xrlmbe Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Πριν από 20 ημέρες παρέλαβα ένα tvbox to mxiii από το GearBest το οποίο δούλεψε για 10 ημέρες και κατόπιν παρέδωσε πνεύμα. Ήρθα σε επαφή μαζί τους και μου απαντήσανε να τους το στείλω πίσω και να μου στείλουν ένα καινούργιο.Επειδή πρώτη φορά μου σιμβαίνει αυτό , όποιος ξέρει ας μου πει τι πρέπει να κάνω ? Από Ελτα γίνεται? Επισεις ζίτησα τα στοιχεία αποστολής από το συγκεκριμένω κατάστημα και το μόνο που μου δώσανε ήταν: shenzhen,China. Οποιος έχει ξαναστείλει κάποια συσκευή στο συγκεκριμένο κατάστημα παρακαλώ ας με βοηθίσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Πριν από 20 ημέρες παρέλαβα ένα tvbox to mxiii από το GearBest το οποίο δούλεψε για 10 ημέρες και κατόπιν παρέδωσε πνεύμα. Ήρθα σε επαφή μαζί τους και μου απαντήσανε να τους το στείλω πίσω και να μου στείλουν ένα καινούργιο.Επειδή πρώτη φορά μου σιμβαίνει αυτό , όποιος ξέρει ας μου πει τι πρέπει να κάνω ? Από Ελτα γίνεται? Επισεις ζίτησα τα στοιχεία αποστολής από το συγκεκριμένω κατάστημα και το μόνο που μου δώσανε ήταν: shenzhen,China. Οποιος έχει ξαναστείλει κάποια συσκευή στο συγκεκριμένο κατάστημα παρακαλώ ας με βοηθίσει Δεν εχω στειλει στο καταστημα αυτο,αλλα ολα πανω κατω ειναι τα ιδια. Ναι με Ελτα θα το στειλεις συστημενο,shenzhen China σωστα και εδω.Πριν το στειλεις τραβα foto απο το πακετο και την αποδειξη των Ελτα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Δεν εχω στειλει στο καταστημα αυτο,αλλα ολα πανω κατω ειναι τα ιδια. Ναι με Ελτα θα το στειλεις συστημενο,shenzhen China σωστα και εδω.Πριν το στειλεις τραβα foto απο το πακετο και την αποδειξη των Ελτα. Σκέτο "shenzhen China" είναι βιομηχανική περιοχή μεγαλύτερη από την Ελλάδα, να τους πει να του δώσουν πλήρη διέυθυνση του καταστήματος .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Σκέτο "shenzhen China" είναι βιομηχανική περιοχή μεγαλύτερη από την Ελλάδα, να τους πει να του δώσουν πλήρη διέυθυνση του καταστήματος .... Χμ............αυτο δεν το προσεξα......... Ε ναι δεν μπορει,καποιο λαθος εκαναν.........λογικα απο λαθος τους......:rolleyes: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrlmbe Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Χμ............αυτο δεν το προσεξα......... Ε ναι δεν μπορει,καποιο λαθος εκαναν.........λογικα απο λαθος τους......:rolleyes: Το ίδιο απόρησα και εγώ μα όταν έψαξα στο side του GearBest ούτε εκεί γράφουν κάτι .Γι αυτό ρώτησα το φόρουμ μήπως κάποιος φίλος νταλαβερίστηκε με το εν λόγο μαγαζί στέλνοντας αυτός κάποιο δέμα. Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Το ίδιο απόρησα και εγώ μα όταν έψαξα στο side του GearBest ούτε εκεί γράφουν κάτι .Γι αυτό ρώτησα το φόρουμ μήπως κάποιος φίλος νταλαβερίστηκε με το εν λόγο μαγαζί στέλνοντας αυτός κάποιο δέμα. Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση παιδιά. Απευθύνσου εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=387871 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masonas Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 ρε παιδια ειναι 2 βδομαδες τωρα που δεν μπορω να μπω στο minideal....μου βγαζει σφαλμα SQLSTATE[HY000] [2002] Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2) το εχει κανενας αλλος αυτο το θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 To coolicool μετα απο 8 μερες που (λενε οτι) μου εστειλαν το πακετο, μου εδωσαν tracking number που δεν το βρισκει στο 17track. Παιζει να μην το εχουν στειλει καν ακομα? Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 To coolicool μετα απο 8 μερες που (λενε οτι) μου εστειλαν το πακετο, μου εδωσαν tracking number που δεν το βρισκει στο 17track. Παιζει να μην το εχουν στειλει καν ακομα? Ο αριθμός εμφανίζεται μετά από 3-5 ημέρες .... και εάν είναι της NL ακόμη περισσότερες!! Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Nαι, ΝL ειναι.. Περισσοτερες απο 5; Δλδ λιγο πριν φτασει; :) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Nαι, ΝL ειναι.. Περισσοτερες απο 5; Δλδ λιγο πριν φτασει; :) Μπορεί μετά από ημέρες να δείς ένα "pre-advised" και μετά να αφήσεις ... μούσι !!! :lol: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodlife Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Καλημέρα κι από εμένα θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε άποψη για το antelife κι αν ειναι αξιόπιστο μαγαζί. Σας ευχαριστώ. Παράθεση Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Παραλαβη απο evebuying 27 μερες απο την παραγγελια, 2 κινητα και ενα power bank (για τριτους), με NL post, δηλωμενο 28$ και φυλλαδια ή κατι τετοιο.. Ικανοποιημενος so far Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Καλημέρα κι από εμένα θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε άποψη για το antelife κι αν ειναι αξιόπιστο μαγαζί. Σας ευχαριστώ. απο οτι βλεπω αξιοπιστο δεν θα το ελεγα καθως οι παραγγελιες τους αργουν παρα πολυ να σταλθουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Εχει αγορασει κανεις απο afundeal.com η απο discoverybuying.com?Μου εστειλαν καποιες προσφορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natante Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 ψιλο μπερδευτικα λιγο. :wacko::wacko::wacko: εκανα τρεις αγορες διαφορετικες παραγγελειες για να δω τι ακριβως παιζει. στις 25/10 πηρα 1. RF289156571SG (COOLPAD F1) εγινε despatched to overseas στις 27/10 αλλα ακομα δεν πατησε Ελλαδα 2. RF289322282SG (ενα coolpad f1 ακριβως οπως το απο πανω και ενα lenovo a806) εγινε despatched to overseas στις 30/10 αλλα σημερα το πρωι βεθηκαν στην πορτα μου! δηλαδη η δευτερη παραγγελια ξεκινησε δευτερη αλλα εφτασε πρωτη ενω η παραγγελια εγινε ακριβως την ιδια μερα με τα ιδια κομματια για το coolpad! στις 26/10 3. RF289225011SG (jiayu f1) το οποιο και αυτο εγινε despatched to overseas στις 27/10 αλλα ακομα δεν πατησε Ελλαδα. δεν νομιζω οτι θα εχω κανενα προβλημα στα αλλα. απλα μου κανει εντυπωσει που εφτασαν πρωτα τα 30/10! παιζει να ειναι αρκετα random η ολη κατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos200 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Καλημέρα κι από εμένα θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε άποψη για το antelife κι αν ειναι αξιόπιστο μαγαζί. Σας ευχαριστώ. Εμένα με κορόιδευαν και μου έλεγαν ότι μου έχουν στείλει την παραγγελία, την οποία τελικά ποτέ δεν την παρέλαβα. Refund δεν μου έκαναν. Τα χρήματα τα πείρα πίσω από το paypal κάνοντας dispute και στη συνέχεια claim. Περίμενα 55 και μέρες για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση. Από τη στιγμή που έχουν τέτοια συμπεριφορά στην παραγγελία φαντάσου πως θα συμπεριφερθούν όταν θα υπάρξει πρόβλημα με αυτό που θα αγοράσεις και θα χρειαστείς την υποστήριξη τους. Εγώ ΠΟΤΕ ξανά από antelife Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Εμένα με κορόιδευαν και μου έλεγαν ότι μου έχουν στείλει την παραγγελία, την οποία τελικά ποτέ δεν την παρέλαβα. Refund δεν μου έκαναν. Τα χρήματα τα πείρα πίσω από το paypal κάνοντας dispute και στη συνέχεια claim. Περίμενα 55 και μέρες για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση. Από τη στιγμή που έχουν τέτοια συμπεριφορά στην παραγγελία φαντάσου πως θα συμπεριφερθούν όταν θα υπάρξει πρόβλημα με αυτό που θα αγοράσεις και θα χρειαστείς την υποστήριξη τους. Εγώ ΠΟΤΕ ξανά από antelife Απολύτως σωστός, και εγώ την πάτησα μία φορά .. και τελευταία !!!:X Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos200 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 ψιλο μπερδευτικα λιγο. :wacko::wacko::wacko: εκανα τρεις αγορες διαφορετικες παραγγελειες για να δω τι ακριβως παιζει. στις 25/10 πηρα 1. RF289156571SG (COOLPAD F1) εγινε despatched to overseas στις 27/10 αλλα ακομα δεν πατησε Ελλαδα 2. RF289322282SG (ενα coolpad f1 ακριβως οπως το απο πανω και ενα lenovo a806) εγινε despatched to overseas στις 30/10 αλλα σημερα το πρωι βεθηκαν στην πορτα μου! δηλαδη η δευτερη παραγγελια ξεκινησε δευτερη αλλα εφτασε πρωτη ενω η παραγγελια εγινε ακριβως την ιδια μερα με τα ιδια κομματια για το coolpad! στις 26/10 3. RF289225011SG (jiayu f1) το οποιο και αυτο εγινε despatched to overseas στις 27/10 αλλα ακομα δεν πατησε Ελλαδα. δεν νομιζω οτι θα εχω κανενα προβλημα στα αλλα. απλα μου κανει εντυπωσει που εφτασαν πρωτα τα 30/10! παιζει να ειναι αρκετα random η ολη κατασταση Και σε μένα έχει τύχει να έχω κάνει παραγγελία μερικές μέρες αργότερα από κάποια άλλα άτομα που είχαν κάνει παραγγελία από το ίδιο κατάστημα και αυτοί να παραλάβουν μερικές ημέρες πριν από μένα. Το δικό μου είχε κολλήσει στο SG ταχυδρομείο. Απλός περιμένεις και παρακολουθείς το tracking number για να βλέπεις που βρίσκεται. Τώρα έχω παραγγελία από 8/10 και έχει κολλήσει 10 μέρες στα ΕΛΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natante Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Και σε μένα έχει τύχει να έχω κάνει παραγγελία μερικές μέρες αργότερα από κάποια άλλα άτομα που είχαν κάνει παραγγελία από το ίδιο κατάστημα και αυτοί να παραλάβουν μερικές ημέρες πριν από μένα. Το δικό μου είχε κολλήσει στο SG ταχυδρομείο. Απλός περιμένεις και παρακολουθείς το tracking number για να βλέπεις που βρίσκεται. Τώρα έχω παραγγελία από 8/10 και έχει κολλήσει 10 μέρες στα ΕΛΤΑ. Ακριβως αυτο. ειναι λιγο δυσκολο να βγαλεις ακρη τελικα! απλα χαλαρωνεις και περιμενεις. ελπιζω στην επομενη παρτιδα να ειναι μεσα. εσυ κολλησες στα ελτα ε? αυτο κι αν ειναι πικρα. τοσο ταξιδι και κολλησε εδω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Έχει κανείς εμπειρία από το HotMid.com; Από την εμφάνιση του site δείχνει αξιόλογο (ούτε πολύ «φανταζί», ούτε παρατημένο), δεν έχει υπερβολικά χαμηλές τιμές και υπάρχει μία αναφορά θετικής εμπειρίας σε γειτονικό site. Επίσης, ασχολείται ουσιαστικά μόνο με τις μεγαλύτερες εταιρίες της Κίνας (Xiaomi, Huawei, ZTE, Lenovo, Meizu κτλ). Κι απ'ότι βλέπω, αυτός δεν έχει χτυπήσει προς τα πάνω την τιμή του Huawei Honor 3C. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodlife Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, με σώσατε από μεγάλη ταλαιπωρία και άγχος. Παράθεση Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 τι απόψεις έχουμε για το http://www.giztop.com/ ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 ρε μάγκες το to2c έχει νήμα στο forum? ψάχνω και δε βρίσκω κάτι... Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 τι απόψεις έχουμε για το http://www.giztop.com/ ? Στέλνει Ελλάδα αυτό? Γιατί λίγο που το εψαξα μονο την Ελλαδα δεν έχει(εκτός κι αν στραβωθηκα)! Εχει καλη τιμή το kingsing s2 89.99$ και ήθελα να δω τι μεταφορικά βγάζει αλλά Greece πουθενα :eek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts