moment_v Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Λοιπόν το πήρα και μπορώ να πω οτι δεν τρίζει το καπάκι, και η μνήμη είναι πάρα πολύ καλή. Άξιος αντικαταστάτης του 9500. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Λοιπόν το πήρα και μπορώ να πω οτι δεν τρίζει το καπάκι, και η μνήμη είναι πάρα πολύ καλή. Άξιος αντικαταστάτης του 9500. Ουτε σε μενα τριζει το καπακι αντιθετα με καποιους που λεγαν το αντιθετο (δεν λεω μπορει να τους ετριζε ) , αλλα γενικως μπορω να πω οτι εχω παθει ερωτα με το συγκεκριμενο τηλεφωνο, ασε που απο μπαταρια ειναι φοβερο (η γνωμη μου που το σκιζω καθε μερα) και εκτος αυτου μπορω να πω οτι ειναι και αρκετα ομορφο. Αν βγει και η 5 με ελληνικο μενου θα :yahoo::w00t::dance: Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Μια βοηθεια βρε παιδια , δεν ξερω τι εκανα και τωρα στην οθονη αντι GPRS μου βγαζει GSM !!!!!!!! Γιατι;:( Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Data services είναι on? Δοκίμασες να βγάλεις μπαταρία και sim? Κάνε και μια αποστολή service books. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Data services είναι on? Δοκίμασες να βγάλεις μπαταρία και sim? Κάνε και μια αποστολή service books. Στείλε τα από την σελίδα του παρόχου σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Data services είναι on? Δοκίμασες να βγάλεις μπαταρία και sim? Κάνε και μια αποστολή service books. Εβγαλα την μπαταρια , πηρα και την vod αλλα κανει τα ιδια νουμερα. Μαλλον πιστευω ειναι απο το δικτυο τι να πω:confused: Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gustantin Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 ρε παιδιά πως γίνεται όταν έχω ένα μήνυμα sms να φαίνεται στα messages και όχι στο SMS and MMS;;; αν δεν γίνεται αυτό,πως μπορώ να βάλω το SMS and MMS στην οθόνη αναμονής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 Πήγαινε στα messages-bb button-options-general και βάλε το sms and email inboxes combined. Για να σβήσεις το εικονίδιο του sms and mms πήγαινε πάνω του και πάτα BΒ button και κάνε το hide Γενικά για να βάλεις κάποιο εικονίδιο στη οθόνη αναμονής το κάνεις move σε μία απο τις 5 θέσεις που βρίσκονται στην κορυφή του μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ka1te2rini Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 γεια σας γίνεται στο BLACKberry 8900 να φορτώσω χάρτες για το gps για να μην κάνω χρήση του παρόχου ή αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος. ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npatrin Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 γεια σας γίνεται στο BLACKberry 8900 να φορτώσω χάρτες για το gps για να μην κάνω χρήση του παρόχου ή αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος. ευχαριστώ. Καλημέρα, αν δεν κανω λάθος χρειάζεσαι οπωσδήποτε data plan (BIS). Παράθεση BB 8900 -> BB 9700 -> BB 9800 -> ΒΒ 9900 -> ΒΒ Ζ10 STL100-2 -> BB Passport -> BB KeyOne BB PlayBook 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digigram Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Παρολο που εχω ΟΝ την αναφορα μυνηματων δεν μου ερχεται ανφορα γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Πάνω από το tick εμφανίζεται το "D"??? Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digigram Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Τι εννοείς? Πώς περνάμε θέματα στο κινητό;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Όπως περνάς και οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή. Υπάρχουν θέματα ΟΤΑ και για Desktop Install http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2784128#post2784128 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruce_wayne Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Καλησπέρα Αλλο και τουτο παλι.Δεν μπορω να βρω πως τονιζω τα γραμματα. ειδα οτι ειναι το κ και πανω απο αυτο τπο συμβολο ομως δεν λειτουργει με κανεναν τροπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Δες εδώhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=220661 και εδώ Θα μάθεις πολλά. Τους τόνους τους βάζεις όταν κρατάς πατημένο το φωνήεν και γυρνάς τη μπίλια. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratius Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Καλησπέρα, έχω ένα καινούριο Curve 8900 και εχω παρατηρήσει οτι ακόμα και με πολύ μικρή χρήση και χωρις να έχω ενεργοποιησει αλλες εφαρμογές απο τρίτους η άλλες εφαρμογές να τρέχουν στο background, χωρις το bluetooth και το WIFI ανοικτο, η διάρκεια ζώής της μπαταρίας μου ειναι το πολύ 1 1/2 μέρα. Εχω διαβάσει σε ξένα forums οτι κατα πάσα πιθανότητα οφείλεται η ΟΕΜ θήκη που δίνεται μαζί με το τηλέφωνο και βάζει την συσκευή σε standby mode. Εχει κανεις άλλος το συγκεκριμένο πρόβλημα και εχει βρεθεί μια λύση? Υπόψην οτι θέλω να συνεχίσω αν χρησιμοποιώ την θήκη. Εχω .109 OS. Καθε πρόταση θα την εκτιμούσα γιατι εχει αρχίσει και μου σπάει τα νεύρα η όλη κατάσταση. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Ειναι η τελευταιο ROM? Μηπως με μια αναβαθμιση να ειναι ΟΚ. Αν θες θηκη γιατι δεν αγοραζεις μια silicon case. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratius Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Ειναι η τελευταιο ROM? Μηπως με μια αναβαθμιση να ειναι ΟΚ. Αν θες θηκη γιατι δεν αγοραζεις μια silicon case. Οχι δεν ειναι το τελευταιο υπαρχουν αναβαθμίσεις αλλα εχω δει οτι αλλοι ανέφεραν βελτίωση και άλλοι οχι, θα το κανω οπως και να εχει και βλέπουμε. Οσο για την silicone case δεν μου αρεσει ιδιαιτερα και προτιμω την ΟΕΜ αφου σκεφτομαι να αφαιρεσω τον μαγνητη απο μεσα και να κανω manual standby μηπως δω προκοπη (θα προηγηθει φυσικα δοκιμη με χρηση εκτός θήκης). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratius Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 σε ευχαριστώ για την απάντηση, κανείς άλος παρόμοια εμπειρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Παιδιά, καλησπέρα. Μια ερώτηση. Η αδερφή μου θέλει να αγοράσει ένα 8900 και έχουμε βρει κάποιες πραγματικές ευκαιρίες στο ebay Αγγλίας. όλα τα τηλέφωνα που έχω βρει είναι ξεκλείδωτα για όλο τον κόσμο. Το ερώτημά μου είναι, αν 1 στο 1.000.000 το κινητό που θα παραλάβουμε είναι κλειδωμένο-υπάρχει κάποιος τρόπος δωρεάν ξεκλειδώματος από το σπίτι; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digigram Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Τελικα κακως το αγορασα το κινητακι ναι! δεν λεω απαιχτο αλλα τα πληκτρα ειναι πολυ μικρα και δεν μπορω να γραψω ανετα!!! Ειναι λαθος να το ανταλλαξω με το 9000???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratius Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 quick updpate: Εβαλα την συσκευη να κανει keypadlock when in holster Go into OPTIONS > >PASSWORD >select YES "lock handheld upon holstering". και μεχριστιγμής με μέτρια χρήση έχει κάποια καλύτερη απόδοση στην μπαταρία. 1 μερα μειωση ~30%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Δοκιμασε και να βαλεις - options - screen/keyboard - Backlight brightness 10 - και Backlight timeout 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratius Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Ναι το ειχα στο 30 το backlight και στο 10 το timeout. Ειδωμεν. Εσυ εχεις παρόμοια εμπειρία με ΒΒ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts