KofoE Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Τελικά θα μας πει κάποιος σε εμάς τους άσχετους, μπορούμε να δούμετα mail μας στο ΒΒ, χωρίς data plan (χωρίς να πρποπληρώσουμε δηλαδή την υπηρεσία?), μόνο με την χρήση του wi-fi Ή το wi-fi δεν δουλεύει χωρίς BIS όπως ειπώθηκε στο thread πιο νωρίς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Το wifi είναι ελεύθερο και δουλεύει κανονικά. Απλά χωρίς bis έχεις μόνο browsing και το πολύ πολύ να μπεις στο mailbox σου (web περιβάλλον) και να δεις τα headers. Τίποτα περισσότερο. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KofoE Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Το wifi είναι ελεύθερο και δουλεύει κανονικά. Απλά χωρίς bis έχεις μόνο browsing και το πολύ πολύ να μπεις στο mailbox σου (web περιβάλλον) και να δεις τα headers. Τίποτα περισσότερο. ωραία, δηλαδή δεν μπορώ να σετάρω ένα mail (της δουλειάς ας πούμε), ή ακόμα και άλλα (hotmail,gmail,yahoo) όπως το mail for exchange που έχω στο nokia e61i και να κάνω sync μέσω wi-fi, όπου φυσικά μπορώ να έχω available???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 όχι. Δίνεις 10 ευρώ και κάνεις τα πάντα. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant0ine Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Παίδες σκέφτομαι να πάρω με επιδότηση στη Wind το συγκεκριμένο κινητό μιας και θέλω QWERTY πληκτρολόγιο και είχα ένα BB παλιότερα και θέλω να επιστρέψω (ο άσωτος.. :P). Είδα στους καταλόγους της ότι το φέρνει το κινητό στα 439 ευρώ, ακριβά αρκετά σε σχέση με την Vodafone και τα έξω καταστήματα. Το πρόγραμμα που παίζει είναι μόνο το BlackBerry Internet NON STOP (NON STOP = 250MB);;; Θα μπορώ να παίρνω τα mail μου στο GMail;; Ευχαριστώωωω! Παράθεση Καλό ταξίδι Αλέξανδρε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Όπως ξέρεις ήδη λόγω της εμπειρίας σου στα ΒΒ, τα 250 είναι τεράστιος όγκος λόγω της συμπίεσης που κάνει. Το gmail λειτουργεί καλυτέρα από οποιοδήποτε άλλο client στα ΒΒ. Πλέον μπορείς να βάζεις labels και φίλτρα κλπ. Έπισης μιας και είσαι χρήστησ προϊόντων google, με το νέο λογισμικό που θα βγει (5.0) θα υποστηρίζει και τα google gears, οπότε θα έχεις και επιπλέον δυνατότητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Το pin ειναι το πιο απλο. Σε 3 λεπτα εισαι ετοιμος. Ο οδηγος αλλαγης συσκευης θα κανει ολη την αλλαγη για σενα. Backup/ restore. μηπως μπορεις να με διαφωτισεις γιατι μαλλον τα εκανα σαλατα , εκανα device switch απο το DM και στο τελος μου ζητησε password , κοντευω να το σπασω... μηπως ξερει κανενας αλλος να βοηθησει ?? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Έχεις κωδικό σε κάποιο τηλέφωνο?? Δεν εννοώ το sim pin. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Έχεις κωδικό σε κάποιο τηλέφωνο?? Δεν εννοώ το sim pin. Καλως τον , οχι δεν εχω αλλα ανακαλυψα οτι ο κωδικος ειναι το pass που μπαινεις στο bis εκει που εχεις κανει λογαριασμο , δηλαδη μετα εβαλα αυτο το κωδικο και περασε το σημειο αυτο , αλλα επαθα αλλη ζημια , ενω εκανε κανονικα switch μου κολλησε σε καποι σημειο και στην συσκευη εβγαλε λευκη οθονη μου εγραψε problem 523 και απο κατω ρεσετ , οποτε εκανα reset , τωρα ξανακανω την διαδιακασια απο την αρχη , μαλλον εκανε restore στις αρχικες ρυθμισεις , τωρα το procress ειναι on go μολις τελειωσει θα ποσταρω τι μου εβγαλε , αν και δεν νομιζω να τελειωσει , θα κολλησει καπου σιγουρα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EMFO Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 Καλησπερα Μηπως ξερει κανεις σε περιπτωση που βαλεις τις 10 φορες :wacko: λαθος τον κωδικο στο Password keeper τι γινεται μετα; και βασικα πως ξεκλειδωνει... Ειχα πολυ καιρο να το ανοιξω και κατι μαλλον δεν βαζω σωστα ή εκανα κατ' εξακολουθηση καποιο λαθος που τωρα δεν το θυμαμαι πχ τα δυο τελευταια γραμματα να μην παταγα το αλτ. ειναι ΤS ενω μπορει να παταγα ts η t4 δε μπορω να θυμηθω με τπτ. :O Καποιος που να ξερει τι γινεται δεν υπαρχει; μονο εγω την εκανα την βλακεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 Σε περίπτωση που τον ξέχασες πρέπει να περάσεις ξανά το os. Δες εδώ και εδώ Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mctheos7 Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Παιδια εχω ρωτήσει κ στο αντίστοιχο thread της wind 2in1 αλλα δν εχω εχω πάρει απαντηση...Γνωρίζει καποιος αν μπορω να χρησιμοποιήσω το 8900 με αυτη την υπηρεσία?Στην ιδια sim η συνδεση με τη BIS κ ενα free2go... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Μπορείς κανονικότατα. Απλά bis δε έχεις με ανοιχτό το f2g Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mctheos7 Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Το εχεις δοκιμασει?Η ερωτηση μ ειναι πιο πολυ γτ οταν αλλαζω sim ξαναστελνει service books κ κανει κανα 2λεπτο να ανοιξει...Γι'αυτο ρωταω αν γινεται ομαλα η χρηση της υπηρεσιας ή αν κανει restart κτλ...Ευχαριστω πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Έχει κανείς τιμή της WIND για το 8900? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alestr9s Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Θα πάω να πάρω αυτές τις μέρες το 8900. Θα αγοράσω και μία 4άρα microSD. Σε περίπτωση, φτου φτου μακριά από μας, κλοπής του τηλεφώνου υπάρχει τρόπος να κλειδώνει η κάρτα? Να δουλέυει δηλαδή μόνο όταν βάζεις το ΡΙΝ ή κάποιο άλλο τρικ για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο? Το περιέχομενο του τηλεφώνου? Κατάλογος, μηνύματα κλπ γίνεται να κλειδώνει κ αυτό σε περίπτωση που μπαίνει άλλη SIM?? Γενικά τι anti-theft δικλίδες υπάρχουν στα BB? μήπως γίνεται να κάνεις και tracking της συσκευής με το GPS που έχει? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KofoE Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Θα πάω να πάρω αυτές τις μέρες το 8900. Θα αγοράσω και μία 4άρα microSD. το σκέφτομαι και εγώ αλλά με έχουν προβληματίσει οι υπόλοιποι εδώ μέσα που λένε για την κακή ποιότητα του καλύματος της μπαταρίας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Θα πάω να πάρω αυτές τις μέρες το 8900. Θα αγοράσω και μία 4άρα microSD. Σε περίπτωση, φτου φτου μακριά από μας, κλοπής του τηλεφώνου υπάρχει τρόπος να κλειδώνει η κάρτα? Να δουλέυει δηλαδή μόνο όταν βάζεις το ΡΙΝ ή κάποιο άλλο τρικ για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο? Το περιέχομενο του τηλεφώνου? Κατάλογος, μηνύματα κλπ γίνεται να κλειδώνει κ αυτό σε περίπτωση που μπαίνει άλλη SIM?? Γενικά τι anti-theft δικλίδες υπάρχουν στα BB? μήπως γίνεται να κάνεις και tracking της συσκευής με το GPS που έχει? Την συσκευή νομίζω οτι μπορείς να την κλειδώσεις και από τον πάροχο σου. Αλλά μπορείς να κάνεις όλα τα παραπάνω και επίσης να δεις τι ακριβώς κάνει η συσκευή σου με το BlackBerry Unite. Το σετάρισμα μπορεί να σου φανεί λίγο δύσκολο. Παραθέτω το user-guide της εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Δουλεύεις ακόμα το Unite? Απ' όσο ξέρω το έχει σταματήσει η RIM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 Οντως. Δεν ειναι πλεον διαθεσιμο:) Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 τι παιζει με τους 70 χαρακτηρες στο μηνυμα? μπορουμε να το αλλαξουμε αυτο σε 160? πως κανουμε αναβαθμιση? γινεται απο το σπιτι? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npatrin Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 τι παιζει με τους 70 χαρακτηρες στο μηνυμα? μπορουμε να το αλλαξουμε αυτο σε 160? πως κανουμε αναβαθμιση? γινεται απο το σπιτι? Υπομονή μέχρι να βγει επίσημα το OS 5, κυκλοφορεί beta έκδοση αλλά έχει ακόμα bugs. Εγώ για παράδειγμα, μπορώ να γράψω 160 χαρακτήρες ανα sms αλλά δεν μπορώ να τα στείλω. Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει λύση... Παράθεση BB 8900 -> BB 9700 -> BB 9800 -> ΒΒ 9900 -> ΒΒ Ζ10 STL100-2 -> BB Passport -> BB KeyOne BB PlayBook 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Δε νομίζω να γίνεται τουλάχιστον στο 4.x OS.. Κάποιος ανέφερε ότι το Storm στέλνει 160 χαρακτήρες, αλλά δεν το ξέρω σίγουρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moonstruck12 Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Δε νομίζω να γίνεται τουλάχιστον στο 4.x OS.. Κάποιος ανέφερε ότι το Storm στέλνει 160 χαρακτήρες, αλλά δεν το ξέρω σίγουρα.. Παιδιά σε μένα το 8900 έχει 70 χαρακτήρες στα sms και με ελληνικούς και με λατινικούς χαρακτηρες (.250 firmware). Το 9500 έχει 160 χαρακτήρες σε όλες τις γλώσσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Δε νομίζω να γίνεται τουλάχιστον στο 4.x OS.. Κάποιος ανέφερε ότι το Storm στέλνει 160 χαρακτήρες, αλλά δεν το ξέρω σίγουρα.. Έχει αναφερθεί αρκετές φορές σε όλα τα threads. Δείτε εδώ... ps: και το 8900 φοράει 4.6 οπότε ισχύουν τα ίδια με παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts