Jump to content

Fuel Online - Greek

WindowsNT
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή η βενζίνη όσο πάει και χειροτερεύει και επειδή το εορτολόγιο είναι ήδη φρακαρισμένο, σκέφτηκα να φτιάξω μια ξεχωριστή εφαρμογή για την λίστα με τα πρακτορεία σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Επαρχία με της τιμές της βενζίνης όπως αυτές δίνονται καθημερινά από το Υπουργείο Ανάπτυξης:

Χαρακτηριστικά:

• Λήψη πρακτορείων Αθήνας - Θεσσαλονίκης - Επαρχίας
  • Χρειάζεται σύνδεση στο Internet μόνο μια φορά την ημέρα, για να πάρετε την νέα λίστα.
  • Τιμές
    • Αμόλυβδης
    • Σούπερ Αμόλυβδης
    • Σούπερ
    • Πετρελαίου Κίνησης
    • Πετρελαίου Θέρμανσης

[*]Πληροφορίες Πρακτορείων

• Όνομα
    • Δήμος
    • Διεύθυνση

[*]Φιλτράρισμα για την πόλη που θέλετε

[*]Επικοινωνία με GPS

[*]Βάση δεδομένων XML

[*]Και ώς συνήθως, Auto Update.

Σύντομα θα βάλω να ψάχνει και το Google Maps για το στίγμα της διεύθυνσης των πρακτορείων, και να σας λέει την απόσταση από τα πρακτορεία αν έχετε GPS ή να εξάγει το Waypoint για να το πάρετε με το αγαπημένο σας πρόγραμμα πλοήγησης.

http://www.turboirc.com/ppc/fo1.jpg

http://www.turboirc.com/ppc/fo2.jpg

CAB (WM5/WM6) : http://www.turboirc.com/ppc/foppc.cab

M.X.

Ευχαριστώ πολύ , πραγματικά είναι ένα πραγματικά χρήσιμο πρόγραμμα.

Πάρα πολύ καλό και δουλεύει άψογα στο HD.

Μια μικρή παρατήρηση μόνο είναι ότι αργεί πολύ στο scrolling και η κάτω (οριζόντια) μπάρα κύλισης δεν εμφανίζεται σχεδόν καθόλου διότι την κρύβει η μπάρα με τα software buttons των windows.

Άψογος..ανυπομονώ να το δοκιμάσω στο TyTN II !

Πάρα πολύ καλό και δουλεύει άψογα στο HD.

Μια μικρή παρατήρηση μόνο είναι ότι αργεί πολύ στο scrolling και η κάτω (οριζόντια) μπάρα κύλισης δεν εμφανίζεται σχεδόν καθόλου διότι την κρύβει η μπάρα με τα software buttons των windows.

Το ίδιο και στο HTC Touch Pro μου.

Σε ευχαριστώ πολύ. Πολύ χρήσιμο. :respect:

Κωνσταντίνος

Επιβεβαιώνω και εγώ πως δεν συνδέεται με gprs. Δεν ξέρω όμως τι γίνεται με full internet access gprs. Με wind plus non stop πάντως δεν κατεβάζει δεδομένα :(
Απλώς... FAZER FZ6-S '04

Πάρα πολύ καλό και χρήσιμο πρόγραμμα!!!

Εμένα συνδέεται κανονικά μέσω gprs/hsdpa (cosmote)

Να επιβεβαιώσω και το ότι δε φαίνεται η μπάρα οριζόντιου scrolling.... (diamond)

μάλλον θέμα vga είναι αυτό, γιατί και το Logo φαίνεται πάνω δεξιά στην οθόνη...

Λέει στο Fuel Online να συνδεθεί σύμφωνα με τις γενικές ρυθμίσεις και όχι απευθείας.

Αν δεν εχεις ρυθμίσει καμιά proxy τοτε δεν υπαρχει διαφορά.

Αυτό που με προβληματίζει είναι οτι, απ'οτι φαίνεται, η ιστοσελίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης δεν ενημερώνεται καθημερινά για το θέμα.

Αυτό που με προβληματίζει είναι οτι, απ'οτι φαίνεται, η ιστοσελίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης δεν ενημερώνεται καθημερινά για το θέμα.

Θα μπορούσε τότε το προγραμματάκι να παίρνει δεδομένα ΜΟΝΟ όταν έχει γίνει ενημέρωση στο site; Να υπάρχει κάτι σαν check τελοσπάντων ώστε να ελέγχεις αν έχει ενημερωθεί το site. Επίσης θα ήταν χρήσιμο αν μπορούσες να δεις την ρύθμιση του proxy on/off ώστε να ξέρεις τι έχεις επιλέξει. Και φυσικά να μπορεί να ενημερωθεί το πρόγραμμα μέσω proxy ;) Ούτε αυτό ούτε το εορτολόγιο συνδέονται μέσω proxy δυστυχώς. Όπως και να 'χει σε ευχαριστούμε πολύ για την δουλειά σου :D;)

Απλώς... FAZER FZ6-S '04

Κι εγώ επιβεβαιώνω ότι δεν γίνεται μέσω του proxy της wind.

Επίσης, στο T830 το οποίο είναι 240x240 θα έλεγα ότι δεν υπάρχει και η καλύτερη απεικόνιση.

Πολύ καλή προσπάθεια πάντως!

Μιχάλη, ευχαριστούμε πολύ. Εξαιρετική εφαρμογή. Ήθελα να σε ρωτήσω αν είναι εύκολο να κάνει κανείς κάτι αντίστοιχο με τις εφημερίες των φαρμακείων. Υπάρχουν Online (για Αττική http://www.fsa.gr/duties.asp), αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει κάπου web service για να προσπαθήσω να φτιάξω ένα client.

Το ύπουργείο ανάπτυξης έχει web service? Ή κατεβάζεις κάθε φορά ένα xml αρχείο το οποίο ενημερώνεται?