ταξιδιωτης22 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 μα θελει κι ερωτημα τωρα?Sean Connery. εκτος του Roger Moore που επισης μου αρεσε οι υπολοιποι ηταν απλα στην σκια των 2 κορυφαιων Bond. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Roger γιατί πολύ απλα΄δεν πήρε ποτέ σοβαρά τον ρόλο του. Ηταν σαν να μας έκλεινε το μάτι σε κάθε σκηνή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gramtuning Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Pierce Brosnan απο εμενα.δεν ξερω με αρεσε ποιο πολυ αυτος. Παράθεση opel astra f gsi power. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreasM77 Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Sean Connery πολυ μακρια απ τον δευτερο για μενα/// Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest giannios Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Sean Connery is the best, and forget all the rest!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireball1977 Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Κι εγώ τον Connery ψήφισα. Συμφωνώ απόλυτα με κάποιους παραπάνω που επικεντρώθηκαν στις ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου χαρακτήρα. James Bond σημαίνει κυνικός, γυναικάς, άφθαρτος, bon viveur, είρωνας, ατσαλάκωτος. Και ο Connery, πιστεύω, ενσάρκωνε άψογα όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Θεωρώ ότι οι ταινίες και το παίξιμο του Craig δεν έχουν καμία σχέση με το πνεύμα του James Bond. Για μένα είναι δύο πολύ αξιόλογες ταινίες οι δύο τελευταίες, αλλά μόνο αν τα δεις σαν μεμονωμένα φιλμ και όχι σαν μέρος της σειράς James Bond. Δεύτερος για μένα έρχεται έυκολα ο Brosnan, οι άλλοι μου είναι αδιάφοροι. Ο Moor ήταν το ακριβώς αντίθετο του Craig. Ούτε αυτό όμως ήταν James Bond. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts