pperiklis Δημοσιεύτηκε November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 20, 2008 (edited) Υπάρχουν πλέον αρκετές εκατοντάδες εφαρμογών στο App Store και οι τιμές μπορούν να φτάσουν τα 20-50 ευρώ για κάποιες από τις πιο εξειδικευμένες και "επαγγελματικές" από αυτές. Φυσικά, οι δωρεάν εφαρμογές εξακολουθούν να αποτελούν την πλειοψηφία των όσων διατίθενται. Πόσα χρήματα έχετε ξοδέψει σε εφαρμογές μέχρι σήμερα; Προτιμάτε τις δωρεάν εναλλακτικές όταν υπάρχουν; Εκμεταλλεύεστε τις προσφορές και τις μειώσεις τιμών ή έχετε τον "τρόπο" σας για να αποκτήσετε όποια εφαρμογή σας ενδιαφέρει δωρεάν; Χρησιμοποιείτε το Cydia για εφαρμογές; Έχετε αγοράσει κάποια εφαρμογή από Cydia; Θεωρείτε τις τιμές των εφαρμογών στο Cydia λογικές; Γενικά, ποια είναι η άποψη σας για την τιμολόγηση των εφαρμογών. Την θεωρείτε σωστή ή θα μπορούσαν να διατίθενται και σε χαμηλότερες (/υψηλότερες;) τιμές; Edited August 21, 2012 by sakiss Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Προσωπικά δεν αγοράζω, διότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω, σε κανένα iTunes Store, κυπριακή πιστωτική κάρτα. Οπότε συνήθως επιλέγω δωρεάν εφαρμογές. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Αγοράζω μόνο "σοβαρές" εφαρμογές που πιστέυω ότι αξίζουν τα ευρώ μου και για καλύτερη υποστήριξη μέσω update.. Τώρα αν η τιμές είναι καλές η κακές πιστέυω ότι δεν έχουν μέχρι στιγμής το όρο αισχροκέρδεια, τις θεωρώ λογικές αν βέβαια εξαιρέσουμε εκείνο το διαμάντι "απάτη". Και βέβαια η προσφορές που κάνει είναι σημαντικές, για να μπορεί να σε δελεάζει να δώσεις και κάποια χρήματα σε εφαρμογές που ίσως αν ήταν πιο ακριβές να μην τις αγόραζες.. Σε γενικές γραμμές είναι ένα καλό κατάστημα...:) Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Από το Cydia δεν έχω αγοράσεις, αν και κάποιες εφαρμογές, θεωρώ ότι αξίζουν (mySMS, iLog, SwirlyMMS κ.α.) Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. November 20, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Παρόλο που έχω βάλει διάφορες demo εφαρμογές από Cydia και μερικές από αυτές είναι όντως εξαιρετικές (τα chronus και mysms είναι νομίζω οι πιο καλογραμμένες από όσες έχω δει μέχρι τώρα), δεν έχω αγοράσει κάποια μέχρι στιγμής. Ίσως επειδή δεν χρησιμοποιώ πολύ sms, mms και φωτογραφίες ενώ για το backup μου αρκούν προς το παρόν οι δυνατότητες που προσφέρει ο συγχρονισμός με τον υπολογιστή. Επίσης, θεωρώ ότι κάποιες από αυτές αν κυκλοφορούσαν μέσω App Store θα είχαν αρκετά χαμηλότερες τιμές, γι' αυτό που προσφέρουν. Η ευκολία που παρέχει το App Store ως προς την αγορά εφαρμογών είναι σίγουρα ακόμη ένας παράγοντας να ξοδέψεις και η Apple το χειρίστηκε αρκετά έξυπνα. Best, υποθέτω γνωρίζεις ότι μπορείς να αγοράσεις εφαρμογές και μέσω gift cards, έτσι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Η μόνη εφαρμογή που έχω αγοράσει για iphone (όχι από appstore) είναι το swirlymms, και αυτό γιατί οι σπασμένες εκδόσεις αργούν να βγουν πολύ με αποτέλεσμα να είμαι πολύ πίσω στις ενημερώσεις. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Παρόλο που έχω βάλει διάφορες demo εφαρμογές από Cydia και μερικές από αυτές είναι όντως εξαιρετικές (τα chronus και mysms είναι νομίζω οι πιο καλογραμμένες από όσες έχω δει μέχρι τώρα). Οσο για το cydia θα συμφωνήσω μαζί σου έχει εξαιρετικές εφαρμογές και κάποιες από αυτές αξίζει να δώσεις μέρικα euros... Γενικός η συνύπαρξη αυτό των δύο κάνουν το τηλέφωνο φοβερά πρακτικό και λειτουργικό σε κάθε τομέα.. Και γιαυτό ίσως για πρώτη φορά που δεν έχω αλλάξει τηλέφωνο μέσα σε ένα χρόνο..:p Και ούτε πρόκειται μάλλον...:) Οσο για κάποιες βασικές ελλείψεις του πιστέυω ότι σιγά σιγά θα έρθουν με τον καιρό.. Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Σιγα μην αγορασω απο το app store. τι δηλαδη, δεν φτανει που με ληστεψαν για να αγορασω την συσκευη που τα κανει ολα και δεν κανει τιποτα, να τους πληρωσω και να βαλω υλικο μεσα?:confused::X ΟΧΙ βεβαια! jailbreak now και ας ειναι καλα τα torrent εχω 5G υλικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 με καλύπτουν τα 4,5 δύσκολοι καιροί για τα οικονομικά μας. Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Χαλουσα γυρω στα 50~90Ε καθε μηνα, (απο τον Αυγουστο που το αγορασα μεχρι και τον Οκτ) μεχρι που ανακαλυψα οτι την ειχα πατησει και εγω με το γνωστο προβλημα που χτυπαγε τα πρωτα 3g (εκχυση φωτος απο την αριστερη πλευρα και την "καταπληκτικη" αντιμετωπιση απο την βοιδαφον που ουτε λιγο ουτε πολυ μου ειπαν οτι εφταιγα εγω.....) Aπο τοτε cydia, appshare & installous.....αναρωτιεμαι γιατι ψαχνουν το λογο που η πειρατεια χτυπησε και το iphone, με τετοιους συνεργατες (βοιδαφον) θα επρεπε να μην ψαχνουν αλλο.....μετα ηρθε το scatchο-προβλημα, διαβασα kai την καταπληκτικη απαντηση της apple στον poloman και ΤΩΡΑ ειμαι 2 φορες χαρουμενη που το κανω. Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Aν εξαιρέσουμε το Navigon το οποίο έχω αγοράσει με 3ις φίλους μου για τα υπόλοιπα μέχρι στιγμής (μετά από 8 μήνες) είμαι στα 30 ευρώ και έχω κλείσει απο εφαρμογές :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kleosbet Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 εγω βρηκα τον τροπο και τα κατεβαζω ολα δωρεαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts