Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πανε στα ελτα και δωσε το tracking number να το ψαξουν Αυτοι μηπως ειναι ξεχασμενο πουθενα το δεμα στα ελτα. Εχει περασει πολυς καιρος

LG 4X. P880. LG G. E975.

Zopo Zp950+.

Lenovo p770. HTC ONE Χ.

Samsung S4 . 9505.

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ΚΑλημερα! σημερα μου λεει αυτο στο http://ems.com.cn/ems/order/singleQuery_e

Your item was collected(HAIYAN) at 2013-05-09 08:43:00

2013-05-09 08:43:00 HAIYAN Posting

Τι ειναι αυτο το HAIYAN δεν ξερω! παντως την Δευτερα στις 6/5 εστειλαν email οτι το απεστειλαν!

ενδιαφερομαι για κινητο με 5 ιντσες οθονη,2 gb ram και quad core επεξεργαστη.

εχετε να προτεινετε κατι τετοιο?

Τα κινεζικα συνηθως εχουν 1 GB RAM! δε εχω δει με 2! μαλλον θα πρεπει να παρεις με 1GB. Δεν υπαρχει προβλημα παντως μια χαρα ειναι και με 1!

ΚΑλημερα! σημερα μου λεει αυτο στο http://ems.com.cn/ems/order/singleQuery_e

Your item was collected(HAIYAN) at 2013-05-09 08:43:00

2013-05-09 08:43:00 HAIYAN Posting

Τι ειναι αυτο το HAIYAN δεν ξερω! παντως την Δευτερα στις 6/5 εστειλαν email οτι το απεστειλαν!

ΤΟ ΗΑΙΥΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.

A! thanks! και καλα απο την Δευτερα γιατι γραφει posting με σημερινη ημερομηνια! εκτος αν το πακετο αλλαζει πολεις! :lol::lol::lol: ε πιστευω μεχρι τελος επομενης εβδομαδας να το εχω! παντως το geekbuying εχει αυτή την διεύθυνση : Guocheng Garden, Baihua No.1 Road, Futian District,Shenzhen, Guangdong , China Edited by Nikifoross

Μεχρι τωρα τα περισσοτερα εχουν 1 gb ram γιατι ο Mediatek quad core επεξεργαστης εχει καποιο προβλημα και δεν μπορει να συνεργαστει σωστα με 2 gb ram. Απο οτι διαβαζω ομως σε καποια blogs βγηκε πριν καποιες μερες νεα εκδοση του επεξεργαστη με λυμενο το προβλημα. Αν μπορεις να περιμενεις μερικους μηνες θα αρχισουν να βγαινουν με 2 gb ram.

Παιδια εγω παρηγγειλα στις 15 Μαρτιου κινητο απο http://www.fastcardtech.com/ και ακομα ΤΙΠΟΤΑ!!!! Το tracking number μου το βγαζει ειτε ακυρο ειτε λεει απλα απο τις 17 Μαρτιου οτι "the goods have been sent to the post office"!! Τι μπορω να κανω???? :( Αυτοι απαντανε μεν αλλα αλλα τους λεω εγω αλλα αυτοι... Τους εχω πει οτι δεν λειτουργει αυτο που που εδωσαν και συνεχιζουν να μου στελνουν την διευθυνση για να δω που βρισκεται το δεμα (ναι αυτη την σελιδα που τους εχω πει πως δν λειτουργει!). Τελευταια μου ειπαν οτι το δεμα ειναι στη χωρα μου και να επικοινωνησω με το local post office. Εβαλα το tracking number στην σελιδα αναζητησης ΕΛΤΑ αλλα και παλι μου λεει ακυρο. Τι να κανω???? :wacko:

Τηέφωνο παρε τους εδω στα ΕΛΤΑ και δωσε το tracking number

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Παιδια εγω παρηγγειλα στις 15 Μαρτιου κινητο απο http://www.fastcardtech.com/ και ακομα ΤΙΠΟΤΑ!!!! Το tracking number μου το βγαζει ειτε ακυρο ειτε λεει απλα απο τις 17 Μαρτιου οτι "the goods have been sent to the post office"!! Τι μπορω να κανω???? :( Αυτοι απαντανε μεν αλλα αλλα τους λεω εγω αλλα αυτοι... Τους εχω πει οτι δεν λειτουργει αυτο που που εδωσαν και συνεχιζουν να μου στελνουν την διευθυνση για να δω που βρισκεται το δεμα (ναι αυτη την σελιδα που τους εχω πει πως δν λειτουργει!). Τελευταια μου ειπαν οτι το δεμα ειναι στη χωρα μου και να επικοινωνησω με το local post office. Εβαλα το tracking number στην σελιδα αναζητησης ΕΛΤΑ αλλα και παλι μου λεει ακυρο. Τι να κανω???? :wacko:
Τι τράκινγκ; sweden post; δώσε το τράκινγκ μπας κ βγάλουμε άκρη κ φυσικά ψάξε στα ελτα κ πρήξτους, γιατί δεν ειναι λίγες οι φορές που επειδή δεν καταλαβαίνουν τη διεύθυνση το παρατάνε σε αποθήκη και δεν παίρνουν καν τηλ να σ ενημερωσουν κι ας έχει το τηλέφωνό σου πάνω το πακέτο γραμμένο. Και δεν έπρεπε να τ αφήσεις τόσο καιρό έτσι, έλεος!

βολέψουν καλύτερα με 1GB RAM αλλιώς θα πρέπει να περιμένεις πολύ, μέχρι να φτιάξουν το firmware του ΜΤΚ6589 ώστε να συνεργάζεται σωστά με 2GB RAM

Πιο κινητό μου προτείνεται να αγοράσω; Διαθέτω μέχρι 240Ε + μεταφορικά και προτιμώ minideal αλλά αν ξέρετε και κάποιο άλλο αξιόπιστο σιτε με καλό κινητό προτείνεται.

Πιο κινητό μου προτείνεται να αγοράσω; Διαθέτω μέχρι 240Ε + μεταφορικά και προτιμώ minideal αλλά αν ξέρετε και κάποιο άλλο αξιόπιστο σιτε με καλό κινητό προτείνεται.

δεν δίνεις καμιά πληροφορία για το τι θες, μέγεθος οθόνης, τι απαιτήσεις έχεις (πχ θες hdmi κλπ). Δες το ZTE V987 πάντως, 190$ στο minideal με κουπόνι

Επίσης για απομίμηση IPHONE 5 πιό προτείνεται; Λινκ πλζ

δεν δίνεις καμιά πληροφορία για το τι θες, μέγεθος οθόνης, τι απαιτήσεις έχεις (πχ θες hdmi κλπ). Δες το ZTE V987 πάντως, 190$ στο minideal με κουπόνι

θέλω 4,7-5 " Quad Core δεν με ενδιαφέρει το HDMI

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

θέλω 4,7-5 " Quad Core δεν με ενδιαφέρει το HDMI

αυτό που σου είπα επομένως, που ναι κι αρκετά φθηνότερο απ τ΄οριό σου

Επίσης για απομίμηση IPHONE 5 πιό προτείνεται; Λινκ πλζ

1:1 ή κάτι απλό; και με τι κόστος;

Ε, την καλυτερη απομίμηση του iphone. Με τα καλύτερα χαρακτηριστικα. Δεν με νιάζει τοσο πολύ να έχει τα logo της apple. Α, αν γίνετε να έχει κατι παρόμοιο με το λειτουργικο της, αλλα και αν δεν υπάρχει δεν πειράζει...

Ε, την καλυτερη απομίμηση του iphone. Με τα καλύτερα χαρακτηριστικα. Δεν με νιάζει τοσο πολύ να έχει τα logo της apple. Α, αν γίνετε να έχει κατι παρόμοιο με το λειτουργικο της, αλλα και αν δεν υπάρχει δεν πειράζει...

Goophone i5 v88, έχει γύρω στα $200

Καλημερα .

Ξέρουμε κατι για αυτούς εδώ ? - http://www.androidmall.co.uk/

giphy.gif

δεν υπαρχει με IOS!!! ολα ειναι με android!

Με πιο κουπονι παει στα 190$ ρε παιδια;

ποιο κουπόνι είναι αυτό ρε παιδιά;;;

για δώστε τα φώτα σας

ποιο κουπόνι είναι αυτό ρε παιδιά;;;

για δώστε τα φώτα σας

αν κανεις registration σου δινουν ενα κουπονι και σου αφαιρουν 5 δολλαρια απο την τιμη:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αγαπητοί φίλοι,

για ένα φίλο μου, σκέφτομαι να αγοράσω το JIAYU G2 Dual Core 4.0 inch IPS 480x800 Android 4.0 Dual Camera 3G WCDMA 1GB RAM (ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΤΟ G2S) από http://www.merimobiles.com...m#write_review

Ποια είναι η γνώμη σας αξίζει τα λεφτά του €97.43 ???

Σε αυτή τη κατηγορία τιμής υπάρχει κάποιο άλλο καλύτερο?

Σας ευχαριστώ πολύ

Μιχάλης

αν κανεις registration σου δινουν ενα κουπονι και σου αφαιρουν 5 δολλαρια απο την τιμη:)

Το παλικάρι ανέφερε το zte v987 στα 190 δολάρια Με κουπονι ενώ η τιμή του είναι 289

Ήταν τυπογραφικό λάθος ή είναι κάποιο εκπτωτικο κουπόνι ;

Ποιο μοντέλο θα προτείνατε και σε ποια τιμή; Με ενδιαφέρει 4πύρηνο με 2 GB Ram. Δεν με απασχολεί δεύτερη SIM ούτε να έχει τεράστια οθόνη. Και 3,7 ιντσες μου αρκούν.

Εκανα αγορα απο ebay ,πηρα μια πλακετα τροφοδοσιας για μια οθονη απο αξιοπιστο πωλητη (99,5% αξιολογηση με 8.000 ψηφους) .Αλλα δεν ξερω που μπορω να βρω tracking για την αποστολη ή αν υπαρχει καθολου

Απλα μετα απο 3-4 μερες απο την αγορα μου ηρθε mail απο ebay :

Your item is marked as shipped.

πηγαινω στις πληροφοριες της αγορας και βλεπω οτι εχει κενο στο tracking Number :

Sale date: 04/23/13

Tracking number: --

Shipped on Apr-29-13

Standard Int'l Shipping