Jump to content

BlackBerry Curve 8900

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το εχει δομικάσει κανεις σε Wind(Edge)? Παλευεται?

Σκεφτομαι να το αγοράσω και θα πήγαινα σε voda αλλα η wind εχει edge...

Current Phones: Apple iPhone, Samsung U600 Gold Edition

• Απαντήσεις 857
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για artwork στο windows media player βάζεις το τραγούδι στο playlist και πατάς δεξί κλικ και advance tag editor εκεί έχει κάπου για να βάλεις φωτογραφία.

Είσαι λίγο off-topic καλύτερα να το ειχες ποστάρει στο computing.

Μπορείς να το κάνεις ΣΤΟΝ υπολογιστή και να λέπεις τα γραφικά ΕΚΕΙ! Δεν μπορείς να έχεις τα γραφικά που λές στο bb ΜΕ Η' ΧΩΡΙΣ Η/Υ

ναι βρε παιδί μου, αυτό εννοώ, τι πρέπει να κάνω για να έχουν όλα τα τραγούδια artwork!

τωρα αν είναι στόν υπολογιστή ή μέσο υπολογιστή και λοιπά δε ξέρω, γιαυτό ρωτάω :p

ίσως αν στο itunes κάτσω και περάσω artwork στα songs και μετά τα περάσω στο ΒΒ να έχουνε απλά θα πρέπει να κάτσω να βρώ τουσ φακέλους που τα αποθηκεύει και γενικά ήλπιζα μήπως υπήρχε κάποια απλή λύση.. anyway :)

περίμενε 2-3 μήνες και πάρε το onyx.

Αυτο θα έκανα αλλά 2-3 μήνες πιος περιμένει:p και ασε που θα είναι πανάκριβο..

Κανεις δεν το εχει στην Wind να μας πει?

Current Phones: Apple iPhone, Samsung U600 Gold Edition

ναι βρε παιδί μου, αυτό εννοώ, τι πρέπει να κάνω για να έχουν όλα τα τραγούδια artwork!

τωρα αν είναι στόν υπολογιστή ή μέσο υπολογιστή και λοιπά δε ξέρω, γιαυτό ρωτάω :p

ίσως αν στο itunes κάτσω και περάσω artwork στα songs και μετά τα περάσω στο ΒΒ να έχουνε απλά θα πρέπει να κάτσω να βρώ τουσ φακέλους που τα αποθηκεύει και γενικά ήλπιζα μήπως υπήρχε κάποια απλή λύση.. anyway :)

πας στο itune κάνεις δεξί κλικ στο τραγούδι get info και μετα artwork ή βάζεις το τραγούδι να παίζει, πατάς το τεταρτο κουμπί που βρισκεται κάτω αριστερά του παραθύρου (ενα ορθογώνιο με ένα τρίγωνο) και κάνεις drag and drop την φωτό

αυτό ξέρω να το κάνω απλά το itunes με το ΒΒ δεν έχουν κάποια σχέση, οπότε θα πρέπει να βρώ που αποθηκεύει το itunes τα songs και να τα κάνω copy paste απο εκεί :)

btw στα FAQ λέτε ότι τα ΒΒ δέν έχουν δόνηση, να υποθέσω οτι εννοείτε οτι δεν γίνετε την ώρα που χτυπάει να έχει και δόνηση? γιατί αυτό το πράμα που πρώτα δονείται και μετά χτυπάει είναι χαζό.. :happy:

πας στο itune κάνεις δεξί κλικ στο τραγούδι get info και μετα artwork ή βάζεις το τραγούδι να παίζει, πατάς το τεταρτο κουμπί που βρισκεται κάτω αριστερά του παραθύρου (ενα ορθογώνιο με ένα τρίγωνο) και κάνεις drag and drop την φωτό

Έχουν itunes τα BB????

όχι! :p

πάντως επειδή έχω mac και δε μου κάνει το software που εμπεριέχεται στην συσκευασία, έκοβα βόλτες να δώ τι software έχει στο site και είδα κάποιο πρόγραμμα το οποίο προσέφεραν, σε beta version για να μπορεί να επικοινωνεί το ΒΒ με itunes, ή τουλάχιστον αυτό κατάλαβα οτι είναι :D

στα vista απλά φτιάχνεις ένα sync playlist και είσαι οκ. κάθε φορά που το συνδέεις το κάνει μόνο του.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

μην μπερδεύεσαι είναι off topic το θέμα. μιλάει για pc!

Δεν μπερδεύομαι.. Ρωτάω να δω πόσο offtopic είστε..

Δες οτι αυτό έχει ειπωθεί ήδη στο thread και ότι έχει γίνει και πρόταση για μεταφορά του θέματος, πράγμα που δεν έγινε. Το θέμα συνεχίστηκε έτσι ώστε να βγάλει κάποια άκρη ο φίλος που ρώτησε.

Με συγχωρείτε που σας ταλαιπώρησα ετσι βάναυσα με τις off topic απορίες μου, θα μπορούσα να εξηγήσω γιατι μου δημιουργήθηκε η απορία και γιατι θεώρησα σωστό να ρωτήσω στο συγκεκριμένο τόπικ αλλά δε θέλω να σας κουράσω παραπάνω! Ευχαριστώ πολύ για την ύστατη προθυμία να βοηθήσετε! :lol:

παιδες γεια! θελω τη γνωμη σας , δεν ειχα ποτε blackberry κ τωρα θα παρω ενα αλλα δεν ξερω ποιο να παρω. λοιπον το θελω περισσοτερο για να ειμαι συνεχως στο ιντερνετ χωρις να περιμενω να βρεθω καπου με wifi. και στο ιντερνετ να μπορω να μπαινω σε ολες τις εφαρμογες με φλας κ.τλ δηλ να μπορω να κανω οτι θα εκανα απο το pc. τι λετε?

μην ποστάρεις τα ίδια παντού. σε όποιο thread και να το γράψεις στο τέλος θα πάρεις γνώμες απο όλους τους χρήστες

παιδες γεια! θελω τη γνωμη σας , δεν ειχα ποτε blackberry κ τωρα θα παρω ενα αλλα δεν ξερω ποιο να παρω. λοιπον το θελω περισσοτερο για να ειμαι συνεχως στο ιντερνετ χωρις να περιμενω να βρεθω καπου με wifi. και στο ιντερνετ να μπορω να μπαινω σε ολες τις εφαρμογες με φλας κ.τλ δηλ να μπορω να κανω οτι θα εκανα απο το pc. τι λετε?

flash μόνο σε κινητό με wm.

και με 6.5 και όχι 6.1

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)