Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλή ιδέα και θα μπορούσε μάλιστα να είναι πολλαπλών πεδίων. Να μην είναι γενική αλλά ξεχωριστά για επικοινωνία, ποιότητα, χρόνος αποστολής, after sales service κτλ.

Χρόνο αποστολής από τον πωλητή όμως, όχι χρόνο αφίξεως στην Ελλάδα ... :)

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σχετικά με τις αξιολογήσεις θα πρέπει να έχετε περισσότερη εμπειρία από εμένα για εσφαλμένες βαθμολογίες. Πάντως με σύστημα αξιολόγησης μπορείς να έχεις καλλίτερη εικόνα.

Αναφέρομαι, όπως και ο Κώστας1, ότι αξιολογείς την κάθε αγορά και αιτιολογείς την βαθμολογία σου. Όταν θα κοιτάξει κάποιος τις βαθμολογίες σαφώς θα κοιτάξει και τα θετικά και αρνητικά σχόλια και θα μπορεί να βγάλει συμπέρασμα εκτός από τη βαθμολογία και με την αιτιολόγηση.

Εγώ πχ με το antelife ταλαιπωρούμε εδώ και 45 μέρες, από 21/5. Παρόλα τα mail που τους έχω στείλει ότι το tracking status δείχνει ότι δεν έχουν παραδώσει την παραγγελία, αυτοί επέμεναν ότι την είχαν στείλει. Ακόμα και στο dispute που έκανα στο paypal συνέχισαν να υποστηρίζουν ότι έχουν στείλει το δέμα (ενώ το tracking status έδειχνε ότι καν δεν παρέδωσαν την παραγγελία στο ταχυδρομείο) και να περιμένω άλλες 15 μέρες. Μόνο όταν ανέφερα στο dispute περιληπτικά τα mail που τους είχα στείλει, μόνο τότε έβαλλαν νερό στο κρασί και ανέφεραν ότι θα το στείλουν ξανά. Φυσικά αρνήθηκα και ζήτησα επιστροφή χρημάτων. Ακόμα δεν έχω τελειώσει μαζί τους.

Τι να κάνω την προσφορά που είχαν, όταν έχω χάσει τόσες μέρες και θα πρέπει να κάνω νέα παραγγελία σε άλλο κατάστημα και να περιμένω άλλες 3 βδομάδες. Μακριά από αυτούς και ας δώσω κάτι παραπάνω σε άλλους.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το γιατί ασχολείσθε με τον πωλητή από την στιγμή που ανοίξατε dispute. Εάν δεν το παραλάβετε στις 45 ημέρες συν τις 10 που δίνει περιθώριο το paypal,θα σας επιστραφούν τα χρήματα θέλει δεν θέλει ο πωλητής ....

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χρόνο αποστολής από τον πωλητή όμως, όχι χρόνο αφίξεως στην Ελλάδα ... :)

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το γιατί ασχολείσθε με τον πωλητή από την στιγμή που ανοίξατε dispute. Εάν δεν το παραλάβετε στις 45 ημέρες συν τις 10 που δίνει περιθώριο το paypal,θα σας επιστραφούν τα χρήματα θέλει δεν θέλει ο πωλητής ....

Ασχολήθηκα με τον πωλητή (antelife) γιατί ήθελα να κοιτάξει την υπόθεση πριν κάνω dispute και να στείλει το δέμα έστω και λίγο καθυστερημένα. Αφού πέρασαν οι 40 ημέρες άνοιξα dispute και ανέφερα τι είχε συμβεί για να μπορεί το paypal να κρίνει για την επιστροφή των χρημάτων. Επί της ευκαιρίας claim πότε να κάνω (πρώτη φορά κάνω dispute)

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλή ιδέα και θα μπορούσε μάλιστα να είναι πολλαπλών πεδίων. Να μην είναι γενική αλλά ξεχωριστά για επικοινωνία, ποιότητα, χρόνος αποστολής, after sales service κτλ.

Καλά όλα αυτά, φτάνει να μπορούν να υλοποιηθούν και τεχνικά.

Αν μπορεί κάποιος administrator να απαντήσει κατά πόσο μπορεί να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο και αν συμφωνεί, όχι μόνο αυτός αλλά και άλλα άτομα. Γιατί αν δεν υπάρξει συμμετοχή δεν θα έχει νόημα η υλοποίηση του.

Ασχολήθηκα με τον πωλητή (antelife) γιατί ήθελα να κοιτάξει την υπόθεση πριν κάνω dispute και να στείλει το δέμα έστω και λίγο καθυστερημένα. Αφού πέρασαν οι 40 ημέρες άνοιξα dispute και ανέφερα τι είχε συμβεί για να μπορεί το paypal να κρίνει για την επιστροφή των χρημάτων. Επί της ευκαιρίας claim πότε να κάνω (πρώτη φορά κάνω dispute)

Όταν λήξει η προθεσμία που ορίζει το paypal. Αλλά ήδη όταν έκανες το dispute πρέπει να σου είπαν ότι πριν "κλείσει" η υπόθεση θα σε είδοποιήσουν ...

Edited by evansarmor

Όταν λήξει η προθεσμία που ορίζει το paypal. Αλλά ήδη όταν έκανες το dispute πρέπει να σου είπαν ότι πριν "κλείσει" η υπόθεση θα σε είδοποιήσουν ...

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Στο dispute ανέφεραν για 20 ημέρες. Πρέπει να περιμένω δηλαδή να πλησιάζουν οι 20 ημέρες για να κάνω claim, ποιο πριν δεν έχει νόημα;

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Στο dispute ανέφεραν για 20 ημέρες. Πρέπει να περιμένω δηλαδή να πλησιάζουν οι 20 ημέρες για να κάνω claim, ποιο πριν δεν έχει νόημα;

Ναι, αλλά δεν χάνεις τίποτα εάν το κάνεις, αρκεί να πέρασαν μερικές ημέρες. Το πολύ-πολύ να μην το δεχθούν.

Τι βαθμολογιες κτλ ρε παιδια.Αφου εχουμε καταληξει την 4αδα των καλυτερων (vickmall,minideal,geekbuying,to2c) και σε μερικα ακομα αξιοπιστα (merimobiles,antelife,buyincoins,chinavasion,pandawill,1949deal,coolicool,fastcardtech),γιατι το κουραζουμε?Αν το Minideal ειναι σε καποιον 2η επιλογη ή 3η?

Η 4αδα κατα γενικη ομολογια ειναι αυτη.Σιγουρα καποιοι θα χουν καποια παραπονα.Τι να κανουμε.Οταν αγοραζεις απο Κινα σ αυτες τις τιμες παιρνεις πολλα ρισκα.Αν δεν μπορεις να τα δεχτεις (και να τα καταλαβεις) μετα σου φταιει το μαγαζι.Βεβαια και αυτοι,με την ασφαλεια του οτι απεχουν χιλλιαδες χλμ απο μας και δεν προκειται να παμε στο μαγαζι τους να τους κανουμε φασαρια ή οτιδηποτε αλλο,πολλες φορες στελνουν προβληματικα κινητα εν γνωση τους.

Εκει παιζει ρολο η μεταπωλητικη υποστηριξη,οπου και εδω εχουμε ικανοποιημενους και δυσαρεστημενους πελατες.Παλι η 4αδα εχει τον πρωτο ρολο αλλα και αρκετα απο τα καταστηματα που επονται δειχνουν υψηλο επιπεδο.

Προσωπικα πανω απο 150$ δεν δινω για Κινεζικο οσο και να τα παραδεχομαι και παντα ψαχνω το πιο vfm.Δεν θεωρω τον εαυτο μου εξυπνο και αυτους που δινουν 300-400$ χαζους.Απλα με καλυπτουν οι συσκευες του συγκεκριμενου κοστους.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Εσύ λες οτι η Β' κατηγορία είναι αξιόπιστη αλλα δύο μηνύματα πιο πάνω έχουμε δριμύ κατηγορητήριο κατά ενός απο αυτά και αν πας ακόμα πιο πίσω θα βρεις αρνητικά σχόλια σχεδόν για όλους.

Δεν μπορείς να βγάλεις άκρη.

Τι βαθμολογιες κτλ ρε παιδια.Αφου εχουμε καταληξει την 4αδα των καλυτερων (vickmall,minideal,geekbuying,to2c) και σε μερικα ακομα αξιοπιστα (merimobiles,antelife,buyincoins,chinavasion,pandawill,1949deal,coolicool,fastcardtech),γιατι το κουραζουμε?Αν το Minideal ειναι σε καποιον 2η επιλογη ή 3η?

Η 4αδα κατα γενικη ομολογια ειναι αυτη.Σιγουρα καποιοι θα χουν καποια παραπονα.Τι να κανουμε.Οταν αγοραζεις απο Κινα σ αυτες τις τιμες παιρνεις πολλα ρισκα.Αν δεν μπορεις να τα δεχτεις (και να τα καταλαβεις) μετα σου φταιει το μαγαζι.Βεβαια και αυτοι,με την ασφαλεια του οτι απεχουν χιλλιαδες χλμ απο μας και δεν προκειται να παμε στο μαγαζι τους να τους κανουμε φασαρια ή οτιδηποτε αλλο,πολλες φορες στελνουν προβληματικα κινητα εν γνωση τους.

Εκει παιζει ρολο η μεταπωλητικη υποστηριξη,οπου και εδω εχουμε ικανοποιημενους και δυσαρεστημενους πελατες.Παλι η 4αδα εχει τον πρωτο ρολο αλλα και αρκετα απο τα καταστηματα που επονται δειχνουν υψηλο επιπεδο.

Προσωπικα πανω απο 150$ δεν δινω για Κινεζικο οσο και να τα παραδεχομαι και παντα ψαχνω το πιο vfm.Δεν θεωρω τον εαυτο μου εξυπνο και αυτους που δινουν 300-400$ χαζους.Απλα με καλυπτουν οι συσκευες του συγκεκριμενου κοστους.

Σκέψου το λίγο διαφορετικά. Όταν έχεις ένα σύστημα αξιολόγησης και το γνωρίζουν τα καταστήματα με το οποία συναλλασσόμαστε δεν θα υπάρξει ανταγωνισμός μεταξύ τους;

Θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν τις υπηρεσίες στις οποίες υστερούν για να μην έχουν κακή αξιολόγηση στο forum.

Πως πήγαν και άνοιξαν μερικά από αυτά τα καταστήματα που ανέφερες ξεχωριστά θέματα στο forum; Για να διαφημιστούν και φυσικά για να τραβήξουν πελάτες.

Τώρα τα προβλήματα που προκύπτουν από τις παραγγελίες αναφέρονται στο «θέμα» κάθε καταστήματος. Για να έχει κάποιος μια εικόνα θα πρέπει να παρακολουθεί κάθε μέρα αυτά τα θέματα, κάτι ανέφικτο. Η κακή αξιολόγηση ή κάποιο παράπονο θα χαθεί στις τόσες σελίδες και λίγοι θα το πάρουν είδηση και αυτό το γνωρίζουν τα διάφορα καταστήματα.

Όταν όμως η αξιολόγηση είναι συγκεντρωμένη και μπορεί εύκολα τα την δει κάποιος τότε πιστεύω ότι θα τους απασχολήσει πολύ μην πάρουν κακή αξιολόγηση και θα βελτιώσουν και τις υπηρεσίες τους.

Μπορεί και να κάνω λάθος σε αυτά που γράφω, αλλά αυτά πιστεύω χωρίς όμως να μπορώ να τα αποδείξω ότι πράγματι θα γίνει έτσι.

Εσύ λες οτι η Β' κατηγορία είναι αξιόπιστη αλλα δύο μηνύματα πιο πάνω έχουμε δριμύ κατηγορητήριο κατά ενός απο αυτά και αν πας ακόμα πιο πίσω θα βρεις αρνητικά σχόλια σχεδόν για όλους.

Δεν μπορείς να βγάλεις άκρη.

Προσωπικα 5 κινητα απο antelife αξιας 70-130$ αργησαν να φυγουν αλλα ηρθαν στην εντελεια!

Οπως ξαναειπα απο ολα τα καταστηματα θα υπαρχουν δυσαρεστημενοι.

Για μενα το καλυτερο θα ηταν ενας οδηγος μιας παραγραφου κλειδωμενος ή να μπει στην πρωτη σελιδα μια λιστα με τα καταστηματα που εχουμε μαζικες παραλαβες και δεν προκειται για απατεωνες δηλαδη,ωστε να μην ρωταει ο καθενας ''το fastcardtech ειναι αξιοπιστο?''

Τα καλα μαγαζια λιγο πολυ ειναι γνωστα.Ας αποφασισουν οι διαχειριστες τον τροπο επιλογης.Με μια γενικη ψηφοφορια ή πολυ απλα με ενα συμπερασμα απο τοσα σχολια.

Ξερουμε πχ οτι απο antelife (ενδεικτικα) θα παραλαβεις το κινητο που πληρωσες αλλα το ρισκο να ρθει χαλασμενο/να χαλασει μετα απο 2 μηνες και να μην σε υποστηριξουν θα ναι 2 φορες μεγαλυτερο απο το merimobiles και 5 απο το vickmall.

Nεο θεμα δεν υπαρχει λογος να ανοιχτει αφου υπαρχουν το παρων και η ψηφοφοριες στο θεμα καθε μαγαζιου.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Δεν θέλω να φανώ πιεστικός ή ότι άλλο μπορεί να σκεφτεί κανείς, απλός εκφράζω κάποιες σκέψεις και δεν θέλω να παρεξηγηθώ που επανέρχομαι ξανά.

Η ψηφοφορία δεν εκφράζει χρονικά την πορεία αξιολόγησης του κάθε καταστήματος, ούτε μπορείς να καταλάβεις τι ήταν αυτό που ευχαρίστησε κάποιον για να δώσει θετική αξιολόγηση ή αντίστοιχα τι τον δυσαρέστησε για να δώσει αρνητική αξιολόγηση, παρά μόνο αν αρχίζεις να διαβάζεις τις τόσες σελίδες του θέματος. Μπορεί κάποιος να δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα σε κάποιο θέμα από κάποιον άλλο και να κρίνει ότι για την δική του περίπτωση η κακή αξιολόγηση στο συγκεκριμένο θέμα δεν είναι σημαντική.

Επίσης θα μπορούσε να διαπιστώσει, ότι αν το κατάστημα δεν έχει πολύ καλή αξιολόγηση, αν το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν σταματήσει οι αρνητικές αξιολογήσεις θα μπορούσε να βγάλει το συμπέρασμα ότι έχει βελτιωθεί.

Τίποτα οποίος θέλει να ξέρει θα πρέπει να παρακολουθεί καθημερινά το forum γιατί σήμερα μπορεί να είναι αξιόπιστο ένα κατάστημα αλλά αύριονα μην είναι και το αντίστροφο. Αναζήτηση λοιπόν στα πιο φρέσκα ποστ.
No root->No problem

Παιδια απο το συγκεκριμενο site http://www.coolicool.com/ εχει αγορασει κανενας ???

Μια μικρη ερευνα στο φορουμ δεν κανετε,πριν ρωτησετε κατι?Δες στο θεμα του καταστηματος,ακριβως κατω απο δω που εγραψες.Διαβασε 5 σελιδες και θα δεις ποσοι παραλαβανε και ειναι ευχαριστημενοι.

Εχω αναφερθει με καλα σχολια για το minideal σε σχεση με το aftersales τους και γενικα οτι θελω να παρω πρωτα κοιταω απο κει. Υπαρχει και ακομα ενα site το οποιο λεγεται Chinabuye.com . Εχω ψωνισει αρκετες φορες απο κει (οχι μονο κινητα ) και ακομα περισσοτερες ο αδερφος μου. Μου κανει εντυπωση που γενικα δεν το αναφερει κανενας. Θελουν σιγουρα ενα 4ημερο για να στο στειλουν αλλα οτι ποτε δε μας εστειλαν κατι ελλατωματικο και ολες οι παραγγελιες ηρθαν σωστα.

Γενικα βλεπω υπαρχει μια ταση να παραγγελνω κατι απο την αλλη ακρη της γης και να το θελω αυριο και χωρις τελωνειο. Για μενα δεν ειναι μετρο συγκρισης ο χρονος αποστολης αλλα να παραλαβω κατι σωστο που να λειτουργει.

Μολις παραλαβω απο βδομαδα το T11 απο minideal θα ξαναγραψω.

Παιδια απο το συγκεκριμενο site http://www.coolicool.com/ εχει αγορασει κανενας ???

Έχουνε δικό τους θέμα στο φόρουμ με εκπρόσωπο εδώ -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=382066

Καλό μαγαζί είναι, με ευρωπαϊκή αποθήκη και καλές τιμές. Όσες φορές αγόρασα κάτι από αυτούς, δεν είχα θέμα.

Εχω αναφερθει με καλα σχολια για το minideal σε σχεση με το aftersales τους και γενικα οτι θελω να παρω πρωτα κοιταω απο κει. Υπαρχει και ακομα ενα site το οποιο λεγεται Chinabuye.com . Εχω ψωνισει αρκετες φορες απο κει (οχι μονο κινητα ) και ακομα περισσοτερες ο αδερφος μου. Μου κανει εντυπωση που γενικα δεν το αναφερει κανενας. Θελουν σιγουρα ενα 4ημερο για να στο στειλουν αλλα οτι ποτε δε μας εστειλαν κατι ελλατωματικο και ολες οι παραγγελιες ηρθαν σωστα.

Γενικα βλεπω υπαρχει μια ταση να παραγγελνω κατι απο την αλλη ακρη της γης και να το θελω αυριο και χωρις τελωνειο. Για μενα δεν ειναι μετρο συγκρισης ο χρονος αποστολης αλλα να παραλαβω κατι σωστο που να λειτουργει.

Μολις παραλαβω απο βδομαδα το T11 απο minideal θα ξαναγραψω.

Φιλε ου για να μην αγοραζουμε απο το Chinabuye.com κατι θα λεει,με τετοιο ονομα που πανε και αυτοι....χαχαχαχαχ!!!

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Φιλε ου για να μην αγοραζουμε απο το Chinabuye.com κατι θα λεει,με τετοιο ονομα που πανε και αυτοι....χαχαχαχαχ!!!

Εγω εχω ψωνισει απο εκει και παρελαβα σε 14 μερες παντως(βεβαια ηταν μικρης αξιας και απλο airmail).

Καλησπέρα σε όλους. Μετά από μια παραγγελία που έκανα την Παρασκευή πότε περίπου "έρχεται" αυτό το πολυπόθητο Tracking Number και που κοιτάω για την παρουσία του, στο mail μου;:confused:

γεά σας και απο εμένα ενδιαφέρομε να αγοράσω ένα κινητό συγκεκριμένα αυτό

http://www.1949deal.com/star-mini-s5-w800-mtk6582-quad-core-1-3ghz-android-4-2-2-smartphone-1gb-ram-4gb-rom-4-5-inch-screen-3g-white.html

μήπως ξέρει κανένας κάτι για αυτό απο θέμα αξιοπιστίας ,και για το κατάστημα που το πουλάει 1949deal.com είναι αξιόπιστο?

Καλησπερα προκειται να παρω το coolpad f1 χρησιμοποιωντας paypal αλλα δεν ειναι για μενα. Γινεται στην αγορα να δηλωσω παραληπτη με αλλα στοιχεια απο οτι εχω στο paypal, τραπεζα/debit?

Καλησπερα προκειται να παρω το coolpad f1 χρησιμοποιωντας paypal αλλα δεν ειναι για μενα. Γινεται στην αγορα να δηλωσω παραληπτη με αλλα στοιχεια απο οτι εχω στο paypal, τραπεζα/debit?

Στο paypal μπορεις να αλλαξεις μονο την διευθυνση, οχι τον παραληπτη.

Μπορεις ομως να αλλαξεις οτι στοιχειο θελεις ζητωντας το απο το καταστημα που θα αγορασεις χωρις αυτο να σημαινει οτι το κανουν ολα τα μαγαζια αυτο.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

γεά σας και απο εμένα ενδιαφέρομε να αγοράσω ένα κινητό συγκεκριμένα αυτό

http://www.1949deal.com/star-mini-s5-w800-mtk6582-quad-core-1-3ghz-android-4-2-2-smartphone-1gb-ram-4gb-rom-4-5-inch-screen-3g-white.html

μήπως ξέρει κανένας κάτι για αυτό απο θέμα αξιοπιστίας ,και για το κατάστημα που το πουλάει 1949deal.com είναι αξιόπιστο?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=388380 καλο διαβασμα :)και οταν με το καλο το αγορασεις να μας πεις εντυπωσεις απο το καταστημα και απο το τηλεφωνο

[sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/

Στο paypal μπορεις να αλλαξεις μονο την διευθυνση, οχι τον παραληπτη.

Μπορεις ομως να αλλαξεις οτι στοιχειο θελεις ζητωντας το απο το καταστημα που θα αγορασεις χωρις αυτο να σημαινει οτι το κανουν ολα τα μαγαζια αυτο.

ok θα ρωτησω τα καταστηματα να δω αν καποιο το κανει, αλλιως δεν ξερω αν συμφερει να πληρωσω και επιπλεων courier για να το στειλω μετα

Προσωπικα 5 κινητα απο antelife αξιας 70-130$ αργησαν να φυγουν αλλα ηρθαν στην εντελεια!

Οπως ξαναειπα απο ολα τα καταστηματα θα υπαρχουν δυσαρεστημενοι.

Για μενα το καλυτερο θα ηταν ενας οδηγος μιας παραγραφου κλειδωμενος ή να μπει στην πρωτη σελιδα μια λιστα με τα καταστηματα που εχουμε μαζικες παραλαβες και δεν προκειται για απατεωνες δηλαδη,ωστε να μην ρωταει ο καθενας ''το fastcardtech ειναι αξιοπιστο?''

Τα καλα μαγαζια λιγο πολυ ειναι γνωστα.Ας αποφασισουν οι διαχειριστες τον τροπο επιλογης.Με μια γενικη ψηφοφορια ή πολυ απλα με ενα συμπερασμα απο τοσα σχολια.

Ξερουμε πχ οτι απο antelife (ενδεικτικα) θα παραλαβεις το κινητο που πληρωσες αλλα το ρισκο να ρθει χαλασμενο/να χαλασει μετα απο 2 μηνες και να μην σε υποστηριξουν θα ναι 2 φορες μεγαλυτερο απο το merimobiles και 5 απο το vickmall.

Nεο θεμα δεν υπαρχει λογος να ανοιχτει αφου υπαρχουν το παρων και η ψηφοφοριες στο θεμα καθε μαγαζιου.

ετσι ακριβως ειναι. και εγω ημουν ικανοποιημενος απο το geek αλλα στην τελευταια παραγγελια doogee dg550 ενω μου λεγανε οτι θα γινει παραλαβη την επομενη βδομαδα πηγε η υποθεση ενα μηνα και στο τελος στοκαρανε δεκα κινητα και ποτε μαυρο. αρχισανε στο τελος τις δικαιολογιες οτι το εργοστασιο δεν τους στελνει ενω στο σαιτ γραφανε οτι υπηρχε αμεσα διαθεσιμο. τελικα μετα απο 40 μηνες δεν καταφερανε να μου στειλουν το κινητο και μου επιστρεψανε τα λεφτα.

το antelife σε μια βδομαδα μου το στειλανε και ηδη το βλεπω στο τρακ τον ελτα. το θεμα ειναι οτι απο επικοινωνια για κλαματα. μονο αν σε παρουν χαμπαρι οτι τους κραζεις σε κανενα youtube τοτε σου απαντανε. πρεπει να ειναι μικρο μαγαζακι σε σχεση με τα υπολοιπα. παντως μεσα σε μια βδομαδα που παρειγγειλα κι αλλο ειχαν πουλησει 2000 κομματια