elgpablo Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 Καλησπερα, εχω ενα μικρο θεμα. Ενεργοποιησα το password για να κλειδωνει η συσκευη και τωρα μολις μπαινω στα options για να το απενεργοποιησω διπλα στο password μου εμφανιζει μια μικρη κοκκινη κλειδαρια και δεν μου δινει πλεον επιλογη να το κανω disable... Εχει καποιος αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα η να ξερει την λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 καλημερα παιδια , θελω να κανω μια ερωτηση το BlackBerry Curve 8900 ειναι καλυτερο απο το BlackBerry Bold ? εγω εχω το BlackBerry Bold και επειδη θελω να το δοσω σε ενα φιλο σκεφτομουνα το Curve 8900 ! τα υπολοιπα καινουργια μοντελα θα τα δουμε ελλαδα ? http://na.blackberry.com/eng/devices/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Καλημέρα. Είμαι στο εξωτερικό και θα είμαι για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Τί πρέπει να κάνω για να χρησιμοποιώ το berry μέσω wifi και πώς θα είμαι σίγουρος οτι δεν χρεώνομαι???.. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Κλείσε απλά τα data services απο το manage connections-mobile network options. Μπορείς να βάλεις και off when roaming Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Χμ... Έτσι νομίζω δεν θα έχει καθόλου BIS, οπότε και σε WiFi να είναι δεν θα κατεβαίνουν emails Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Κλείσε απλά τα data services απο το manage connections-mobile network options. Μπορείς να βάλεις και off when roaming το έκανα αυτό αλλά δεν δούλευε το wifi, η μόνη λύση που έχω βρεί είναι όποτε θέλω να χρησιμοποιήσω το internet και να δώ τα mail μου, να απενεργοποιώ το δίκτυο, και να ενεργοποιώ τα data services και το wifi αλλά ακόμα κι έτσι δεν είμαι 100% σίγουρος αν χρεώνομαι η όχι?.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Το προσπάθησα αυτό που λες πριν μερικούς μήνες στη Γερμανία αλλά με χρέωσε κανονικά η WIND.. Αν έχεις Βόντα πάντως, έχει ενα πρόγραμμα για roaming με χαμηλό πάγιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Το προσπάθησα αυτό που λες πριν μερικούς μήνες στη Γερμανία αλλά με χρέωσε κανονικά η WIND.. Αν έχεις Βόντα πάντως, έχει ενα πρόγραμμα για roaming με χαμηλό πάγιο :shock::shock: κομμένο λοιπόν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mctheos7 Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Στην Ελλαδα παιζει κατι τετοιο?Δλδ κλειστο δικτυο με data services on κ browsing με wifi να σε χρεωνει η wind??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mctheos7 Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 καλημερα παιδια , θελω να κανω μια ερωτηση το BlackBerry Curve 8900 ειναι καλυτερο απο το BlackBerry Bold ? εγω εχω το BlackBerry Bold και επειδη θελω να το δοσω σε ενα φιλο σκεφτομουνα το Curve 8900 ! τα υπολοιπα καινουργια μοντελα θα τα δουμε ελλαδα ? http://na.blackberry.com/eng/devices/ Οτι θες να μαθεις πιστευω βρισκεται εδω: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2370&idPhone1=2604 Εν ολιγοις λιγο πιο "ισχυρο" το bold, λιγο πιο μικρο το curve. Oσο για τα καινουρια μοντελα κλασσικα θα δεις "μερικα" με πολλη καθυστερηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Υπάρχει τρόπος να δώ στο curve πόσο όγκο δεδομένων καταναλώνω ή πρέπει να του βάλω προγραμματάκι? Κανονικά δε θα με ένοιαζε αλλά είμαι στο εξωτερικό και θέλω να έχω μια ιδέα για τις χρεώσεις... στο site της vodafone λέει 0.0087/1kb αλλά δεν έχω ιδέα πόσο είναι 1kb στο blackberry.. Το msn πόσο να καταναλώνει ? :O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aligator Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Υπάρχει τρόπος να δώ στο curve πόσο όγκο δεδομένων καταναλώνω ή πρέπει να του βάλω προγραμματάκι? Κανονικά δε θα με ένοιαζε αλλά είμαι στο εξωτερικό και θέλω να έχω μια ιδέα για τις χρεώσεις... στο site της vodafone λέει 0.0087/1kb αλλά δεν έχω ιδέα πόσο είναι 1kb στο blackberry.. Το msn πόσο να καταναλώνει ? :O:O http://www.ehnert.net/MiniMoni/MiniMoni.jad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EMFO Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Καλησπερα Εδω και μια εβδομαδα εχω αγορασει ενα bb 8900 και για να ειμαι ειλικρινης ειμαι ιδιαιτερα ευχαριστημενος με την συσκευη, ακολουθησα και διαφορες οδηγιες που βρηκα στο forum και ολα βαινουν καλως. Εχω ομως μια πολυ απλη ερωτηση (ελπιζω οτι ειμαι στο σωστο σημειο) τι γινεται αν ενα e-mail που θα μου σταλει εχει virus; με ποιον τροπο θα διασφαλιστω (οσο αυτο ειναι δυνατον); μπλοκαρεται απο τον bb server; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Δεν χρειάζεται να φοβάσαι για ιούς μιας και δεν υπάρχει κάποιος γνωστός ιός για τα ΒΒ. Οι περισσότεροι ιοί είναι σε μορφή .exe των windows οπότε εσένα δεν σε επηρεάζει μιας και η συσκευή σου τρέχει BlackBerry OS. Οποιοδήποτε περίεργο email πηγαίνει κατευθείαν στα spam και σου βγάζει ειδική ειδοποίηση (μια κίτρινη υδρόγειο στην αρχική οθόνη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EMFO Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 ok ευχαριστω πολυ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Καλησπερα Εδω και μια εβδομαδα εχω αγορασει ενα bb 8900 και για να ειμαι ειλικρινης ειμαι ιδιαιτερα ευχαριστημενος με την συσκευη, ακολουθησα και διαφορες οδηγιες που βρηκα στο forum και ολα βαινουν καλως. Εχω ομως μια πολυ απλη ερωτηση (ελπιζω οτι ειμαι στο σωστο σημειο) τι γινεται αν ενα e-mail που θα μου σταλει εχει virus; με ποιον τροπο θα διασφαλιστω (οσο αυτο ειναι δυνατον); μπλοκαρεται απο τον bb server; Καλή ερώτηση. Νομίζω ότι ο ιός δεν τρέχει στο blackberry. Ο ιός έχει σκοπό που είναι προσαρμοσμένος για λειτουργικό windows. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIL Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 μια αστεια ερωτηση αλλα δεν το βρεισκω. ρε παιδεια πως βαζω αποκρυψη???? πρωτη φορα μου χρειαζεται και εχω το κινητο εδω και κανα 6 μηνο. φανταζομαι ολοι ξερετε απλα δεν το βρίσκω edit: άκυρο το βρήκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruce_wayne Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Για vodafone ειναι internet.vodafone.gr ......για wind μην βαλεις...χρεωνει........για cosmote dont know nothin'...... ομως οπως ειπα ζηταει username kai pass το internet.vodafone.gr τι ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Το username είναι internet.vodafone.gr Κωδικό δε βάζεις. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruce_wayne Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Το username είναι internet.vodafone.gr Κωδικό δε βάζεις. θα το δοκιμασω και βλεπουμε τωρα..... μου κανει εντυπωση που οταν το στρεφω προς τα αριστερα ανταποκτινεται αμεσα ενω προς τα δεξια πρεπει να προσπαθησω καπως. Συμβαινει και σε σας η εχετε αμεση ανταποκτιση? παιδια τ κινητο ειναι σε πολυ καλη κατασταση μολις 2 μηνων και προσεγμενο,δεν μπορω να βαλω με το μυαλο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theognr21 Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Καλή ερώτηση. Νομίζω ότι ο ιός δεν τρέχει στο blackberry. Ο ιός έχει σκοπό που είναι προσαρμοσμένος για λειτουργικό windows. Σωστόοοοοοοος!!! Το πολύ-πολύ να μην ανοίγει το αρχείο....αλλά προβλημα στο κινητό, όχι, για κανέναν λόγο...δεν αναγωρίζονται... Παράθεση Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npatrin Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Καλησπέρα σε όλους, είμαι καινούργιος στο forum και πρόσφατα απέκτησα ένα BlackBerry Curve 8900. Αν και έχω βρει ένα παρόμοιο νήμα, δεν βλέπω κινητικότητα τους τελευταίους μήνες. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη συσκευή αλλά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Όταν πάω να γράψω sms με ελληνικούς χαρακτήρες περιορίζομαι στους 70 (όχι 60 που έγραψα στο θέμα) αντί για 160 χαρακτήρες που είναι κανονικά. Έχω δοκιμάσει να αλλάξω το Data Coding, έχω δοκιμάσει διάφορα firmware, έχω μιλήσει τηλεφωνικώς με το τμήμα που ασχολείται με τα BlackBerry στη Vodafone, αλλά τίποτα. Μήπως έχει κάνεις κάποια ιδέα..? Σας ευχαριστώ... Παράθεση BB 8900 -> BB 9700 -> BB 9800 -> ΒΒ 9900 -> ΒΒ Ζ10 STL100-2 -> BB Passport -> BB KeyOne BB PlayBook 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Δυστυχώς δεν γίνεται είναι θέμα software. Στα 4.6 μπορείς να στείλεις μέχρι 70 και ας το έχεις γυρίσει σε ucs2. Θα ήταν καλύτερο να έγραφές την απορία σου στο topic "backberry 8900" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npatrin Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Δυστυχώς δεν γίνεται είναι θέμα software. Στα 4.6 μπορείς να στείλεις μέχρι 70 και ας το έχεις γυρίσει σε ucs2. Θα ήταν καλύτερο να έγραφές την απορία σου στο topic "backberry 8900" Δηλαδή όλα τα Curve 8900 έχουν αυτό το περιορισμό..? Sorry, θα μεταφέρω την απορία στο topic "backberry 8900". Παράθεση BB 8900 -> BB 9700 -> BB 9800 -> ΒΒ 9900 -> ΒΒ Ζ10 STL100-2 -> BB Passport -> BB KeyOne BB PlayBook 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Δεν χρειάζεται να το μεταφέρεις, απαντηθηκε. Λόγω λογισμικού τα bold και curve δεν έχουν αυτήν την δυνατότητα. Το storm από την άλλη μπορεί λόγω του 4.7 λογισμικού. Σε λίγο θα βγει η 5.0 για όλα τα ββ και θα μπορείς να στέλνεις μηνύματα με 160 χαρακτήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts