NeverMind Δημοσιεύτηκε August 6, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 6, 2003 Έχω 2 modems και 2 διαφορετικές συνδέσεις.Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που κατα κάποιο τρόπο τις συνδέει ώστε να επιτύχω διπλάσσιο bandwidth?Έχω γραμμή ISDN Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. August 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2003 Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα MidPoint, με αμφίβολα αποτελέσματα όμως... Στην πράξη είναι σχεδόν αδύνατο να έχεις πραγματικά διπλάσιο bandwidth... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CyberCr33p Δημ. August 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2003 Βασικά αυτό σε Windows δεν νομίζω να γίνετε. Η μόνη λύση θα ήταν να έχεις σύνδεση Isdn 128άρα. Παράθεση http://www.cretaforce.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonpap Δημ. August 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2003 Το είχα ψάξει παλιότερα,το midpoint δουλεύει καλά όποτε του έρθει.Όμως,αν δηλώσεις 2 Modem στην σύνδεση (σε xp) θα μπει κανονικά με την μια και μετα θα σου πει οτι δεν συνδέεται ας πούμε το 2ο κανάλι.Αν πατήσεις κλήση ξανά σου βγάζει το menu του dialup που μπορείς να αλλάξεις user,pass και tel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i_love_me Δημ. August 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2003 μακρια απο το midpoint... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts