Lospsi Δημοσιεύτηκε November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 25, 2008 Θέλω να κάνω αυτό που λέει ο τίτλος. Να είμαι σε έναν φίλο μου και να μπορώ να συνδεθώ, για παράδειγμα με ftp, στο pc μου και να έχω πρόσβαση στα αρχεία μου. Από μια ματιά που έριξα στο google υπάρχουν αρκετές εφαρμογές. Το έχει κάνει κάποιος και αν ναι πώς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Θέλω να κάνω αυτό που λέει ο τίτλος. Να είμαι σε έναν φίλο μου και να μπορώ να συνδεθώ, για παράδειγμα με ftp, στο pc μου και να έχω πρόσβαση στα αρχεία μου. Από μια ματιά που έριξα στο google υπάρχουν αρκετές εφαρμογές. Το έχει κάνει κάποιος και αν ναι πώς? Μπορεις να δουλεψεις μιας και μιλας για FTP καποιο προγραμμα που σε εξυπηρετει...οπως Easy File Sharing και επισης καποια ακομα οπως π.χ. Cute FTP Professional , SmartFTP , FileZilla , κλπ :rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Αν και δεν είναι ftp δοκίμασε το LogMeIn. Web interface, πρόσβαση από παντού. Διαφορετικά θα πρέπει να στήσεις ftp server. http://lifehacker.com/software/home-server/how-to-set-up-a-home-ftp-server-130806.php Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lospsi Δημ. November 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Το έχω δει το όνειρο το ΣΚ θα αφιερωθεί στο file sharing. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Το έχω δει το όνειρο το ΣΚ θα αφιερωθεί στο file sharing. :lol: ωραιος , καλη επιτυχια :rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts