Jump to content

Web file sharing

Lospsi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θέλω να κάνω αυτό που λέει ο τίτλος. Να είμαι σε έναν φίλο μου και να μπορώ να συνδεθώ, για παράδειγμα με ftp, στο pc μου και να έχω πρόσβαση στα αρχεία μου. Από μια ματιά που έριξα στο google υπάρχουν αρκετές εφαρμογές. Το έχει κάνει κάποιος και αν ναι πώς?

Θέλω να κάνω αυτό που λέει ο τίτλος. Να είμαι σε έναν φίλο μου και να μπορώ να συνδεθώ, για παράδειγμα με ftp, στο pc μου και να έχω πρόσβαση στα αρχεία μου. Από μια ματιά που έριξα στο google υπάρχουν αρκετές εφαρμογές. Το έχει κάνει κάποιος και αν ναι πώς?

Μπορεις να δουλεψεις μιας και μιλας για FTP καποιο προγραμμα που σε εξυπηρετει...οπως Easy File Sharing

και επισης καποια ακομα οπως π.χ. Cute FTP Professional , SmartFTP , FileZilla , κλπ :rolleyes:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Αν και δεν είναι ftp δοκίμασε το LogMeIn. Web interface, πρόσβαση από παντού. Διαφορετικά θα πρέπει να στήσεις ftp server.

http://lifehacker.com/software/home-server/how-to-set-up-a-home-ftp-server-130806.php

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Το έχω δει το όνειρο το ΣΚ θα αφιερωθεί στο file sharing.

:lol: ωραιος , καλη επιτυχια :rolleyes:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"