Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

To θεμα ειναι να μην φτασουμε στο paypal και βασανιστουμε για να παρουμε πισω τα χρηματα μας :)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και?εδω το ibuymi το εχει στο 53% παρεπιμπτωντος δεν μοιαζουν?πανω κατω κ εκεινοι ιδιες διαφορες στην τιμη mionbuy ibuymi

καπως ομοια site ισως ειναι ξαδερφακια.

Eδω εχει το geekbuying και το vickmall στο 10% στα κοκκινα ομως

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Εννοεί ότι εάν δεν είναι με απλό ταχυδρομείο θα περάσει από εκτελωνισμό και θα πληρώσεις πολλά ....

Α τοσο ωραια οποτε καλη πρωτοχρονια θα μου ερθει το κινητο.πφφφ.

Αυτο το καταστημα το ξερει καποιος ?

δεν το έχω υπόψιν μου , αλλά οι τιμές είναι χώμα , έχει και paypal και free shipping

Mπειτε στον κόπο και διαβάστε τους όρους του καταστήματος.

http://www.mionbuy.com/terms-of-use-ezp-21.html

Edited by minotavros
No root->No problem

Mπετε στον κόπο και διαβάστε τους όρους του καταστήματος.

http://www.mionbuy.com/terms-of-use-ezp-21.html

Warranty & Return.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Εδω τι λεει γιατι δεν την γνωρίζω και πολύ καλα την αγγλική :p

Warranty Disclaimer

This site and the materials and products on this site are provided "as is" and without warranties of any kind, whether expressed or implied. To the fullest extent permissible pursuant to applicable law, http://www.mionbuy.com disclaims all warranties, express or implied, including, but not limited to, implied warranties of merchantability and fitness for a particular purpose and non-infringement.

No root->No problem

Εδω τι λεει γιατι δεν την γνωρίζω και πολύ καλα την αγγλική :p

Αυτα τα γραφει στο Terms of Use, το λινκ που εβαλα εγω ειναι απο το Warranty & Return. :)

Μπορει καποιος να ψαξει στο ali να δει αν υπαρχει το ιδιο καταστημα ? Δεν ξερω να ψαξω στο ali με βαση το ονομα καταστημα.

Οποιος ξερει ισπανικα (στη google μεταφραση δεν καταλαβα) ας μας πει τι γραφουν εδω, γινετε αναφορα στο καταστημα αλλα δεν βγαζω νοημα

Αυτα τα γραφει στο Terms of Use, το λινκ που εβαλα εγω ειναι απο το Warranty & Return. :)

Μπορει καποιος να ψαξει στο ali να δει αν υπαρχει το ιδιο καταστημα ? Δεν ξερω να ψαξω στο ali με βαση το ονομα καταστημα.

Οποιος ξερει ισπανικα (στη google μεταφραση δεν καταλαβα) ας μας πει τι γραφουν εδω, γινετε αναφορα στο καταστημα αλλα δεν βγαζω νοημα

Nαι αλλά στο term of use αναφέρει πανω-πανω με έντονα γράμματα:

Terms and Conditions

PLEASE READ THE FOLLOWING TERMS AND CONDITIONS OF USE CAREFULLY BEFORE USING THIS WEBSITE.

All users of this website agree that the access to and the use of this website are subject to the following terms and conditions and other applicable law. If you do not agree to these terms and conditions, please do not use this website.

Eνω στο warranty & return ουτε λόγος.

Τελος πάντων από εμενα μακριά και αγαπημένοι

Edited by minotavros
No root->No problem

...τις φωτογραφίες πάντως τις "τραβάει" από το pandawill. Αυτό δεν είναι ενθαρρυντική ένδειξη. Στα ισπανικά φόρουμ συζητάνε ότι μπορεί να πρόκειται για απάτη με προϊόντα μαϊμού, που έχει ξανασυμβεί (π.χ. με το Yangbuy store). Κάτι ανάλογο δεν είχαμε πάθει και εμείς με το ibuymi.com; Είδομεν. ;) Edited by emxa2k

Ότι και όλοι οι άλλοι λέει, 365 ημέρες με περιορισμούς. Το ζήτημα είναι τι γίνεται στην πράξη ....
Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Nαι αλλά στο term of use αναφέρει πανω-πανω με έντονα γράμματα:

Terms and Conditions

PLEASE READ THE FOLLOWING TERMS AND CONDITIONS OF USE CAREFULLY BEFORE USING THIS WEBSITE.

All users of this website agree that the access to and the use of this website are subject to the following terms and conditions and other applicable law. If you do not agree to these terms and conditions, please do not use this website.

Eνω στο warranty & return ουτε λόγος.

Τελος πάντων από εμενα μακριά και αγαπημένοι

Και στο geekbuying τα ίδια γράφει στο terms of use http://www.geekbuying.com/help/about/terms_of_use

...τις φωτογραφίες πάντως τις "τραβάει" από το pandawill. Αυτό δεν είναι ενθαρρυντική ένδειξη. Στα ισπανικά φόρουμ συζητάνε ότι μπορεί να πρόκειται για απάτη με προϊόντα μαϊμού, που έχει ξανασυμβεί (π.χ. με το Yangbuy store). Κάτι ανάλογο δεν είχαμε πάθει και εμείς με το ibuymi.com; Είδομεν. ;)

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Από το ibuymi αν θυμάμαι καλά τα πρώτα κομμάτια που έστειλαν ήταν όλα κανονικά, οι παραλήπτες έγραψαν θετικά σχόλια στα φόρουμ όπως είναι φυσικό και αυτοί "τσιμπήσουν" τη μάζα και έστελναν σε όλους screen protector.

Και στο geekbuying τα ίδια γράφει στο terms of use http://www.geekbuying.com/help/about/terms_of_use

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Από το ibuymi αν θυμάμαι καλά τα πρώτα κομμάτια που έστειλαν ήταν όλα κανονικά, οι παραλήπτες έγραψαν θετικά σχόλια στα φόρουμ όπως είναι φυσικό και αυτοί "τσιμπήσουν" τη μάζα και έστελναν σε όλους screen protector.

...copy paste είναι οι κανόνες χρήσης τις περισσότερες φορές.

Η τακτική ναι είναι αυτή, πουλάνε κάποια νορμάλ στην αρχή και μετά στρίβειν δια του αρραβώνος! Ας ελπίσουμε να μην αφορά παρόμοια περίπτωση.

Παίδες από την στιγμή που το εγγυάται το PayPal, οι πράκτορες και οι συνομωσιολόγοι μπορούν να λένε ότι θέλουν ... :lol:

Τα χρήματα είναι εξασφαλισμένα, οπότε τζάμπα οι θεωρίες συνομωσίας !!! :p

Παίδες από την στιγμή που το εγγυάται το PayPal, οι πράκτορες και οι συνομωσιολόγοι μπορούν να λένε ότι θέλουν ... :lol:

Τα χρήματα είναι εξασφαλισμένα, οπότε τζάμπα οι θεωρίες συνομωσίας !!! :p

και εγώ αυτό σκέφτηκα και έκανα την παραγγελία, αλλά βοήθησε και το τσίπουρο λιγάκι χικ

Laza Lee

και εγώ αυτό σκέφτηκα και έκανα την παραγγελία, αλλά βοήθησε και το τσίπουρο λιγάκι χικ

Με ... γλυκάνισο ή άνευ;;; :lol:

άνευ γλυκάνισου (γράπα)

Ωραίος ... πάντως ενημέρωσέ μας γιά την εξέλιξη της παραγγελίας.... :)

Φυσικά και θα ενημερώσω για την εξέλιξη της παραγγελίας, ελπίζω να πάνε καλά όλα!! Μινώταυρε ελπίζω να είναι το κινητό σταθερό και αξιόπιστο σαν το G3S.
Laza Lee

Εδώ ειμαστε 2 στα 2 απροβλημάτιστα :lol:

edit: Φιλε λαζαρ για το κατάστημα δεν ξέρω αλλά για το τηλ νομίζω πως έκανες κα γαμ@ τις επιλογές.

Μετα τις γιορτές λέω να αλλάξω και εγω γιατι βαριέμαι μεχρι να χαλλάσει το τουβλακι μου

Edited by minotavros
No root->No problem