theognr21 Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 ok...γράφει gprs με μικρά ή GPRS με μεγάλα γράμματα?? είναι σημαντικό.... Παράθεση Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 Ναι δείχνει αν έχεις bis η όχι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koukas Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 Εγώ με WIND είμουν αμερική και είχα off when roaming στα data. Δούλεψε τέλεια. μόλις συνδεόμουν στο wi-fi που το είχα σώσει και γινόταν και αyτόματα κατέβαζε όλα τα mail μου και σε BES και σε BIS. Αφού το κινητό έχει την επιλογή από μόνο του γιατί κάνετε μπακαλιές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepoudellis Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 καλημερα παιδες! νομιζω οτι εφτασε η ωρα να παρω και γω το πρωτο μου ΒΒ (8900), καθως ολο και περισσοτερο λειπω απο το σπιτι και ολο και περισσοτερα mail λαμβανω (και ειμαι φοιτητης ακομα:wacko:) λοιπον εχουμε και λεμε διαβαζοντας το thread και αλλα πιστευω οτι ισχυουν τα παρακατω: 1) εχω ηδη vodafone συνδεση με προγραμμα που δεν θελω να αλλαξω(πολλα χρονια - μικρο παγιο). Κραταω το προγραμμα μου και βαζω το "Surf & Email Pay As You Go" με παγιο 0€ . Το BIS θα περναει μεσα απο εκει σωστα? θελει ρυθμισεις απο μενα?? 2) οπως καταλαβατε δεν θελω να πληρωνω extra για πακετο δεδομενων. Αντιθετα θελω να εκμεταλλευομαι τα πανταχου παροντα HotSpots. Επιβεβαιωνετε οι χρηστες οτι μπορουν τα δεδομενα να περνανε απο το wifi με το BIS να φαινεται ανοικτο, αλλα να μην κατεβαζει τιποτα? 3) Αν τελικα αλλαξω προγραμμα και παω στο vodafone Surf & Talk 100 lite με 500 MB αυτο δεν θα παιξει ως BIS?? oι φοβοι μου ειναι μηπως δεν μπορω να κατεβαζω δεδομενα απο το wifi και γενικα οι χρεωσεις για τα δεδομενα.... ευχαριστω προκαταβολικα!! Παράθεση moto defy//tecra r10 10w// i7-920 desktop//pentax k-x :love://acer aspire one// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 μπορείς απλά να βάλεις τα 150mb με 5 ευρώ και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Έτσι κι αλλιώς τα ββ κάνουν μεγάλη συμπίεση οπότε δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω. Το pay as you go είναι πανάκριβο 1€/mb. οποιοδήποτε πρόγραμμα data λειτουργεί ως bis το μόνο που κανείς είναι απλά να ενημερώσεις τον παροχο σου ότι θέλεις την υπηρεσία, η όποια παρέχεται δωρεάν. Τα ββ έτσι κι αλλιώς κάποια δεδομένα ακόμα και ενώ έχεις συνδεθεί με wifi τα περνάνε μέσω bis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepoudellis Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 τα 150MB εχουν 10€ sthn vodafone :wacko: Τα ββ έτσι κι αλλιώς κάποια δεδομένα ακόμα και ενώ έχεις συνδεθεί με wifi τα περνάνε μέσω bis. υποτιθεται οτι αυτο λυνεται ευκολα μια ρυθμιση ειναι. (?) Χρειαζεται απλα να δει οτι υπαρχει λογαριασμος BIS ? στο σπιτι μου τωρα το καλοκαιρι ουτως ή αλλως ΔΕΝ εχω σημα, επομενως οταν αραζω στην παραλια εχω μονο το wlan... Παράθεση moto defy//tecra r10 10w// i7-920 desktop//pentax k-x :love://acer aspire one// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 10 σωστά. Sorry Υπάρχει ρύθμιση για data services off αλλά αν το επιλέξεις δεν μπορείς να μπεις στο net με τον BB browser. Μπορείς βέβαια να κατεβάσεις τον όπερα και να κάνεις από εκεί την δουλειά σου. Υπάρχουν και tips στο νετ για να περιορίσεις τον όγκο των δεδομένων που κατεβάζεις. Δυστυχώς για να εκμεταλευτείς στο έπακρον το ββ σου (real time email, συμπίεση, maps) χρειάζεσαι data plan. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepoudellis Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 το real time email δεν με καιει, ουτε ο BB browser, ουτε προφανως και η συμπιεση αν ειμαι σε τοπικο δικτυο. οταν ειμαι στο δρομο ΟΚ θα ειναι ανοικτο το data plan. maps απο wifi δεν κατεβαινουν? ουτε στα εναλλακτικα προγραμματα? δεν ειχα κινητο με gps ποτε και δεν ξερω τι παιζει. δεν μπορω να κατεβασω ολη την ελλαδα και να την περασω απο το pc ή να κατεβασω απ'ευθειας απο το τοπικο δικτυο?? AA δουλευει κανεις ΒΒ με linux?? Παράθεση moto defy//tecra r10 10w// i7-920 desktop//pentax k-x :love://acer aspire one// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 Οι χαρτες είναι ήδη μέσα περασμένοι δεν χρειάζεται να τους κατεβάσεις. Απλά όσο έχεις το gps ανοιχτό στέλνει και λαμβάνει δεδομένα οπότε καλύτερα να μην το χρησιμοποιείς με το pay as you go. Για linux νομίζω ότι υπάρχει το desktop manager, για backup, upgrade επίσημες εκδόσεις λογισμικού και άλλες λειτουργίες, αλλά για να αλλάζεις λειτουργικά (όχι επίσημα) καλό θα ήταν να τρέχεις windows Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepoudellis Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 ωραια ευχαριστω! μενει μια βολτα στη vodafone να μου πουν τι παιζει με το συμβολαια! Παράθεση moto defy//tecra r10 10w// i7-920 desktop//pentax k-x :love://acer aspire one// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruce_wayne Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 Access Point Name. Μερικές εφαρμογές στο ζητάνε προκειμένου να συνδεθούν με το νετ. Πρόσεχε με το apn. Αν έχεις vodafone δεν εχεις πρόβλημα γιατί ακόμα και με apn σου περνάει μέσα από τον δωρεάν όγκο σου, όμως με την wind πολλοί έχουν πρόβλημα με επιπλέον χρεώσεις. Για τις ρυθμίσεις μπορείς να καλέσεις τον παροχο σου η υπηρεσια qik στην οποια αναφερομαι για Livestreaming εχει 3 επιλογες connectivity wifi 3g disconnected mode στο disconnected mode προφανψς δεν κανει δουλεια αυτο σημαινει οτι μονο στο wi fi δουλευει επειδη δεν ειναι 3g το τηλεφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepoudellis Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 το 8900 και το iphone 3G εχουν την ιδια ακριβως τιμη... μεγαλο διλημμα... Παράθεση moto defy//tecra r10 10w// i7-920 desktop//pentax k-x :love://acer aspire one// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npatrin Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 το 8900 και το iphone 3G εχουν την ιδια ακριβως τιμη... μεγαλο διλημμα... Δεν νoμίζω, εξαρτάται τι θέλεις, είναι τελείως διαφορετικά μηχανάκια. Είμαι κάτοχος και των δύο και πιστεύω ότι είναι σαν να συγκρίνεις PC με Amiga 2000. Πάντως αν προτιμάς internet browsing, ωραίο και εύχρηστο GUI, χωρίς glitches απλώς και μόνο επειδή άλλαξες το theme, το iPhone κατά τη γνώμη μου είναι μονόδρομος. Αλλά ακόμα και με το Storm να το σύγκρινες εγώ πάλι iPhone θα έπαιρνα, έχει πολύ δρόμο ακόμα η RIM για να το φτάσει, τόσο σε ποιότητα κατασκευής όσο και τεχνικά. Τα BlackBerry απευθύνονται σε πολύ συγκεκριμένο κόσμο, εκτός αν έχεις το gadgetομικρόβιο όπως και εγώ..! :D Παράθεση BB 8900 -> BB 9700 -> BB 9800 -> ΒΒ 9900 -> ΒΒ Ζ10 STL100-2 -> BB Passport -> BB KeyOne BB PlayBook 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aligator Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 Δεν νoμίζω, εξαρτάται τι θέλεις, είναι τελείως διαφορετικά μηχανάκια. Είμαι κάτοχος και των δύο και πιστεύω ότι είναι σαν να συγκρίνεις PC με Amiga 2000. Πάντως αν προτιμάς internet browsing, ωραίο και εύχρηστο GUI, χωρίς glitches απλώς και μόνο επειδή άλλαξες το theme, το iPhone κατά τη γνώμη μου είναι μονόδρομος. Αλλά ακόμα και με το Storm να το σύγκρινες εγώ πάλι iPhone θα έπαιρνα, έχει πολύ δρόμο ακόμα η RIM για να το φτάσει, τόσο σε ποιότητα κατασκευής όσο και τεχνικά. Τα BlackBerry απευθύνονται σε πολύ συγκεκριμένο κόσμο, εκτός αν έχεις το gadgetομικρόβιο όπως και εγώ..! :D Μου πάτησες κουμπί τώρα και θα ανοίξω flame και δε λέει. Καλύτερη ποιότητα κατασκεύης το iphone !!!! Αν κάποιος θέλει να δώσει 550 ευρώ για να κάνει μόνο browsing (μέχρι πρότεινος σα τηλέφωνο ήταν πολύ χαλιά) τι να πώ. Εδώ στη τελευταία αναβάθμιση βάλανε το σουπερ ντουπερ χαρακτηριστικό αποστολής mms :lol::lol: και Ελληνικά. http://seekingalpha.com/article/155015-blackberrys-26-advantages-over-iphone Για μένα που είμαι και gadget fun βρίσκω υπερβόλικο όλο αυτό το hype γύρω από το iphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 Εδώ είναι το καλύτερο μέρος για αυτή τη συζήτηση. To iphone btw έχει 499 και το 8900 έχει 389 ευρώ. Memory leak από θέμα δύσκολα να βρεις στο 8900. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aligator Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 Εδώ είναι το καλύτερο μέρος για αυτή τη συζήτηση. To iphone btw έχει 499 και το 8900 έχει 389 ευρώ. Memory leak από θέμα δύσκολα να βρεις στο 8900. Πες τα ρε Πέτρο. Μου φένετε πρέπει να ανοίξουμε ένα θέμα blackberry vs all others. Είδες η microsoft που έχει φάει τη σκόνη στο mobile messaging τώρα προσπαθεί και με τη Nokia να ρίξει το κάστρο της Rim. Δηλαδή σε λίγο θα έχουμε Apple & Nokia & Microsoft vs Rim για να καταφέρουν να πάρουν μερίδιο αγοράς. Είναι τρελά τα νούμερα που παίζουνε στην Αμερική ειδικά στα smartphones είναι μια αγορά με ρυθμούς αναπτύξης πάνω από 10% και τη μερίδα του λέοντος την έχει η Rim με την Apple Δες παρακάτω χαρακτηστικά πωλήσεις 2ου 4μήνου 2009 στην Αμερική στοιχεία από IDC http://www.blackberry-experts.net/news/blackberry-smartphones-dominates-us και είναι πωλήσεις απευθείας από κατασκυαστές σε κανάλια και όχι από μαγαζιά τελικούς καταναλωτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 OK Γιάννη. Το ξέρουμε :) Γι αυτό και είμαστε εδώ. Αλλά ας μην ξεφύγουμε άλλο. Τέλος το vs. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npatrin Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 OK Γιάννη. Το ξέρουμε :) Γι αυτό και είμαστε εδώ. Αλλά ας μην ξεφύγουμε άλλο. Τέλος το vs. Δεν καταλαβαίνω γιατί έσβησες το post μου αλλά τέλος πάντων. 3 post πιο πάνω ένας χριστιανός αναρωτιέται iPhone ή ΒΒ 8900. Νομίζω ότι θα ήταν χρήσιμο να γνωρίζει ότι αν στείλει sms με 160 ελληνικούς χαρακτήρες με το 8900 θα χρεωθεί 2 μηνύματα..! Παράθεση BB 8900 -> BB 9700 -> BB 9800 -> ΒΒ 9900 -> ΒΒ Ζ10 STL100-2 -> BB Passport -> BB KeyOne BB PlayBook 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 H συζήτηση για τους χαρακτήρες γίνεται μερικές σελίδες πριν. Όσο για το δίλημμα υπάρχει η κατάλληλη ενότητα όπως ανέφερε σε προηγούμενο ποστ. Αρκετά με τα off topic. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το παρω και εχω και μια επιδοτηση περιπου σε αυτα τα χρηματα και θα μου ερθει σχεδον τσαμπα , αλλα σκεφτομαι την αλλαγη απο bold σε 8900 και με πιανει πονοκεφαλος... πως θα μεταφερω τα παντα απο το ενα στο αλλο , ασε που ειναι και το pin στην μεση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Το pin ειναι το πιο απλο. Σε 3 λεπτα εισαι ετοιμος. Ο οδηγος αλλαγης συσκευης θα κανει ολη την αλλαγη για σενα. Backup/ restore. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Μακαρι να ειναι τοσο ευκολο οσο λες , αρα σε σε λιγο καιρο θα σε χρειαστω..:) μην εξαφανιστεις ( σορρυ γα το off topic ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Έχουμε περιγράψει τη διαδικασία στο faq αλλά ότι χρειαστείς στείλε ΠΜ. Εφόσον μπορούμε να βοηθήσουμε :) Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruce_wayne Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 μονοφωνικο hands free βγαζει αυτο το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 Το προηγούμενο, αντίστοιχο, μήνυμα σου όπως και οι απαντήσεις των μελών μεταφέρθηκαν στο thread "blackberry shopping and accessories". Εδώ είναι κάπως off topic, ότι πληροφορίες χρειαστείς αναζήτησε τις εκεί. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts