gdeme Δημοσιεύτηκε August 6, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 6, 2003 As mas pei kapoios pou eixe i exei acer notebook ti gnwmi tou. Apodosi,leitourgikotita,eksypiretisi apo antirposwpia ktl ktl thelei na parei enas filos,alla egw den etyxe na exw pote acer oute na akousw sxolia apo kanena. so?kanenas gnwstis? Παράθεση Spearfishing with greekdivers.com Join us :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. August 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2003 Ο κολλητός μου έχει πάρει Acer, εδώ και ένα χρόνο, εμένα δε μου γεμίζει το μάτι. Είναι αισθητά μεγάλος σε όγκο και η λειτουργικότητά του είναι μειωμένη. Επίσης η υποδοχή των ακουστικών του χάλασε μέσα σε 6 μήνες! Γενικά θα πρότεινα να αποφύγει την Acer ο φίλος σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. August 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2003 Εχει καλη αντιπροσωπεια και 2 χρονια εγγυηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts