hellsangel81 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Παιδιά, θα ήθελα τη βοήθειά σας! Έχω το 8900 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω όμως πρόβλημα με τη σύνταξη των μηνυμάτων(και στα ελληνικά και στα αγγλικά). Μου δίνει μονο 70 χαρακτήρες. Πώς μπορεί να επιλυθεί. Είχα κανει αναβάθμιση (4.6.1.168) και δεν άλλαξε τίποτα. Κατέβασα χτες από τη Vodafone την 4.6.1.176, αλλά όταν προσπάθησα να την εγκαταστήσω, μου έβγαλε το desktop ότι είναι downgrade. Μήπως πρέπει να αλλάξω κάποια ρύθμιση στο μενού της συσκευής; πας options-sms και βάζεις το data coding στο ucs2. έτσι θα έχεις 160 χαρακτήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stpanos Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 πας options-sms και βάζεις το data coding στο ucs2. έτσι θα έχεις 160 χαρακτήρες Έχω ήδη το data coding στο ucs2, όμως το πρόβλημα παραμένει. Λες να φταίει η συσκευή και να χρειάζεται service; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 η συσκευή όχι! δεν είναι θέμα hardware. εχεις περάσει το τελευταίο λογισμικό? μπορεί να σου λέει downgrade αλλά δεν το κάνει. αν πας να περάσεις πιο καινούργια αυτή θα σου περάσει. απλά οι μόνες εκδόσεις που βλέπει το desktop manager είναι οι official του παρόχου σου. δες στο faq για το πως να κάνεις upgrade στη συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stpanos Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 η συσκευή όχι! δεν είναι θέμα hardware. εχεις περάσει το τελευταίο λογισμικό? μπορεί να σου λέει downgrade αλλά δεν το κάνει. αν πας να περάσεις πιο καινούργια αυτή θα σου περάσει. απλά οι μόνες εκδόσεις που βλέπει το desktop manager είναι οι official του παρόχου σου. δες στο faq για το πως να κάνεις upgrade στη συσκευή Η τελευταία που δίνει η RIM μέσα από το site της Vodafone είναι η 4.6.1.176,την οπόια το desktop τη χαρακτηρίζει older. Τι να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 δές στο faq post #8. εδώ είναι η τελευταία έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stpanos Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 η συσκευή όχι! δεν είναι θέμα hardware. εχεις περάσει το τελευταίο λογισμικό? μπορεί να σου λέει downgrade αλλά δεν το κάνει. αν πας να περάσεις πιο καινούργια αυτή θα σου περάσει. απλά οι μόνες εκδόσεις που βλέπει το desktop manager είναι οι official του παρόχου σου. δες στο faq για το πως να κάνεις upgrade στη συσκευή κατέβασα από τη RIM (την παρέχει η T-MOBILE ITALY) την έκδοση που δίνεις ως τελευταία, αλλά ΤΟ DESKTOP δεν τη βρίσκει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 όχι μέσω desktop! μέσω του Loader. ακολούθησε τα παρακάτω όπως γράφει και στο faq ο Moment_v Κατεβάζω το αρχείο και το ¨τρέχω¨ στον υπολογιστή. Στην συνέχεια πάω local disk-program files-common files-research in motion-app loader. Διαγράφω το αρχείο Vendor.xml (περιέχει τις ρυθμίσεις του παρόχου). Συνδέω το κινητό στον υπολογιστή και "τρέχω" το loader.exe. Η διαδικασία διαρκεί περίπου 20 λεπτά ανάλογα με το πόσο καιρό έχω να περάσω κάποιο Firmware. Ps: Η συζήτηση θα συνεχιστεί στο αντίστοιχο topic: Λειτουργικά συστήματα 8900 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elgpablo Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 καλησπερα παιδια... μολις εκανα εγγραφη και θελω να σας παραθεσω δυο προβληματακια που εχω με το 8900. 1) εχω bis απο vodafone και εχω σπιτι ασυρματο δικτυο μεσω modem router της conX, ενω λοιπον οταν μπαινω σπιτι κανει αυτοματα την συνδεση και στελνω και λαμβανω mail απο wi-fi οταν πατω να κανει hot spot log in για να σερφαρω δεν μπορει να συνδεθει και μου λεει cannot find server. καμμια ιδεα? 2) κατεβασα τα google maps αλλα δεν μπορει να συνδεθει με το gps, στην επιλογη του default maps δεν μου δινει επιλογη για google maps αλλα μονο για bb maps, ξερετε πως μπορω να κανω default maps τα google η δεν γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Οι google maps δεν γίνονται default. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theognr21 Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 όχι μέσω desktop! μέσω του Loader. ακολούθησε τα παρακάτω όπως γράφει και στο faq ο Moment_v Κατεβάζω το αρχείο και το ¨τρέχω¨ στον υπολογιστή. Στην συνέχεια πάω local disk-program files-common files-research in motion-app loader. Διαγράφω το αρχείο Vendor.xml (περιέχει τις ρυθμίσεις του παρόχου). Συνδέω το κινητό στον υπολογιστή και "τρέχω" το loader.exe. Η διαδικασία διαρκεί περίπου 20 λεπτά ανάλογα με το πόσο καιρό έχω να περάσω κάποιο Firmware. Ps: Η συζήτηση θα συνεχιστεί στο αντίστοιχο topic: Λειτουργικά συστήματα 8900 Ποια ειναι η τελευταια official εκδοση firmware? η .250? Πηγα κ εγω κ περασα την 5.0.0.100 αλλα....μαπα το καρπουζι....δεν κατεβαζει την εφαρμογη facebook, το εικονιδιο help οπου παω να μπω για να κατεβασω εφαρμογες οπως google maps βγαζει error404, δεν υπαρχει επιλογη να κανεις fit στην screen mia φωτογραφια.....γενικα δεν λεει....βουρ για downgrade λοιπον..!! Παράθεση Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Ποια ειναι η τελευταια official εκδοση firmware? η .250? Πηγα κ εγω κ περασα την 5.0.0.100 αλλα....μαπα το καρπουζι....δεν κατεβαζει την εφαρμογη facebook, το εικονιδιο help οπου παω να μπω για να κατεβασω εφαρμογες οπως google maps βγαζει error404, δεν υπαρχει επιλογη να κανεις fit στην screen mia φωτογραφια.....γενικα δεν λεει....βουρ για downgrade λοιπον..!! δες στο αντίστοιχο thread. εκεί γίνονται οι συζητήσεις για τα ος PS αν κάνεις automatic update απο το dm θα σου περάσει την τελευταία Official. θα σου βγάλει λογικά οτι η συσκευή θα κάνει downgrade και εσλυ θα πατήσεις να συνεχίσει την λειτουργία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektron Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Ενεργοποίησα στο firewall (security options) την επιλογή blocked incoming sms. Όταν την απενεργοποίησα,δεν έπρεπε να λάβω τα δύο sms που λέει ο count; Ή μήπως χάνονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Δε νομίζω οτι έρχονται τα μπλοκαρισμένα. Δεν έχει νόημα. Δοκίμασε να πας messages και πάτα reconcile now. Πες μας τι έγινε. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektron Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Δε νομίζω οτι έρχονται τα μπλοκαρισμένα. Δεν έχει νόημα. Δοκίμασε να πας messages και πάτα reconcile now. Πες μας τι έγινε. Δυστυχώς δεν ήρθαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Καλησπερα παιδια! Ενας φιλος μου πειρε απο την wind το 8900 κ εχουμε ενα προβληματακι με το ιντερνετ. Ενω του ενεργοποιεισα το BIS και δεχεται κανονικα τα e-mail,μολις πηγαινω να μπω σε καποιο site απο τον browser μου εμφανιζει το παρακατω μυνημα: An error occurred while fetching the requested page. Επειδη δεν εχω ξανασχοληθει με blackberry αν μπορειτε να βοηθησετε... Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Δοκίμασε να πας options-advanced options-host routing table πάτα το bb button (το κουμπί με τα μούρα αριστερά απο το trackball) και επίλεξε register now. Αφου σου έρθει το μήνυμα απο την blackberry "your device has been registered to the wireless network" βγάλε και ξαναβάλε την μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Δοκίμασε να πας options-advanced options-host routing table πάτα το bb button (το κουμπί με τα μούρα αριστερά απο το trackball) και επίλεξε register now. Αφου σου έρθει το μήνυμα απο την blackberry "your device has been registered to the wireless network" βγάλε και ξαναβάλε την μπαταρία Το εκανα αλλα και παλι το ιδιο μυνημα εμφανιζει. :blink: Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Το εκανα αλλα και παλι το ιδιο μυνημα εμφανιζει. :blink: Η συσκευή "φοράει" το τελευταίο λογισμικό; Για την τελευταία έκδοση δες στο αντίστοιχο thread Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Η συσκευή "φοράει" το τελευταίο λογισμικό; Για την τελευταία έκδοση δες στο αντίστοιχο thread Την 4.6.1.133 εχει...ειναι απαραιτητο να του κανω το update? Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Την 4.6.1.133 εχει...ειναι απαραιτητο να του κανω το update? Κάνε upgrade στην τελευταία έκδοση 4.6.1.378. Θα γλυτώσεις και αρκετά κολλήματα. Πρόσεξε να είναι multilanguage και όχι east asian ή dutch έκδοση. Για οδηγίες για την διαδικασία δές στο BlackBerry FAQ. Θυμίσου να τσεκάρεις τα blackberry maps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Κάνε upgrade στην τελευταία έκδοση 4.6.1.378. Θα γλυτώσεις και αρκετά κολλήματα. Πρόσεξε να είναι multilanguage και όχι east asian ή dutch έκδοση. Για οδηγίες για την διαδικασία δές στο BlackBerry FAQ. Θυμίσου να τσεκάρεις τα blackberry maps Σε ΑΥΤΟ το site η τελευταια εκδοση λεει οτι ειναι αυτη που εχω. Επειδη το κινητο δεν ειναι δικο μου κ δεν θελω να πειραμτιζομαι γινεται να λυθει αλλιως το προβλημα? Αν δεν υπαρχει αλλη λυση τοτε να κανω το upgrade... Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Χωρίς να κάνεις αναβάθμιση βγάλε τη sim και τη μπαταρία και μετά δοκίμασε πάλι. Σε ποια σελίδα στο κάνει αυτό;; Σε όλες;;; Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Έχει κάνει ήδη battery και sim pull. Έστειλε και service books και πάλι τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Και Battery Pull εκανα, και Sim Pull εκανα, και Wipe εκανα, αλλα τπτ! Τι αλλο να κανω πια? :wacko: Κ το αστειο ειναι οτι λαμβανω κανονικα τα emails που μου ερχονται στο hotmail! Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Και Battery Pull εκανα, και Sim Pull εκανα, και Wipe εκανα, αλλα τπτ! Τι αλλο να κανω πια? :wacko: Κ το αστειο ειναι οτι λαμβανω κανονικα τα emails που μου ερχονται στο hotmail! Πιστεύω οτι είναι θέμα λογισμικού και πρέπει ή να κάνεις αναβάθμιση ή να το στείλεις στο service να του κάνουν απο εκεί. Όχι βέβαια στην τελευταία έκδοση 4.6.1.378 που σου είπα αλλά στην τελευταία official της vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts