμη ειπα να την κανω με πολυ λιγα χρηματα. Μετα την δοκιμη φυσικα μπηκε στην black list.:p Επιβεβαιώνω, το ίδιο έγινε και με μένα, μόνο που εγώ απάντησα 3 φορές αρνητικά στην προτασή τους. Τις 2 τελευταίες μέσα απο το paypal και πήρα τα λεφτά πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Επιβεβαιώνω, το ίδιο έγινε και με μένα, μόνο που εγώ απάντησα 3 φορές αρνητικά στην προτασή τους. Τις 2 τελευταίες μέσα απο το paypal και πήρα τα λεφτά πίσω. Εμένα εκλεισε από κέντρο διαλογής Αττικής, υποθέτω ήμουν από τους τυχερούς. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Εμένα εκλεισε από κέντρο διαλογής Αττικής, υποθέτω ήμουν από τους τυχερούς. Φανταζομαι όπως οι περισσοτεροι βαζουν ενα δόλωμα καλης τιμης με μικρο αριθμο συσκευων αλλα κατι εχασαν στο λογαριασμό ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Στο δρομο που χάραξε Tinydeal.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Στο δρομο που χάραξε Tinydeal.. ααα και αυτο ειναι στην δικια μου black list απο καιρό :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Έχει κανείς εμπειρία από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του minideal στην Ελλάδα; ακούγονται πολλά ότι έχουν θέματα τα κινητά που στέλνουν... Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinapac Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Καλημέρα !!!!παρέλαβα πριν μια βδομάδα και κάτι απο mini deal ,κινητό με προβλήματα στο μικρόφωνο !!! Ακούω τα πάντα αλλα δυστυχώς δεν με ακουνε παρα μονο αν βάλω bluetooth !!!έκτοτε προσπαθώ να βρω λύση αφού δεν θέλω να στείλω το κινητό πίσω και να περιμένω το καινούριο που σίγουρα όλο αυτό θα μου φαει κανένα δίμηνο !!δέχονται φυσικά αυτό να το κάνουν αλλά θέλω να πετύχω κάτι πιο γρήγορο !!! Δηλαδή,ζητω να στείλουν το καινούριο κινητό και μόλις μου δώσουν tracking να τους στείλω αυτό που έχω εδώ !!! Αποφεύγουν να απαντήσουν και απλά λενε να στείλω πίσω το κινητό !!!! Τι να κάνω ? Μήπως να το πάω για αλλαγή μικροφώνου (αν είναι αυτό!!) και να μην μπλεξω με αντικαταστάσεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts