hellsangel81 Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 flash μόνο σε κινητό με wm. και με 6.5 και όχι 6.1 το έχεις ξαναπεί στο αμέσως προηγούμενο σου ποστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 παιδες γεια! θελω τη γνωμη σας , δεν ειχα ποτε blackberry κ τωρα θα παρω ενα αλλα δεν ξερω ποιο να παρω. λοιπον το θελω περισσοτερο για να ειμαι συνεχως στο ιντερνετ χωρις να περιμενω να βρεθω καπου με wifi. και στο ιντερνετ να μπορω να μπαινω σε ολες τις εφαρμογες με φλας κ.τλ δηλ να μπορω να κανω οτι θα εκανα απο το pc. τι λετε? Για παντού internet & emails το blackberry είναι το καλύτερο... Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIL Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Εχω προβλημα με το GPS . Δεν βρεισκει δορυφορο με τιποτα . Ψαχνει ψαχνει και δεν συνδεεται ποτε. Ειχε κανεις το ιδιο προβλημα ???? Ξερει κανεις τουλαχιστον που βρεισκεται η αντιπροσωπεια στην Ελλαδα γιατι απο το site δεν το βρεικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Αν το αγόρασες απο Vodafone, το πάς σε ενα κατάστημα με την απόδειξη αγοράς και αναλαμβάνει το service. Πριν το πας όμως, τσέκαρε αν όντως έχει πρόβλημα. Δες μήπως στο "advanced options" το GPS είναι στο OFF. Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 πρέπει και το location aiding να είναι enabled Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 πρέπει και το location aiding να είναι enabled σίγουρο? είχα την αίσθηση ότι είναι το agps αυτό Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 πρέπει και το location aiding να είναι enabled σίγουρο? είχα την αίσθηση ότι είναι το agps αυτό Όντως έχει δίκιο ο Alex:!: Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 σίγουρο? είχα την αίσθηση ότι είναι το agps αυτό sorry, my bad! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIL Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Τα κοιταξα αυτα που ειπατε και ειναι ολα On και enabled .Μιπως καποιο update στο τελευταιο Os φτιαξει την κατασταση ??? εχω το v 4.6.1.133. Μπορω να αλλαξω τους το software του gps ??? δεν ξερω υποθεσεις κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 δοκίμασες να ξαναπεράσεις το ος? γενικά όταν κάνεις update σου τους ξαναπερνάει, δεν ξέρω αν σου βάζει και νεότερη έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIL Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Λοιπον βρεθηκε λυση . Εβαλα google maps και δουλευει μια χαρα . Ανακουφιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Τι έφταιγε; την υπηρεσία την έχεις ενεργποιημενη, έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 λογικά θα πρέπει να την έχει. αλλιώς θα πληρώνει αρκετά και δε νομίζω να δουλεύει χωρίς μπις. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIL Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Την bis εννοεις. Ναι ενεργοποιημενη την ειχα. Απλα εψαχνε για δορυφορο και δεν εβρεισκε κανεναν. Α μην ξεχασω και με τους google maps δεν δουλεψε αλλα οταν το γυρισα στα Αγγλικα τοτε ειδα το φως μου. Εξηγηση ειλικρινα δεν μπορω να δωσω. Ειναι πολυ περιεργο να μην δουλευει με BBmaps και να δουλευει με google maps. Βεβαια με ενα προχειρο ψαξιμο που εκανα ειδα οτι οσοι ειχαν το ιδιο προβλημα εκαναν ακριβως το ιδιο πραγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Παρε στον παροχο σου τηλ και αν δεν βρεθεί και λύση και τότε σκέψου το ενδεχόμενο του σέρβις. Στο κάτω κατώ το gps είναι μια υπηρεσία για την οποία πλήρωσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Την bis εννοεις. Ναι ενεργοποιημενη την ειχα. Απλα εψαχνε για δορυφορο και δεν εβρεισκε κανεναν. Α μην ξεχασω και με τους google maps δεν δουλεψε αλλα οταν το γυρισα στα Αγγλικα τοτε ειδα το φως μου. Εξηγηση ειλικρινα δεν μπορω να δωσω. Ειναι πολυ περιεργο να μην δουλευει με BBmaps και να δουλευει με google maps. Βεβαια με ενα προχειρο ψαξιμο που εκανα ειδα οτι οσοι ειχαν το ιδιο προβλημα εκαναν ακριβως το ιδιο πραγμα. Παρε στον παροχο σου τηλ και αν δεν βρεθεί και λύση και τότε σκέψου το ενδεχόμενο του σέρβις. Στο κάτω κατώ το gps είναι μια υπηρεσία για την οποία πλήρωσες. Έχει δίκιο ο hellsangel. Μίλα με τον πάροχο. Τι έχεις αλήθεια? Έχω ακούσει για προβλήματα gps με cosmote. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIL Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 χαχαχαχαχα. Cosmote εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 χαχαχαχαχα. Cosmote εχω σαν να το ξερε! λογικά απο εκεί θα βρείς λύση εφόσον είναι και συνηθισμένο πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 χαχαχαχαχα. Cosmote εχω σαν να το ξερε! λογικά απο εκεί θα βρείς λύση εφόσον είναι και συνηθισμένο πρόβλημα Καλημέρα! Βρήκες λύση?? Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Isobitis Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 παιδια τη βοηθεια σας προσπαθω να εγκαταστησω τον msn messenger στο 8900 μου αλλα δεν μπορω απο την σελιδα της blackberry μου γραφει sorry your device does not meet the standards required to support windows live messenger μηπως υπαρχει αλλος τροπος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 έχεις γυρισμένο τον browser σε Blackberry? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Isobitis Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 ναι ειναι γυρισμενος σε blackberry μηπως επειδη δεν εχω βαλει tick στο support java scripts? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Όχι δεν είναι αυτό. Και γω δεν το είχα ενεργποιημενο και περνάγα εφαρμογές κανονικά. Κάνε ένα battery pull και δοκίμασε πάλι. Αλλιώς πέρασε το από desktop manager Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Isobitis Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 παιδια τζιφος ακομα και μετα απο battery pull βγαζει το ιδιο error: "Sorry your device does not meet system requirements tat are needed to support windows live messenger" πως μπορω να το εγκαταστησω απο to desktop manager? ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Πας c:/program files/common files/research in motion/apploader και τρέχεις το loader και μετά επιλέγεις το messenger από την λίστα με τα προγράμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts