sakis219 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Δεν θελω να σε στενοχωρησω αλλα ψαξε λιγο στο φορουμ,εχει ανοιξει και σχετικο νημα με την απατη τους.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375069 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis219 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 http://www.banggood.com ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 2 TABLET KAI 2 ΘΗΚΕΣ ΚΑΝΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΜΠΟΝΟΥΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 hotinbuy τελος.... to2c δεν απαντανε (προσωπικα τους εχω στειλει 2 φορες κ με γραψανε) minideal μαλλον προς αποφυγη με αυτα που διαβαζω απο μερικους.... ποσα τελικα εμπιστα site εχον μεινει.? οεο??? Το minideal δεν είπε κανένας ότι δεν είναι αξιόπιστο,απλά άργησαν οι παραγγελίες λόγω sinpost ενώ σε άλλους έφταναν σε 10 μέρες. Όταν λάβω το τηλέφωνο θα σας ενημερώσω αν τελικά είναι αξιόπιστο και δεν μου έστειλαν ένα κουτί γεμάτο πέτρες. Πάντως και εμένα που εμφανίστηκε στα ελτα και λέει ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robin Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 hotinbuy τελος.... to2c δεν απαντανε (προσωπικα τους εχω στειλει 2 φορες κ με γραψανε) minideal μαλλον προς αποφυγη με αυτα που διαβαζω απο μερικους.... ποσα τελικα εμπιστα site εχον μεινει.? οεο??? εγώ χθες το βράδυ που τους έστειλα μεσώ της σελίδας τους , για το t02c, μου απάντησαν σήμερα το πρωί με email. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Εγώ πάντως χωρίς να έχω πληροφόρηση πιστεύω ότι κατι παίζει με τα εδώ τελωνεία, δεν μπορεί από 5_10 να είμαι "κλείσιμο ips" και να μην έχει εμφανιστεί Ακόμα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 (edited) Εγώ πάντως χωρίς να έχω πληροφόρηση πιστεύω ότι κατι παίζει με τα εδώ τελωνεία, δεν μπορεί από 5_10 να είμαι "κλείσιμο ips" και να μην έχει εμφανιστεί Ακόμα από προσωπική εμπειρία το κλείσιμο ips μπορεί να κρατήσει αρκετές μέρες ανάλογα με το που πάει βόλτα το δέμα. Σε πρόσφατη αγορά μου από 3/10 έχω κλείσιμο IPS... σε αναλυτική αναζήτηση για την πορεία του δέματος βλέπω ήδη 3 στάσεις και ακόμα δεν έφτασε Αθήνα. Τώρα βρίσκεται Ζυρίχη... άσχετος προορισμός για στάση αλλά εκεί είναι. Αναμονή Edited October 10, 2013 by aiakos Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panandreas Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Τι εννοεις αναλυτικη αναζητηση για την πορεια του δεματος; Για δωσε κανα link γιατι και εγω ειμαι σε κλεισιμο απο ips απο 28/9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaspanos Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 (edited) Τι εννοεις αναλυτικη αναζητηση για την πορεια του δεματος; Για δωσε κανα link γιατι και εγω ειμαι σε κλεισιμο απο ips απο 28/9 Και ΄γω μία από τα ίδια. Ακριβώς κλείσιμο από ips από 28/9, τι έγινε σταμάτησαν τα πάντα; Φίλε "aiakos" πες μας για την αναλυτική αναζήτηση, γιατί το trackchecker που έχω, σταματάει στο κλείσιμο από ips στα ΕΛΤΑ. Τελικά τι εννοεί ο ποιητής κλείσιμο από ips από 28/9; Ότι δηλαδή έφυγε από π.χ. Σιγκαπούρη και ταξιδεύει; Edited October 10, 2013 by kaspanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Αν θέλετε πληροφορίες πάρτε στα ελτα 80011 82000. Εκεί πήρα εγώ και ρώτησα για το δέμα δίνοντας το tracking number. Εμένα μου γράφει ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS από τις 2/10. Μου είπε ο υπάλληλος ότι στις 3/10 έγινε προετοιμασία αποστολής απο τη Σιγκαπούρη (Singpost) και δεν έχει μπει ακόμα Ελλάδα. Χρειάζεται 8-12 μέρες ?? για να φτάσει αν όντως το έστειλαν 03/10. Και ερωτώ: πως έφτασε σε 10ημερο απο minideal σε άλλους; Τυχεράκηδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manhs Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 εχω κανει μια αγορα απο minitake ....ειναι αξιοπηστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 από προσωπική εμπειρία το κλείσιμο ips μπορεί να κρατήσει αρκετές μέρες ανάλογα με το που πάει βόλτα το δέμα. Σε πρόσφατη αγορά μου από 3/10 έχω κλείσιμο IPS... σε αναλυτική αναζήτηση για την πορεία του δέματος βλέπω ήδη 3 στάσεις και ακόμα δεν έφτασε Αθήνα. Τώρα βρίσκεται Γενεύη... άσχετος προορισμός για στάση αλλά εκεί είναι. Αναμονή Κι εγώ όπως κι εσύ. Πες μας αν θες τι εννοείς όταν λες «αναλυτική αναζήτηση». Που το έψαξες; Είναι χρήσιμο να έχουμε όλοι μας τέτοια link. ;) Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos9 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 01-10-2013 15:47 IPS αυτο μου βγαζει στα ελτα..η παραγγελια εγινε στις 23 του μηνα απο το to2c..τι συμβαινει? Posting Date Status Date Status Description 01-10-2013 01-10-2013 Despatched to overseas (Country code: GR) αυτο στο 17τρακ... Γιατι αργειι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 (edited) Συγνώμη για την καθυστέρηση... για την απάντηση σχετικά με τι εννοώ "αναλυτική αναζήτηση". Παράδειγμα... αυτές τις μέρες περιμένω μία αποστολή η οποία έρχεται με china post. Μέσα στο 17tracking απλά πατήστε details... εκεί βγάζει την πορεία του δέματος... στην περίπτωσή μου είναι στα κινέζικα αλλά από τον τριψήφιο κωδικό του Location καταλαβαίνω που στο καλό βρίσκεται το δέμα. Αργότερα θα κάνω edit το παρόν ποστ με copy/paste... δυστυχώς είμαι εκτός και δεν μπορώ να ποστάρω εύκολα -edit- 20131008, 已交付, ATH, 希腊 - Αθήνααααααααααααααααααααααααααα 20131008, 运输路程结束, ATH, 希腊 20131007, 启运, ZRH, 希腊 20131007, 运输路程结束, ZRH, 希腊 Ζυρίχη 20131007, 启运, PEK, 希腊 20131006, 已收到, PEK, 希腊 20131004, 交航, PEK, 希腊 - πεκίνο Αντίστοιχη μετάφραση από google trans 20131008 έχει παραδοθεί, ATH, Ελλάδα 20131008, ταξίδι μεταφοράς τελειώνει, ATH, Ελλάδα 20131007, αναχώρηση, ZRH, Ελλάδα 20131007, μεταφορές ταξίδι τελειώνει, ZRH, Ελλάδα 20131007, αναχώρηση, ΠΕΚ, Ελλάδα 20131006 έχει παραληφθεί, ΠΕΚ, Ελλάδα 20131004, σταυρός Airlines, ΠΕΚ, Ελλάδα Να σημειώσω ότι εδώ δεν φαίνεται ο τόπος αποστολής με ημερομηνία 3/10. Με το πεκίνο να είναι ο πρώτος ενδιάμεσος σταθμός Edited October 10, 2013 by aiakos Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Συγνώμη για την καθυστέρηση... για την απάντηση σχετικά με τι εννοώ "αναλυτική αναζήτηση". Παράδειγμα... αυτές τις μέρες περιμένω μία αποστολή η οποία έρχεται με china post. Μέσα στο 17tracking απλά πατήστε details... εκεί βγάζει την πορεία του δέματος... στην περίπτωσή μου είναι στα κινέζικα αλλά από τον τριψήφιο κωδικό του Location καταλαβαίνω που στο καλό βρίσκεται το δέμα. Αργότερα θα κάνω edit το παρόν ποστ με copy/paste... δυστυχώς είμαι εκτός και δεν μπορώ να ποστάρω εύκολα σε μένα πάντως δεν αναφέρει κάτι διαφορετικό ......βλ. συννημένο Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 σε μένα πάντως δεν αναφέρει κάτι διαφορετικό ......βλ. συννημένο Το ίδιο με σένα μου βγάζει ένα δέμα από Sweden post - directlink Το θέμα είναι όμως το αποτέλεσμα... τα δέματά μας ταξιδεύουν σε όλη την Ευρώπη (καλά τα παραλέω) πριν φτάσουν Ελλάδα, οπότε είναι και λογικό πολλές φορές να φαίνεται κολλημένο το "contra IPS - κλείσιμο από IPS", που στην πραγματικότητα το δέμα ταξιδεύει απλά δεν βλέπουμε στο tracking όλους τους ενδιάμεσους σταθμούς και την όποια καθυστέρηση έχει σε κάθε έναν από αυτούς. Έχω κάνει edit και το προηγούμενο μου ποστ όπου φαίνονται οι σταθμοί Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 (edited) ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 01-10-2013 15:47 IPS αυτο μου βγαζει στα ελτα..η παραγγελια εγινε στις 23 του μηνα απο το to2c..τι συμβαινει? Posting Date Status Date Status Description 01-10-2013 01-10-2013 Despatched to overseas (Country code: GR) αυτο στο 17τρακ... Γιατι αργειι? Να ξέρεις, είμαστε πολλοί που περιμένουμε περίπου αυτό το διάστημα. Προσωπικά έκανα παραγγελία 18-9 και η αποστολή από Κίνα έγινε 2 μέρες μετά από σένα (3-10). Λίγο οι αργεία που είχανε, λίγο το θέμα με τις μπαταρίες που έχει προκύψει... Λογική η καθυστέρηση. Συγνώμη για την καθυστέρηση... για την απάντηση σχετικά με τι εννοώ "αναλυτική αναζήτηση". Παράδειγμα... αυτές τις μέρες περιμένω μία αποστολή η οποία έρχεται με china post. Μέσα στο 17tracking απλά πατήστε details... εκεί βγάζει την πορεία του δέματος... στην περίπτωσή μου είναι στα κινέζικα αλλά από τον τριψήφιο κωδικό του Location καταλαβαίνω που στο καλό βρίσκεται το δέμα. Αργότερα θα κάνω edit το παρόν ποστ με copy/paste... δυστυχώς είμαι εκτός και δεν μπορώ να ποστάρω εύκολα -edit- 20131008, 已交付, ATH, 希腊 - Αθήνααααααααααααααααααααααααααα 20131008, 运输路程结束, ATH, 希腊 20131007, 启运, ZRH, 希腊 20131007, 运输路程结束, ZRH, 希腊 Ζυρίχη 20131007, 启运, PEK, 希腊 20131006, 已收到, PEK, 希腊 20131004, 交航, PEK, 希腊 - πεκίνο Αντίστοιχη μετάφραση από google trans 20131008 έχει παραδοθεί, ATH, Ελλάδα 20131008, ταξίδι μεταφοράς τελειώνει, ATH, Ελλάδα 20131007, αναχώρηση, ZRH, Ελλάδα 20131007, μεταφορές ταξίδι τελειώνει, ZRH, Ελλάδα 20131007, αναχώρηση, ΠΕΚ, Ελλάδα 20131006 έχει παραληφθεί, ΠΕΚ, Ελλάδα 20131004, σταυρός Airlines, ΠΕΚ, Ελλάδα Α αυτό εννοείς. Κι εγώ που νόμιζα ότι έχεις ανακαλύψει κάνα πιο αναλυτικό Tracking Info... Σε πολλούς από μας δεν εμφανίζει ενδιάμεσες διαδρομές γιατί είμαστε σε άλλο ταχυδρομείο (π.χ. με Singapore Post ενώ εσύ είσαι με China Post). Σε αυτό το θέμα φαίνεται ότι το China Post δείχνει περισσότερα στάδια... σε μένα πάντως δεν αναφέρει κάτι διαφορετικό ......βλ. συννημένο Είναι με άλλο ταχυδρομείο ο φίλος, γι΄αυτό, (China Post). Κι εμένα ότι εσένα δείχνει... Σωστά τα λέει ο aiakos. Και όλο αυτό το... «ταξίδι», προφανώς έχει να κάνει με το κόστος μεταφοράς, το οποίο μειώνεται όταν υπάρχουν ενδιάμεσοι σταθμοί. Ένα από τα τιμήματα του Free Shipping... :whistle: Edited October 10, 2013 by corduroy27 Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Virtual Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 επιτελους παρελαβα κ εγωωωωωω :) :) και οφειλω να ομολογησω οτι η συσκευη ειναι σουπερ (G3T).... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2821 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 :food::food::rotfl::food:Transporting Destination Country - Greece(Normal Tracking) Tracking Consuming:0*Millisecond, Cache Time:2013/10/10 17:15:43 10-10-2013 11:24, Item in conta ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κ Δ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κ Δ 09-10-2013 04:19, Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 08-10-2013 01:20, Receive Item At Office Of Exchange, IPS 04-10-2013 15:19, Item in conta IPS, IPS Εγω αύριο Χανιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 καλησπερα σε ολους..μπορει καποιος να μου γραψει δυο τρια site αξιοπιστα(που να εχει αγορασει απο αυτο χωρις προβληματα και παρατραγουδα) γιατι θελω να παραγγειλω αρκετα κινητα(3-4) ολης της παρεας. διαβασα για αρκετα site αλλα δεν καταλαβα ποια ειναι τα πιο αξιοπιστα!με χειροπιαστα παραδειγματα ωστε να κανουμε εναν καταλογο! ευχαριστω!! Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joechris Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Προσθεστε το 4px στο track checker ή καντε trackin στην σελιδα τους στο internet για πιο αναλυτικες πληροφοριες, τουλαχιστον γα singapore post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 καλησπερα σε ολους..μπορει καποιος να μου γραψει δυο τρια site αξιοπιστα(που να εχει αγορασει απο αυτο χωρις προβληματα και παρατραγουδα) γιατι θελω να παραγγειλω αρκετα κινητα(3-4) ολης της παρεας. διαβασα για αρκετα site αλλα δεν καταλαβα ποια ειναι τα πιο αξιοπιστα!με χειροπιαστα παραδειγματα ωστε να κανουμε εναν καταλογο! ευχαριστω!! Merimobiles.com Minideal.net Geekbuying.com To2c.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Σακη σ ευχαριστω εισαι τεραστιος και γρηγορος! εχεις και κανενα κινητο δυνατο να μου προτεινεις ..εγω εχω βαλει στο ματι δυο της ZOPO. Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SV9ANJ Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Σακη σ ευχαριστω εισαι τεραστιος και γρηγορος! εχεις και κανενα κινητο δυνατο να μου προτεινεις ..εγω εχω βαλει στο ματι δυο της ZOPO. THL W8 έχω πάρει και εγώ καμιά δεκαριά για όλη την παρέα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Τα πήρα από το minideal αξιόπιστοι με άμεση αποστολή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Σακη σ ευχαριστω εισαι τεραστιος και γρηγορος! εχεις και κανενα κινητο δυνατο να μου προτεινεις ..εγω εχω βαλει στο ματι δυο της ZOPO. Εγω ειχα παρει το zopo c2 platinum τωρα εχω το zopo zp980 2/32 ...απιστευτα κινητα και τα δυο!!!ειχα παρει για φιλους τεσσερα thl w8 και τρια tengda n9500,καλα κινητα και τα δυο αλλα τα zopo ξεφευγουν πολυ!!απλα απιστευτα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Γιατι ρε ****το δεν ναοιγει καποιος ενα θεμα για το tracking μπας κιαι ξεβρωμισει ο τοπος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts