Jump to content

NDRIVE real navigation

kostad2000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γειά σας,

Εχω εγκαταστήσει το ndrive στο pda μου, αλλά ο χάρτης που βλέπω είναι ο απλός, δεν είναι ο δορυφορικός(με real κτήρια) . ,Μήπως κάποια ιδέα?

Thank you

Πρέπει να βάλεις στην κάρτα σου και τα raster data των πόλεων που σε ενδιαφέρουν.

Οι εικόνες του google earth είναι μόνο για ορισμένες πόλεις και όχι παντού.

• 3 months later...
Πόσο χώρο περίπου χρειάζονται τα raster data;

Για το λογισμικο και το χαρτη (μαζι με τις δορυφορικες εικονες) χρειαζεσαι καρτα 8Gb.

προκειται για εκπληκτικο λογισμικό, ευκολο στη χρήση και με πολυ αξιόπιστο χαρτη (NaviGreece). Οι δορυφορικες εικόνες δεν καλυπτουν όλη την Ελλαδα αλλά τις μεγαλύτερες πολεις.

Το ξέρω ότι χρειάζεται κάρτα 8GB.

Μάλλον δεν έθεσα σωστά την ερώτηση.

Στην κάρτα των 8GB με ενδιαφέρει πόσος καινός χώρος μένει για εφαρμογές, τραγούδια, κτλ.

Επιπλέον αν αφαιρέσω κάποια πακέτα με εικόνες πόλεων, πχ της Θεσσαλονίκης , πόσο χώρο θα κερδίσω;

Το ξέρω ότι χρειάζεται κάρτα 8GB.

Μάλλον δεν έθεσα σωστά την ερώτηση.

Στην κάρτα των 8GB με ενδιαφέρει πόσος καινός χώρος μένει για εφαρμογές, τραγούδια, κτλ.

Επιπλέον αν αφαιρέσω κάποια πακέτα με εικόνες πόλεων, πχ της Θεσσαλονίκης , πόσο χώρο θα κερδίσω;

Αν θυμαμαι καλα ολοι οι χαρτες με φωτογραφιες ηταν γυρω στα 5-6 GB.

Aν σβησεις καποιες πολεις ειδικα αν ειναι μεγαλες οπως Θεσσαλονικη κερδιζεις αρκετο χωρο.

Ειχα την Θεσσαλονικη αλλα το εχω στο αλλο μου pc οποτε δεν μπορω να σου πω ποσο ακριβως ειναι αλλα υπολογιζε πανω απο 1GB.