chris7_ Δημοσιεύτηκε November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 13, 2008 (edited) Samsung E1110 http://www.mobile-t-mobile.com/uimg/Samsung-E1110.jpg The first - E1110 - is a GSM900/1800 phone with a 1.3-inch display screen and a small resolution of 128×128 pixels. The battery life lasts 8 hours in talking-mode, or 20 days in standby-mode. It only has 1.5MB of internal memory, and includes bluetooth, MP3 ringtones, and a contact book for 500 numbers. Δείκτης SAR: 0.782 W/kg Samsung E2510 http://www.multirama.gr/mlrimages/JPG_400x300/0368315.jpg The second - E2510 - is a clamshell phone featuring a 1.9-inch screen and quad-band GSM support. As the previous Samsung model, it also comes with bluetooth, but it has more internal memory - 15MB - and the battery life is also better at 7 hours in talking-mode. Δείκτης SAR: 0.336 W/kg http://www.mobilewhack.com/wp-content/uploads/2008/11/samsung-e1110-and-e2510.jpg Edited January 24, 2012 by gianpithio Ενημέρωση πρώτου ποστ θέματος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Parma76 Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Έχει αγοράσει κάποιος το Ε2510 να μας πει εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
latinsoapsfever Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Αγόρασε η μητέρα μου το Samsung E1110 παρέα με ένα άλλο απλό κινητάκι alcatel που είχε προσφορά πριν λίγες μέρες η expert με 39 ευρώ. Το πρόβλημά μου είναι ότι ενώ έχει ενσωματωμένη μνήμη 1,5 MB και ενώ όταν το έψαξα στο ίντερνετ πριν την αγορά, δυο τρεις σελίδες μου έδειχναν ότι έχει bluetooth, τελικά δεν έχει bluetooth! Επιπλέον συνοδευόταν μόνο από τον φορτιστή του. Κανένα cd rom με drivers, τίποτα. Πήγα και πήρα ένα καλώδιο usb 2.0 και ενώ όταν το συνδέω στον υπολογιστή ξεκινάει να φορτίζει, δεν μου εμφανίζει καμία επιλογή για να στείλω αρχεία. Δεν έχει ούτε ΜΜS. Οπότε, για πιο λόγο τα 1,5 MB;;; Ούτε καν στο site της samsung δεν υπάρχει καταχώρηση!!!!! Για τα λεφτά του είναι πολύ μοντέρνο και όμορφο. Αλλα άδειο και απομονωμένο! Δεν έχει τίποτα μέσα πέρα από 1 φωτογραφία και 1 midi και θέλω να το ομορφύνω λιγάκι. Υπάρχει τρόπος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. January 3, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 καλοριζικο! Απο τι καταλαβα δλδ δεν ειχες και τις καλυτερες των εντυπωσεων! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
latinsoapsfever Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Βασικά είναι τηλέφωνο για όσους θέλουν απλά να κάνουν κλήσεις και να στέλνουν μηνύματα, και για τη μητέρα μου που μέχρι χθες είχε ακόμα το Νοκια 3310 είναι μεγάλη πρόοδος. Για κλήσεις μόνο είναι μια χαρά και όμορφο και εύκολο. Αλλά μία φωτογραφία βρε αδερφέ να μπορούσες να του ανεβάσεις, θα πρεπε, εφόσον την έχει τη μνήμη του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkas2004 Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 το πηρα και εγω το Samsung E1110.απλα τελειο στα λεφτα του(22ευρω απο multirama)γιατι χρειαζομαι ενα κινητο στην δουλεια μου που να κταταει πολυ η μπαταρια λογω οτι μιλαω τουλαχιστον 1 ωρα την ημερα.Σε Nokia που εψαχνα με ιδια χαρακτηριστικα εκαναν κοντα στα 35-50ευρω και δεν ειχαν 1000mA μπαταρια η ειχαν καλυτερη οθονη με συνεπεια να κραταει λιγοτερο η μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkas2004 Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Αγόρασε η μητέρα μου το Samsung E1110 παρέα με ένα άλλο απλό κινητάκι alcatel που είχε προσφορά πριν λίγες μέρες η expert με 39 ευρώ. Το πρόβλημά μου είναι ότι ενώ έχει ενσωματωμένη μνήμη 1,5 MB και ενώ όταν το έψαξα στο ίντερνετ πριν την αγορά, δυο τρεις σελίδες μου έδειχναν ότι έχει bluetooth, τελικά δεν έχει bluetooth! Επιπλέον συνοδευόταν μόνο από τον φορτιστή του. Κανένα cd rom με drivers, τίποτα. Πήγα και πήρα ένα καλώδιο usb 2.0 και ενώ όταν το συνδέω στον υπολογιστή ξεκινάει να φορτίζει, δεν μου εμφανίζει καμία επιλογή για να στείλω αρχεία. Δεν έχει ούτε ΜΜS. Οπότε, για πιο λόγο τα 1,5 MB;;; Ούτε καν στο site της samsung δεν υπάρχει καταχώρηση!!!!! Για τα λεφτά του είναι πολύ μοντέρνο και όμορφο. Αλλα άδειο και απομονωμένο! Δεν έχει τίποτα μέσα πέρα από 1 φωτογραφία και 1 midi και θέλω να το ομορφύνω λιγάκι. Υπάρχει τρόπος; για να μεταφερεις καποια αρχεια πρεπει να το κανεις μεσω του προγραμματος Samsung Studio 3 που το κατεβαζεις απο εδω>>>http://www.samsung.com/gr/consumer/detail/support.do?group=mobilephone&type=mobilephone&subtype=basicphone&model_nm=GT-E1110&disp_nm=GT-E1110&language=&cate_type=all&dType=D&mType=SW&vType=&prd_ia_cd=01013300&model_cd=GT-E1110DBAEUR&menu=download ειναι οπως το NOKIA PC SUITE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valdazzar Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 thanks for the link:) Παράθεση http://img132.imageshack.us/img132/9962/781z.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valdazzar Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Ξερει κανεις ποσο κανει το καλωδιο usb για το Ε1110? Εχω το Ε590 που ειχε δωρεαν USB αλλα το δοκιμασα και δεν ταιριαζει.. Παράθεση http://img132.imageshack.us/img132/9962/781z.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loner Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Γυρω στα 33 ευρω νομιζω.... Απαραδεκτο! Το Ε1110 το εχω και εγω για εφεδρικο και ειναι πολυ καλο. Εχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ μεγαλης διαρκειας μπαταρια ενω γενικα το μενου του ειναι πολυ καλο. Ειδικα για 22€!!!! Μονο (μεγαλο η αληθεια) παραπονο ειναι οτι οταν σε καλουν δεν ακουγετε κατευθειαν δυνατα ο ηχος κλησης παρα σιγα στην αρχη σιγα σιγα 1-2 δευτερολεπτα και μετα δυναμωνει κανονικα. Εστω και αν δεν εχεις κανει την παρομοια ρυθμιση στο τηλεφωνο για να χτυπαει ετσι... Πραγμα που μου σπαει απιστευτα τα νευρα!!!! Ξερετε πως διορθωνεται;;; Καποιος μου ειπε οτι ολα τα καινουρια samsung ειναι ετσι... Παράθεση Dust in the wind, all we are is dust in the wind.............. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valdazzar Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Ισως να φταιει οτι ετσι να ειναι γραμμενος ο προκαθορισμενος ηχος. Για 2ο τηλ ειναι πολυ καλο. Τωρα ξενερωσα με την τιμη του καλωδιου.. 22ευρω το τηλεφωνο και 33 το καλωδιο USB? να μου λειπει... Παράθεση http://img132.imageshack.us/img132/9962/781z.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkas2004 Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 εχω την εντυπωση οτι αυτο το καλωδιο κανει αφου ειναι η ιδια επαφη με αυτη του φορτιστη >>>http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006074 στα 15ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valdazzar Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 ισως να μην ειναι. Γιατι εγω του Ε590 που εβαλα,μοιαζει πολυ η υποδοχη αλλα ειναι λιγο μεγαλυτερη η μεκροτερη (δε θυμαμαι) και δεν κανει. Τελος παντων πανω απο 5 ευρω ειναι υπερβολη να δωσεις :) Παράθεση http://img132.imageshack.us/img132/9962/781z.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foutrelis Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Όντως το κινητό είναι μια χαρά για τα λεφτά του. Σχετικά με το καλώδιο σύνδεσης με υπολογιστή, κρίνοντας από αυτή την εικόνα που δείχνει τα συμβατά μοντέλα για ένα καλώδιο που είδα στο eBay, αν πάρουμε ένα καλώδιο συμβατό με κάποιο από τα υπόλοιπα μοντέλα που παρουσιάζονται, θα κάνει και στο E1110. Οι τιμές που βλέπω πάντως στο eBay, ξεκινούν γύρω στα €3 (μαζί με shipping). Αν τελικά πάρω κάποιο και δουλεύει θα σας ενημερώσω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valdazzar Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Για κανε τον κοπο ρε παλικαρι, γιατι εγω στο ebay βρηκα με 10 η 11 ευρω, και μου φανηκαν πολλα... Παράθεση http://img132.imageshack.us/img132/9962/781z.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foutrelis Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Τελικά πήρα αυτό το καλώδιο από αυτόν τον πωλητή. Αφού του είπα το μοντέλο του φορτιστή που έχει το E1110, μου επιβεβαίωσε πως είναι η ίδια ακριβώς επαφή. Φυσικά, δεν είναι 100% σίγουρο πως θα δουλεύει, θα ξέρω σε περίπου μία εβδομάδα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DocNick Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Αγόρασα κι εγώ το Ε2510. Αξιόλογο κινητό πιστεύω, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τη χαμηλή τιμή του και το εξαιρετικό SAR του. Αγόρασα και το καλώδιο απ' το eshop που προαναφέρθηκε και δουλεύει. Εκείνο που με προβληματίζει είναι ότι όταν έχω το handsfree καλώδιο πάνω στο κινητό ακούγεται μόνο η δόνηση (ο ήχος μόνο απ' το ακουστικό του handsfree) Υπάρχει τρόπος να κουδουνίζει με το handsfree συνδεδεμένο? Επίσης αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα όμως με το PC studio της Samsung. Βλέπει μόνο την ελάχιστη εσωτερική μνήμη του κινητού και όχι την MicroSD καρτούλα των 2GB της Kingston που πρόσθεσα. (Το κινητό βλέπει κανονικά την κάρτα) Η δε ταχύτητα μεταφοράς ενός mp3 στην εσωτερική μνήμη που δοκίμασα ήταν φοβερά αργή. Λες και δουλεύει σε USB1 mode... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DocNick Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Αγόρασα για πρώτη μου φορά Samsung κινητό και συγκεκριμένα το E2510. To μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι αν συνδέσω το παρεχόμενο handsfree καλώδιο μόνιμα στο κινητό, ο ήχος κλήσης ακούγεται μόνο μεσα απ' το handsfree + τη δόνηση (που είναι πολύ πιθανό να μην καταλάβεις). Η λύση λοιπόν είναι είτε να μην έχεις μόνιμα συνδεδεμένο το καλώδιο στο κινητό (για να ακούγεται) και να ψάχνεσαι να συνδέσεις το handsfree την ώρα που σε καλεί κάποιος, ή να το έχεις μόνιμα στο αυτί σου (κάτι που είναι επίσης αδύνατον), ή να μη χρησιμοποιείς handsfree. Είχα ένα παλιό Ericsson που κουδούνιζε κανονικά όταν με καλούσε κάποιος ακόμα κι αν είχα συνδεδεμένο μόνιμα το handsfree. Aπ' την αντιπροσωπεία της Samsung μου είπαν ότι όλα τα μοντέλα της Samsung (ακόμα και τα ακριβά) λειτουργούν έτσι όσον αφορά το handsfree... :confused: Tελικά υπάρχει καμια λύση? Δεν μπορώ να φανταστώ ότι όλοι όσοι έχουν Samsung έχουν μόνιμα το καλώδιο στο αυτί τους ή ψάχνονται να συνδέσουν το handfree μόλις τους καλέσει κάποιος... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Δεν ξερω τι σου ειπαν οι φωστηρες, εγω παντως εχω samsung omnia και χτυπαει κανονικα (το δοκιμασα μολις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Κουφάθηκα τώρα!!! Αυτό που σου είπαν δεν ισχύει σίγουρα. Προσωπικά είχα αρκετά samsung.Ποτέ θα είχα τέτοιο πρόβλημα. Πάρε τους τηλέφωνο ξανά και πες τους ότι έχεις και άλλα κινητά samsung και πώς κανένα δεν παρουσίαζε αυτό το "φαινόμενο". Πες τους ότι έχεις και άλλο ένα τέτοιο κινητό (το ίδιο) που δεν το κάνει αυτό. Δεν θα σε τρελάνουν αυτοί, εσύ θα τους τρελάνεις.:p Η συσκευή σου πρέπει , κατά τη γνώμη μου να έχει κάποιο πρόβλημα, δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να είναι έτσι από τη μάνα του. Ζήτησε να στο αλλάξουν από το μαγαζί που το πήρες ή από τη samsung (στο σέρβις). EDIT: Το e2510 έχει κυκλοφορήσει? Στο gsmarena το έχει coming soon Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foutrelis Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Επίσης αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα όμως με το PC studio της Samsung. Βλέπει μόνο την ελάχιστη εσωτερική μνήμη του κινητού και όχι την MicroSD καρτούλα των 2GB της Kingston που πρόσθεσα. (Το κινητό βλέπει κανονικά την κάρτα) Η δε ταχύτητα μεταφοράς ενός mp3 στην εσωτερική μνήμη που δοκίμασα ήταν φοβερά αργή. Λες και δουλεύει σε USB1 mode... Δε μου ακούγεται περίεργο να μην σου εμφανίζει την microSD μέσω του κινητού. Θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις ένα εξωτερικό usb card reader για να μεταφέρεις αρχεία από και προς την microSD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Με τη samsung δε βγαζεις ακρη, ειναι για τα πανηγυρια.. καλυτερα να τους τρελανεις οπως λεει ο φιλος. Κοιταξες μηπως αλλαζει αυτοματα προφιλ οταν μπαινει το handsfree και το προφιλ αυτο ειναι ρυθμισμενο να εχει μονο δονηση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DocNick Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Έχει κάποια profiles παιδιά, αλλα όποιο κι αν βάλω δε λειτουργεί αν έχω συνδεδεμένο το ακουστικό μονίμως. Ακούγεται μόνο η δόνηση και ένας standard μονότονος ήχος απ' το ακουστικό του handsfree. Δεν υπάρχει profile "handsfree". Μπαίνει μόνο του. Πραγματικά μου έχει σπάσει τα νεύρα...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DocNick Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Κανείς άλλος δεν έχει παιδιά το Ε2510 να μου πει αν χτυπάει και σ' αυτόν μόνο η δόνηση όταν έχει συνδεδεμένο το handsfree? :( To ίδιο συμβαίνει και στο e1110? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Ψαξε κ τις ρυθμισεις, εχει δικιο ο φιλος, κατι τετοιο γινεται μαλλον. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts