evansarmor Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 (edited) σορρυ..δεν εχει 3g κλησηβιντεο..τα προβληματα αποφασισα να στραφω DOOGEE Discovery DG500. Εμένα μου το ταχυδρόμησε σήμερα ο Κινέζος, περιμένω πότε θα εμφανισθεί ο tracking number στην swiss post ... :) Edited October 26, 2013 by evansarmor Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Εμένα μου το ταχυδρόμησε σήμερα ο Κινέζος, περιμένω πότε θα εμφανισθεί ο tracking number sthn swiss post ... :) μας κανεις ενα youtube review ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 μας κανεις ενα youtube review ;) Καλά ... όταν το πάρω στα χέρια μου βλέπουμε :) Πάντως παιδιά, δεν ξέρω εάν έχετε εμπειρία από το "http://www.1949deal.com" αλλά προσέξτε γιατί σαν "μαϊμού" μου φαίνεται, προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί τους 5 φορές με μηνύματα αλλά ούτε φωνή, ούτε .. ακρόαση. :mad: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Καλά ... όταν το πάρω στα χέρια μου βλέπουμε :) Πάντως παιδιά, δεν ξέρω εάν έχετε εμπειρία από το "http://www.1949deal.com" αλλά προσέξτε γιατί σαν "μαϊμού" μου φαίνεται, προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί τους 5 φορές με μηνύματα αλλά ούτε φωνή, ούτε .. ακρόαση. :mad: Παρηγγειλ και εσυ το κινητο απο 1949deal? επικοινωνησεις skype vovayin.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 ψηνομαι http://www.aliexpress.com/item/MI2-phone-Android4-0-miui-v4-4-3-inch-800-x-480-capacitive-touch-screen-1G/761857548.html και http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-In-Stock-NEW-Xiaomi-2s-2-Snapdragon-APQ8064T-Quad-Core-4-3-Retina-Screen/1301103185.html σκεφτομαι να παρω? ξέχνα τα και τα δύο λινκ, καταρχάς δεν τις αξιολογήσεις του συγκεκριμένου εμπόρου (στα δεξιά). όταν ψάχνεις στο aliexpress τίκαρε το top-rated sellers να σαι καλυμένος παιδιά, το anybuying.com είναι αξιόπιστο? οχι Dooge all the way. ΜΤΚ6572 ειναι καλυτερος απο τον ΜΤΚ6577 ωστόσο τ άλλα με mtk6577 τυχαίνει να χουν σχετικά καλύτερες κάμερες Λυπαμαι φιλε που εμπλεξες. Αν ειχες ρωτησει/διαβασει για το pandawill, θα το σκεφτοσουν διπλα πριν παραγγειλεις.[...] Ουδεμία σχέση έχει το μαγαζί με τα χάλια του china post.. με ~4€ επιπλέον θα του το στελναν από σιγκαπούρη (αν κι εκεί έχουν προβλήματα τώρα, αλλά όχι τόσο χάλια) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Παρηγγειλ και εσυ το κινητο απο 1949deal? επικοινωνησεις skype vovayin.. Όχι φίλε μου, από ΑΛΙ το παρήγγειλα, από αυτούς δεν πρόκειται να αγοράσω ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs5 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Να αναφερω οτι μπορει να μην τα ''βρηκαμε'' με το Merimobiles επειτα απο 12 ημερες αλλα με το που εκανα Dispute στο Paypal ειχα τα $ μεσα στις επομενες 8 ωρες. Κατι ειναι και αυτο ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Να αναφερω οτι μπορει να μην τα ''βρηκαμε'' με το Merimobiles επειτα απο 12 ημερες αλλα με το που εκανα Dispute στο Paypal ειχα τα $ μεσα στις επομενες 8 ωρες. Κατι ειναι και αυτο ετσι; Tι προβλημα ειχες με το Merimobiles? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs5 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Tι προβλημα ειχες με το Merimobiles? Πληρωσα κανονικα και μετα απο 5 μερες μου ειπε οτι δεν υπαρχει σε στοκ το τηλεφωνο. Μετεφερε την αποστολη αλλες 5 μερες και ενω εστειλα μειλ την 6η μερα δεν απαντησε οποτε και προχωρησα σε ακυρωση και ζητησα το χρημα πισω μεσω Paypal :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Πληρωσα κανονικα και μετα απο 5 μερες μου ειπε οτι δεν υπαρχει σε στοκ το τηλεφωνο. Μετεφερε την αποστολη αλλες 5 μερες και ενω εστειλα μειλ την 6η μερα δεν απαντησε οποτε και προχωρησα σε ακυρωση και ζητησα το χρημα πισω μεσω Paypal :) ειναι πολυ πονηρη εκει στιν merimobilles περιμενα ενα κινητο 40 μερες και και μου ελεγαν οτι εχουν κανη αιτιση για επιστροφη χρηματον και θα περιμενο 5-7 μερες περασαν οι μερες μετα μου λενε παλι οτι αυριο η μεθαυριο θα τα εχο τα λεφτα αλλα δεν ηρθαν παλι και εκανα claim στο paypal Και τα πιρα πίσω μετα απο 13 μερες στην paypal Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs5 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Εγω τουλαχιστον σταθηκα τυχερος και πηρα το $ μεσα σε 8 ωρες απο το Dispute :) οποτε και προχωρησα σε παραγγελια απο το Minideal οπου το θεωρω πιο αξιοπιστο εχοντας κανει ξανα αγορα απο εκει και φερθηκαν αψογα, τωρα αν στην πορεια κανουν τα ιδια θα δειξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Θέλω να πάρω ένα dual sim κινητο. Να προτιμησω ένα φθηνό τις αγοράς ή ένα κινέζικο γύρω στα 50 ευρώ......; Έχετε κάποιο να προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Θέλω να πάρω ένα dual sim κινητο. Να προτιμησω ένα φθηνό τις αγοράς ή ένα κινέζικο γύρω στα 50 ευρώ......; Έχετε κάποιο να προτείνετε; Ψάξε στη χρυσή ευκαιρία. Θα βρεις καλά κινητά σε μισή τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Θέλω να πάρω ένα dual sim κινητο. Να προτιμησω ένα φθηνό τις αγοράς ή ένα κινέζικο γύρω στα 50 ευρώ......; Έχετε κάποιο να προτείνετε; http://www.minideal.net/zte-v889s-android-4-1-dual-core-mtk6577-1-0ghz-512mb-4gb-wcdma-3g-gsm-smartphone.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 (edited) Γεια σας μαγκες. Παρακολουθω το τοπικ εδω κι εναν χρονο. Δεν εχω προβει ομως ακομα σε παραγγελία απο resellers και τωρα ηρθε η ωρα. Το ποσό που διαθετω ειναι 100€. Εχω καποιες συσκευες στο μυαλο μου αλλα θα ηθελα αν σας ειναι ευκολο να μου προτινετε κι εσεις. Θα προτιμουσα καποιο lenovo χωρις να λεω οτι αποκλειω τις αλλες εταιριες. Σας ευχαριστω πολυ. edit: Εννοειται μιλαμε για Android. Edited October 28, 2013 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Γεια σας μαγκες. Παρακολουθω το τοπικ εδω κι εναν χρονο. Δεν εχω προβει ομως ακομα σε παραγγελία απο resellers και τωρα ηρθε η ωρα. Το ποσό που διαθετω ειναι 100€. Εχω καποιες συσκευες στο μυαλο μου αλλα θα ηθελα αν σας ειναι ευκολο να μου προτινετε κι εσεις. Θα προτιμουσα καποιο lenovo χωρις να λεω οτι αποκλειω τις αλλες εταιριες. Σας ευχαριστω πολυ. edit: Εννοειται μιλαμε για Android. τι σ ενδιαφέρει πιο πολύ απ το κινητό, ταχήτητα, μεγάλη οθόνη, μικρή οθόνη, αξιοπρεπή κάμερα; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 τι σ ενδιαφέρει πιο πολύ απ το κινητό, ταχήτητα, μεγάλη οθόνη, μικρή οθόνη, αξιοπρεπή κάμερα; Θα προσέθετα στο μήνυμα του Σταύρου, καλύτερα να μας πεις ποιες έχεις υπόψη σου να σε βοηθήσουμε Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 (edited) τι σ ενδιαφέρει πιο πολύ απ το κινητό, ταχήτητα, μεγάλη οθόνη, μικρή οθόνη, αξιοπρεπή κάμερα; Θα προσέθετα στο μήνυμα του Σταύρου, καλύτερα να μας πεις ποιες έχεις υπόψη σου να σε βοηθήσουμε Θα ηθελα το πολυ 4.5', οποσδηποτε 1GB RAM, 2πυρινος ή 4πυρινος, χωρο για εφαρμογες (αν και με root μπορω να τις μεταφερω στην SD, αλλα το κινητο μπορει να καταληξει σε πρωταρα κοπελα), η καμερα δε με ενδιαφερει, ουτε αν ειναι dual sim. Κοιταω αυτα: Lenovo A820 Lenovo LePhone S720i Lenovo A760 Lenovo A706 Φανταζομαι να προτιμησω τον MTK6589 απο τον MSM8225Q; Αρα η πρωτη επιλογη ειναι η καλυτερη απο αυτα που παραθετω; Τι αλλο εχεται υποψη σας; Αν δε με πειραζαν οι 5' το ZTE V967s θα ηταν καλυτερη επιλογη; Απο GPS πώς τα πανε τα lenovo Σταυρο; Edited October 28, 2013 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Θα ηθελα το πολυ 4.5', οποσδηποτε 1GB RAM, χωρο για εφαρμογες (αν και με root μπορω να τις μεταφερω στην SD, αλλα το κινητο μπορει να καταληξει σε πρωταρα κοπελα), η καμερα δε με ενδιαφερει, ουτε αν ειναι dual sim. Κοιταω αυτα: Lenovo A820 Lenovo LePhone S720i Lenovo A760 Lenovo A706 Φανταζομαι να προτιμησω τον MTK6589 απο τον MSM8225Q; Αρα η πρωτη επιλογη ειναι η καλυτερη απο αυτα που παραθετω; Τι αλλο εχεται υποψη σας; Αν δε με πειραζαν οι 5' το ZTE V967s θα ηταν καλυτερη επιλογη; Ε ναι γαι το παρακατω,εξαιρετικο σχεδον παντου..... Αν δε με πειραζαν οι 5' το ZTE V967s θα ηταν καλυτερη επιλογη; Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Θα ηθελα το πολυ 4.5', οποσδηποτε 1GB RAM, 2πυρινος ή 4πυρινος, χωρο για εφαρμογες (αν και με root μπορω να τις μεταφερω στην SD, αλλα το κινητο μπορει να καταληξει σε πρωταρα κοπελα), η καμερα δε με ενδιαφερει, ουτε αν ειναι dual sim. Κοιταω αυτα: Lenovo A820 Lenovo LePhone S720i Lenovo A760 Lenovo A706 Φανταζομαι να προτιμησω τον MTK6589 απο τον MSM8225Q; Αρα η πρωτη επιλογη ειναι η καλυτερη απο αυτα που παραθετω; Τι αλλο εχεται υποψη σας; Αν δε με πειραζαν οι 5' το ZTE V967s θα ηταν καλυτερη επιλογη; Απο GPS πώς τα πανε τα lenovo Σταυρο; Τα 6577 ξέχνα τα. Lenovo A820 ή A706. Το πρώτο υπερτερεί σε αυτονομία, επιδόσεις,custom roms, το δεύτερο μόνο σε κάμερα (+φλας) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 (edited) Τα 6577 ξέχνα τα. Lenovo A820 ή A706. Το πρώτο υπερτερεί σε αυτονομία, επιδόσεις,custom roms, το δεύτερο μόνο σε κάμερα (+φλας) Σ'ευχαριστω πολυ. Ξερεις πως τα παει απο GPS και WiFi; Αμα θες μου λες και την προταση σου, αν ειναι διαφορετικη, αν αφαιρεσω την προϋποθεση να ειναι lenovo ή ZTE. Edited October 28, 2013 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 (edited) Doogee από Geekbuying μέσω German Post, έχει σταματήσει στην υπηρεσία τελωνείου. Από αύριο θα δούμε τι θα γίνει, αναμένω την απάντηση του τοπικού ταχυδρομείου... Και το δεύτερο από τα τρία ξεχωριστά πακέτα που περίμενα, πήγε τελωνείο... Τρία στα τρία από German post πήγανε τελωνείο. Κάποιος με γκανέμιασε. Όλα ήταν ξεχωριστά πακέτα, είχαν φύγει αρχικά με SG, πιάστηκαν στην δίνη της μπαταριομαχίας και γύρισαν πίσω για να ξαναφύγουν πιθανόν ίδια μέρα μέσω της διαδικασίας DHL προς γερμανία και μετά Ελλάδα και πιθανόν βρέθηκαν στον ίδιο σάκο... Edited October 29, 2013 by Asterisd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 (edited) http://www.ebay.co.uk/itm/4-5-Quad-Core-GSM-Dual-SIM-Android-4-2-Smartphone-MTK6589-1GB-4GB-Dual-Cam-/291002574688?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item43c11ae760 Αξίζει? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=9SIA1GK1474470 Συνεργαζεται newegg με την http://www.tomtop.com/cell-phones/android-phones/gusun-jy809-4-5-gsm-smartphone-dual-sim-android-4-2-mtk6589-quad-core-1gb-4gb-2-0mp-13-0mp-camera-p1034.html?? δεν εχει gps..δεν συμφωνει. Edited October 29, 2013 by valanths Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Doogee από Geekbuying μέσω German Post, έχει σταματήσει στην υπηρεσία τελωνείου. Από αύριο θα δούμε τι θα γίνει, αναμένω την απάντηση του τοπικού ταχυδρομείου... Και το δεύτερο από τα τρία ξεχωριστά πακέτα που περίμενα, πήγε τελωνείο... Τρία στα τρία από German post πήγανε τελωνείο. Κάποιος με γκανέμιασε. Όλα ήταν ξεχωριστά πακέτα, είχαν φύγει αρχικά με SG, πιάστηκαν στην δίνη της μπαταριομαχίας και γύρισαν πίσω για να ξαναφύγουν πιθανόν ίδια μέρα μέσω της διαδικασίας DHL προς γερμανία και μετά Ελλάδα και πιθανόν βρέθηκαν στον ίδιο σάκο... Eπειδη δεν καταλαβα τι ακριβως εννοεις φιλε μου, πιαστηκαν στο τελωνειο εδω Ελλαδα, ή στη Γερμανια? Με τι τιμολογιο πιαστηκαν και με τι ποσο θα εκτελωνιστουν? Για πες τι συνεβη ακριβως γτ περιμενουμε αρκετοι παραγγελιες απο geekbuying με τον ιδιο τροπο αποστολης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Βρίσκονται στην Υπηρεσία εκτελωνισμού δεμάτων Θεσσαλονίκης, στην Σταυρούπολη. Δεν ξέρω τι θα γίνει, δεν με ειδοποίησε κανένας για αυτά τα δέματα, τα αναζήτησα εγώ από το tracking (γιατί το 1 από τα 3 είχε φτάσει στις 25 και θα έπρεπε να ήταν ήδη στα χέρια μου) και από το τοπικό ταχυδρομείο μου ανέφεραν ότι βρίσκονται εκεί (ΥΕΔ). Αναμένω αύριο νέα και θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts