Morpheus78 Δημοσιεύτηκε January 26, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 26, 2004 Μετα απο αναβαθμιση, πηρα το παλιο drive και το σθνδεσα στον νεο Η/Υ. Το θεμα ειναι οτι στα ΧP οποτε βαζω μια δισκετα λεει "the disk is not formatted. do u want to formt it now?" και ποτε δεν γινεται φορμαρισμα σε καμμαι δισκετα. τι μπορει να φταιει? Παράθεση http://www.artsforge.com/gallery_new/legends/morpheus_tn.jpg M.O.R.P.H.E.U.S.: Mechanical Obedient Replicant Programmed for Hazardous Exploration and Ultimate Sabotage Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. January 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2004 Mipws exeis valei anapoda tin kalwdiotainia tou floppy?? Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argosxolos Δημ. January 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2004 Πάντως,αυτό λέει όταν το drive είναι χαλασμένο,και αυτό νομίζω είναι και το πιο πιθανό.Το να έχεις συνδέσει ανάποδα το eide όπως είπε ο φίλος πιο πάνω νομίζω ότι δε γίνεται(δεν νομίζω ότι εφαρμόζει από την ανάποδη μεριά,πάντως η κόκκινη άκρη πρέπει να είναι από την άλλη μεριά από ότι ο δίσκος και τα cd-dvd drives).Τώρα αν δουλεύει κανονικά σε άλλο pc και δεν δουλεύει στο καινούργιο σου ίσως παίζει τίποτα με το καλώδιο της τροφοδοσίας(σύνδεσέ το με άλλο καλώδιο από το τροφοδοτικό για να δεις).Πάντως αν παίρνει κανονικά και ρεύμα ίσως φταίει το καλώδιο που το συνδέει με τη μητρική ή και η ίδια η μητρική(άβυσσος τα προβλήματα που μπορούν να εμφανιστούν σε ένα pc). Παράθεση "Ο μόνος τρόπος γιά να απαλλαγείς από ένα πειρασμό...είναι να ενδώσεις σ' αυτόν!" Oscar Wilde Γιατί να λέμε βίαια τα νερά ενός ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;Μ.Μπρέχτ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. January 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2004 12 ευρω με φπα εχει ενα νεο floppy.... αλλωστε ειναι ευπαθη τα ρημαδια... Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2004 Δυστυχώς, το καλώδιο του floppy μπορεί να μπει ανάποδα και έχω κάνει κι εγώ τέτοιο λάθος. Αν θυμάμαι καλά όμως, γιατί έχουν περάσει κάποια χρόνια από τότε, σ'αυτή την περίπτωση το λαμπάκι του είναι αναμμένο συνεχώς. Βέβαια το να έχει χαλάσει το floppy είναι πάντα μια καλή πιθανότητα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. January 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2004 επίσης και η τροφοδοσία του flopppy μπαίνει ανάποδα και ... μπουμ :p ( το χω κάνει) Πάντως όλοι λένε ότι είναι ευπαθή μόνο εμένα δεν μου έχει χαλάσει ποτέ κανένα (πέρα πό αυτό που έκαψα) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. January 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2004 Mpravo re paidia! Kai emena to diko mou einai anameno sineheia kai den vlepei disketa par'oti vlepei to drive.Mallon tha to eho anapoda.. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morpheus78 Δημ. January 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2004 exw dokimasei kai 2o kalwdio IDE, oso anafora an einai anapoda, den yparxei periptwsi... dokimasa na kanw format apo dos kai eipe oti to volume xrisimopoieitai apo alli process, kai rwtise an thelw na kanei unmoun kai ksana-mount, kati to opoio fysika apetyxe.... to thema einai oti epeze kanonika prin to allaksw PC. lete na agorasw allo? Παράθεση http://www.artsforge.com/gallery_new/legends/morpheus_tn.jpg M.O.R.P.H.E.U.S.: Mechanical Obedient Replicant Programmed for Hazardous Exploration and Ultimate Sabotage Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. January 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2004 ετσι εγινε με το δικο μου,αναποδα καλωδιοταινια και μονιμα λαμπακι αναμμενο.... τελικα τα φτυσε και πηρα αλλο. Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. January 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Morpheus78 (27 Ιαν. 2004 , 09:17) exw dokimasei kai 2o kalwdio IDE, oso anafora an einai anapoda, den yparxei periptwsi... dokimasa na kanw format apo dos kai eipe oti to volume xrisimopoieitai apo alli process, kai rwtise an thelw na kanei unmoun kai ksana-mount, kati to opoio fysika apetyxe.... to thema einai oti epeze kanonika prin to allaksw PC. lete na agorasw allo? αλλαξε το,στο κατω κατω δεν ειναι δα και τοσο ακριβο.περι τα 10-15 ευρω κοστιζει.Αλλωστε τα floppy drives φθειρονται σχετικα ευκολα,καλυτερα λοπον να εχεις ενα νεο μηπως τυχει και η περιπτωση αναβαθμισης Bios παρα να τρεχεις τελευταια στιγμη... :o φιλικα Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2004 Επίσης, το drive Α: πρέπει να συνδέεται στη θέση της καλωδιοταινίας μετά την αναδίπλωση που έχουν τα καλώδια. Το μαρκαρισμένο κόκκινο καλωδιάκι της καλωδιοταινίας πρέπει να κοιτάει την τροφοδοσία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts