geo35 Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 καλησπερα φιλοι μου,θελω να αγορασω απο αυτο το pandawill.com,τι ακριβως παιζει με το τελωνειο?ειναι η πρωτη φορα κ φοβαμαι γενικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ru5ty Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 το νήμα του Vickmall γιατί έχει κλειδωθεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 το νήμα του Vickmall γιατί έχει κλειδωθεί? Εχει φυγει το καταστημα απο μονο του,ελλα ειναι ενα απο τα ελαχιστα αξιοποιστα και με εξαιρετικο after sale. 1o στην λιστα αγορων επι του παροντως........ Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Σημερα παρελεβα το Jiayu G2f To κινητο ειναι απλα απαιχτο για τα λεφτα του. Επισης για ακομη μια φορα το vickmall εδειξε οτι ειναι επαγγελματιες με @@. Με το που εκανα κλικ μεσα σε λιγες ωρες νουμερο αποστολης και βουρ στο αεροπλανο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Είχα καιρό να διαβάσω το νήμα του Geekbuying και είδα ότι στις 10 τελευταίες σελίδες μόνο παράπονα, καθυστερήσεις, προβληματικές συσκευές, δικαιολογίες κτλ. χάλασε και αυτό ή είναι εντύπωσή μου; Σε όποιο νήμα των κινεζομαγαζων διαβάσεις θα βρεις άλλους ευχαριστημενους και άλλους όχι στραβές γίνονται σε όλα τα μαγαζιά το θέμα είναι να μην είσαι εσύ ο τυχερός Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Για το vickmall ακομα δεν εχω δει αρνητικη κριτικη,οντως νουμερο 1 στη λιστα μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskant Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Καλησπερα στην κοινοτητα του myphone. Θα ηθελα να ρωρησω ρε παιδια αν γνωριζει κανεις σας αυτο το σιτe: http://ngamall.com/category.php?id=15 ειναι στην κινα και εχει πολυ φθηνα τα products του. ειδικα τα τηλεφωνα και μου κανει εντυπωση. τους εστειλα ενα μαιλ με αποριες του στυλ γτ ειναι τοσο φθηνα μηπως ειναι απομοιμησεις, αν μπορω να παρω λεφτα πισω σε περιπτωση που κατι κατσει στραβα, αν εχουν εγγυηση κτλ. Αλλα θα ηθελα να δω αν ξερει κανεις σας τιποτα παραπανω. Σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Καλησπερα στην κοινοτητα του myphone. Θα ηθελα να ρωρησω ρε παιδια αν γνωριζει κανεις σας αυτο το σιτe: http://ngamall.com/category.php?id=15 ειναι στην κινα και εχει πολυ φθηνα τα products του. ειδικα τα τηλεφωνα και μου κανει εντυπωση. τους εστειλα ενα μαιλ με αποριες του στυλ γτ ειναι τοσο φθηνα μηπως ειναι απομοιμησεις, αν μπορω να παρω λεφτα πισω σε περιπτωση που κατι κατσει στραβα, αν εχουν εγγυηση κτλ. Αλλα θα ηθελα να δω αν ξερει κανεις σας τιποτα παραπανω. Σας ευχαριστω Μην ασχολείσαι καν. Ειναι απατεώνες. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskant Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 απλα μου εκανε εντυπωση γιατι μας το εστειλε το τει μας στο προσωπικο μαιλ του τει ( τει λαμιας για την ακριβεια ) και ειπα να το ψαξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Το πιο πιθανό να ήταν spoofing Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskant Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 ευχαριστω παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Έχει PayPal όμως... Οπότε αν κάτι πάει στραβά κάνεις dispute . Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Έχει PayPal όμως... Οπότε αν κάτι πάει στραβά κάνεις dispute . Μην ψαρωνετε...επειδή εχει ενα logo του paypal στην κεντρική σελίδα και λένε στα αγγλικά επιπέδου google translate ότι δέχονται PayPal, αυτο δεν σημαίνει ότι ειναι και αλήθεια... Για δοκιμάστε να κάνετε κι αγορά και μετα θα δείτε ότι δεν εχει paypal Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Μην ψαρωνετε...επειδή εχει ενα logo του paypal στην κεντρική σελίδα και λένε στα αγγλικά επιπέδου google translate ότι δέχονται PayPal, αυτο δεν σημαίνει ότι ειναι και αλήθεια... Για δοκιμάστε να κάνετε κι αγορά και μετα θα δείτε ότι δεν εχει paypal Οντως ετσι ειναι,μακρια,και αγοραστε απο ποιο αξοιοπιστα καταστηματα....... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Την Τρίτη ήρθε ένα Jiayu F1 για γνωστό, αγορασμένο από CooliCool. Πολύ καλή συσκευασία από το κατάστημα, τίγκα στο αφρώδες υλικό, σίγουρα καλύτερη από την οκ του VickMall και συγκρίσιμη με του GeekBuying. Η ετικέτα ανέγραφε ότι επρόκειτο (μα καθαρεύουσα γράφω;;) για smartphone, καθώς και ως αξία στα 31,49€. Παρόλα αυτά δεν πέρασε τελωνείο. Από δωράκια... τίποτα! Απολύτως τίποτα δεν έβαλαν, ενώ είχα ζητήσει τα βασικά, δηλαδή θήκη σιλικόνης και ζελατίνα οθόνης. Πάντως το κινητό που ήρθε δείχνει πως στέλνουν από παραγωγή που προορίζεται για την Ευρωπαϊκή αγορά αντί για της Κινέζικη που έστειλε το VickMall. Λίγο περισσότερα γράφω στο μήνυμά μου στο αντίστοιχο νήμα. Σε όποιο νήμα των κινεζομαγαζων διαβάσεις θα βρεις άλλους ευχαριστημενους και άλλους όχι στραβές γίνονται σε όλα τα μαγαζιά το θέμα είναι να μην είσαι εσύ ο τυχερός Τα 'καναν μαντάρα επειδή οι καινούριοι που πήραν (ίσως λόγω διακοπών) είναι λίγο άσχετοι και τώρα τους στρώνουν. Συνέπεσε και ότι η Singapore Post σταμάτησε απροειδοποίητα να δέχεται δέματα με μπαταρίες κι έπρεπε να βρουν αντικαταστάτη (τώρα στέλνουν με Ολλανδικά ταχυδρομεία). Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juke Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 (edited) Το etotalk.com ειναι αξιοπιστο? Ειδα οτι το doogee dg550 το εχει 20δολλαρια φθηνοτερο και επισης το doogee dg800 15 δολλαρια φθηνοτερα απο τα αλλα μαγαζια. Edited August 17, 2014 by juke Παράθεση The Venus Project Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Έχει μεταφορικά και βγαίνει αρκετά πιο ακριβό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratheo Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Έκανα μια έρευνα για ένα κινητό από Κίνα και βρήκα κάποια lenovo. Άλλα είπα να κάνω εδώ μια ερώτηση αφού βλεπώ ότι είστε αρκετά έμπειροι. Ο θείος μου θέλει ένα κινητό μέχρι 120 ευρώ και να μην ξεπρνάει τις 4 ίντσες. Το μόνο που θέλω είναι να είναι κάτι που θα αντέξει κάποιο καιρό. Δε τρέφω αυταπάτες ότι θα βγάλει και καμιά 5ετία αλλά να είναι κάτι που θα βγάλει 2-3 χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 (edited) Ως 4 ίντσες, υπάρχει και το πολύ καλό κατά την άποψή μου, ZTE Open C, με Android 4.4 και επεξεργαστή Qualcomm! Πρόσεξε το καταστήμα που θα επιλέξεις! Εξίσου σημαντικό με την επιλογή συσκευής! Edited August 17, 2014 by talos_2002 Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Ως 4 ίντσες, υπάρχει και το πολύ καλό κατά την άποψή μου, ZTE Open C, με Android 4.4 και επεξεργαστή Qualcomm! Τι απέγινε το...πασπαρτού Jiayu F1; :p Πρόσεξε το καταστήμα που θα επιλέξεις! Εξίσου σημαντικό με την επιλογή συσκευής! Ελάχιστα κινεζομάγαζα το έχουν. Πιο εύκολα θα βρεθεί στα ευρωπαϊκά Amazon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 καλησπερα επειδη ειναι 400+ σελιδες μπορειτε να αναφερετε 3-4καταστηματα αξιοπιστα για καγορα κινεζικου τφ και να προσεξω πχ ταχυδρομειον?????? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 καλησπερα επειδη ειναι 400+ σελιδες μπορειτε να αναφερετε 3-4καταστηματα αξιοπιστα για καγορα κινεζικου τφ και να προσεξω πχ ταχυδρομειον??????[/ minideal.net To2c.com Vickmall.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 καλησπερα επειδη ειναι 400+ σελιδες μπορειτε να αναφερετε 3-4καταστηματα αξιοπιστα για καγορα κινεζικου τφ και να προσεξω πχ ταχυδρομειον??????[/ minideal.net To2c.com Vickmall.com και Coolicool.com ...μην το ξεχνάμε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 παιδια καλησπερα. ψηνομαι πολυ για το thl 5000 αλλα ακομα δεν εχω καταληξει σε καταστημα. ασχετα με τα μικροπροβληματα που εχει παρουσιασει σαν κινητο (παρακολουθω το αντιστοιχο νημα) απο ποιο site θα με συμβουλευατε να κανω την αγορα; να τονισω οτι θα ειναι η πρωτη φορα που θα κανω αγορα κινεζικου τηλεφωνου απο εξωτερικο. ευχαριστω πολυ εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 καλησπερα επειδη ειναι 400+ σελιδες μπορειτε να αναφερετε 3-4καταστηματα αξιοπιστα για καγορα κινεζικου τφ και να προσεξω πχ ταχυδρομειον?????? Κατά σειρά προσωπικής προτίμησης: VickMall, απλώς η καλύτερη εξυπηρέτηση! GeekBuying, υπεύθυνη στάση σε κάποια ζητήματα που προέκυψαν και πολύ καλή επικοινωνία. Δεν προκαλεί τα προβλήματα των «κλασσικών» Κινέζων. CoolICool, ανερχόμενη δύναμη, πολύ καλό, 3ο στην προτίμησή μου επειδή δεν έστειλε δωράκια (θήλη σιλικόνης, ζελατίνα οθόνης) :p Από τους υπόλοιπους ξεχωρίζω σαφώς το MiniDeal, ίσως μαζί με το CoolICool στην 3η θέση για εμένα. Τι απέγινε το...πασπαρτού Jiayu F1; :p Το F1 κοστίζει 55-57€. Με τα χρήματα που διαθέτει καλύτερα να πάρει από μεγαλύτερο κατασκευαστή (όχι πως είναι μικρή η JiaYu), με Qualcomm αντί Mediatek και Android 4.4 αντί 4.2. Ελάχιστα κινεζομάγαζα το έχουν. Πιο εύκολα θα βρεθεί στα ευρωπαϊκά Amazon. Το έχει το GeekBuying, οπότε είναι ασφαλής. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts