rodin002 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Το εχει δομικάσει κανεις σε Wind(Edge)? Παλευεται? Σκεφτομαι να το αγοράσω και θα πήγαινα σε voda αλλα η wind εχει edge... Παράθεση Current Phones: Apple iPhone, Samsung U600 Gold Edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 περίμενε 2-3 μήνες και πάρε το onyx. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Για artwork στο windows media player βάζεις το τραγούδι στο playlist και πατάς δεξί κλικ και advance tag editor εκεί έχει κάπου για να βάλεις φωτογραφία. Είσαι λίγο off-topic καλύτερα να το ειχες ποστάρει στο computing. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Lol μάλλον εννοεί να το κάνει σε ΒΒ που μάλλον δεν γίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 αυτό εννοούσα, thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Αυτό δεν γίνεται δυστυχώς μόνο από υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 μα μέσω υπολογιστή εννοώ.. υπάρχει τρόπος? (έχω mac..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Πόσταρε το στο computing, έχει ενότητα Mac. Εκεί θα πάρεις πιο πολές απαντήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Μπορείς να το κάνεις ΣΤΟΝ υπολογιστή και να λέπεις τα γραφικά ΕΚΕΙ! Δεν μπορείς να έχεις τα γραφικά που λές στο bb ΜΕ Η' ΧΩΡΙΣ Η/Υ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 ναι βρε παιδί μου, αυτό εννοώ, τι πρέπει να κάνω για να έχουν όλα τα τραγούδια artwork! τωρα αν είναι στόν υπολογιστή ή μέσο υπολογιστή και λοιπά δε ξέρω, γιαυτό ρωτάω :p ίσως αν στο itunes κάτσω και περάσω artwork στα songs και μετά τα περάσω στο ΒΒ να έχουνε απλά θα πρέπει να κάτσω να βρώ τουσ φακέλους που τα αποθηκεύει και γενικά ήλπιζα μήπως υπήρχε κάποια απλή λύση.. anyway :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodin002 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 περίμενε 2-3 μήνες και πάρε το onyx. Αυτο θα έκανα αλλά 2-3 μήνες πιος περιμένει:p και ασε που θα είναι πανάκριβο.. Κανεις δεν το εχει στην Wind να μας πει? Παράθεση Current Phones: Apple iPhone, Samsung U600 Gold Edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 πάνω από την τιμή του 9000 δεν θα έχει. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 ναι βρε παιδί μου, αυτό εννοώ, τι πρέπει να κάνω για να έχουν όλα τα τραγούδια artwork! τωρα αν είναι στόν υπολογιστή ή μέσο υπολογιστή και λοιπά δε ξέρω, γιαυτό ρωτάω :p ίσως αν στο itunes κάτσω και περάσω artwork στα songs και μετά τα περάσω στο ΒΒ να έχουνε απλά θα πρέπει να κάτσω να βρώ τουσ φακέλους που τα αποθηκεύει και γενικά ήλπιζα μήπως υπήρχε κάποια απλή λύση.. anyway :) πας στο itune κάνεις δεξί κλικ στο τραγούδι get info και μετα artwork ή βάζεις το τραγούδι να παίζει, πατάς το τεταρτο κουμπί που βρισκεται κάτω αριστερά του παραθύρου (ενα ορθογώνιο με ένα τρίγωνο) και κάνεις drag and drop την φωτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 αυτό ξέρω να το κάνω απλά το itunes με το ΒΒ δεν έχουν κάποια σχέση, οπότε θα πρέπει να βρώ που αποθηκεύει το itunes τα songs και να τα κάνω copy paste απο εκεί :) btw στα FAQ λέτε ότι τα ΒΒ δέν έχουν δόνηση, να υποθέσω οτι εννοείτε οτι δεν γίνετε την ώρα που χτυπάει να έχει και δόνηση? γιατί αυτό το πράμα που πρώτα δονείται και μετά χτυπάει είναι χαζό.. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 αυτό ακριβώς εννόω! ταυτόχρονη δόνηση και κουδούνισμα γίνεται μόνο με εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 πας στο itune κάνεις δεξί κλικ στο τραγούδι get info και μετα artwork ή βάζεις το τραγούδι να παίζει, πατάς το τεταρτο κουμπί που βρισκεται κάτω αριστερά του παραθύρου (ενα ορθογώνιο με ένα τρίγωνο) και κάνεις drag and drop την φωτό Έχουν itunes τα BB???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 όχι! :p πάντως επειδή έχω mac και δε μου κάνει το software που εμπεριέχεται στην συσκευασία, έκοβα βόλτες να δώ τι software έχει στο site και είδα κάποιο πρόγραμμα το οποίο προσέφεραν, σε beta version για να μπορεί να επικοινωνεί το ΒΒ με itunes, ή τουλάχιστον αυτό κατάλαβα οτι είναι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Έχουν itunes τα BB???? μην μπερδεύεσαι είναι off topic το θέμα. μιλάει για pc! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 στα vista απλά φτιάχνεις ένα sync playlist και είσαι οκ. κάθε φορά που το συνδέεις το κάνει μόνο του. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 μην μπερδεύεσαι είναι off topic το θέμα. μιλάει για pc! Δεν μπερδεύομαι.. Ρωτάω να δω πόσο offtopic είστε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Δες οτι αυτό έχει ειπωθεί ήδη στο thread και ότι έχει γίνει και πρόταση για μεταφορά του θέματος, πράγμα που δεν έγινε. Το θέμα συνεχίστηκε έτσι ώστε να βγάλει κάποια άκρη ο φίλος που ρώτησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Με συγχωρείτε που σας ταλαιπώρησα ετσι βάναυσα με τις off topic απορίες μου, θα μπορούσα να εξηγήσω γιατι μου δημιουργήθηκε η απορία και γιατι θεώρησα σωστό να ρωτήσω στο συγκεκριμένο τόπικ αλλά δε θέλω να σας κουράσω παραπάνω! Ευχαριστώ πολύ για την ύστατη προθυμία να βοηθήσετε! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andros21 Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 παιδες γεια! θελω τη γνωμη σας , δεν ειχα ποτε blackberry κ τωρα θα παρω ενα αλλα δεν ξερω ποιο να παρω. λοιπον το θελω περισσοτερο για να ειμαι συνεχως στο ιντερνετ χωρις να περιμενω να βρεθω καπου με wifi. και στο ιντερνετ να μπορω να μπαινω σε ολες τις εφαρμογες με φλας κ.τλ δηλ να μπορω να κανω οτι θα εκανα απο το pc. τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 μην ποστάρεις τα ίδια παντού. σε όποιο thread και να το γράψεις στο τέλος θα πάρεις γνώμες απο όλους τους χρήστες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 παιδες γεια! θελω τη γνωμη σας , δεν ειχα ποτε blackberry κ τωρα θα παρω ενα αλλα δεν ξερω ποιο να παρω. λοιπον το θελω περισσοτερο για να ειμαι συνεχως στο ιντερνετ χωρις να περιμενω να βρεθω καπου με wifi. και στο ιντερνετ να μπορω να μπαινω σε ολες τις εφαρμογες με φλας κ.τλ δηλ να μπορω να κανω οτι θα εκανα απο το pc. τι λετε? flash μόνο σε κινητό με wm. και με 6.5 και όχι 6.1 Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts