Jump to content

BlackBerry Curve 8900

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

flash μόνο σε κινητό με wm.

και με 6.5 και όχι 6.1

το έχεις ξαναπεί στο αμέσως προηγούμενο σου ποστ

• Απαντήσεις 857
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδες γεια! θελω τη γνωμη σας , δεν ειχα ποτε blackberry κ τωρα θα παρω ενα αλλα δεν ξερω ποιο να παρω. λοιπον το θελω περισσοτερο για να ειμαι συνεχως στο ιντερνετ χωρις να περιμενω να βρεθω καπου με wifi. και στο ιντερνετ να μπορω να μπαινω σε ολες τις εφαρμογες με φλας κ.τλ δηλ να μπορω να κανω οτι θα εκανα απο το pc. τι λετε?

Για παντού internet & emails το blackberry είναι το καλύτερο...

Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη...

(Πλάτων πριν από 2400 χρόνια)

Εχω προβλημα με το GPS . Δεν βρεισκει δορυφορο με τιποτα . Ψαχνει ψαχνει και δεν συνδεεται ποτε. Ειχε κανεις το ιδιο προβλημα ???? Ξερει κανεις τουλαχιστον που βρεισκεται η αντιπροσωπεια στην Ελλαδα γιατι απο το site δεν το βρεικα

Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Αν το αγόρασες απο Vodafone, το πάς σε ενα κατάστημα με την απόδειξη αγοράς και αναλαμβάνει το service.

Πριν το πας όμως, τσέκαρε αν όντως έχει πρόβλημα. Δες μήπως στο "advanced options" το GPS είναι στο OFF.

Phantom Of The Opera

πρέπει και το location aiding να είναι enabled

σίγουρο? είχα την αίσθηση ότι είναι το agps αυτό

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

πρέπει και το location aiding να είναι enabled

σίγουρο? είχα την αίσθηση ότι είναι το agps αυτό

Όντως έχει δίκιο ο Alex:!:

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

Τα κοιταξα αυτα που ειπατε και ειναι ολα On και enabled .Μιπως καποιο update στο τελευταιο Os φτιαξει την κατασταση ??? εχω το v 4.6.1.133. Μπορω να αλλαξω τους το software του gps ??? δεν ξερω υποθεσεις κανω

δοκίμασες να ξαναπεράσεις το ος? γενικά όταν κάνεις update σου τους ξαναπερνάει, δεν ξέρω αν σου βάζει και νεότερη έκδοση

λογικά θα πρέπει να την έχει. αλλιώς θα πληρώνει αρκετά και δε νομίζω να δουλεύει χωρίς μπις.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Την bis εννοεις. Ναι ενεργοποιημενη την ειχα. Απλα εψαχνε για δορυφορο και δεν εβρεισκε κανεναν. Α μην ξεχασω και με τους google maps δεν δουλεψε αλλα οταν το γυρισα στα Αγγλικα τοτε ειδα το φως μου. Εξηγηση ειλικρινα δεν μπορω να δωσω. Ειναι πολυ περιεργο να μην δουλευει με BBmaps και να δουλευει με google maps. Βεβαια με ενα προχειρο ψαξιμο που εκανα ειδα οτι οσοι ειχαν το ιδιο προβλημα εκαναν ακριβως το ιδιο πραγμα.

Παρε στον παροχο σου τηλ και αν δεν βρεθεί και λύση και τότε σκέψου το ενδεχόμενο του σέρβις. Στο κάτω κατώ το gps είναι μια υπηρεσία για την οποία πλήρωσες.

Την bis εννοεις. Ναι ενεργοποιημενη την ειχα. Απλα εψαχνε για δορυφορο και δεν εβρεισκε κανεναν. Α μην ξεχασω και με τους google maps δεν δουλεψε αλλα οταν το γυρισα στα Αγγλικα τοτε ειδα το φως μου. Εξηγηση ειλικρινα δεν μπορω να δωσω. Ειναι πολυ περιεργο να μην δουλευει με BBmaps και να δουλευει με google maps. Βεβαια με ενα προχειρο ψαξιμο που εκανα ειδα οτι οσοι ειχαν το ιδιο προβλημα εκαναν ακριβως το ιδιο πραγμα.

Παρε στον παροχο σου τηλ και αν δεν βρεθεί και λύση και τότε σκέψου το ενδεχόμενο του σέρβις. Στο κάτω κατώ το gps είναι μια υπηρεσία για την οποία πλήρωσες.

Έχει δίκιο ο hellsangel. Μίλα με τον πάροχο. Τι έχεις αλήθεια? Έχω ακούσει για προβλήματα gps με cosmote.

χαχαχαχαχα. Cosmote εχω

σαν να το ξερε! λογικά απο εκεί θα βρείς λύση εφόσον είναι και συνηθισμένο πρόβλημα

χαχαχαχαχα. Cosmote εχω

σαν να το ξερε! λογικά απο εκεί θα βρείς λύση εφόσον είναι και συνηθισμένο πρόβλημα

Καλημέρα! Βρήκες λύση??

παιδια τη βοηθεια σας

προσπαθω να εγκαταστησω τον msn messenger στο 8900 μου αλλα δεν μπορω

απο την σελιδα της blackberry μου γραφει

sorry your device does not meet the standards required to support windows live messenger

μηπως υπαρχει αλλος τροπος???

Όχι δεν είναι αυτό. Και γω δεν το είχα ενεργποιημενο και περνάγα εφαρμογές κανονικά. Κάνε ένα battery pull και δοκίμασε πάλι. Αλλιώς πέρασε το από desktop manager

παιδια τζιφος

ακομα και μετα απο battery pull βγαζει το ιδιο error:

"Sorry your device does not meet system requirements tat are needed to support windows live messenger"

πως μπορω να το εγκαταστησω απο to desktop manager?

ευχαριστω..

Πας c:/program files/common files/research in motion/apploader και τρέχεις το loader και μετά επιλέγεις το messenger από την λίστα με τα προγράμματα