Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω το android tv minix new x8. Επειδή καταΦερα να διαβάσω μεχρι την 50 σελίδα για να βρω ποιο site έχει τον καλύτερο γνώμωνα ποιότητας - τιμης και πιστεύω δεν θα καταφέρω να διαβάσω τις υπόλοιπες, θα ήθελα να μου πείτε τα επικρατέστερα site για αγορά.

Εγώ γνωρίζω ότι αξιόλογα είναι τα.

http://Www.to2c.com

http://Www.minideal.com

http://Www.geekbuying.com

http://Www.chinavasion.com

Υπάρχει κάποιο που κατα τη γνώμη είναι φτηνότερο-καλύτερο;

Ευχαριστώ

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γεια σας παιδιά

Έδω και καιρό προσπαθώ να κάνω λογκιν στο μινιντηαλ άλλά μουβγαζει μαγκεντο ερρορ. Ξερει κανείς τίποτα γι αυτο. Θέλω να πάρω ένά coolpad f1. Μπορώ να ψωνισω από καπου αλλου αξιόπιστα. Είναι η πρώτη μου φορά.

I' ve got to get out of here:X

Please give my coat, my pills and a taxi driver

Μπαινεις απο link? για δοκιμασε να πληκτρολογησεις εκ νεου τη διευθυνση.. Αλλιως vickmall

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Εγώ το παρηγγειλα απο b2cbuying στα 170$ και σε 24 ώρες μου ήρθε το τρακινγκ.

Τo vickmall δεν το έχει!

Επίσης minideal out of stock!

Edited by dimi_1982

Μολις το είδα κι εγώ. Οταν τους ρώτησα μου είπαν πως δεν ξερουν ποτε θα το έχουν. Έκτός από vickmail έχετε κάποιο άλλο να προτείνετε ;

Μολις το είδα κι εγώ. Οταν τους ρώτησα μου είπαν πως δεν ξερουν ποτε θα το έχουν. Έκτός από vickmail έχετε κάποιο άλλο να προτείνετε ;

σου απαντησε ηδη ο dimi_1982 και εγω απο http://www.b2cbuying.com/mobile-phone/coolpad-f1-smartphone.html το πηρα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το site (σου στελνουν και φοτο πριν στα στειλουν).

enjoy your life...:p

μπορει καποιος να μου πει που βρισκεται και τι να κανω για την παραγγελια που δεν εχω παρει ακομα,ευχαριστω,,,

Hello, my friend

Thanks for shopping with everbuying.com.

Your order number is E1409230839187715 and we have shipped your order out today.

Items in this package are displayed as follows (after order shipped out, it can no longer be changed):

Shipping Information: Shipping Number:

RS162753533NL

Shipping Method:

Flat Rate Shipping

Product Name SKU QTY Subtotal

5.5 inch 3G Unlocked Phone M-HORSE N9000W Android 4.2 MTK6572 Dual Core 1.3GHz 512MB RAM + 4GB ROM WVGA Screen Bluetooth GPS WiFi CS0099701 1 $78.50

Please note that your reference number is RS162753533NL. Please keep this number safe and secure in case you need to refer to it later.

You can use this number to check the shipping progress and location of the package on Netherlands Post Registered. Please note that there may be an initial delay when the shipping company logs the shipment on their system before the package information appears online.

The package should normally take 10-25 business days to arrive (approximately). However, please understand this is an estimate. The shipping speed is outside our control and is dependent on the courier company.

If need any assistance, please check at our FAQ firstly. If still do not get the best answer, please contact us by our Support Center. We are always happy to help and will respond within 24 hours. We will do our very best to serve you.

Please do not reply to this email directly as this mailbox is not monitored. Please submit a ticket to our Support Centre if you have any questions.

Edited by athanaso77
Αφαίρεση στοιχείων

Το δέμα σου είναι στην Πάτρα από τις 13/11.
Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

μπορει καποιος να μου πει που βρισκεται και τι να κανω για την παραγγελια που δεν εχω παρει ακομα,ευχαριστω,,,.

Manolo στην ερωτηση σου σου απαντησαν τα υπολοιπα παιδια.

Δες και αυτο το τοπικ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=382798&page=74 :)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Για αυτο το καταστημα ξερουμε τιποτα ? ειδα οτι αναφερθηκε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=404615

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Για αυτο το καταστημα ξερουμε τιποτα ? ειδα οτι αναφερθηκε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=404615

Δεν γνωριζω για αγορα κινητου, αλλα προτεινεται απο πολλους απο ξενα forums για αγορα σε μπαταριες και ανταλλακτικα για tablets που το συγκεκριμενο ειναι σχεδον μονοδρομος.

Δεν εχω ακουσει ως προς αυτα κατι αρνητικο.

Θα παραγγειλω και εγω εντος των ημερων μια μπαταρια για ενα παλαιοτερο tablet που θελω.

Σημειωση: εχει extra τα μεταφορικα και ειναι αναλογως το τι αγοραζεις.

Edited by Thanos_ATH

Έχει και καλές τιμές σε κάποια κινητά, όπως το Jiayu F1.

Μακάρι να έχουν και καλή εξυπηρέτηση.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Τα έχω ήδη κοιτάξει και βρήκα μερικά κινητά που μου άρεσαν:O

Παραγγελία απο coolicool στις 14 .

Στης 19 τράβηξαν τα χρήματα και συγχρόνως έστειλαν email λέγοντας οτι δεν ειναι διαθέσιμο το κινητό.

Παράλληλα προτείνουν αντί για δικαρτο να πάρω ενα ακριβότερο μονοκαρτο.

Και ρωτάω τότε γιατι τράβηξαν τα χρήματα??

Μετα τους απατεώνες του merimobiles τώρα έχω και τους κουτοπονηρους του coolicool.

Απλα αργει να εμφανιστεί η αφαίρεση των χρημάτων, η δέσμευση εχει γινει απο την πρώτη στιγμη..

Πάντως και μενα εκαναν να το στειλουν 8-9 μερες και δε μ'αρεσε αυτο.. Δε με βλέπω να ξαναπαίρνω, εκτος και αν έχει σημαντικά χαμηλοτερη τιμη

Μια πλήρης φόρτιση.

Παιδια για αυτο το μαγαζι http://en.efox-shop.com/ ξερει κανεις σας τιποτα? Υπαρχει καμμια εμπειρια?

Thanks

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Παιδια για αυτο το μαγαζι http://en.efox-shop.com/ ξερει κανεις σας τιποτα? Υπαρχει καμμια εμπειρια?

Thanks

Εινα το coolicool της Ευρωπης.. Μπορει να πετυχεις καμια προσφορα, αλλα θελει υπομονη

Μια πλήρης φόρτιση.

παιδια απλη ερωτηση γιατι ειμαι αναμεσα σε 2....vickmall ή to2c???

Δεν τιθεται κανενα ερωτημα.Φυσικα vickmall.Μακραν το κορυφαιο.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Δεν τιθεται κανενα ερωτημα.Φυσικα vickmall.Μακραν το κορυφαιο.

Mην προτρέχεις Άρη, προς το παρόν είναι, όπως ήταν και άλλα μέχρι να χρειασθεί το after sales .... :)

Mην προτρέχεις Άρη, προς το παρόν είναι, όπως ήταν και άλλα μέχρι να χρειασθεί το after sales .... :)

Αν θυμάμαι καλά, το τελευταίο 3μηνο, εχω διαβάσει 3-4 ΘΕΤΙΚΑ σχόλια και για το after sales...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Αν θυμάμαι καλά, το τελευταίο 3μηνο, εχω διαβάσει 3-4 ΘΕΤΙΚΑ σχόλια και για το after sales...

Μάλλον ξέχασες ότι κάποιος ρώτησε γιά εγγύηση και η Σελίνα δεν "καταλάβαινε" την λέξη warranty ....:p

Μάλλον ξέχασες ότι κάποιος ρώτησε γιά εγγύηση και η Σελίνα δεν "καταλάβαινε" την λέξη warranty ....:p

Δεν εχω υπομονή να ψάξω παραπάνω, εδώ μια μαρτυρία

Εχεις διαβάσει κάτι αρνητικό για το after sales του vickmall?

Τα περι "μη αντίληψης warranty" είναι θεωρητικά προς το παρόν...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Εινα το coolicool της Ευρωπης.. Μπορει να πετυχεις καμια προσφορα, αλλα θελει υπομονη
Σ ευχαριστω για την ενημερωση. Και το coolicool ειναι αξιοπιστο? (επειδη δεν το γνωριζω..) Ψωνιζουμε αφοβα?

Υ.Γ. Τωρα προσεξα οτι φιλοξενειται στο forum μας, αρα..βουρ στον πατσα..:)

Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Δεν εχω υπομονή να ψάξω παραπάνω, εδώ μια μαρτυρία

Εχεις διαβάσει κάτι αρνητικό για το after sales του vickmall?

Τα περι "μη αντίληψης warranty" είναι θεωρητικά προς το παρόν...

Το είπα γιατί εάν θυμάσαι, πριν από 6 μήνες όποιος δεν αγόραζε από το minideal και το to2c "έτρωγε" κράξιμο ... :lol:

Σ ευχαριστω για την ενημερωση. Και το coolicool ειναι αξιοπιστο? (επειδη δεν το γνωριζω..) Ψωνιζουμε αφοβα?

Υ.Γ. Τωρα προσεξα οτι φιλοξενειται στο forum μας, αρα..βουρ στον πατσα..:)

Πρόσεξε το "βουρ" γιατί δεν πάει και πολύ καλά τώρα τελευταία ... :)