basoula_85 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Παιδια θελω να αγορασω αυτο το κινητο http://www.minideal.net/zte-v967s-mtk6589-quad-core-1-2ghz-android-4-2-dual-sim-5-0-inch-qhd-smart-phone.html Η τιμη του γραφει 108,93 αλλα μολις παταω για paypal με χρεωνει 140 ευρω! τι δεν κανω σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Παιδια θελω να αγορασω αυτο το κινητο http://www.minideal.net/zte-v967s-mtk6589-quad-core-1-2ghz-android-4-2-dual-sim-5-0-inch-qhd-smart-phone.html Η τιμη του γραφει 108,93 αλλα μολις παταω για paypal με χρεωνει 140 ευρω! τι δεν κανω σωστα? η τιμή που αναφερει μόλις ανοιγεις την σελίδα είναι 143 ! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 η τιμή που αναφερει μόλις ανοιγεις την σελίδα είναι 143 ! Η τιμή που αναφέρει το site είναι 143$ άρα περίπου 108€. Το paypal θα χρεώσει το φίλο 143$, άρα 108€. Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basoula_85 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 (edited) η τιμή που αναφερει μόλις ανοιγεις την σελίδα είναι 143 ! τελικά είχε δίκιο ο κύριος! Έγραφε σε δολάρια την τιμή! Την έκανα την αγορά και ελπίζω σωστά! ( Christoforas Γυναίκα είμαι!) Edited October 16, 2013 by basoula_85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 τελικά είχε δίκιο ο κύριος! Έγραφε σε δολάρια την τιμή! Την έκανα την αγορά και ελπίζω σωστά! ( Christoforas Γυναίκα είμαι!) Με το μπαρδόν!!!:X:lol::lol: Καλορίζικο Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Άλλες εποχές τότε.Πλέον άμα κάνει 15-18 ημέρες απο τη στιγμή που παίρνεις το tracking number πρέπει να νιώθεις τυχερός Αυτό σωστό αλλά γιατί τώρα τόσο καθυστέρηση τι φταίει? Αν είναι για το κόψιμο της δεύτερης μπαταρίας οκ να μην βαζουν 2η μπαταρία. Αλλά δεν εξηγείτε τοσο πολύ. Η έπεσε όλος ο πλανήτης με τα μούτρα στα κινέζικα ή κάτι άλλο συμβαίνει.... Υπάρχει κάποια εξήγηση για τις καθυστερήσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaspanos Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Σήμερα μου ήρθε το κινητό zopo zp 980 2/32 από To2c.com, το είχα παραγγήλει από τις 17-9-2013. Όλα στο πακέτο ήταν όπως έπρεπε να είναι. Κάνετε λίγη υπομονή το πρόβλημα των καθησερήσεων οφείλεται στα Ταχυδρομεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Πρακτικά ένας μήνας δηλαδή απο την ημέρα παραγγελίας. Αυτό σωστό αλλά γιατί τώρα τόσο καθυστέρηση τι φταίει? Αν είναι για το κόψιμο της δεύτερης μπαταρίας οκ να μην βαζουν 2η μπαταρία. Αλλά δεν εξηγείτε τοσο πολύ. Η έπεσε όλος ο πλανήτης με τα μούτρα στα κινέζικα ή κάτι άλλο συμβαίνει.... Υπάρχει κάποια εξήγηση για τις καθυστερήσεις? To ίδιο αναρωτιέμαι και εγώ. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Αυτό σωστό αλλά γιατί τώρα τόσο καθυστέρηση τι φταίει? Αν είναι για το κόψιμο της δεύτερης μπαταρίας οκ να μην βαζουν 2η μπαταρία. Αλλά δεν εξηγείτε τοσο πολύ. Η έπεσε όλος ο πλανήτης με τα μούτρα στα κινέζικα ή κάτι άλλο συμβαίνει.... Υπάρχει κάποια εξήγηση για τις καθυστερήσεις? Κάπου διάβασα ότι επειδή το μέτρο με την απαγόρευση της 2ης μπαταρίας ειναι σχετικά πρόσφατο για την SGPost, οι αρχες, ελέγχουν όλα τα δέματα και έτσι έχουμε μια σχετική καθυστέρηση. Εκτιμούν ότι σταδιακά θα μειωθούν οι έλεγχοι των δεμάτων αρα και ομαλοποίηση του χρόνου, επίσης επειδή οι άλλες εταιρείες είχαν εφαρμόσει νωρίτερα το μέτρο η SG είχε πολύ περισσότερο δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 μια και οι δικοί μας στο αεροδρομιο είναι τάχιστοι... δέματα μένουν εκεί επί μέρες αναμένοντας. Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mdaou Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Καλησπέρα!!! Είμαι καινουργιος στο site και θα ηθελα να μαθω αν το site http://www.funbookes.com ειναι αξιοπιστο Ευχαριστω πολυ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 μια και οι δικοί μας στο αεροδρομιο είναι τάχιστοι... δέματα μένουν εκεί επί μέρες αναμένοντας. Να σκεφτείς ότι από 14/10 έχουν φτάσει δυο δικά μου δέματα στα Ιωάννινα και πήγα από το ταχυδρομείο σήμερα και μου είπαν ίσως αύριο θα βγουν από το κέντρο διαλογής για διανομή!!! 3 και 4 μέρες τα δέματα είναι στην διαλογή δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες... Όταν λες μούφα εννοείς ότι γράφουν ψεύτικα χαρακτηριστικά; Η HDC υπάρχει και βγάζει κλώνους ναυαρχίδων... Δεν υπάρxει HDC. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Εννοείς ότι δεν υπήρχε ποτέ ή έκλεισε τώρα πια; Υ.Γ. Σε λίγο καιρό βέβαια μάλλον δε θα υπάρχει και htc :p Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Εννοείς ότι δεν υπήρχε ποτέ ή έκλεισε τώρα πια; Υ.Γ. Σε λίγο καιρό βέβαια μάλλον δε θα υπάρχει και htc :p Κάποτε υπήρχε εργοστασιο ΟΕΜ HDC. Τώρα απλά χρησιμοποιεί όποιος γουστάρει το ονομα HDC για oem μοντέλα ΥΓ. Lenovo-HTC θα λέμε :p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atmistis Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 καλημέρα στην παρέα :) Εγώ πάλι, πήρα αυτό http://www.buysku.com/wholesale/ployer-momo9-star-a13-1-2ghz-512mb-8gb-android-4-0-front-camera-9-inch-capacitive-screen-tablet-pc-white.html και ο Θεός βοηθός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quintus Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Μου ήρθε μήνυμα από Pandawill ότι τους επέστρεψαν τα κινέζικα ταχυδρομεία την παραγγελία μου (την είχαν αποστείλει λίγο πριν την ανακοίνωση των περιορισμών), και μου ζητούν επιβεβαίωση να την αποστείλουν δωρεάν με DHL global (registered, όχι express όπως επισημαίνουν). Δεν φαντάζομαι να έχει θέμα με τελωνεία κλπ, και να τρέχω για μια παλιοπαραγγελία ούτε 100 ευρώ, έτσι? Τι να κάνω, να πω οκ ή να τους πω να το στείλουν με άλλο μεταφορέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Μου ήρθε μήνυμα από Pandawill ότι τους επέστρεψαν τα κινέζικα ταχυδρομεία την παραγγελία μου (την είχαν αποστείλει λίγο πριν την ανακοίνωση των περιορισμών), και μου ζητούν επιβεβαίωση να την αποστείλουν δωρεάν με DHL global (registered, όχι express όπως επισημαίνουν). Δεν φαντάζομαι να έχει θέμα με τελωνεία κλπ, και να τρέχω για μια παλιοπαραγγελία ούτε 100 ευρώ, έτσι? Τι να κάνω, να πω οκ ή να τους πω να το στείλουν με άλλο μεταφορέα? Γιατι,ειχες παραγγειλει και δευτερη μπαταρια? Με μια μπαταρια λενε οτι πετανε τα δεματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Μου ήρθε μήνυμα από Pandawill ότι τους επέστρεψαν τα κινέζικα ταχυδρομεία την παραγγελία μου (την είχαν αποστείλει λίγο πριν την ανακοίνωση των περιορισμών), και μου ζητούν επιβεβαίωση να την αποστείλουν δωρεάν με DHL global (registered, όχι express όπως επισημαίνουν). Δεν φαντάζομαι να έχει θέμα με τελωνεία κλπ, και να τρέχω για μια παλιοπαραγγελία ούτε 100 ευρώ, έτσι? Τι να κάνω, να πω οκ ή να τους πω να το στείλουν με άλλο μεταφορέα? Απο οτι εχω διαβασει ολατα δεματα με dhl περνανε τελωνειο,κοιταξε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 με dhl το έχεις στο τσεπάκι το τελωνείο! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quintus Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Διευκρινίζει ότι είναι το απλό DHL Global Post registered, όχι express, που είναι το κούριερ. Δλδ τα Γερμανικά Ταχυδρομεία, εάν κατάλαβα καλά. Έχω και μια άλλη παραγγελία για φίλο και δεν ξέρω ποια είναι, αλλά μάλλον πρόκειται για ταμπλετάκι με ενσωματωμένη μπαταρία. Τα κινεζικά ταχυδρομεία δεν τα στέλνουν πια, ή κατάλαβα λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Διευκρινίζει ότι είναι το απλό DHL Global Post registered, όχι express, που είναι το κούριερ. Δλδ τα Γερμανικά Ταχυδρομεία, εάν κατάλαβα καλά. Έχω και μια άλλη παραγγελία για φίλο και δεν ξέρω ποια είναι, αλλά μάλλον πρόκειται για ταμπλετάκι με ενσωματωμένη μπαταρία. Τα κινεζικά ταχυδρομεία δεν τα στέλνουν πια, ή κατάλαβα λάθος? ενσωματωμενη μπαταρια στελνουν,εξτρα μπαταρια η μονη της δεν στελνουν,απο οτι καταλαβα κι εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quintus Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Τι να κάνω τώρα... με τι να του πω να το στείλει? Πχ Belgian Post? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Τι να κάνω τώρα... με τι να του πω να το στείλει? Πχ Belgian Post? ολες οι ταχυδρομικες δεχονται με μια μπαταρια,δεν καταλαβαινω γιατι δεν μπορει με την singpost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quintus Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Τότε παίζει να είναι παραγγελία που έκανα για λογαριασμό φίλου, η οποία είχε δύο μπαταρίες. Εκεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts